Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
plugger
Kreisi kasutaja

|
04.03.2004 20:04:01
Aeg hakata modesid kriitilise pilguga üle vaatama |
|
|
Olles siin foorumis ikka üsna sage külaline jääb üht teist ikka silma ja ma mõtlesin, et püstitaks sellise teema. Vaadates siin erinevate foorumite modesid tuleb täheldada, et mõned neist käivad vist küll HV-s ainult korra nädalas, kuid sellegi poolest ilutsevad lehe päises kui "moderaatorid"
Võtaks kohe järjest "Arvutifirmad" teema moded, kasutaja martin -- 11 postitust (mingi viga või) aga pole nagu kohanud jah, et selline tüüp postitaks teemadesse, järgmiseks kasutaja Andrez ---ei mäletagi millal viimati selle mehe postitusi oleks lugenud, antud tegelased figureerivad ka teistes temades modedena, anyway paljude modede postitusi vaadates hakkab muidugi silma, et nende postituste arv on küll hirmsuur kuid paistab, et see on eelnevate aastate teemade arvelt, paljud mode seisusesse tõstetud kasutajad vist ei külastagi enam HV foorumit, või siis teevad seda väga harva...ma võin nüüd muidugi eksida, võibolla nad tõepoolest jälgvad "suure vennana" foorumi tegevust ja modereerivad teemasid pidevalt kuid ise ei postita, aga pigem pakuksin, et võiks foorumi heaolu arvestades kõrvaldada mõned "uinunud" moded ja anda edasi nende õigused ennast normaalse kasutajana tõestanud useritele kelle kohalolekut foorumis ka pidevalt tajuda võib, sest see läbustamine on viimasel ajal kuidagi üle käte läinud
_________________ ------------
IMHO |
|
Kommentaarid: 11 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
2 :: |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
tiith
maxnorm

|
|
Kommentaarid: 21 loe/lisa |
   |
19 |
|
tagasi üles |
|
 |
MorRAW
Ei ole Guru

|
|
Kommentaarid: 372 loe/lisa |
   |
1 :: |
314 |
|
tagasi üles |
|
 |
Bad Sector
HV veteran
|
04.03.2004 20:28:08
|
|
|
Kui sind moderaatorite nimekiri häirib, siis sa ei pea seda ju lugema ja võrdlema kes, millal ja kui palju nendest on postitanud viimase X päeva/kuu/aasta jooksul...
Kui sa leiad, et praegu on aktiivseid moderaatoreid vähe ja olemasolevad ei suuda tänu suurele koormusele tulemuslikult modereerida, siis nii ütlegi... kuigi mina küll pole täheldanud, et moderaatoreid oleks juurde tarvis.
Muideks, sul on õigus selles mõttes, et on teatav hulk HV kasutajaid, kes loevad pidevalt foorumit, aga eriti ei postita... kas see teeb temast halvema moderaatori?
PS! HV-kasutaja Martin on, kui ma ei eksi, HVF üks nö autoritest
|
|
Kommentaarid: 29 loe/lisa |
   |
25 |
|
tagasi üles |
|
 |
pang
HV veteran
|
04.03.2004 20:31:25
|
|
|
Bad Sector kirjutas: |
Muideks, sul on õigus selles mõttes, et on teatav hulk HV kasutajaid, kes loevad pidevalt foorumit, aga eriti ei postita... kas see teeb temast halvema moderaatori?
|
OT. mina olen viimasel ajal ka selliseks hakanud. Ikka käin, aga eriti ei postita
|
|
Kommentaarid: 50 loe/lisa |
   |
46 |
|
tagasi üles |
|
 |
voyager_est
HV Guru

|
04.03.2004 20:32:06
|
|
|
Bad Sector kirjutas: |
PS! HV-kasutaja Martin on, kui ma ei eksi, HVF üks nö autoritest  |
Selle eelmise HVF'i ... minu teada.
|
|
Kommentaarid: 74 loe/lisa |
   |
66 |
|
tagasi üles |
|
 |
tommionu
tubli telepoiss

