Peab oma arvamust muutma, lorraine ei ole mitte lihtsalt halb, vaid mängimiskõlbmatult halb, eriti viimase aja mapi muutustega kus sul on ainult 3 liini brawlimiseks, kus see asi töötab veel halvemini kui üldiselt. Siiani kõige halvem kõrge tieri tank mida ma mänginud olen, võimalik, et jätan selle käki lihtsalt pooleli ja free XP'ga üle kuna see on nii kohutavalt halb.
0 carry potentsiaal, ainult tiimist sõltub kas võit või kaotus sest sul ei ole camo, soomust, su relv on üsna meh, view range keskpärane ja absull kõik mis sinu suunas laseb läheb läbi, kohati ka autobounce nurga alt kuna 3x overmatch kalliibris soomuse paksuse kohta.
wth??? Üks parimaid tanke millega sõitnud olen, kahur on meh? Sul on tier 8 heavy viimane kahur, millega võib kõiki tiir 10 kah läbistada. Lorr on suht kiire, ei jää väga metsikult alla isegi 13 90le. Mida sul veel vaja on?
Mul läks viimase uuendusega tangit,et ma ei näe enam oma mängus olevat tanki.nagu istuksin tangi sees ja vaataks luugist välja...
Kuid soovin tagasi nii et näen tanki nagu ülevalt...
Kas keegi oskab aidata?
Sellist probleemi pole nagu kohanudki. Arvan et reinstall aitab. Midagi muud nagu ei oskakski peale hakata.
See SHIFT nupp ei tööta,vajutan,aga midagi ei muutu,kuigi see nupp on sellejaoks....
passat200, parem oleks, kui sa replay wotreplays.com lehele üles laadiksid! Ajaliselt ei võta see palju rohkem aega kui ekraanitõmmise kuskile üleslaadimine. _________________ TÜMPA, TÜMPA...EEST ÄRA, TROLL TULEB!!!
Peab oma arvamust muutma, lorraine ei ole mitte lihtsalt halb, vaid mängimiskõlbmatult halb, eriti viimase aja mapi muutustega kus sul on ainult 3 liini brawlimiseks, kus see asi töötab veel halvemini kui üldiselt. Siiani kõige halvem kõrge tieri tank mida ma mänginud olen, võimalik, et jätan selle käki lihtsalt pooleli ja free XP'ga üle kuna see on nii kohutavalt halb.
0 carry potentsiaal, ainult tiimist sõltub kas võit või kaotus sest sul ei ole camo, soomust, su relv on üsna meh, view range keskpärane ja absull kõik mis sinu suunas laseb läheb läbi, kohati ka autobounce nurga alt kuna 3x overmatch kalliibris soomuse paksuse kohta.
wth??? Üks parimaid tanke millega sõitnud olen, kahur on meh? Sul on tier 8 heavy viimane kahur, millega võib kõiki tiir 10 kah läbistada. Lorr on suht kiire, ei jää väga metsikult alla isegi 13 90le. Mida sul veel vaja on?
Spoiler
Tegu on konkurentsitult halvima T9 mediumiga, ok kuna see on glass cannon siis headel mängijatel on võimalik vahest playsid teha, aga üldiselt on sellel tankile ikka väga vähe antud küll jah. Aga kui nii hea liin, siis ongi vaja ühte sitta tanki, et asju tasakaalustada. Samamoodi nagu Sturer Emil muidu suht OPs WT liinis jne
passat200, parem oleks, kui sa replay wotreplays.com lehele üles laadiksid! Ajaliselt ei võta see palju rohkem aega kui ekraanitõmmise kuskile üleslaadimine.
EDIT:
Toon teieni ühe video Obj 140 vägevast soomusest (6520 damage blocked by armor). Vabandan ette mitte just kõige parema YT kvaliteedi pärast, kuna mängin (ja lindistan) 21:9 ekraanil, aga mäng oli ilus ja sai veidi vaeva ka nähtud efektsemate dingide aegluubis näitamiseks
Kõik on ju väga tore, kuid ma näen selles videos vähemalt 2 probleemi. Esiteks kasutad endiselt veel hitzone skinne ja ega see White Death (corpse) mod. ka kasuks ei tule, eriti kui videosi youtube'i teistele üles riputad. Keelatud nad vist ei ole, kuid tõsiseltvõetavust võtavad nad küll vähemaks...
Minu meelest keelatud kõik tekstuure muutvad skinnid, mis annavad eelise(valged laibad ja hitboxid) üks streamer sai 1päev banni selle eest. Kuid enne kui hoiatust pole, banni ei saa.
EDIT:
Toon teieni ühe video Obj 140 vägevast soomusest (6520 damage blocked by armor). Vabandan ette mitte just kõige parema YT kvaliteedi pärast, kuna mängin (ja lindistan) 21:9 ekraanil, aga mäng oli ilus ja sai veidi vaeva ka nähtud efektsemate dingide aegluubis näitamiseks
Kõik on ju väga tore, kuid ma näen selles videos vähemalt 2 probleemi. Esiteks kasutad endiselt veel hitzone skinne ja ega see White Death (corpse) mod. ka kasuks ei tule, eriti kui videosi youtube'i teistele üles riputad. Keelatud nad vist ei ole, kuid tõsiseltvõetavust võtavad nad küll vähemaks...
Seda võib võtta rohkem nagu haridusprogrammi algajatele. Mitu inimest, kellel sellest kindlasti abi on, küsis mult pärast video nägemist neid mode. Kumbki mainitud modidest paremini dingida ei luba nagunii Hitbox skinnid (mis muudavad tanki läbipaistvaks) on tõesti keelatud, Hitzone skinnid ei ole. Aga see on õige, et White Death pole enam lubatud, vähemalt striimeritele, ja järgmisest updatest ma seda enam ei kasuta.
