praegune kellaaeg 17.06.2025 22:38:36
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Sold OUT
no credit

|
30.05.2014 23:45:14
|
|
|
raxz kirjutas: |
See sõnumite ligipääs on vajalik, et telefoniga autentimise aktiveerimisel saadetava koodi saaks programm ise sõnumitest välja lugeda.
Ei ole seal midagi nii jubedat karta. |
Aga kasutaja soovib ise autentimiskoodi sisse trykkida... naljakas kuidas suvalisest appi õigusest loetakse välja mingi ulme alati....syybimata sisusse. Või soovitaksegi kasutada rakendusi mis iga toimingu tegemiseks iga kord kysivad luba...jube tyytu kui paned facebooki käima ja ta kysib luba interneti kasutamiseks. Tahad staatust uuendada, siis annad loa klaviatuuri poole pöördumiseks...tahad postitust linkida asukohaga, siis annad veelkord loa...tahad postitusele pilti lisada, siis annad loa storagele ligipääsuks. Seda need õigused ju teevadki.
|
|
tagasi üles |
|
 |
arm2004
HV Guru

|
31.05.2014 00:58:40
|
|
|
ma üldiselt pole fooliummütsi-mees, aga no FB-le tõesti ei usalda mingeid andmeid enam. või noh, pole kunagi usaldanud, täiesti vastumeelselt sai liitutud (kogu mu tegevus ja andmed mahuvad 276 kB arhiivi, lahti pakituna 1,03 MB )
aga natuke huumorit saab ka: EMT kliendina olen laikinud EMT lehte. selle peale FB "tark mootor" pakub reklaame #Emergency medical technician kategooriast
_________________ nooope! |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|