|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
| autor |
|
viisnurk
HV kasutaja

|
15.05.2014 18:06:43
|
|
|
| Pole kindel, kas oli KB2919355 aga peale restarti ilmnes mul sama asi jah.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
olafsand
HV Guru

|
15.05.2014 18:35:28
|
|
|
Oh jummel, võtke siis automaatne update maha ja uninstall mittevajalikule ja ei panda enam midagi peale vägisi ju
|
|
| tagasi üles |
|
 |
Dave20
HV veteran
|
15.05.2014 19:38:57
|
|
|
| olafsand kirjutas: |
Oh jummel, võtke siis automaatne update maha ja uninstall mittevajalikule ja ei panda enam midagi peale vägisi ju  |
See proovitud, aga ikka installis selle sama Update peale kui restardile läks peale uninstalli. Proovisin kõikide uuendustega nii, et kui ära kustutad, siis installib ikka uuesti ära, kuigi uuendus välja lülitatud. Millegi pärast kadus kettaruum ka 5Gb vähemaks
|
|
| tagasi üles |
|
 |
d3t
HV Guru

|
15.05.2014 22:24:43
|
|
|
Paljukirutud KB2919355 on Windows 8.1 Update 1 komponent. Pole seda, pole ka tulevasi update.
_________________ next.Insiders - koht mängijatele ja tehnikahuvilistele toredaks ajaveetmiseks.
PT: Sony XE90 & LG C1 värvi kalibreerimine |
|
| tagasi üles |
|
 |
Dave20
HV veteran
|
15.05.2014 22:38:09
|
|
|
| d3t, sooviks teada milline Update on see mille sai ise valida kas installida või ei, millega tulid kaasa need lisanupud Windowsis jne?
|
|
| tagasi üles |
|
 |
Siim159
HV Guru

|
15.05.2014 22:41:09
|
|
|
See ongi vist see update, mille pead allalaadima, et saada ka tulevasi uuendusi.
See, kellel oli see Inteli draiveri probleem, installigu siis lihtsalt Inteli lehelt olev draiver praegustele peale, kui muudmoodi tõesti ei saa.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
Dave20
HV veteran
|
15.05.2014 23:09:59
|
|
|
| Mina, aga sooviks seda uuendust saada teada mis tõi Windowsis mingeid jubinaid natuke juurde ja mida sai installida vabal valikul 800mb suur. Sellest updatest ei sõltunud järgnevad uuendused.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
Siim159
HV Guru

|
15.05.2014 23:16:24
|
|
|
| Mis nuppudest siis jutt? Update, millest oleneb, kas tulevad järgmised updated, on ka 800MB suur ning sellega muutus tõepoolest vist ka natukene Metro osa.. Seal ülevalpool.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
londiste
HV Guru

