Kas sildade tõstmiseks on miski eraldi nupp ja kas need maast tõusvad tee takkistus postide jaoks on ka miski eraldi nupp ?`
Miski asi oli kui vajutad tab-i ja siis saad e graftida mingi raadiosaatja mida kuhugi visata. Seal on veel mõlemal pool 2 asja, kuid neid ei saa kasutada, sest ma ei leidnud miskit varianti kuidas neile ligi saada. Miskid tabletid jne asjad seal olid.
eraldi skillid, sillad ja takistused driving trees, vidinad ilmselt craftingus. _________________ - londiste
...aga mina ei saa kunagi suureks!
Suht häirib see, et mobile OS 1 vs 1 race inimesed panevad oma appi kinni kui kaotama hakkavad.
5 korda olen 1 checkpointi kaugusel ja tuleb abort, connection lost. Võin veel süüdistada ka ubisofti, kuid naljakas just, et enne lõppu kaob alati nett ära.
Võiks mingi asi olla, et mäng minu jaoks jookseb lõpuni isegi siis kui mobiilitüüp oma appi kinni paneb.
Nõme _________________ Winter is coming...
Keegi oskab öelda, mis värk sellega on, et mängi ise jookseb nagu suht puhtalt, aga iga u 30-50 sek järel on 5 sek pildi seiskumist (heli ja tegevus käib edasi) ja siis jätkub normaalselt? Mälukasutus on tagasihoidlik ja arvuti spec ise:
Athlon 6000+ X2
6G ram@800Mhz
Radeon HD 68** @2GB _________________ --
Urmas
Mängud ja tarkvara palju soodsamalt, kui muidu - click me!
Ühte pidi ja teistpidi käisin lehti läbi ja 16nda olen vahele jätnud. Tänud! Tundub töötavat. Parem arvuti võiks ka olla, aga ehk ajab praegu asja ära. _________________ --
Urmas
Mängud ja tarkvara palju soodsamalt, kui muidu - click me!
Hakkasin mõtlema, et kas 6970-ga kannatab üldse mängida? _________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud"
Mina seda ei tea kas 144hz jaoks on 144fps ka vaja, aga igatahes pilt on märgatavalt ilusam kui 60hz peal.
Need HZ tähendavad seda kui palju kaadreid suudab antud monitor sulle reaalselt näidata.
Kui sa tahad näha reaalselt 144 FPS-i sellelt monitorilt siis peab mäng jooksma 144+ FPS aga reaalsuses üle 100 sa suht suurt vahet enam ei tee,kõik mis jääb 60hz ülesse poole on sujuvam kui alla 60,
Ilusamaks sul vaevalt seal midagi läks pigem sujuvamaks.
Mängust kah siis olen seda nüüd paar õhtut pelanud,tasub täitsa proovida seda pela,midagi ahhetavat küll minu jaoks pole,kõige suurim miinus mis on silma jäänud,ikka see kehva optimeerimine jõudluse kohapealt
Detailsust 60-144hz vahel 0
viimati muutis Lehys 29.05.2014 16:11:34, muudetud 1 kord
No ei hakka rohkem vaidlema, kui keeran pildi 60 hz peal siis näha, et kvaliteet läheb kõvasti krobelisemaks mängus, kui aga 144hz peal, siis pilt teravam ja selgem
No ei hakka rohkem vaidlema, kui keeran pildi 60 hz peal siis näha, et kvaliteet läheb kõvasti krobelisemaks mängus, kui aga 144hz peal, siis pilt teravam ja selgem
Mida sa sellest 60 peale keerad kui molu on võimeline rohkemaks?
Tee kaks screenshoti et ma seda usuks
Selle kokku jooksmisega tuleb meelde "Remember Me", mis oli ka konsooliport ja PC jaoks optimeerimata. Unreal Engine3 põhjal sai config faili muuta ja mõnel aitas, SLI koha pealt peaks vist draivereid ikka ootama. Ja config kallale minnes võimalus mäng peeti keerata üldse. Üks asi, mida olen avastanud uute mängudega, et Microsoft Redistributables uninstall aitab ning siis mängu installi alt ainult 1 õige peale panek, ei tea miks töötab aga vahel on aidanud.
60€ Bugisofti loomingu eest esimesel päeval välja käia on jah idiootsus. Ootan kunas serverid nagu "Heroes VI" kokku jooksevad ja hind 15€ peale kukub. Lappe võib nagu jõuluimet oodata...
Origin jagas Battlefield 3 tasuta, nii et on aega hinna kukkumist oodata.
heretic666, algus kuni kluppi sisse ronimiseni oli kõige hullem, sest dynamic lighting on maha tapetud või maha keeratud. praktiliselt kogu ülejäänu oli nii ja naa - viimased paar osa nägid reliisi juhul isegi pigem paremad välja. _________________ - londiste
Relvamenüü on küll väga idiootne...
Kohe aru saada, et asi puldijaoks mõeldud. _________________ Has anyone really been far even as decided to use even go want to do look more like?
