Toon teieni ühe video Obj 140 vägevast soomusest (6520 damage blocked by armor). Vabandan ette mitte just kõige parema YT kvaliteedi pärast, kuna mängin (ja lindistan) 21:9 ekraanil, aga mäng oli ilus ja sai veidi vaeva ka nähtud efektsemate dingide aegluubis näitamiseks
Super hästi töötlesid neid kuid mind paneb imestama et sellise pingutuse eest ainult 1 klass.
Sain Vbaddict-i ka tööle. kuid oma profiilile minnes näitab et mu üldine WR on 48 kuigi on 52 kanti. ja WN8 600 millegagi (haha) kuigi on 1300+.
Ma ei kasutaks vbaddictit oma üldise taseme vaatamiseks. Pigem just Quick Summary tõttu ja kui ADU juba mõnda aega jooksnud on, saab võrrelda oma WN8 taset erinevates tankides.
Super hästi töötlesid neid kuid mind paneb imestama et sellise pingutuse eest ainult 1 klass.
Njah obj.140 on nii Beast ja "OP", et 6k dammi ringis mängud toovad kuskil ~1800 xpi ja klass 1. Endal ka mingi 3 mängu olnud 6kdammi ja ~1800+ xpiga.
Ahjaa kena replay
According to the leak (I can’t guarantee its legitimity though, so don’t take it for granted), these kill rings will not be awarded for kills or XP, but for average damage on this tank and will work something like the mastery badges, only with damage, not XP. They will be visible on the gun barrel.
One mark (ring, star etc.) will be awarded for having average damage better than 65 percent of the players on the vehicle.
Two marks will be awarded for having average damage better than 85 percent of the players on the vehicle.
Three marks will be awarded for having average damage better than 95 percent of the players on the vehicle.
These marks can be recieved only on tier 5-10 vehicles, they are displayed on the gun. It will be possible to disable displaying them in settings. Only damage from random battles counts, the marks will not be displayed in historical battles.
Nüüd siis saab WoT'is ka öelda lõpuks vaidluste lõpetamiseks, et paneme siis aga torud kõrvuti
Mul läks viimase uuendusega tangit,et ma ei näe enam oma mängus olevat tanki.nagu istuksin tangi sees ja vaataks luugist välja...
Kuid soovin tagasi nii et näen tanki nagu ülevalt...
Kas keegi oskab aidata?
Mul läks viimase uuendusega tangit,et ma ei näe enam oma mängus olevat tanki.nagu istuksin tangi sees ja vaataks luugist välja...
Kas keegi oskab aidata?
Sellist probleemi pole nagu kohanudki. Arvan et reinstall aitab. Midagi muud nagu ei oskakski peale hakata.
Vahelduseks hullule T5 grindile sai eile kaks väga ilusat E75 mängu tehtud, mis ka Tanki Ässa mõlemad tõid. Pean tunnistama, et teises mängud ma cheatisin....kasutasin "Tark Mees Kõrvas" abi
Peab oma arvamust muutma, lorraine ei ole mitte lihtsalt halb, vaid mängimiskõlbmatult halb, eriti viimase aja mapi muutustega kus sul on ainult 3 liini brawlimiseks, kus see asi töötab veel halvemini kui üldiselt. Siiani kõige halvem kõrge tieri tank mida ma mänginud olen, võimalik, et jätan selle käki lihtsalt pooleli ja free XP'ga üle kuna see on nii kohutavalt halb.
0 carry potentsiaal, ainult tiimist sõltub kas võit või kaotus sest sul ei ole camo, soomust, su relv on üsna meh, view range keskpärane ja absull kõik mis sinu suunas laseb läheb läbi, kohati ka autobounce nurga alt kuna 3x overmatch kalliibris soomuse paksuse kohta. _________________ Olen jah muusika suhtes elitaarne sitapea
000 WHILE hangover
001 drink beer
Kas keegi oskab aidata?
Vb aitab Shift nupp klaviatuuril?
Või hiire rull?
Olen kohanud mängijaid 2k lahinguga kes ei tea, et sniper vaade olemas seega loodan, et sa ei pahanda.
Sain siis lõpuks Rhm Borsig lahti. Esimesed 10 mängu kõik kaotused. Mida kuradit. Olin nendes 8 juhul kahju poolest esimene ja üleüldse MM annab ainult alla 50 tiime. Kas jälle otsustab WG kui hästi mul mingi tankiga minema hakkab. Ajuvaba.
10 mängu pole mingi näitaja. mul oli hellcatiga 250 mängu wr 35 umbes. samas kui esimese kontoga oli mul see kogu aeg yle 60 -ne
ja kusjuures hellcati wn8 oli mul hellcati 35 wr juures pidevalt yle 1500 juba siis kui mul see stock oli. Hiljem juba suurem obv
Anyway, battle loaded aaaaaaaaand…. it’s perfect. No microlags. FPS is smooth, 40-50, I’d say 5-10 FPS increase (I had 40 in “free” areas and 30-35 in “crowded” ones, now it’s 40 in crowded and 60 or so in “free” areas). This is actually really really great Also, the bug with the explosion sounds not pre-loading (first explosion lags the game) that re-appeared after one of the hotfixes was fixed again, so that’s good. The game now runs smoothly. Not as smoothly as pre-9.0, but it’s good.
Loodame, et see perf jõuab ka lõplikusse 9.1 patchi.
Sain siis lõpuks Rhm Borsig lahti. Esimesed 10 mängu kõik kaotused. Mida kuradit. Olin nendes 8 juhul kahju poolest esimene ja üleüldse MM annab ainult alla 50 tiime. Kas jälle otsustab WG kui hästi mul mingi tankiga minema hakkab. Ajuvaba.
Sa ei ole ainuke, kellega see mäng vahel piiderdab. Ostsin omale mõned kuud tagasi IS3 tanki ning esimesest 25. mängust olid 19 kaotused. Olin nii tige, et müüsin maha ja hakkasin hoopis Artyga karjääri tegema. _________________ Use your fist and not your mouth - MM
viimati muutis Masochist 23.05.2014 18:45:00, muudetud 1 kord
Olen alati mõelnud et kas see oleks võimalik. Sakslastel on ju viiendas astmes see naeruväärne pill millega sai otse üles tulistada. Jäigi proovimata kas mürsk alla ka tuleb
Selline päeva algus teeb nukraks - win rate 16%. Nädalavahetuste needus. Support tanki või skauti mängida on nädalavahetusel paras õnnemäng. Kuidas tiimiga joppab.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.