Kui sul on sama laev olemas, saad selle basic versiooni (teised versioonid tulevad hiljem)
Aga näiteks, kui sul on Connie Hornet kasutusse (vist). Sama peaks ka Connie ja freelanceri puhul olema ma eeldan.
Teisi laevu näppida ei saa, kui sul neid ei ole.
Mõned tipid:
Proovige CTRL+F kasutada - väga hea laskmiseks, mitte nii hea manööverdamiseks.
Mõnel juhul COMBSTABi (vmt) väljalülitamine on hea, annab naturaalsema tunde vähemalt mul lennates. (CTRL+CAPS paar korda)
virutasin oma 325A relva holo table kaudu ära ja panin 300i peale. Sama sain ka teha Selle test gun mountiga vmt, tolle relv iseäranis oli mõnus.
Holotable tuleb F tähega sulgeda, siis salvestab ära.
Killerwave, tasuta mängida pole kunagi lubatud. peale mängu soetamist ilma kuumaksuta, seda küll. _________________ - londiste
...aga mina ei saa kunagi suureks!
Eile tulnud patch parandab mõned bugid ära ACs,
aga põhiline:
1. Lisab The Next Great Starshipi kahe finalisti laevad nädalavahetuseks vaatamiseks, laevad on downscaled veidi ja sisse ronida ei saa.
Kas ma saan õigesti aru, et te olete actually ingame laeva eest 125 dollarit välja käinud?
Arvestades, et maailmas on inimesi, kes ei ole pidanud paljuks tuhandeid dollareid mingite uduste online pikslite eest välja käia, siis kauni kosmoselaeva ostmine Cryengine graafika peal on isegi hästi.
Aga eks point on ka selles, et tegemist on mängu developmenti panustamisega ning nö. Early Access'i ja muude lisaboonuste saamiseks tuleviku tarbeks. Tavaline ekstreem-fännide teema IMO.
Kas ma saan õigesti aru, et te olete actually ingame laeva eest 125 dollarit välja käinud?
Mina olen ca 60€, selle sees siis SP mäng + multiplayer mäng, alpha + beta access. Subscriber pole.
Kõige odavamalt saab mängu ca 30€, viskasin 30€ juurde läbi kickstarteri ,et asja toetada.
Inimesed on pannud tuhendeid eurosi ja dollareid hakkama, mäletan et kõvemad laevad, mis Limited olid, need ca 800€.
Muidugi on kõik võimalik ka mängus kätte saada, aga kulub osavust ja aega. Selline p2ahead skeem, et pereisad, kellel nädalas ongi vaid 2-5h pelamiseks, nendel ka lusti oleks.
meie aja järgi kell 01.00 hakkab TNGS finaal. Eriti ei koti, kes võidab, 3Dingo laev oli mu lemmik, aga nemad/tema jäid ajahätta ehk veavad end kolmandale kohale. Shard ka pigem kui 4horseman, mulle need krabipulgad siiski ei meeldi.
Mina olen ca 60€, selle sees siis SP mäng + multiplayer mäng, alpha + beta access. Subscriber pole.
Kõige odavamalt saab mängu ca 30€, viskasin 30€ juurde läbi kickstarteri ,et asja toetada.
Inimesed on pannud tuhendeid eurosi ja dollareid hakkama, mäletan et kõvemad laevad, mis Limited olid, need ca 800€.
Muidugi on kõik võimalik ka mängus kätte saada, aga kulub osavust ja aega. Selline p2ahead skeem, et pereisad, kellel nädalas ongi vaid 2-5h pelamiseks, nendel ka lusti oleks.
meie aja järgi kell 01.00 hakkab TNGS finaal. Eriti ei koti, kes võidab, 3Dingo laev oli mu lemmik, aga nemad/tema jäid ajahätta ehk veavad end kolmandale kohale. Shard ka pigem kui 4horseman, mulle need krabipulgad siiski ei meeldi.
Mõnesmõttes olen nõus, et kui aastapalk on 50k+ € siis miksmitte käia 800 € välja end contenti eest vms. Samas isiklikult seda ei mõista.
Ise käisin alguses kohe kui kickstarterit nägin 45 dollarit letti ja sain samuti endale SP mängu, MP mängu, alpha + beta accessi ning rohkem maksmiseks mina mõtet ei näe. ERITI kui tuleb välja, et neid laevu annab ka ingame grindiga saada.
Ma saaks aru kui need 1800+ € laevad ongi limited only ja VAID need inimesed sõidavad nendega, kes maksid, siis veel vb mõistaks seda rämedat ülemaksmist...
Samas, taaskord, kui oled ülirikkur ja tahad mängu toetada, võibolla... _________________ Winter is coming...
no mõistlikuse piir minu jaoks mingi collector editioniga oleks 150-200€ lagi, mõistlik pigem 100-130€ max kui tõsine fänn oled.
Inimesed, kes tõesti majanduslikult paremini läbi löövad, nende jaoks vb pole 500-1000€ eriline küssa või kui on, siis saavad hakkama ja raha lugema ei pea, et söögist jm vajalikust puudu tuleks
Olen rõõmus 325a omanik, see upgrade sai ka viimasel hetkel tehtud, et korraga ei pidanud välja viskama. So far so Good.
