Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  World of Tanks märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 519, 520, 521 ... 1162, 1163, 1164  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing

Kaua oled WoT-i mänginud? Täpsusta teemas.
12-10a
40%
 40%  [ 24 ]
10-8a
18%
 18%  [ 11 ]
8-6a
11%
 11%  [ 7 ]
6-4a
8%
 8%  [ 5 ]
4-2a
5%
 5%  [ 3 ]
Vähem kui 2a
16%
 16%  [ 10 ]
hääli kokku : 60

autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
H-E-F
HV vaatleja

sõnum 24.05.2014 20:46:06 vasta tsitaadiga

Antikrist kirjutas:
Peab oma arvamust muutma, lorraine ei ole mitte lihtsalt halb, vaid mängimiskõlbmatult halb, eriti viimase aja mapi muutustega kus sul on ainult 3 liini brawlimiseks, kus see asi töötab veel halvemini kui üldiselt. Siiani kõige halvem kõrge tieri tank mida ma mänginud olen, võimalik, et jätan selle käki lihtsalt pooleli ja free XP'ga üle kuna see on nii kohutavalt halb.
0 carry potentsiaal, ainult tiimist sõltub kas võit või kaotus sest sul ei ole camo, soomust, su relv on üsna meh, view range keskpärane ja absull kõik mis sinu suunas laseb läheb läbi, kohati ka autobounce nurga alt kuna 3x overmatch kalliibris soomuse paksuse kohta.

wth??? Üks parimaid tanke millega sõitnud olen, kahur on meh? Sul on tier 8 heavy viimane kahur, millega võib kõiki tiir 10 kah läbistada. Lorr on suht kiire, ei jää väga metsikult alla isegi 13 90le. Mida sul veel vaja on?
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
KonksNina
HV vaatleja

sõnum 24.05.2014 21:44:21 vasta tsitaadiga

rSTO kirjutas:
KonksNina kirjutas:
Mul läks viimase uuendusega tangit,et ma ei näe enam oma mängus olevat tanki.nagu istuksin tangi sees ja vaataks luugist välja...
Kuid soovin tagasi nii et näen tanki nagu ülevalt...
Kas keegi oskab aidata?

Sellist probleemi pole nagu kohanudki. Arvan et reinstall aitab. Midagi muud nagu ei oskakski peale hakata.

See SHIFT nupp ei tööta,vajutan,aga midagi ei muutu,kuigi see nupp on sellejaoks....
tagasi üles
passat200
HV vaatleja

sõnum 24.05.2014 23:04:43 vasta tsitaadiga

t49 6medalit
Kommentaarid: 7 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 6
tagasi üles
Troll
HV Guru
Troll

sõnum 25.05.2014 02:06:26 vasta tsitaadiga

passat200, parem oleks, kui sa replay wotreplays.com lehele üles laadiksid! Ajaliselt ei võta see palju rohkem aega kui ekraanitõmmise kuskile üleslaadimine.
Launger
Kreisi kasutaja

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 25.05.2014 10:10:22 vasta tsitaadiga

H-E-F kirjutas:
Antikrist kirjutas:
Peab oma arvamust muutma, lorraine ei ole mitte lihtsalt halb, vaid mängimiskõlbmatult halb, eriti viimase aja mapi muutustega kus sul on ainult 3 liini brawlimiseks, kus see asi töötab veel halvemini kui üldiselt. Siiani kõige halvem kõrge tieri tank mida ma mänginud olen, võimalik, et jätan selle käki lihtsalt pooleli ja free XP'ga üle kuna see on nii kohutavalt halb.
0 carry potentsiaal, ainult tiimist sõltub kas võit või kaotus sest sul ei ole camo, soomust, su relv on üsna meh, view range keskpärane ja absull kõik mis sinu suunas laseb läheb läbi, kohati ka autobounce nurga alt kuna 3x overmatch kalliibris soomuse paksuse kohta.

wth??? Üks parimaid tanke millega sõitnud olen, kahur on meh? Sul on tier 8 heavy viimane kahur, millega võib kõiki tiir 10 kah läbistada. Lorr on suht kiire, ei jää väga metsikult alla isegi 13 90le. Mida sul veel vaja on?

