Avaleht
uus teema   See teema on lukus, sa ei saa siin muuta postitusi või vastata teemale! Vaidlused »  Parem HV »  Aeg hakata modesid kriitilise pilguga üle vaatama märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
plugger
Kreisi kasutaja

sõnum 04.03.2004 20:04:01 Aeg hakata modesid kriitilise pilguga üle vaatama vasta tsitaadiga

Olles siin foorumis ikka üsna sage külaline jääb üht teist ikka silma ja ma mõtlesin, et püstitaks sellise teema. Vaadates siin erinevate foorumite modesid tuleb täheldada, et mõned neist käivad vist küll HV-s ainult korra nädalas, kuid sellegi poolest ilutsevad lehe päises kui "moderaatorid"
Võtaks kohe järjest "Arvutifirmad" teema moded, kasutaja martin -- 11 postitust (mingi viga või) aga pole nagu kohanud jah, et selline tüüp postitaks teemadesse, järgmiseks kasutaja Andrez ---ei mäletagi millal viimati selle mehe postitusi oleks lugenud, antud tegelased figureerivad ka teistes temades modedena, anyway paljude modede postitusi vaadates hakkab muidugi silma, et nende postituste arv on küll hirmsuur kuid paistab, et see on eelnevate aastate teemade arvelt, paljud mode seisusesse tõstetud kasutajad vist ei külastagi enam HV foorumit, või siis teevad seda väga harva...ma võin nüüd muidugi eksida, võibolla nad tõepoolest jälgvad "suure vennana" foorumi tegevust ja modereerivad teemasid pidevalt kuid ise ei postita, aga pigem pakuksin, et võiks foorumi heaolu arvestades kõrvaldada mõned "uinunud" moded ja anda edasi nende õigused ennast normaalse kasutajana tõestanud useritele kelle kohalolekut foorumis ka pidevalt tajuda võib, sest see läbustamine on viimasel ajal kuidagi üle käte läinud

tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
tiith
maxnorm
tiith

sõnum 04.03.2004 20:17:36 vasta tsitaadiga

https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?t=85352 - siin on ka päris sarnane teema
Kommentaarid: 21 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 19
tagasi üles
MorRAW
Ei ole Guru
MorRAW

sõnum 04.03.2004 20:25:00 vasta tsitaadiga

Paistab et siis ma pole ainuke, kellel on see silma jäänud... icon_confused.gif
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
Bad Sector
HV veteran

sõnum 04.03.2004 20:28:08 vasta tsitaadiga

Kui sind moderaatorite nimekiri häirib, siis sa ei pea seda ju lugema ja võrdlema kes, millal ja kui palju nendest on postitanud viimase X päeva/kuu/aasta jooksul...
Kui sa leiad, et praegu on aktiivseid moderaatoreid vähe ja olemasolevad ei suuda tänu suurele koormusele tulemuslikult modereerida, siis nii ütlegi... kuigi mina küll pole täheldanud, et moderaatoreid oleks juurde tarvis.

Muideks, sul on õigus selles mõttes, et on teatav hulk HV kasutajaid, kes loevad pidevalt foorumit, aga eriti ei postita... kas see teeb temast halvema moderaatori?

PS! HV-kasutaja Martin on, kui ma ei eksi, HVF üks nö autoritest icon_biggrin.gif
Kommentaarid: 29 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 2 :: 25
tagasi üles
pang
HV veteran

sõnum 04.03.2004 20:31:25 vasta tsitaadiga

Bad Sector kirjutas:

Muideks, sul on õigus selles mõttes, et on teatav hulk HV kasutajaid, kes loevad pidevalt foorumit, aga eriti ei postita... kas see teeb temast halvema moderaatori?

OT. mina olen viimasel ajal ka selliseks hakanud. Ikka käin, aga eriti ei postita
Kommentaarid: 50 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 2 :: 46
tagasi üles
voyager_est
HV Guru
voyager_est

sõnum 04.03.2004 20:32:06 vasta tsitaadiga

Bad Sector kirjutas:
PS! HV-kasutaja Martin on, kui ma ei eksi, HVF üks nö autoritest icon_biggrin.gif

Selle eelmise HVF'i ... minu teada.
Kommentaarid: 74 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 66
tagasi üles
tommionu
tubli telepoiss
tubli telepoiss
tommionu

sõnum 04.03.2004 20:32:31 Re: Aeg hakata modesid kriitilise pilguga üle vaatama vasta tsitaadiga

plugger kirjutas:
.... järgmiseks kasutaja Andrez ---ei mäletagi millal viimati selle mehe postitusi oleks lugenud, ...

