oskab keegi aidata kuidas ma saaks kasutada artyl ühte sihiku modi ja teistel tankidel teist modi?
koguaeg on ,et panen 1 peale kaob teine ja vastupidi... jumala kopp ees juba.
artyl eelistan dar sight modi ja tankidel jimbos.
Mängisin täna Rhm Borsig WT-ga lootuses M saada. No saingi täna siis ta kätte kuid milline mäng. Inglise keeles öeldakse selle kohta Heartbreak. VIIK rsk ja veel aja pärast. Panin kohe peale seda mängu kinni sest ei oleks suutnud normilt edasi mängida, Masendav. Poleks ma seal artyga nii kaua jännanud oleks vb võit tulnud http://wotreplays.com/site/892022#redshire-bluestar-rhm_-borsig_waffentr_ger
Selle mängu WN8 oli 12 000+
EDIT: Replayd uuesti vaadates oleks pidanud lõpus otsejoones peale lendama, siis oleks jõudnud, ohjah.
Üks jaagupi video ka. Alguses läksin linna seal kedagi polnud sain is4jast ja fv-st jagu. Video lõpus 3vs1 tomatite vastu.
8,2k dammi ja paar medalit
See on ju mingi vana mäng, oled seda siin varem demonstreerinud!
Mäng on 12ndast maist, aga kui varem just video postitanud pole, siis ikkagi 5+, vähesed viitsivad Youtube'i uploadida oma replayd, et kontorirotid saaks keset päeva ka oma tankilaksu kätte
Mäng on 12ndast maist, aga kui varem just video postitanud pole, siis ikkagi 5+, vähesed viitsivad Youtube'i uploadida oma replayd, et kontorirotid saaks keset päeva ka oma tankilaksu kätte
jutt jumala õige! ma olen ilmselt viimaste nädalate jooksul rohkem videosi vaadanud, kui wot'i mänginud _________________ minu lugupeetus
irw
ma hellcatiga tegin 7 killi ja 3,5k dämmi + spotti sitaks, siis viskas pingi 800 peale kuna poiss hakkas youtuubis multikat vaatama ja ma sain surma. aga see selleks. teise koha mees tegi veel 1,5 dämmi ja paar kutti veel nats. siis need nullimehed pärast kes ära käppisid omavahel muljetasid, et gg. nice game, jne. yks vastaste heavy oli kusagi peidus.
Võit
Malinovka
Pz.Kpfw. IV Ausf. A
Kogemused:899 Krediiti 13 183
Lahingu saavutused Äss, Kaitsja, Suurekaliibrine, Meisterlaskur, Valdamise märk: „Tankiäss”
not bad, mu rekord king tiger 10 killi, samas need videod tavaliselt p2ris head kus l6pus +7 killi 2ra tuleb. _________________ life is a bitch with 12inch strapon
wot-i chat süsteem on küll paha, aga võiks luua Eesti kanali Eesti nt ja kui see nädalaga kaob keegi loob uuesti. Kogume Eesti rahva kokku ja saab platuuni vms nt?
Loon kanali Eesti parool eesti liituge , kui kanal kustub looge keegi teine jne
wot-i chat süsteem on küll paha, aga võiks luua Eesti kanali Eesti nt ja kui see nädalaga kaob keegi loob uuesti. Kogume Eesti rahva kokku ja saab platuuni vms nt?
Loon kanali Eesti parool eesti liituge , kui kanal kustub looge keegi teine jne
Minuarust on parool kanalile halb idee. Juhuslikud uudishimulikud eestlased, kes ei ole selle alafoorumi tihedad külalised ei pääseks ligi.
Ma 5 riiki tegin ära, aga saksa ja hiinlased juba tehtud, ei hakanud ühtegi tanki tagasi ostma selleks. Nüüd on igas mängus juba pershing sees, varsti kaovad ära.
Ma 5 riiki tegin ära, aga saksa ja hiinlased juba tehtud, ei hakanud ühtegi tanki tagasi ostma selleks. Nüüd on igas mängus juba pershing sees, varsti kaovad ära.
Ise sain kätte selle Superpershingu ja ütleks küll, et täitsa asjalik tank. Pole ta nii hull midagi, nagu siin eelnevad leheküljed maha tehti. Raha toob vägevalt sisse ja ise ka hea tank, eriti kui meestel oskused ka töös. Ei oska öelda muidugi, mis ta enne oli, aga type 59 on samuti s..ks tehtud. Mul olid erinevad puud niikunii tegemisel ja polnud mingit probleemi tank saada. Igatahes väga rahul tankiga. Oli väärt küll seda väikest vaeva. _________________ Futurist
Meshboy28, hea mängja suudab ka kõige sitema tankiga normaalse skoori teha. ei muuda tanki ennast kuidagi paremaks.