|
04.03.2004 20:32:31
Re: Aeg hakata modesid kriitilise pilguga üle vaatama |
|
|
plugger kirjutas: |
.... järgmiseks kasutaja Andrez ---ei mäletagi millal viimati selle mehe postitusi oleks lugenud, ... |
see, et pole postitanud, ei tähenda et ta aktiivne pole ...
äkki pole lihtsalt midagi öelda, või kui oleks öelda, siis on keegi nõuandega/jne ette jõudnud - topelt pole ju mõtet ...
ja paljudel juhtudel on keel mõttekas hammaste taga hoida (näpud klaverist eemal), et mõni kasutaja jumala eest solvatud ei saaks millegipärast ja siis on mode paha paha ja tal tuleks õigused ära võtta ja ei tea mida kõike veel ...
endise modena tean väga hästi mis see staatus kaasa toob ... vahet ei old mida tegid, kuidas tegid, kui hästi tegid jne ... ikka olid moded koguaeg hambus ...
ma pole ka peale oktoobrikuud eriti postitanud ... see aga ei tähenda et ma poleks üldse nagu HV's käinud
viimati muutis tommionu 04.03.2004 20:33:39, muudetud 1 kord |
|
Kommentaarid: 39 loe/lisa |
   |
37 |
|
tagasi üles |
|
 |
Arvo Cobrietti
HV Guru

|
04.03.2004 20:32:45
|
|
|
tsitaat: |
PS! HV-kasutaja Martin on, kui ma ei eksi, HVF üks nö autoritest
|
kas see on siis tal aunimetus või modereerimisega ka tegeleb?
|
|
Kommentaarid: 39 loe/lisa |
   |
37 |
|
tagasi üles |
|
 |
Bad Sector
HV veteran
|
04.03.2004 20:35:16
|
|
|
voyager_est kirjutas: |
Selle eelmise HVF'i ... minu teada. |
Nii vist oligi
Aga mis vahet seal on kes on moderaatorite nimekirjas või kui pikk see nimekiri on? Põhiline on ikka see, et modereerimine toimiks tõhusalt... Selles mõttes jääb mulle käesoleva teema mõttekus pisut segaseks.
|
|
   |
25 |
|
tagasi üles |
|
 |
XYZ
HV Guru

|
04.03.2004 20:50:36
Re: Aeg hakata modesid kriitilise pilguga üle vaatama |
|
|
link :: Märguannete teema
plugger kirjutas: |
Olles siin foorumis ikka üsna sage külaline jääb üht teist ikka silma ja ma mõtlesin, et püstitaks sellise teema. Vaadates siin erinevate foorumite modesid tuleb täheldada, et mõned neist käivad vist küll HV-s ainult korra nädalas, kuid sellegi poolest ilutsevad lehe päises kui "moderaatorid"
Võtaks kohe järjest "Arvutifirmad" teema moded, kasutaja martin -- 11 postitust (mingi viga või) aga pole nagu kohanud jah, et selline tüüp postitaks teemadesse, järgmiseks kasutaja Andrez ---ei mäletagi millal viimati selle mehe postitusi oleks lugenud, antud tegelased figureerivad ka teistes temades modedena, anyway paljude modede postitusi vaadates hakkab muidugi silma, et nende postituste arv on küll hirmsuur kuid paistab, et see on eelnevate aastate teemade arvelt, paljud mode seisusesse tõstetud kasutajad vist ei külastagi enam HV foorumit, või siis teevad seda väga harva...ma võin nüüd muidugi eksida, võibolla nad tõepoolest jälgvad "suure vennana" foorumi tegevust ja modereerivad teemasid pidevalt kuid ise ei postita, aga pigem pakuksin, et võiks foorumi heaolu arvestades kõrvaldada mõned "uinunud" moded ja anda edasi nende õigused ennast normaalse kasutajana tõestanud useritele kelle kohalolekut foorumis ka pidevalt tajuda võib, sest see läbustamine on viimasel ajal kuidagi üle käte läinud |
Võiks läbu suhtes ju aktiivsemalt märguannete teemat kasutada. Või on vale mulje jäänud, et seal ainult teemad kogu täiega nihutamiseks/kustutamiseks? Ka iga üksiku postituse suhtes saab ju linki anda, et tegemist läbuga ja soovitada teemat läbust puhastada.
Sellised viited on modedele kasvõi selles suhtes kah abiks, et nii mõnegi asja puhul jäädakse muidu omaette kõhklema - puhastada või on taas oodata "inimõiguslaste" protestitorme 8)
|
|
Kommentaarid: 81 loe/lisa |
   |
3 :: |
12 :: |
56 |
|
tagasi üles |
|
 |
teadmamees
HV veteran

