Jõudsin siis niikaugele, kus tuleb 7semele numbrile saada joomismängus pihta. Imposssssibrrru. 50-60 attemptsi ja parim üritus oli 5/7. Võtaks heameelega save game, kellel see koht tehtud ja vägakaugele pole edasi stooritanud.
Muidu stoori pool tundub täitsa OK, graafiliselt on ju ilus mäng kuid ei midagi superilusat. Missioonid liiga üksluised ja siiamaani pole ühtegi missiooni mis oleks jätnud wau effekti ja tahaks uuesti pelada. Pmst kõik on sellsied, et mine kuhugi, hacki kedagi midagi. Mu meelest on mäng liiga lihtsaks tehtud ikka. Siiamaani pole pidanud kordagi relvapoodi minema, et midagi juurde soetada endale kuna koguaeg on pmst max ammo max relvadega olemas inventorys. Samamoodi crafting komponentidega. Kui väljaspool missiooni saad surma tekid nagu paar meetrit eemal enda surmakohast ja alustad sealtsamast. Mitte mingit ''karistust'' ei järgne suremisele. Relvad jäävad sulle alles, spawning point on see kus surma said. Tundub wierd. Vastaseid on näha läbi takistuse. Meh.. Kaardil arusaadav veel aga see, kui mäng tasuta wallhacki annab on . Drivinguga harjub ära, samas aiming on nii konsoolilik kui olla saab. Soundtrackid on mõnusad.
Magic, watch dogsi steamis omada on üsna mõttetu ettevõtmine. nagu ka teisi ubi mänge, käivitad sa ikkagi uplayst ja steami enda asju nagu achievemente/nänni/multiplayerit ei kasutata.
Steami ostu puhul lisandub tegelikult see väärtus, et kõik su gaming pahn on ühes hästiorganiseeritud kaustas, kuhu jooksevad updated ja saad backuppida.
Kui nonsteam game shortcti lisad, siis peaks töötama ka steami overlay. Ja ei ole välistatud, et ubi võib lisada ka steami achievemente (näiteks Rocksmith 2014 sai achievid, kaardid jne).
Politsei sellise asja peale kohale ei tulegi? _________________ sometimes i hug myself for no reason.
you dont need a reason to call me. me not answer anyway
Jõudsin siis niikaugele, kus tuleb 7semele numbrile saada joomismängus pihta. Imposssssibrrru. 50-60 attemptsi ja parim üritus oli 5/7. Võtaks heameelega save game, kellel see koht tehtud ja vägakaugele pole edasi stooritanud.
Muidu stoori pool tundub täitsa OK, graafiliselt on ju ilus mäng kuid ei midagi superilusat. Missioonid liiga üksluised ja siiamaani pole ühtegi missiooni mis oleks jätnud wau effekti ja tahaks uuesti pelada. Pmst kõik on sellsied, et mine kuhugi, hacki kedagi midagi. Mu meelest on mäng liiga lihtsaks tehtud ikka. Siiamaani pole pidanud kordagi relvapoodi minema, et midagi juurde soetada endale kuna koguaeg on pmst max ammo max relvadega olemas inventorys. Samamoodi crafting komponentidega. Kui väljaspool missiooni saad surma tekid nagu paar meetrit eemal enda surmakohast ja alustad sealtsamast. Mitte mingit ''karistust'' ei järgne suremisele. Relvad jäävad sulle alles, spawning point on see kus surma said. Tundub wierd. Vastaseid on näha läbi takistuse. Meh.. Kaardil arusaadav veel aga see, kui mäng tasuta wallhacki annab on . Drivinguga harjub ära, samas aiming on nii konsoolilik kui olla saab. Soundtrackid on mõnusad.
kui nii lihtne mäng, siis kuidas sa joomismängust edasi ei saa?
libe, kõigil ei jookse mõistlikult, kuigi siiani kõik uued mängud seda teinud. Kui ikka fps kukub ükskõik mis seadetel isegi low peal nagu ka ultral pidevalt 50 pealt 20 peale järsku ja mäng hakib nagu segane, siis pole mõistlik. Palju õnne sulle, et sul on mõistlik ja töötab.
libe, kõigil ei jookse mõistlikult, kuigi siiani kõik uued mängud seda teinud. Kui ikka fps kukub ükskõik mis seadetel isegi low peal nagu ka ultral pidevalt 50 pealt 20 peale järsku ja mäng hakib nagu segane, siis pole mõistlik. Palju õnne sulle, et sul on mõistlik ja töötab.
pole hullu, yhele kasutajale, kahjuks kasutajanime ei mäleta, aga 20 fps oli talle silky smooth _________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud"
Sul on tõsine piin ikka selle mängu päras?