see, et pole postitanud, ei tähenda et ta aktiivne pole ...
äkki pole lihtsalt midagi öelda, või kui oleks öelda, siis on keegi nõuandega/jne ette jõudnud - topelt pole ju mõtet ...
ja paljudel juhtudel on keel mõttekas hammaste taga hoida (näpud klaverist eemal), et mõni kasutaja jumala eest solvatud ei saaks millegipärast ja siis on mode paha paha ja tal tuleks õigused ära võtta ja ei tea mida kõike veel ...
endise modena tean väga hästi mis see staatus kaasa toob ... vahet ei old mida tegid, kuidas tegid, kui hästi tegid jne ... ikka olid moded koguaeg hambus ...

ma pole ka peale oktoobrikuud eriti postitanud ... see aga ei tähenda et ma poleks üldse nagu HV's käinud icon_wink.gif

viimati muutis tommionu 04.03.2004 20:33:39, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 39 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 37
tagasi üles
Arvo Cobrietti
HV Guru
Arvo Cobrietti

sõnum 04.03.2004 20:32:45 vasta tsitaadiga

tsitaat:

PS! HV-kasutaja Martin on, kui ma ei eksi, HVF üks nö autoritest

kas see on siis tal aunimetus või modereerimisega ka tegeleb?
Kommentaarid: 39 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 37
tagasi üles
Bad Sector
HV veteran

sõnum 04.03.2004 20:35:16 vasta tsitaadiga

voyager_est kirjutas:

Selle eelmise HVF'i ... minu teada.

Nii vist oligi icon_biggrin.gif

Aga mis vahet seal on kes on moderaatorite nimekirjas või kui pikk see nimekiri on? Põhiline on ikka see, et modereerimine toimiks tõhusalt... Selles mõttes jääb mulle käesoleva teema mõttekus pisut segaseks.
tagasi üles
XYZ
HV Guru
XYZ

sõnum 04.03.2004 20:50:36 Re: Aeg hakata modesid kriitilise pilguga üle vaatama vasta tsitaadiga

link :: Märguannete teema

plugger kirjutas:
Olles siin foorumis ikka üsna sage külaline jääb üht teist ikka silma ja ma mõtlesin, et püstitaks sellise teema. Vaadates siin erinevate foorumite modesid tuleb täheldada, et mõned neist käivad vist küll HV-s ainult korra nädalas, kuid sellegi poolest ilutsevad lehe päises kui "moderaatorid"
Võtaks kohe järjest "Arvutifirmad" teema moded, kasutaja martin -- 11 postitust (mingi viga või) aga pole nagu kohanud jah, et selline tüüp postitaks teemadesse, järgmiseks kasutaja Andrez ---ei mäletagi millal viimati selle mehe postitusi oleks lugenud, antud tegelased figureerivad ka teistes temades modedena, anyway paljude modede postitusi vaadates hakkab muidugi silma, et nende postituste arv on küll hirmsuur kuid paistab, et see on eelnevate aastate teemade arvelt, paljud mode seisusesse tõstetud kasutajad vist ei külastagi enam HV foorumit, või siis teevad seda väga harva...ma võin nüüd muidugi eksida, võibolla nad tõepoolest jälgvad "suure vennana" foorumi tegevust ja modereerivad teemasid pidevalt kuid ise ei postita, aga pigem pakuksin, et võiks foorumi heaolu arvestades kõrvaldada mõned "uinunud" moded ja anda edasi nende õigused ennast normaalse kasutajana tõestanud useritele kelle kohalolekut foorumis ka pidevalt tajuda võib, sest see läbustamine on viimasel ajal kuidagi üle käte läinud
Võiks läbu suhtes ju aktiivsemalt märguannete teemat kasutada. Või on vale mulje jäänud, et seal ainult teemad kogu täiega nihutamiseks/kustutamiseks? Ka iga üksiku postituse suhtes saab ju linki anda, et tegemist läbuga ja soovitada teemat läbust puhastada.
Sellised viited on modedele kasvõi selles suhtes kah abiks, et nii mõnegi asja puhul jäädakse muidu omaette kõhklema - puhastada või on taas oodata "inimõiguslaste" protestitorme icon_wink.gif icon_lol.gif 8)
Kommentaarid: 81 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 3 :: 12 :: 56
tagasi üles
teadmamees
HV veteran

sõnum 04.03.2004 22:25:22 vasta tsitaadiga

pigem ma arvan, et plugger tahtis selle teemaga öelda, et ta tahab modeks saada. loodame, et ei kordu kunagine farss nagu see oli arvutisõbraga.
Kommentaarid: 53 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 2 :: 46
tagasi üles
Max Powers