Medium seadetega, textured Ultra asemel High, jookseb 30-80 FPS. _________________ Has anyone really been far even as decided to use even go want to do look more like?
gtx680 ja 280x peaks sama augu kaardid teoorias olema ja mul jookseb high peal täiesti sujuvalt. pole viitsinud kõrgemaid sätteid testida.
amd kaartidega on taas kord ikaldus?
Braien, viimased uued draiverid peal? _________________ - londiste
gtx680 ja 280x peaks sama augu kaardid teoorias olema ja mul jookseb high peal täiesti sujuvalt. pole viitsinud kõrgemaid sätteid testida.
amd kaartidega on taas kord ikaldus?
kuidagi väga kahtlane jälle. enamik reviewsid ja esimesi analüüsiartikleid kipuvad näitama, et performance on seal kus loogiliselt olema peaks.
samas foorumitest ja üsna mitmest loost võib lugeda, kuidas amd kaardid ikaldavad.
nvidia kaartidega oli sama lugu, reliisil (võinoh, enne reliisi vist tegelikult) ei olnud asi lihtsalt mängitav. mingit stabiilsust ei olnud ja hakkis nigu vanakurat settingutest sõltumata.
watch dogs special-ish draiverid tegid seevastu imet. _________________ - londiste
337.88
nvidia enda soovitus 680/770 jaoks on high. 4gb isendite korral tekstuurid ultra.
minu senise kogemuse pealt peab paika küll. _________________ - londiste
Need peal. Millegi pärast on nii, et ultraga fps 50 ja kui kõik low keeran ikka 50, paremaks ei lähe, aga kui kiired liigutused autoga või joostes, siis hakkab droppima.
Jama on see, et see mäng hakkab järjest rohkem meeldima, aga mängida ei saa
Keegi selle "kaheksajalaga" ka linnas on ringi lammutanud?
Masendavat pole midagi, pigem naljakas kuidas mõned viitsivad otsida mängust selliseid iseärasusi ja buge, et neist siis mitmeid videosid teha
Imo pole siin mitte midagi naljakat et ei suudetud / tahetud pisidetailidele tähelepanu pöörata. See võib küll alguses tunduda ebaoluline, kuid tegelikult annavad sellised detailid mängule väga palju juurde. Mind on siiani kõige rohkem seganud see, et näiteks pingile ei saa istuda. Kui ma pean onlines käituma nagu NPC, siis ma peaks saama käituda nagu NPC'd. Ja istumise ning püsti tõusmise animatsioonid on neil kenasti olemas, lihtsalt ei raatsitud progeda.
Samuti pole UBI suutmatus oma serviceid ülesse ja korda saada ka üldse naljakas. _________________ http://nodejs.org/
"I'm also a person. Programming is just one thing I do."
nähtavasti erinevalt enamikust siin arvamust avaldajatest mulle väga istub.
tahaks pigem näha sisulisemat arutelu gameplay või mehaanika üle kui klaasikildude tagaajamist või ajaviiteks vette tulistamist. _________________ - londiste
nähtavasti erinevalt enamikust siin arvamust avaldajatest mulle väga istub.
tahaks pigem näha sisulisemat arutelu gameplay või mehaanika üle kui klaasikildude tagaajamist või ajaviiteks vette tulistamist.
Nõus. Anyways, mulle meeldib. Koos Wolfiga üks viimase aja paremaid asju.
Kui saad üle sellest, et see pole next gen nii nagu lubatud, siis on tegemist tõesti hea mänguga.
Ei viitsi samuti pisidetaile taga ajada. Digital Tripid on väga lahedad. Spider-Tank oleks nagu omaette polished game. Väga hästi toimib kuidagi. Alone'i tegin läbi eile öösel, väga sürr ja põnev kogemus.
Isiklikult häirib palju rohkem se, et mobiilirahvas kunagi mängu lõpuni ei mängu. 10x proovinud ja alati tuleb enne seda kui võidan, connection lost. Ei tea, kas peak sihilikutl väga sitalt sõitma?
Pisidetaile 200km/h linnast läbi kihutades nagunii tähele ei pane. _________________ Winter is coming...
337.88
nvidia enda soovitus 680/770 jaoks on high. 4gb isendite korral tekstuurid ultra.
minu senise kogemuse pealt peab paika küll.
enda profiili kastiga shadows high ,ülejäänd ultra kaasaarvatud texture ja msaa x2 + ENB peal ja jookseb 30-40 fps
kaardiks gtx 670 2GB panin veits mälule OC ka juurde. nii ,et pole vaja mingit 3gb kaarti nagu ta väidab seal;)
asi võtab rami kõik 8 giga ära isegi firefoxi ei anna avada kui mängu alt tabid kohe widows karjub low on memory ja firefox crashib:D
kõik tausta programmid panin kinni isegi aero võtsin maha ,et lisa 70 mb videomälu saaks. ja uskuge mind see kõik aitab . asi on ilmselt mul nii piiripeal.
asi jookseb ilma stuterita.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.