Tal on iga mängu pärast tõsine piin. Vähemalt nii on mulje jäänud, kui ta pidevalt omal Windowsi vahetab 7 ja 8 vahel.
pole hullu, yhele kasutajale, kahjuks kasutajanime ei mäleta, aga 20 fps oli talle silky smooth
Osad inimesed vist silmavärdjad jah, mul sõber ütles kunagi ühe fifa kohta, et jookseb täiesti ideaalselt jne... mõtlesin, et mis minu raalil siis viga, et sisuliselt parem raal aga läägib nagu vana lits(meil mõlemal oli aegunud raalid sel ajal, eriti temal)... läksin siis tema poole vaatama ja see mäng oli täiesti mängimatu, silmajärgi 10 fps keskmiselt, ise tüüp täiesti rahul...
Profiili järgi riistvara peaks nagu piisavalt olema, äkki proovid windowsi asemel tihendit vahedada? Hakkab äkki tööle?
no ma ei tea,ei saa öelda et see mäng päris super hästi oleks ka arvuti peale optimiseeritud, nagu ubisoftile kombeks... aga jah isegi nii hea arvuti puhul võiks öelda et kõik mängud peaksid super hästi jooksma Kõigepealt tuleb enne mängima asumist vaadata üle juba korratud põhitõed: uuendatud viimased graafika driverid ,kõik muud uuendused net framework jne... viiruseid ei ole arvutis,kõvaketas defragitud ,mängides ei jookse taustal ebavajalikke programme mis mälu söövad,isegi kui arvutis on piisavalt mälu ja kuna see watch dogs pidavat olema mälusöödik, siis ma sulgeks kõik ebavajalikud proged jms.....mingid skyped ja utorrentid tuleks kinni panna
no ma ei tea,ei saa öelda et see mäng päris super hästi oleks ka arvuti peale optimiseeritud, nagu ubisoftile kombeks... aga jah isegi nii hea arvuti puhul võiks öelda et kõik mängud peaksid super hästi jooksma Kõigepealt tuleb enne mängima asumist vaadata üle juba korratud põhitõed: uuendatud viimased graafika driverid ,kõik muud uuendused net framework jne... viiruseid ei ole arvutis,kõvaketas defragitud ,mängides ei jookse taustal ebavajalikke programme mis mälu söövad,isegi kui arvutis on piisavalt mälu ja kuna see watch dogs pidavat olema mälusöödik, siis ma sulgeks kõik ebavajalikud proged jms.....mingid skyped ja utorrentid tuleks kinni panna
ertr2, ületab ja väga vabalt. mul tarbib peale veidi mängimist kuskile 7gb kanti.
windows8ga? huvitav, olen proovinud erinevaid versioone, minul üle 2e ei kasuta
task manageris näitab jah 2GB, kuid nii kui watch dogsi käima tõmban, siis lendab üldine mälukasutus paugult 6GB peale
ja pärast paari tundi hakkab windows juba lõugama, et mälu hakkab otsa saama _________________ ☠
ertr2, ületab ja väga vabalt. mul tarbib peale veidi mängimist kuskile 7gb kanti.
task manageris näitab jah 2GB, kuid nii kui watch dogsi käima tõmban, siis lendab üldine mälukasutus paugult 6GB peale
ja pärast paari tundi hakkab windows juba lõugama, et mälu hakkab otsa saama
a okei, mul on samamoodi, aga miks task manager ei näita siis rohkema kui 2gb mälu kasutust?
ja pärast paari tundi hakkab windows juba lõugama, et mälu hakkab otsa saama
a okei, mul on samamoodi, aga miks task manager ei näita siis rohkema kui 2gb mälu kasutust?