Kes tõsiseltvõetavust tahab kontrollida lisaks sellele, mis videos nähtud, on alati teretulnud mu jooksvaid statse vaatama
Mis Sa nüüd. Need kellel on vaja oma statte üles ajada, need kasutavad kõikvõimalikke vahendeid selleks. Kasvõi uute kontode tegemist.
Aga kui ego suudab madalama värgiga leppida, siis on tankimäng päris mõnus mäng, mitte raamatupidamine ja arvutamine. Ja igasuguste moodide ja asjade peale ja mahapanek.
Näiteks siinpool on ca 15 000 lahingut tehtud ÜHEGI modita, mäng on nii nagu ta originaalis on. Ja ikka on mõnus, pole neid ultra-lasersihikuid ja näita-mulle-kuidas-vaenlase-tanki-peaks-tulistama värke peal.
andrez3d kirjutas:
erick kirjutas:
Kes tõsiseltvõetavust tahab kontrollida lisaks sellele, mis videos nähtud, on alati teretulnud mu jooksvaid statse vaatama
Spoiler
Tõsiseltvõetavust näitab pigem see, kui kõrged statsid on saavutatud abivahenditeta...
Spoiler
Tõsiseltvõetavust näitab pigem see, kui kõrged statsid on saavutatud abivahenditeta...
Spoiler
Tundub nagu mingi teema pikemaks aruteluks, aga ma väga ei viitsi. StoleYourBike, kes on Vene serveri super-superuunikum ja nende üks populaarsemaid striimereid, nt kasutab samuti Hitzone skinne oma striimis peale seda, kui neid viimati uuendati ja lisati 8.11ni välja lastud tankide jaoks skinnid.
Praktiliselt kõik neist, kes seda modi kunagi kasutanud ei ole, ei oska ka erinevaid meeskonnaliikmeid või ammoracki sihilikult lasta, piirdudes alasoomuse, trackide, kupola jne algajatele tuntud weakspottidega. See pole tingimata puudus, aga kui on 1v1 lähiduell mõne endast oluliselt tugevama masina vastu, siis tuleb kasuks kui oskad maha lasta laadija ja/või vigastada ammoracki, et laadimisaega oluliselt pikendada.
Põhimõtteliselt see argument taandub sellele, kui pliiatsiga arvutaja laidab taskukalkulaatori kasutajat, sest see on "liiga lihtne". Lõpuks loeb siiski, mis sinu absoluutne efektiivsus on, kasutades sulle võimaldatud tööriistu võimalikult hästi.
Kui see ei olnud veenev, siis soovitan proovida endalegi Hitzone skinnid installida ja vaadata, kas WN8 tõuseb ühe raksuga 1000 punkti kõrgemaks, või on tegu siiski vaid oskajale teatud situatsioonides kasuliku tööriistaga
Ma saan Su pointist aru. Minu asja mõte oleks pigem nagu see, et:
- kas siis mängu sisse ehitet weakzonede skinnid, et kõik saaks seda vabalt ja lihtsalt kasutada ( kindlasti on mingi osa rahvast kes ei oskagi seda asja kasutada ega tea et see on olemas )
- või siis üldse nö naturaalne mäng, kus polegi rohkem abisid ega asju
Siis oleks nagu kõigile võrdne asi. Kõlan nagu sots juba vist..
erick kirjutas:
andrez3d kirjutas:
erick kirjutas:
Spoiler
Spoiler
Tundub nagu mingi teema pikemaks aruteluks, aga ma väga ei viitsi. StoleYourBike, kes on Vene serveri super-superuunikum ja nende üks populaarsemaid striimereid, nt kasutab samuti Hitzone skinne oma striimis peale seda, kui neid viimati uuendati ja lisati 8.11ni välja lastud tankide jaoks skinnid.
Praktiliselt kõik neist, kes seda modi kunagi kasutanud ei ole, ei oska ka erinevaid meeskonnaliikmeid või ammoracki sihilikult lasta, piirdudes alasoomuse, trackide, kupola jne algajatele tuntud weakspottidega. See pole tingimata puudus, aga kui on 1v1 lähiduell mõne endast oluliselt tugevama masina vastu, siis tuleb kasuks kui oskad maha lasta laadija ja/või vigastada ammoracki, et laadimisaega oluliselt pikendada.
Põhimõtteliselt see argument taandub sellele, kui pliiatsiga arvutaja laidab taskukalkulaatori kasutajat, sest see on "liiga lihtne". Lõpuks loeb siiski, mis sinu absoluutne efektiivsus on, kasutades sulle võimaldatud tööriistu võimalikult hästi.
Kui see ei olnud veenev, siis soovitan proovida endalegi Hitzone skinnid installida ja vaadata, kas WN8 tõuseb ühe raksuga 1000 punkti kõrgemaks, või on tegu siiski vaid oskajale teatud situatsioonides kasuliku tööriistaga
No esiteks on see mod kõigile tasuta kättesaadav ja teiseks just sel põhjusel ma ei löögi oma modide folderit lindistamise ajaks ajutiselt tühjaks, et infot levitada siin teemas. Entusiastlikule mängijale on tegu väärt tööriistadega.
No esiteks on see mod kõigile tasuta kättesaadav ja teiseks just sel põhjusel ma ei löögi oma modide folderit lindistamise ajaks ajutiselt tühjaks, et infot levitada siin teemas. Entusiastlikule mängijale on tegu väärt tööriistadega.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.