sõnum 04.03.2004 22:27:57 vasta tsitaadiga

tsitaat:

tahtis selle teemaga öelda, et ta tahab modeks saada

Siis oleks pidanud teema pealkirjaks panema "Tahan saada modeks"
Kui enamus lapsed tahtsid saada tuletõrjujaks siis mõned tahtsis saada modeks... icon_lol.gif
Kommentaarid: 215 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 3 :: 2 :: 182
tagasi üles
MihhailLendur
HV kasutaja

sõnum 04.03.2004 22:34:13 vasta tsitaadiga

Mina tõstataks veelkord idee, et katsuks tublimaid modesid kuidagi tunnustada. See kuidas tublimad välja selgitada oleks ehk laiema arutelu teema, aga idee on selles, et moodustame fondi kuhu kogutakse raha. Raha kogumise viise on mitmeid, üks võimalus oleks vabatahtlike annetustena, teine näiteks mingi % ostu-müügi foorumi käibest, vms. Nimetatud raha eest saaks panna välja auhinna(d) parima(te)le mode(de)le. Leian, et modede töö on äraütlemata kiiduväärne ja nõuaks ka tiba asisemat tunnustamist kui rank või kasutajate kommentaar profiilis.
dvd vader
HV Guru

sõnum 04.03.2004 22:36:21 vasta tsitaadiga

tsitaat:

Nimetatud raha eest saaks panna välja auhinna(d) parima(te)le mode(de)le.

kuidas selgitad parimad moded välja?
Kommentaarid: 83 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 6 :: 7 :: 51
tagasi üles
Max Powers

sõnum 04.03.2004 22:37:51 vasta tsitaadiga

MihhailLendur, see on huvitav idee, aga 100% olen kindel, et see ei leia toetust
tagasi üles
dvdzoid_est
HV veteran
dvdzoid_est

sõnum 04.03.2004 22:40:26 vasta tsitaadiga

ttt kirjutas:
MihhailLendur, see on huvitav idee, aga 100% olen kindel, et see ei leia toetust

Juba leidis.
Mina olen poolt.

knoppix
HV kasutaja
knoppix

sõnum 04.03.2004 22:41:58 vasta tsitaadiga

Autasustamise poolt olen minagi, aga on üks aqa

Kui praegused moded hakkavad omale ullu cashi saama kuna teevad oma tööd väga hästi (mis on omakorda muidugi väga hea).

Siis tekib selline olukord, et kõik tahavad modeks hakata. Mida selleise situatsiooniga peale hakata (ei oskagi naqu ette kujutada eriti mis siis juhtuma hakkab kui hakata "rahaga" autasustama modesi (mis pole üldse halb idee).
Äkki keegi on nii loova mõtlemisega ja mõtleb välja.

PS: Jälle mina virisen siin
Kommentaarid: 12 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 10
tagasi üles
Max Powers

sõnum 04.03.2004 22:43:05 vasta tsitaadiga

tsitaat:

Juba leidis.
Mina olen poolt.

No idee, et HVs oleks nö kuumaks pole uus. Kuid ma ei ole sugugi kindel, et see raha peaks minema
modedele.
tagasi üles
keevitaja
AM 10 aastat
keevitaja

sõnum 04.03.2004 22:46:19 vasta tsitaadiga

klge jätke nüüd rahule need moded. admin on see kes otsustab!
Bad Sector
HV veteran

sõnum 04.03.2004 22:48:11 vasta tsitaadiga

icon_biggrin.gif icon_biggrin.gif icon_biggrin.gif
Modedele tekitatakse nüüd profiili juurde arveldusarve lisamise võimalus ja foorumisse link Hanzanet'i ja U-panka, et iga HV-kasutaja saaks tunnustada mode tööd vabalt valitud rahasumma ulatuses, kui mode tema teema prükkarisse saadab icon_lol.gif
tagasi üles
Max Powers

sõnum 04.03.2004 22:49:37 vasta tsitaadiga

tsitaat:

tunnustada mode tööd vabalt valitud rahasumma ulatuses, kui mode tema teema prükkarisse saadab

Pigem siis ei saada icon_razz.gif
Läbuteema jääb alles näiteks 25.- eest
tagasi üles
gemini
HV Guru

sõnum 04.03.2004 22:51:22 vasta tsitaadiga

Ok, teema lukku.
Kommentaarid: 75 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 3 :: 2 :: 61
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   See teema on lukus, sa ei saa siin muuta postitusi või vastata teemale! Vaidlused »  Parem HV »  Aeg hakata modesid kriitilise pilguga üle vaatama
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.