Jama ikkagi see, et ei saa joinida serveritesse kus kõik dlc mapid ringluses misest, et hetkel käiva mapi dlc on olemas... _________________ Mis vahe on tegelikkusel ja reaalsusel? Vahet pole!
Sai ka omale nüüd mäng soetatud, kas HV'lastel/eestlastel mingi oma server ka on või on see täiesti random kus mängite? _________________ Steam: Renq Origin: Renq86 Uplay: Renq86
Sai ka omale nüüd mäng soetatud, kas HV'lastel/eestlastel mingi oma server ka on või on see täiesti random kus mängite?
Miks soetasid, bf3 palju parem ja praegu tasuta ka. Ma ise ostsin ka bf4-ja ja pragu kogub tolmu.
bf3'e võtsin siis, kui humble bundle'ist mingi paari euroga kätte sai ja kuna ikka omaette vaimustava mänguga tegu oli, siis mõtlesin, et võtan see kord uue mängu, et saaks kauem täristada kuni bf5'e tulekuni.
Imelik, Rootsi serverites on parem ping kui Eesti omas. Rootsis 13 ja Eestis 45. Ei jaga eriti seda asja, peaks vastupidi olema või? _________________ "either we are alone in the Universe or we are not. Both are equally terrifying.” ― Arthur C. Clarke
Imelik, Rootsi serverites on parem ping kui Eesti omas. Rootsis 13 ja Eestis 45. Ei jaga eriti seda asja, peaks vastupidi olema või?
Eestis on reaalselt ka serverid nüüd BF4 jaoks? _________________ www.FunBox.ee - kvaliteetsed õhupallid, värvikad kostüümid ja kõik muu vajalik meeldejääva peo korraldamiseks!
Just enne patchi sain BF4-ja mängitud ja kirutud selle netcode'i (no ei anna BF3-ga võrreldagi). Nüüd peale patchi sai väikse mängu teha ja nagu tunduks tõepoolest olema veidike parem, kuid eks vajab see rohkem mängimist, siis saab aimu sellest paremini.
Kuid lisati ka sätetesse mingi networkiga seoses sättevalik. (seal saab valida, et kas on off, low, medium või high). Mis sellega on? Defaultis on off, kuid kas on mõtet näppida seda?
See peaks nüüd olema siis vastavalt 10, 20 ja 30 tagasisidet serverisse vms. Kui Sul on kiire nett, siis pane high. Varasemalt oli kõigil defaultis 10, nüüd peaks siis high saatma 30 korda sekundis... või nuh nii olen ma ise aru saanud yuutuuberite videosid vaadates.
Xfactori jutust sain ma nii aru: Ennem oli tickrate 10, nii üles kui alla. Nüüd peaks ''üleslaadimise'' tickrate kõigil 30 olema, aga ''allalaadimise'' tickrate saad ise nendest seadetest kuni 30 panna.
Pane high peale. Siis saadab server sulle seda, mis vastased teevad, 30x sekundis varasema 10x asemel.
Nii loodan, et olen leidnud lahenduse oma DX ja graafikadraiveri errorile BF3-s. Arvatavasti tekitas seda errorit programm mis oli hiirega kaasas. Sest kui trükkisin msconfig ja tapsin selle programmi ära. Nii, et ta ka enam ei käivituks arvutiga koos, peale seda pole ka mingit jama olnud. Nii kui lükkasin programmi uuesti tööle ja siirdusin mängu ilmusid ka uuesti anomaaliad. Tahaks loota, et see oli sellest. Kuid arusaamatuks jääb miks siis BF4-jaga seda kala ei olnud?
'"DirectX function "GetDeviceRemovedReason" failed with DXGI_ERROR_DEVICE_HUNG: Device hung due to badly formed commands" _________________ #Olen küberkiusamise vastu!
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.