Spoiler Spoiler Spoiler

Tegu on konkurentsitult halvima T9 mediumiga, ok kuna see on glass cannon siis headel mängijatel on võimalik vahest playsid teha, aga üldiselt on sellel tankile ikka väga vähe antud küll jah. Aga kui nii hea liin, siis ongi vaja ühte sitta tanki, et asju tasakaalustada. Samamoodi nagu Sturer Emil muidu suht OPs WT liinis jne
Kommentaarid: 113 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 102
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
brokenarm
Kreisi kasutaja
brokenarm

sõnum 25.05.2014 11:16:51 vasta tsitaadiga

Pigem on asi selles, et Lorr on mõtleva mängija tank... mida aga keskmine WOTi mängija pole.
Kommentaarid: 8 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 8
tagasi üles
passat200
HV vaatleja

sõnum 25.05.2014 11:28:43 vasta tsitaadiga

Troll kirjutas:
passat200, parem oleks, kui sa replay wotreplays.com lehele üles laadiksid! Ajaliselt ei võta see palju rohkem aega kui ekraanitõmmise kuskile üleslaadimine.

http://wotreplays.com/site/879221#report

Lõpus ma ei hakanud riski võtma ja ise seda viimast vastast otsima. Vb oleks tüüp põõsas passinud või poleks ma teda üldse enam leida suutnud.
Kommentaarid: 7 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 6
tagasi üles
erick
HV Guru
erick

sõnum 25.05.2014 12:44:25 vasta tsitaadiga

RU serveris juhtus mäng, kus 30st mängijast 28 olid botid. Üllatavalt pädevad botid, aga siiski botid...

Link
Kommentaarid: 105 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 95
tagasi üles
kr6ll
HV Guru
kr6ll

sõnum 25.05.2014 16:59:17 vasta tsitaadiga

nv tuleb mängida vist aint täiesti arendatud tanke. Siis see pyhapäevamängijate armee ei tee suppi väga lahjaks

Wins/Battles: 15 (22) (68.2%)
Kills: 46 (2.1)
Efficiency/WN8: 1 618 (84) 2 819 (97)

varsti 900 mängu tehtud ja esimene t7 lahti mida ma siis ei osta veel lähiajal. Treenib mehi, varsti esimesel meeskonnal lisakillid 100 peal thumbs_up.gif
Kommentaarid: 89 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 2 :: 69
tagasi üles
j2pe
HV kasutaja

sõnum 26.05.2014 00:01:09 vasta tsitaadiga

Eesti Wot-i koondis avas euroopakatel võiduarve. Täna oldi parem Rumeenia meeskonnast 2:1.
http://www.esl.eu/eu/wot/cc/season1/match/29959085/

Eelmine nädal tuli vastu võtta kahjuks kaotus Ungarilt 2:0
http://www.esl.eu/eu/wot/cc/season1/match/29959083/

Üldseis: http://www.esl.eu/eu/wot/cc/season1/
Kommentaarid: 7 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 7
tagasi üles
Masochist
HV vaatleja
Masochist

sõnum 26.05.2014 00:13:26 vasta tsitaadiga

Kurb reaalsus. Sellist skoori kogesin esimest korda.

Spoiler Spoiler Spoiler

erick
HV Guru
erick

sõnum 26.05.2014 00:27:37 vasta tsitaadiga

Masochist kirjutas:
Kurb reaalsus. Sellist skoori kogesin esimest korda.

Spoiler Spoiler Spoiler

Kurb reaalsus on see, et su replay pole meile nähtaval...
tagasi üles
andrez3d
HV veteran
andrez3d

sõnum 26.05.2014 03:03:46 vasta tsitaadiga

erick kirjutas:

EDIT:
Toon teieni ühe video Obj 140 vägevast soomusest (6520 damage blocked by armor). Vabandan ette mitte just kõige parema YT kvaliteedi pärast, kuna mängin (ja lindistan) 21:9 ekraanil, aga mäng oli ilus ja sai veidi vaeva ka nähtud efektsemate dingide aegluubis näitamiseks icon_smile.gif

Spoiler Spoiler Spoiler

Kõik on ju väga tore, kuid ma näen selles videos vähemalt 2 probleemi. Esiteks kasutad endiselt veel hitzone skinne ja ega see White Death (corpse) mod. ka kasuks ei tule, eriti kui videosi youtube'i teistele üles riputad. Keelatud nad vist ei ole, kuid tõsiseltvõetavust võtavad nad küll vähemaks...
Kommentaarid: 97 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 91
tagasi üles
Cabel
HV kasutaja
Cabel

sõnum 26.05.2014 10:03:17 vasta tsitaadiga

j2pe kirjutas:
Eesti Wot-i koondis avas euroopakatel võiduarve. Täna oldi parem Rumeenia meeskonnast 2:1.