Tal on iga mängu pärast tõsine piin. Vähemalt nii on mulje jäänud, kui ta pidevalt omal Windowsi vahetab 7 ja 8 vahel.
See oli esimene mäng mille pärast windowsi proovisin vahetada. Ja muidugi see on mäng mida tahaks mängida.
Mälu kasutus on mängul 5Gb max ja see ei muutu suremaks.
See oli esimene mäng mille pärast windowsi proovisin vahetada. Ja muidugi see on mäng mida tahaks mängida.
Mälu kasutus on mängul 5Gb max ja see ei muutu suremaks.
kindel, et sul nvidia control panelist mingid seaded pole pandud, mis hoolimata mängu seadetest üle käivad?
vertical sync soovitan ka control panelis adaptive panna ja mängust off _________________ ☠
Ma tõmbasin reso 1920X1080 pealt 1360X768 peale ja jookseb high seadetel üsna talutavalt Tahaks muidugi kõike põhja panna reso kaasaarvatud aga jah ei vea välja kahjuks momendil Mäng tundub esiaalgu stoori poole pealt üsna huvitav,aga linn on kuidagi tühi ja midagi huvitavat teha pole peale kellegi päästmise... proovisin mingi psühhotroopset lendamise narkotsi ka... väga imelik lisa mängule
Ma tõmbasin reso 1920X1080 pealt 1360X768 peale ja jookseb high seadetel üsna talutavalt Tahaks muidugi kõike põhja panna reso kaasaarvatud aga jah ei vea välja kahjuks momendil Mäng tundub esiaalgu stoori poole pealt üsna huvitav,aga linn on kuidagi tühi ja midagi huvitavat teha pole peale kellegi päästmise... proovisin mingi psühhotroopset lendamise narkotsi ka... väga imelik lisa mängule
pole ju tühi, ma pidin ekstra online settingutest invasionid välja lülitama, muidu nonstop tüütati mingite jamadega - ei lasknud missiooni rahus teha
samas, kui korra juba ise online asjadega viitsin pelama hakata, siis tegevust küll
lisaks linnas käib päris korralik elu
hetkel olen level 25 ja alles esimese actis 6 missiooni tehtud _________________ ☠
vertical sync-i ei kasuta mängus üldse, aga pole vaadanud, mis ta nvidea setingutes on. Aga miski nagu oleks peal küll seal nvidea seadetes, et ei mõju mängus ultra ega low seadete muutmine, fps ikka sama. Kui koju ja arvutisse saan jälle, siis vaatan üle.
Ps. Tunnistan, et siiani olen proovinud neid pira versioone, reloaded jne. Üks jooksis natuke paremini kui teine, aga suurt vahet polnud. Pole tahtnud mängu veel osta ka, sest selline jama.
see ei ole tähtis sulle, kuid kui sa mingi pela teemas sõna võtad ja kiidad, kui hästi kraam jookseb, siis on abiks teistele
ja vastupidi, kui sul mingil põhjusel kehvasti jookseb, siis see profiilis mainitud info on abiks ning väldib liigseid küsimusi _________________ ☠
nonii, sai mängule üsna täielik ringi peale.
online võite ja drinking game on puudu, ülejäänute osas peaks kaart tühi olema.
40-50h. _________________ - londiste
...aga mina ei saa kunagi suureks!
Proovisin ka ära profiili masinaga, nvidia driver 337.88 ja kogu raud default.
1920x1080 / Vsync off / Temporal SMAA / Motion Blur on / Depth of Field on / MHBAO / kõik muu HIGH - ehk nii nagu Auto Detect algusest peale paika pani.
CPU kõik tuumad ja GPU taob stabiilselt piirajasse nagu oodata oli.
CPU tuumade temperatuurid kõiguvad 40-50C vahel. GPU 60C kandis, max 65C ja fan max 65% @3120rpm .
RAM kasutus ~ 6.4GB ja VRAM ~ 1.6GB.
Mäng ise jookseb stabiilselt 45-55fps, alla 40 kukkumisi ei ole.