|
15.05.2014 23:40:24
|
|
|
w8.1 koos updatega on juba peaaegu kasutatav asi.
installides kasutajat tehes õige koha leidmine kus microsoft accountiga sisselogimist vältida oli vist rohkem pita kui enne.
ma ei tea kui uus või vana see pc settings app on, aga see on ikka kohutavalt suur samm õiges suunas. seaded on ikka mingis osas totakalt kaheks jagatud ja pooldubleeritud aga noh, parem kui enne.
metro appide akenena käsitsemine umbes win 2.0 tasemel on puhas huumor, ma ei oska seda muud moodi nimetada.
kui see järgmine update koos start menüüga juba tuleks, siis võiks kasutada
_________________ - londiste
...aga mina ei saa kunagi suureks! |
|
| tagasi üles |
|
 |
KrikU
HV veteran
|
16.05.2014 13:55:49
|
|
|
Ma ei saa aru miks nii keeruline kõigil see asi on.
Super hea ja kiire (ning muutus peale uuendusi veel kiiremaks!) startupi ja kasutamisvalmis saamisega.
Just tegin installi (Win 8.1 PRO meedia mis sisaldas kevad 2014 update1 paketti) ja aint sellised märkused oleks:
1) Lokaalse win7 stiilis kasutaja tekitamise jaoks võrgukaabel tagant ära W8.1 installi ajal ja kõik on kena
2) Peale Windows Update ~18-t uuendust kaob ära desktop internet explorer tänu browser choise uuendusele ja teadmatul kasutajal keeruline seda taastada. Tuleb start - run "iexplore" ja siis pin to taskbar teha, selleks, et edasi juba sobiv browser lisaks installida.
3) Vana hea Windowsi enda disk cleanup utiliit on ka leitav ainult uue search abil vasakule nurka hiirega minnes "disk cleanup" otsides, misjärel kolmas vaste on õige.
4) Kõik metro appid saavad uninstalli peale mõnede millel uninstall valik puudub hiire parema kliki all.
5) Disk cleanup toimetas peale neid uuenduste tegemisi üle poole tunni mis on absurdne (eriti just Windows Update cleanup mida oli aint ca. 50mb) - kusjuures CPU ja disk usage on koguaeg peal. Sellega läheb kauem kui kõigi eelmiste windows update uuenduste installimiseks aega läks *See utiliit on tihti ka win7 all aeglane olnud, kuid mõnikord ka väga kiire, samas võttis ta restartimisel lisaks aega win7 puhul
6) Taskbar & navigation properties tuleks navigation lehelt sobivad linnukesed enda meele järgi valida (paremklikk taskbaril - properties)
7) WiFi võrkude profiile saab aint konsooliga manageerida. See on üks lollimaid tagasiminekuid vs win7
viimati muutis KrikU 16.05.2014 13:58:16, muudetud 1 kord |
|
| tagasi üles |
|
 |
londiste
HV Guru

|
16.05.2014 13:58:14
|
|
|
1. võrgukaablit pole vaja tagant ära tõmmata. create new user lehel on all link olemas kohaliku kasutaja jaoks.
2. ie ei kao ära, browser choice app lastakse käima ja ie valides on ikoonid ilusti tagasi.
4. mõned metro appid on, mida ei saa ära uninstallida, 6-7tk iirc.
|
| tagasi üles |
|
 |
KrikU
HV veteran
|
16.05.2014 13:59:36
|
|
|
| londiste kirjutas: |
1. võrgukaablit pole vaja tagant ära tõmmata. create new user lehel on all link olemas kohaliku kasutaja jaoks.
2. ie ei kao ära, browser choice app lastakse käima ja ie valides on ikoonid ilusti tagasi.
4. mõned metro appid on, mida ei saa ära uninstallida, 6-7tk iirc. |
Võimalik, et 1. punkt on tõesti lisandunud valikud nüüd uuemate W8.1 installikatega.
2. kinnitan, et valisingi just IE sealt ja ikka olid kadunud ikoonid
|
|
| tagasi üles |
|
 |
londiste
HV Guru

|
16.05.2014 14:03:38
|
|
|
KrikU, täpselt ei mäleta kus, aga iirc oli w8 installil local kasutaja tegemiseks link esimesel kasutaja valimise/sisselogimise lehel. nüüd on see lihtsalt järgmisele liigutatud. olemas, aga suhteliselt märkamatu.
ie osas lugesin vale asja. sul on õigus, desktop ie link taskbarilt kadus tõesti ära ja selle tagasisaamine oli keerulisem kui pidanuks.
|
| tagasi üles |
|
 |
Draco
HV veteran

|
16.05.2014 14:06:39
|
|
|
Võib küsida mis teema selle lokaalse kasutajaga on? Kas paranoia või mingi reaalsem põhjus?
_________________ Purgatory Judgement |
|
| tagasi üles |
|
 |
SurfData
HV Guru