Ja mulle mõte meeldib, et pean järgmise laeva nimel vaeva nägema, väga igav on minu jaoks head asjad kätte saada, huvi kaob ju ära
Sai natuke rohkem nüüd lennata. Pole nii ammu kangi kätte võtnud, et algul on tõsised raskused. Peale mitut tundi hakkab joystick juba kätte harjuma, aga pooltest funktsioonidest on ikka raske aru saada. Aurora HUD on pehmelt öeldes segane. Horneti oma on palju parem. Ma ei kujuta hästi ette, kuidas tänapäeva ADHD alla kannatavad noored seda klaveri ja hiirega taguma hakkavad. Hakkavad klaverid aknast välja lendama. Interface on täielik pudru ja kapsad praegu. Alles peale paari tundi foorumi lugemist saavad asjad natuke selgemaks. Aga tore on sellegi poolest.
Sai natuke rohkem nüüd lennata. Pole nii ammu kangi kätte võtnud, et algul on tõsised raskused. Peale mitut tundi hakkab joystick juba kätte harjuma, aga pooltest funktsioonidest on ikka raske aru saada. Aurora HUD on pehmelt öeldes segane. Horneti oma on palju parem. Ma ei kujuta hästi ette, kuidas tänapäeva ADHD alla kannatavad noored seda klaveri ja hiirega taguma hakkavad. Hakkavad klaverid aknast välja lendama. Interface on täielik pudru ja kapsad praegu. Alles peale paari tundi foorumi lugemist saavad asjad natuke selgemaks. Aga tore on sellegi poolest.
Manualis ju keybindings kirjas.
Algul tõesti oli keeruline, aga mul endalgi nüüd käpas suht. Kuigi M+K hetkel.
Eks tuge parandavad mkst HOTASini välja.
CR üks inspiratsiooniallikaid on ka Dark Soulsi seeria. Ütles, et talle meeldib, et mäng on challenging ja kohati raske ja selle järgi proovib ka enda mängu kujundada.
"Risk of losing everything" on tihti ta lausest läbi käinud.
Ma igatahes loodan, et tuleb selline semi-hardcore värk, sellised cakewalk grindimismängud kaotavad põnevuse juba paari esimese päevaga.
Manualis ju keybindings kirjas.
Algul tõesti oli keeruline, aga mul endalgi nüüd käpas suht. Kuigi M+K hetkel.
Eks tuge parandavad mkst HOTASini välja.
CR üks inspiratsiooniallikaid on ka Dark Soulsi seeria. Ütles, et talle meeldib, et mäng on challenging ja kohati raske ja selle järgi proovib ka enda mängu kujundada.
"Risk of losing everything" on tihti ta lausest läbi käinud.
Ma igatahes loodan, et tuleb selline semi-hardcore värk, sellised cakewalk grindimismängud kaotavad põnevuse juba paari esimese päevaga.
$46min ületatud! Umbes 6 päevaga tuli 1 mil lisaks.
Videode põhjal tundub AC päris korralik, pole üldse paha aluspind kustkohast edasi minna. Ainult tundub et küllaltki väike ruumala on mängupinnaks (nähtamatud seinad tulevad vastu), aga eks seda kindlasti varsti laiendatakse (arvestades et v2 peaks olema juba suuremad laevad jne jne). On mida oodata. Mida rohkem space sim´e seda parem.
Jõudsin ka lõpuks nii kaugele, et sain Arena Commanderi ära installitud. Peab ütlema, et isegi päris mõnus oli mängida. AI vastu sai isegi RSI Auroraga päris hästi hakkama.
Mäng pani muidugi lõpuks pange, jõudsin 5. laineni, mille alguseks sain tänu guuglile ka lõpuks rakettide laskmise selgeks. Aga jah, nagu ikka, just, kui hakkas põnevaks minema, pani pange
Tundub, et MP võib päris karm tulla. Ootab igatahes huviga _________________ Twitch.tv/allavett
Jõudsin ka lõpuks nii kaugele, et sain Arena Commanderi ära installitud. Peab ütlema, et isegi päris mõnus oli mängida. AI vastu sai isegi RSI Auroraga päris hästi hakkama.
Mäng pani muidugi lõpuks pange, jõudsin 5. laineni, mille alguseks sain tänu guuglile ka lõpuks rakettide laskmise selgeks. Aga jah, nagu ikka, just, kui hakkas põnevaks minema, pani pange
Tundub, et MP võib päris karm tulla. Ootab igatahes huviga
Mis rakketide laskmisel siis häda oli, et pidid guugli abi kasutama ?
Ertai, No ei olnud ise nii taibukas ja ei saanud aru, et vastane peab olema lähemal kui 1500meetrit. Tavaliselt oli ta ikka tiba kaugemal ja siis proovisin kõik relvanupud läbi. Miski nagu ei funganud.
Aga noh, tänapäeval on hea loll olla. Netist saab rohtu _________________ Twitch.tv/allavett
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.