UPDATE:
Pikemalt ringi vaadates läks max RAM juba veidi üle 8k MB ja VRAM max 1.62k MB. Muud näitajad kõik samad, kuid ilmselt pikemalt mängides kummitab kerg RAM'i puudus (8GB), hakib mõne hetke kui tipu lähedale hakkab jõudma. Muide, pagefile usage max on 12GB.
Üldiselt ei mõista ma seda nurinat, miks võtab mäng nii palju mälu ja kasutab sedavõrd palju protsessorit. Linn on ju suur ja ilus, datat on käidelda palju. Tulevastes mängudes näemegi ilmselt aina rohkem seda, et suurem osa käib läbi RAMi ja protsessor arvutab rohkem. Rahvas ju ootab ja räägib siin aina next-gen asjadest, kuskilt peab see tulema. 16GB mälu mänguarvutile on juba igaljuhul mõistlik, eriti kui DDR4 on uksele koputamas ja räägitakse mitmekordsetest mahu tõusudest.
Ehk siis, Haswell/Devil's Canyon i7 + 16GB RAM + 3-4GB GPU + SSD on üks korralik mänguarvuti raud tänasel hetkel. Ei saa eeldada, nagu mõned siin foorumis, et uuemad mängud jooksevadki AMD FX-6300/8GB RAM/R9 270X masinal Ultra seadetel. Justkui oodatakse, et uuema generatsiooni mängud jooksevad vanema ja nõrgema raua peal paremini. Tänapäeva mängud Ultra seadetel peakski ja jooksebki high-end raua peal. Säästugamer lepibki madalamate seadetega.
TauC, update jutt on väga asjalik ja hea lugemine, tänud!
Mul samuti 8 giga rami ja saab otsa ning enne täitumist hakkab ka jõnksutama pilti veidi. Kas 4 giga lisamisel võib siiski eeldada, et ka 12 giga saab täis selle mänguga või peaks sellest juba piisama?
Ei saa eeldada, nagu mõned siin foorumis, et uuemad mängud jooksevadki AMD FX-6300/8GB RAM/R9 270X masinal Ultra seadetel.
probleem on selles, et minu profiilimasina peal jookseb see mäng nii high kui ka low peal täpselt samamoodi, fpsiga 30-40 vahetevahel droppides 20 peale, mis on äärmiselt ebamugav
Ei saa eeldada, nagu mõned siin foorumis, et uuemad mängud jooksevadki AMD FX-6300/8GB RAM/R9 270X masinal Ultra seadetel.
probleem on selles, et minu profiilimasina peal jookseb see mäng nii high kui ka low peal täpselt samamoodi, fpsiga 30-40 vahetevahel droppides 20 peale, mis on äärmiselt ebamugav
Mäng lihtsalt pole AMD rauale mõeldud. Hea näide on all toodud graafik, kus 300$ GTX 770 annab parema tulemuse kui 500$ R9 290X.
Siis polegi midagi imestada kui X6 1075T + 280X jookseb 30-40fps ja vahepeal ka alla taob. Protsessor ilmselt teeb juba ületunde ja ikka jääb ajast puudu.
Btw, kui rattad välja keerata ja autost välja minna, jäävadki nad välja keeratuks - kas GTA IV's ka selline asi oli ? Autode juhitavuse üle on siin juba piisavalt diskuteeritud, aga igaljuhul tuleb kiituseks öelda, et väga hästi on paigas masinate tüübid - tagaveolised ongi konkreetsed tagaveolised ja joonistavad kenasid poognaid, neliveolised on stabiilsed ega lohista kohapeal tühja, esiveolised on vähem jõulisemad ja alajuhitavamad. Meelelahutust igaljuhul kuhjaga. Haters Gonna Hate.
Mäng lihtsalt pole AMD rauale mõeldud. Hea näide on all toodud graafik, kus 300$ GTX 770 annab parema tulemuse kui 500$ R9 290X.
Tegu on blogipostiga, mis for some unknown reason pandi suure kella külge. Tegu on täieliku bullshitiga. Nvidia pole eales AMDle käru keeranud mingeid featureid või ligipääsu keelates.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.