|
16.05.2014 14:29:05
|
|
|
| KrikU kirjutas: |
2) Peale Windows Update ~18-t uuendust kaob ära desktop internet explorer tänu browser choise uuendusele ja teadmatul kasutajal keeruline seda taastada. Tuleb start - run "iexplore" ja siis pin to taskbar teha, selleks, et edasi juba sobiv browser lisaks installida.
|
see muideks on ka win 7 all niimoodi. Peale browser choiset hakka alati seda IE-d ka uuesti otsima ja uuesti pinnima taskbarile.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
KrikU
HV veteran
|
16.05.2014 14:35:22
|
|
|
Üldiselt Apple stiilis ühe kasutaja jaoks optimeeritud keskkonnad on väga ebatervitatav nähtus.
On siiani paljusi arvuteid mida kasutab mitu kasutajat, mida antakse ühelt teisele edasi jne.
Selles osas on see MS konto ikka nuhtlus, kuna kõik tuleb siis iga uue kasutaja puhul uuesti confida. Paljudel pole MS kasutajat jne.
Samuti jääb tulevikus üles stsenaarium kus mulle tuuakse hooldusesse masin sellise kontoga win kasutajaga. Senini olid mul omad vahendid, et parool maha võtta juhtumitel kui seda mulle ei antud. Kas edaspidi tulevikus sellise MS kontolt saab parooli maha ja kasutajakataloogi sisule ligi. Samamoodi, kas saab failidele ligi kui sellise kontoga masina kõvaketas tõsta teise arvutissse failide kätte saamiseks (masin suri maha näiteks).
| SurfData kirjutas: |
see muideks on ka win 7 all niimoodi. Peale browser choiset hakka alati seda IE-d ka uuesti otsima ja uuesti pinnima taskbarile. |
Win7 puhul pole vaja otsida - on olemas normaalne klassikaline start menüü ja shortcut jääb sinna alles
Win8 puhul jääb aint metro IE versioon shortcutina nähtavale
|
|
| tagasi üles |
|
 |
d3t
HV Guru

|
16.05.2014 16:19:45
|
|
|
On siiani paljusi arvuteid mida kasutab mitu kasutajat, mida antakse ühelt teisele edasi jne.
Selles osas on see MS konto ikka nuhtlus, kuna kõik tuleb siis iga uue kasutaja puhul uuesti confida. Paljudel pole MS kasutajat jne.
Samuti jääb tulevikus üles stsenaarium kus mulle tuuakse hooldusesse masin sellise kontoga win kasutajaga. Senini olid mul omad vahendid, et parool maha võtta juhtumitel kui seda mulle ei antud. Kas edaspidi tulevikus sellise MS kontolt saab parooli maha ja kasutajakataloogi sisule ligi. Samamoodi, kas saab failidele ligi kui sellise kontoga masina kõvaketas tõsta teise arvutissse failide kätte saamiseks (masin suri maha näiteks). |
1. Iga kasutaja peaks logima sisse oma kasutajakontoga, eranditult. Külaliste jaoks võib lubada eraldi guest konto.
2. Sünnitusvalu pigem. Korra MS konto ülesse sättinud, roamivad kõik su settingud ja appid suga kaasa. MS kasutaja on pea igaühel olemas, see on seesama mida sa kasutad Skypega, endise Messengeri või hotmaili sisselogimiseks. Ning võimalus teha suvaline meiliaadress microsofti kontoks.
3. Selleks on olemas lokaalne admin konto mis on välja lülitatud.
_________________ next.Insiders - koht mängijatele ja tehnikahuvilistele toredaks ajaveetmiseks.
|
| tagasi üles |
|
 |
londiste
HV Guru

|
16.05.2014 16:38:55
|
|
|
| Draco kirjutas: |
| Võib küsida mis teema selle lokaalse kasutajaga on? Kas paranoia või mingi reaalsem põhjus? |
võib küsida, mis teema selle microsofti konto kasutamisega on?
d3t, kas roamib kaasa ainult metro värk või desktop ka?
kas mu kümnete gigade suurune profiil sikutatakse suvalisse teise masinasse, kuhu ma oma microsofti kontoga sisse login?
|
| tagasi üles |
|
 |
SurfData
HV Guru

