oskab keegi aidata kuidas ma saaks kasutada artyl ühte sihiku modi ja teistel tankidel teist modi?
koguaeg on ,et panen 1 peale kaob teine ja vastupidi... jumala kopp ees juba.
artyl eelistan dar sight modi ja tankidel jimbos.
Mängisin täna Rhm Borsig WT-ga lootuses M saada. No saingi täna siis ta kätte kuid milline mäng. Inglise keeles öeldakse selle kohta Heartbreak. VIIK rsk ja veel aja pärast. Panin kohe peale seda mängu kinni sest ei oleks suutnud normilt edasi mängida, Masendav. Poleks ma seal artyga nii kaua jännanud oleks vb võit tulnud http://wotreplays.com/site/892022#redshire-bluestar-rhm_-borsig_waffentr_ger
Selle mängu WN8 oli 12 000+
EDIT: Replayd uuesti vaadates oleks pidanud lõpus otsejoones peale lendama, siis oleks jõudnud, ohjah.
Üks jaagupi video ka. Alguses läksin linna seal kedagi polnud sain is4jast ja fv-st jagu. Video lõpus 3vs1 tomatite vastu.
8,2k dammi ja paar medalit
See on ju mingi vana mäng, oled seda siin varem demonstreerinud!
Mäng on 12ndast maist, aga kui varem just video postitanud pole, siis ikkagi 5+, vähesed viitsivad Youtube'i uploadida oma replayd, et kontorirotid saaks keset päeva ka oma tankilaksu kätte
Mäng on 12ndast maist, aga kui varem just video postitanud pole, siis ikkagi 5+, vähesed viitsivad Youtube'i uploadida oma replayd, et kontorirotid saaks keset päeva ka oma tankilaksu kätte
jutt jumala õige! ma olen ilmselt viimaste nädalate jooksul rohkem videosi vaadanud, kui wot'i mänginud _________________ minu lugupeetus
irw
ma hellcatiga tegin 7 killi ja 3,5k dämmi + spotti sitaks, siis viskas pingi 800 peale kuna poiss hakkas youtuubis multikat vaatama ja ma sain surma. aga see selleks. teise koha mees tegi veel 1,5 dämmi ja paar kutti veel nats. siis need nullimehed pärast kes ära käppisid omavahel muljetasid, et gg. nice game, jne. yks vastaste heavy oli kusagi peidus.
Võit
Malinovka
Pz.Kpfw. IV Ausf. A
Kogemused:899 Krediiti 13 183
Lahingu saavutused Äss, Kaitsja, Suurekaliibrine, Meisterlaskur, Valdamise märk: „Tankiäss”
not bad, mu rekord king tiger 10 killi, samas need videod tavaliselt p2ris head kus l6pus +7 killi 2ra tuleb. _________________ life is a bitch with 12inch strapon
wot-i chat süsteem on küll paha, aga võiks luua Eesti kanali Eesti nt ja kui see nädalaga kaob keegi loob uuesti. Kogume Eesti rahva kokku ja saab platuuni vms nt?
Loon kanali Eesti parool eesti liituge , kui kanal kustub looge keegi teine jne
wot-i chat süsteem on küll paha, aga võiks luua Eesti kanali Eesti nt ja kui see nädalaga kaob keegi loob uuesti. Kogume Eesti rahva kokku ja saab platuuni vms nt?
Loon kanali Eesti parool eesti liituge , kui kanal kustub looge keegi teine jne
Minuarust on parool kanalile halb idee. Juhuslikud uudishimulikud eestlased, kes ei ole selle alafoorumi tihedad külalised ei pääseks ligi.
Ma 5 riiki tegin ära, aga saksa ja hiinlased juba tehtud, ei hakanud ühtegi tanki tagasi ostma selleks. Nüüd on igas mängus juba pershing sees, varsti kaovad ära.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.