Neid replaysid sealt kuidagi ka võimalik kätte saada?
Kommentaarid: 127 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 93
tagasi üles
j2pe
HV kasutaja

sõnum 26.05.2014 10:07:09 vasta tsitaadiga

Minu meelest keelatud kõik tekstuure muutvad skinnid, mis annavad eelise(valged laibad ja hitboxid) üks streamer sai 1päev banni selle eest. Kuid enne kui hoiatust pole, banni ei saa.
tagasi üles
erick
HV Guru
erick

sõnum 26.05.2014 10:44:26 vasta tsitaadiga

andrez3d kirjutas:
erick kirjutas:

EDIT:
Toon teieni ühe video Obj 140 vägevast soomusest (6520 damage blocked by armor). Vabandan ette mitte just kõige parema YT kvaliteedi pärast, kuna mängin (ja lindistan) 21:9 ekraanil, aga mäng oli ilus ja sai veidi vaeva ka nähtud efektsemate dingide aegluubis näitamiseks icon_smile.gif

Spoiler Spoiler Spoiler

Kõik on ju väga tore, kuid ma näen selles videos vähemalt 2 probleemi. Esiteks kasutad endiselt veel hitzone skinne ja ega see White Death (corpse) mod. ka kasuks ei tule, eriti kui videosi youtube'i teistele üles riputad. Keelatud nad vist ei ole, kuid tõsiseltvõetavust võtavad nad küll vähemaks...

Seda võib võtta rohkem nagu haridusprogrammi algajatele. Mitu inimest, kellel sellest kindlasti abi on, küsis mult pärast video nägemist neid mode. Kumbki mainitud modidest paremini dingida ei luba nagunii icon_smile.gif Hitbox skinnid (mis muudavad tanki läbipaistvaks) on tõesti keelatud, Hitzone skinnid ei ole. Aga see on õige, et White Death pole enam lubatud, vähemalt striimeritele, ja järgmisest updatest ma seda enam ei kasuta.

Kes tõsiseltvõetavust tahab kontrollida lisaks sellele, mis videos nähtud, on alati teretulnud mu jooksvaid statse vaatama icon_cool.gif

Spoiler Spoiler Spoiler
tagasi üles
andrez3d
HV veteran
andrez3d

sõnum 26.05.2014 12:14:49 vasta tsitaadiga

erick kirjutas:

Kes tõsiseltvõetavust tahab kontrollida lisaks sellele, mis videos nähtud, on alati teretulnud mu jooksvaid statse vaatama icon_cool.gif

Spoiler Spoiler Spoiler

Tõsiseltvõetavust näitab pigem see, kui kõrged statsid on saavutatud abivahenditeta...

Spoiler Spoiler Spoiler
tagasi üles
Masochist
HV vaatleja
Masochist

sõnum 26.05.2014 13:04:53 vasta tsitaadiga

Vabandust, Erick! Unustasin unise peaga asja avalikuks teha. Ega siin suurt midagi vaadata ei olegi kui aus olla..

http://www.wotreplays.com/site/884698#self

yerba
HV Guru
yerba

sõnum 26.05.2014 14:24:36 vasta tsitaadiga

Mis Sa nüüd. Need kellel on vaja oma statte üles ajada, need kasutavad kõikvõimalikke vahendeid selleks. Kasvõi uute kontode tegemist.
Aga kui ego suudab madalama värgiga leppida, siis on tankimäng päris mõnus mäng, mitte raamatupidamine ja arvutamine. Ja igasuguste moodide ja asjade peale ja mahapanek.
Näiteks siinpool on ca 15 000 lahingut tehtud ÜHEGI modita, mäng on nii nagu ta originaalis on. Ja ikka on mõnus, pole neid ultra-lasersihikuid ja näita-mulle-kuidas-vaenlase-tanki-peaks-tulistama värke peal.

andrez3d kirjutas:
erick kirjutas:

Spoiler Spoiler Spoiler

Tõsiseltvõetavust näitab pigem see, kui kõrged statsid on saavutatud abivahenditeta...

Spoiler Spoiler Spoiler

Kommentaarid: 1191 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 883
tagasi üles
j2pe
HV kasutaja

sõnum 26.05.2014 14:48:07 vasta tsitaadiga

Cabel kirjutas:
j2pe kirjutas:

Neid replaysid sealt kuidagi ka võimalik kätte saada?

Leidsin minu konto alt saab replayd kätte: http://www.esl.eu/eu/wot/cc/season1/player/replays/6325241/
tagasi üles
erick
HV Guru
erick

sõnum 26.05.2014 14:53:22 vasta tsitaadiga

andrez3d kirjutas:
erick kirjutas:

Spoiler Spoiler Spoiler

Spoiler Spoiler Spoiler

Tundub nagu mingi teema pikemaks aruteluks, aga ma väga ei viitsi. StoleYourBike, kes on Vene serveri super-superuunikum ja nende üks populaarsemaid striimereid, nt kasutab samuti Hitzone skinne oma striimis peale seda, kui neid viimati uuendati ja lisati 8.11ni välja lastud tankide jaoks skinnid.