No tänud komplimendi eest, aga oma kogemuste põhjal on mängus palju kehvemaid tanke ja Pershingut kuidagi ei saa liigitada kehvade hulka. See on mu isiklik arvamus. _________________ Futurist
huvitav siis milline t8 tank on kehvem kui pershing?
Mulle absull jaapanlased ei istu. No kui kullatankidest, siis ei tundu mulle palju kallimad Löwe ja KV5 ka midagi erilist olevat. _________________ Futurist
Absoluutselt võimatu mängida, internet niimoodi paneb näkku et jube. Muidu on mul katusel vastuvõtja ja ruuteriga jagamine ning kui proovisin otse juhtmega siis asi sama. Pingtest.net näitas ka kohati et on Packet loss kuid siis jällegi ei näidanud ning kui mängu minna siis tank ei reageeri nupuvajutustele, sõidab sinna kus viimane nupuvajutus oli. Mitu korda juba otse vaenlaste keskele sõitnud ilma et oleks midagi teha saanud selle vastu. Tuluke on üleval punane ja ping tõmbleb ringi. Testisin pahavara arvutis ning seda pole. Jälle selline viga mida ise lahendada ei saa.
Endal maal kodus sama moodi, nii kui puud lehtes või lihtsalt kehv suusailm siis 60+ ping tavalisele lisaks (Wimax). Viimasel ajal läinud üle 4G peale. _________________ "You cannot judge me. I am Justice itself!"
Vaikselt hakkab see eelmääratud RNG mängus üle viskama, sellised kaotuste- või võidujadad ei ole statistiliselt tõenäolised. Vähemalt minusuguse keskmise mängija jaoks. Unicum suudaks ilmselt osad need kaotused võiduks keerata. Bot neid võite kaotusteks vast mitte. Igatahes support/skaut sõltub kole palju sellest mis MM ette viskab.
Mauno Lurbe, siin mängib rolli mitu asja. Igal hommikul tehakse matchmakingule reset, ja algoritm hakkab otsast peale tiime kokku panema. Paar tundi hiljem enam uusi tiimikompositsioone peaaegu ei tule, kasutatakse seda MMi mis päeva alguses saada oli. Ehk kui sulle mõnikord tundub, et nt pannakse kogu aeg high-tier mängudesse, siis see võibki vabalt nii olla ja targem seda masinat too päev enam mitte näppida, kui soolod. Platoonid saavad oma MMi jälle, niiet võib juhtuda, et sõbraga koos hakkate paremat MMi saama - või veel halvemat Peab proovima.
See on nüüd kindel, WG poolt kinnitatud asi.
Teine asi on nn mängijate lained jooksva sessiooni käigus. Kuna head mängijad jäävad tavaliselt mängudesse tunduvalt kauemaks kui suitsideeruvad tomatid, siis päeva vältel võivad tekkida statistilised anomaaliad, kus halvad mängijad satuvad nn laineorgu ja head mängijad lainetippu. Kui satud halbade mängijatega koos laineorgu, on sealt väga raske välja rabeleda, sest see on nagu nõiaring - tomatine tiim kaotab kiiresti ja 90% neist läheb kohe järgmisesse mängu edasi, enne mängu lõppu ära ootamata. Ka siis on üks hea variant teha väike paus, nt 15 minutit. Teine, mida ma ise soovitan rohkemgi, on surma korral mäng lõpuni vaadata. Tavaliselt on võimalik sealt midagi õppida, ja mõnikord tuleb välja, et kaotus polegi nii kindel, lihtsalt tuleb enda tomatitele head nõu anda, et kaotus võiduks pöörata. Mõlemad igal juhul aitavad tomatiste tiimide laineorust välja murda.
Disclaimer: ma ei ole ei ise teinud statistikat, ega lugenud materjale, mis eelnevas lõigus avaldatud arvamust veenvalt tõestaksid. Tegu on lihtsalt kogenud mängija kõhutundega. Võite arvesse võtta, aga võite ka ignoreerida Kui kellelgi on sarnaseid mõtteid, võiks neid siin jagada.
tomatitele mängus nõuannete andmine on nüüd küll pointless tegevus. Keegi ei kuula. Vahest mõni kollane kuulab aga wn8 200 ringis mehed ei loegi seda chatti, pressivad aint heal juhul help'i vahest
Polnud mitu nädalat enam WoTi mänginud ja tegin eile mõned mängud.
Täna hea vaadata, et kombineeritud WN8 tuli viimaste mängude peale 4160 ehk tubli "weekend warrior".