|
04.03.2004 22:25:22
|
|
|
pigem ma arvan, et plugger tahtis selle teemaga öelda, et ta tahab modeks saada. loodame, et ei kordu kunagine farss nagu see oli arvutisõbraga.
|
|
Kommentaarid: 53 loe/lisa |
   |
46 |
|
tagasi üles |
|
 |
Max Powers
|
04.03.2004 22:27:57
|
|
|
tahtis selle teemaga öelda, et ta tahab modeks saada
|
Siis oleks pidanud teema pealkirjaks panema "Tahan saada modeks"
Kui enamus lapsed tahtsid saada tuletõrjujaks siis mõned tahtsis saada modeks...
|
|
Kommentaarid: 215 loe/lisa |
   |
182 |
|
tagasi üles |
|
 |
MihhailLendur
HV kasutaja

|
04.03.2004 22:34:13
|
|
|
Mina tõstataks veelkord idee, et katsuks tublimaid modesid kuidagi tunnustada. See kuidas tublimad välja selgitada oleks ehk laiema arutelu teema, aga idee on selles, et moodustame fondi kuhu kogutakse raha. Raha kogumise viise on mitmeid, üks võimalus oleks vabatahtlike annetustena, teine näiteks mingi % ostu-müügi foorumi käibest, vms. Nimetatud raha eest saaks panna välja auhinna(d) parima(te)le mode(de)le. Leian, et modede töö on äraütlemata kiiduväärne ja nõuaks ka tiba asisemat tunnustamist kui rank või kasutajate kommentaar profiilis.
_________________ Mis on elu mõte? |
|
Kommentaarid: 21 loe/lisa |
   |
20 |
|
tagasi üles |
|
 |
dvd vader
HV Guru
|
04.03.2004 22:36:21
|
|
|
Nimetatud raha eest saaks panna välja auhinna(d) parima(te)le mode(de)le.
|
kuidas selgitad parimad moded välja?
|
|
Kommentaarid: 83 loe/lisa |
   |
6 :: |
7 :: |
51 |
|
tagasi üles |
|
 |
Max Powers
|
04.03.2004 22:37:51
|
|
|
MihhailLendur, see on huvitav idee, aga 100% olen kindel, et see ei leia toetust
|
|
   |
182 |
|
tagasi üles |
|
 |
dvdzoid_est
HV veteran

|
04.03.2004 22:40:26
|
|
|
ttt kirjutas: |
MihhailLendur, see on huvitav idee, aga 100% olen kindel, et see ei leia toetust |
Juba leidis.
Mina olen poolt.
_________________ See on minu tagasihoidlik arvamus. |
|
Kommentaarid: 47 loe/lisa |
   |
35 |
|
tagasi üles |
|
 |
knoppix
HV kasutaja

|
04.03.2004 22:41:58
|
|
|
Autasustamise poolt olen minagi, aga on üks aqa
Kui praegused moded hakkavad omale ullu cashi saama kuna teevad oma tööd väga hästi (mis on omakorda muidugi väga hea).
Siis tekib selline olukord, et kõik tahavad modeks hakata. Mida selleise situatsiooniga peale hakata (ei oskagi naqu ette kujutada eriti mis siis juhtuma hakkab kui hakata "rahaga" autasustama modesi (mis pole üldse halb idee).
Äkki keegi on nii loova mõtlemisega ja mõtleb välja.
PS: Jälle mina virisen siin
|
|
Kommentaarid: 12 loe/lisa |
   |
10 |
|
tagasi üles |
|
 |
Max Powers
|
04.03.2004 22:43:05
|
|
|
Juba leidis.
Mina olen poolt.
|
No idee, et HVs oleks nö kuumaks pole uus. Kuid ma ei ole sugugi kindel, et see raha peaks minema
modedele.
|
|
   |
182 |
|
tagasi üles |
|
 |
keevitaja
AM 10 aastat

|
04.03.2004 22:46:19
|
|
|
klge jätke nüüd rahule need moded. admin on see kes otsustab!
_________________ Hinnavaatlus ei ole koht arvamuse avaldamiseks! |
|
Kommentaarid: 51 loe/lisa |
   |
40 |
|
tagasi üles |
|
 |
Bad Sector
HV veteran
|
04.03.2004 22:48:11
|
|
|
Modedele tekitatakse nüüd profiili juurde arveldusarve lisamise võimalus ja foorumisse link Hanzanet'i ja U-panka, et iga HV-kasutaja saaks tunnustada mode tööd vabalt valitud rahasumma ulatuses, kui mode tema teema prükkarisse saadab
|
|
   |
25 |
|
tagasi üles |
|
 |
Max Powers
|
04.03.2004 22:49:37
|
|
|
tunnustada mode tööd vabalt valitud rahasumma ulatuses, kui mode tema teema prükkarisse saadab
|
Pigem siis ei saada
Läbuteema jääb alles näiteks 25.- eest
|
|
   |
182 |