Praktiliselt kõik neist, kes seda modi kunagi kasutanud ei ole, ei oska ka erinevaid meeskonnaliikmeid või ammoracki sihilikult lasta, piirdudes alasoomuse, trackide, kupola jne algajatele tuntud weakspottidega. See pole tingimata puudus, aga kui on 1v1 lähiduell mõne endast oluliselt tugevama masina vastu, siis tuleb kasuks kui oskad maha lasta laadija ja/või vigastada ammoracki, et laadimisaega oluliselt pikendada.

Põhimõtteliselt see argument taandub sellele, kui pliiatsiga arvutaja laidab taskukalkulaatori kasutajat, sest see on "liiga lihtne". Lõpuks loeb siiski, mis sinu absoluutne efektiivsus on, kasutades sulle võimaldatud tööriistu võimalikult hästi.

Kui see ei olnud veenev, siis soovitan proovida endalegi Hitzone skinnid installida ja vaadata, kas WN8 tõuseb ühe raksuga 1000 punkti kõrgemaks, või on tegu siiski vaid oskajale teatud situatsioonides kasuliku tööriistaga icon_smile.gif
tagasi üles
yerba
HV Guru
yerba

sõnum 26.05.2014 15:35:22 vasta tsitaadiga

Ma saan Su pointist aru. Minu asja mõte oleks pigem nagu see, et:
- kas siis mängu sisse ehitet weakzonede skinnid, et kõik saaks seda vabalt ja lihtsalt kasutada ( kindlasti on mingi osa rahvast kes ei oskagi seda asja kasutada ega tea et see on olemas )
- või siis üldse nö naturaalne mäng, kus polegi rohkem abisid ega asju
Siis oleks nagu kõigile võrdne asi. Kõlan nagu sots juba vist.. icon_smile.gif

erick kirjutas:
andrez3d kirjutas:
erick kirjutas:

Spoiler Spoiler Spoiler

Spoiler Spoiler Spoiler

Tundub nagu mingi teema pikemaks aruteluks, aga ma väga ei viitsi. StoleYourBike, kes on Vene serveri super-superuunikum ja nende üks populaarsemaid striimereid, nt kasutab samuti Hitzone skinne oma striimis peale seda, kui neid viimati uuendati ja lisati 8.11ni välja lastud tankide jaoks skinnid.

Praktiliselt kõik neist, kes seda modi kunagi kasutanud ei ole, ei oska ka erinevaid meeskonnaliikmeid või ammoracki sihilikult lasta, piirdudes alasoomuse, trackide, kupola jne algajatele tuntud weakspottidega. See pole tingimata puudus, aga kui on 1v1 lähiduell mõne endast oluliselt tugevama masina vastu, siis tuleb kasuks kui oskad maha lasta laadija ja/või vigastada ammoracki, et laadimisaega oluliselt pikendada.

Põhimõtteliselt see argument taandub sellele, kui pliiatsiga arvutaja laidab taskukalkulaatori kasutajat, sest see on "liiga lihtne". Lõpuks loeb siiski, mis sinu absoluutne efektiivsus on, kasutades sulle võimaldatud tööriistu võimalikult hästi.

Kui see ei olnud veenev, siis soovitan proovida endalegi Hitzone skinnid installida ja vaadata, kas WN8 tõuseb ühe raksuga 1000 punkti kõrgemaks, või on tegu siiski vaid oskajale teatud situatsioonides kasuliku tööriistaga icon_smile.gif

Kommentaarid: 1191 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 883
tagasi üles
erick
HV Guru
erick

sõnum 26.05.2014 16:24:30 vasta tsitaadiga

No esiteks on see mod kõigile tasuta kättesaadav ja teiseks just sel põhjusel ma ei löögi oma modide folderit lindistamise ajaks ajutiselt tühjaks, et infot levitada siin teemas. Entusiastlikule mängijale on tegu väärt tööriistadega. thumbs_up.gif
tagasi üles
andrez3d
HV veteran
andrez3d

sõnum 26.05.2014 17:29:02 vasta tsitaadiga

erick kirjutas:
No esiteks on see mod kõigile tasuta kättesaadav ja teiseks just sel põhjusel ma ei löögi oma modide folderit lindistamise ajaks ajutiselt tühjaks, et infot levitada siin teemas. Entusiastlikule mängijale on tegu väärt tööriistadega. thumbs_up.gif

Spoiler Spoiler Spoiler

Minu esimese postituse mõte oli, et youtube kanalis ei ole ju mõtet näidata, et sa tegelikult ei oska sihtida weakspotte.
Aga las see teema jääb.
tagasi üles
DumptyLook
HV vaatleja
DumptyLook

sõnum 26.05.2014 17:29:40 vasta tsitaadiga

Pole paha 105mm kahuri kohta, peale viimast killi olin 4hp peal. Õnne oli kotiga kaasas. icon_smile.gif

Spoiler Spoiler Spoiler
Kommentaarid: 18 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 17
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  World of Tanks mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 519, 520, 521 ... 1162, 1163, 1164  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.