Kohe näha, et puhkus mõjus hästi.
viimati muutis CryxOC 02.06.2014 11:54:14, muudetud 1 kord
tomatitele mängus nõuannete andmine on nüüd küll pointless tegevus. Keegi ei kuula. Vahest mõni kollane kuulab aga wn8 200 ringis mehed ei loegi seda chatti, pressivad aint heal juhul help'i vahest
See on hit and miss, aga olen seda ise teinud ja kui rahulikult nõu anda, siis vähemalt üks mängija 4st saab aru ja isegi kuulab. Kunagi kui ma olin veel puhta kollane, tegin seda tihedamini, ja mul oli kollase mängija kohta üsna korralik WR sellest tingitult - 55,6%.
CryxOC kirjutas:
Polnud mitu nädalat enam WoTi mänginud ja tegin eile mõned mängud.
Täna hea vaadata, et kombineeritud WN8 tuli viimaste mängude peale 4160.
Kohe näha, et puhkus mõjus hästi.
Mitmenädalane puhkus minu perfi pigem langetab, aga 3-5 päeva pausidel on jah selline nn level-up efekt, eriti kui pikka aega ei ole juba suutnud 1K keskmist tõsta.
Disclaimer: ma ei ole ei ise teinud statistikat, ega lugenud materjale, mis eelnevas lõigus avaldatud arvamust veenvalt tõestaksid. Tegu on lihtsalt kogenud mängija kõhutundega. Võite arvesse võtta, aga võite ka ignoreerida Kui kellelgi on sarnaseid mõtteid, võiks neid siin jagada.
Osaliselt nõustun. Üks asi mida olen tähele pannud, et varahommikusel ajal on paremad tiimid, pean silmas tervikuna sh vastaste poolel. Rohkem häid mängijaid ja vähem botte meeskondades.
Teine asi, mida aeg-ajalt järgin on see, et kui tuleb 3 kaotust jutti, siis panen mängu kinni või vähemalt vahetan tanki. Mõnikord (nagu eile) saab paraku eestlaslik jonn võitu ja sunnib hambad ristis edasi mängima, et kui kaua kehvasid mängusid järjest saab tulla. Paraku saab ikka üllatavalt palju tulla. Mängud vaatan üldjuhul lõpuni. Platooni pole tükk aega teinud, ainult solopub. Peale eilselt kaotustejada tundub, et üksi ikka keeruline. Vähemalt win rate on viimased paar tuhat mängu vaid langenud.
Kas see bottide raporteerimine üldse toimib. Vahest järjest sama bot mitmes lahingus, eriti varahommikul kui mängijaid vähem. Iga kord hulk inimesi kaebab, aga kuhugi ei kao need mängijad.
Ütleme nii, et see nv oli tuntavalt metagame ja tõenäosused sassis, x2 exp boonuste pärast siis. Eile sai korduvalt satutud mängudesse, kus tuli korralik ülesõit, enamasti 13:2 vms, kusjuures tiimi tugevamad mängijad jõudnudki praktiliselt midagi teha, 1 kill ja mingi 1000-1500 däm T7-T9 mängudes on suhteliselt nadi, kui oled harjunud keskmiseks saama ~2000 dam ja 2 killi. WR oli ka liigagi hea, arvestades meie tagasihoidlikku panust - viimane sessioon mul noobmeteris näitab 25 mängu ja WR 84%.
Storm explains the infamous “28 bots” video: “It was an staged battle after the restart of the server, where there were practically zero players online. They gathered a few people, they ran a few clients with bots and they entered the battle on the count of three. And they achieved such an effect. We banned the experimenters.”
Ütleme nii, et see nv oli tuntavalt metagame ja tõenäosused sassis, x2 exp boonuste pärast siis. Eile sai korduvalt satutud mängudesse, kus tuli korralik ülesõit, enamasti 13:2 vms, kusjuures tiimi tugevamad mängijad jõudnudki praktiliselt midagi teha, 1 kill ja mingi 1000-1500 däm T7-T9 mängudes on suhteliselt nadi, kui oled harjunud keskmiseks saama ~2000 dam ja 2 killi. WR oli ka liigagi hea, arvestades meie tagasihoidlikku panust - viimane sessioon mul noobmeteris näitab 25 mängu ja WR 84%.
Nõus, neid ülesõitmisi oli ikka omajagu. Eile hommikul sai ise üle sõidetud ja õhtul sai tunda seda mõru poolt. Sellised mängud muidugi kõige ebahuvitavamad, seda mõlema poole pealt. Vist ongi mõistlikum neid speciale üldse vältida.
Kas Löwe soomust parandati? Paar nädalat tagasi sai krediiti tehtud Löwega ja üllatavalt vastupidav tundus võrreldes varasemaga ning teenis järjest mitmeid terasmüüre. Oleks ta vaid tiba kiirem.
Nii ? Tahtsin rohkem öelda et igas mängus on juba selgelt aru saada, et mängus on 1-2botti. Nüüd tulevad vaikselt välja ka videod, kus näidatakse natuke inteligentsemaid botte, kellest esmapilgul ei pruugi aru saadagi.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.