|
16.05.2014 16:44:52
|
|
|
| d3t kirjutas: |
2. Sünnitusvalu pigem. Korra MS konto ülesse sättinud, roamivad kõik su settingud ja appid suga kaasa. MS kasutaja on pea igaühel olemas, see on seesama mida sa kasutad Skypega, endise Messengeri või hotmaili sisselogimiseks. Ning võimalus teha suvaline meiliaadress microsofti kontoks.
|
skypes mul ei ole emaili, tavaline kasutajanimi. Hotmaili ei ole, kunagi 10 aastat tagasi mingine oli, aga see aegus. MSN-i ei kasuta ka juba üle 10 aasta ja ka seal olnud email aegus ja on nüüd vist üldse kellelgi teisel.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
tahanteada
Lõuapoolik

|
16.05.2014 16:58:33
|
|
|
Üldiselt Apple stiilis ühe kasutaja jaoks optimeeritud keskkonnad on väga ebatervitatav nähtus.
Samuti jääb tulevikus üles stsenaarium kus mulle tuuakse hooldusesse masin sellise kontoga win kasutajaga. Senini olid mul omad vahendid, et parool maha võtta juhtumitel kui seda mulle ei antud. Kas edaspidi tulevikus sellise MS kontolt saab parooli maha ja kasutajakataloogi sisule ligi. Samamoodi, kas saab failidele ligi kui sellise kontoga masina kõvaketas tõsta teise arvutissse failide kätte saamiseks (masin suri maha näiteks).
| SurfData kirjutas: |
see muideks on ka win 7 all niimoodi. Peale browser choiset hakka alati seda IE-d ka uuesti otsima ja uuesti pinnima taskbarile. |
Win7 puhul pole vaja otsida - on olemas normaalne klassikaline start menüü ja shortcut jääb sinna alles
Win8 puhul jääb aint metro IE versioon shortcutina nähtavale  |
Teises masinas saab üsna lõdvalt failidele ligi. Ja tihti polegi selleks üleüldse vaja mingit karmi parooli-eemaldajat.
See MS-i User ja paroolivärk on rohkem selleks, et arvutikasutajat ennast tüüdata igasugu paroolide küsimisega.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
napoleon
Unknown virus

|
16.05.2014 16:59:55
|
|
|
| Kui on mitu masinat erinevaks otstarbeks, siis ma ei tahagi, et kõik app-d ja seaded kaasa ronivad. M$ konto puhul ei esitaks ma mitte küsimust "miks mitte?" vaid küsimuse, "mis mul selles kasu on?". Kui erilist kasu ei ole, siis on see ainult täiendav turvarisk, et M$ andmeid kuhugi oma serveritesse üles laeb ja kasutajal selle üle erilist kontrolli pole, mida ja millal sinna saadetakse.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
tahanteada
Lõuapoolik

|
16.05.2014 17:40:17
|
|
|
Edit: Niipalju lisan - eelnevale juurde - et kes tahab täielikku kindlust, et tema kettalt keegi faile kätte ei saa, peab oma ketta ära krüpteerima.
PS: Olen aeg-ajalt taastanud mõnede tuttavate ketastelt faile ja seetõttu tean, et kui samas masinas on Useri ja passwordil mingi tõkketekitamine olemas siis mujal teise kettana üsna savi kas on mingi user kusagil või parool, failid suudetakse sellest hoolimata kätte saada.
Endal on üksikkasutaja läppar ja pole mingit vajadust mingit lisa-userit ja paroole tekitada.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
WäntWõll
make.believe

|
16.05.2014 17:48:46
|
|
|
IE tagasi saab üsna lihtsalt.
Lased appi käima ja võtad kõrval appi menust launch desktop mode ja siis juba deskil olles paned pin to taskbar.
Kõlab pikk tegevsute jada kuid tegelikkuses 3-4 sec.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
harakas
Kreisi kasutaja
|
16.05.2014 21:20:52
|
|
|
| Windows 8.1 uuenduse paigaldamise järel ilmub alati arvuti käivitamisel (mitte restarti tehes) pärast sisselogimisparooli sisestamist BSOD teatega “Page fault in nonpaged area”. Vahel on ka mingi muu teade, mida ei jõua lugeda. Arvuti teeb ise restardi ja siis hakkab tööle. Masin on Lenovo Yoga 13.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
tahanteada
Lõuapoolik

|
19.05.2014 14:24:33
|
|
|
Paistab, et Windows 8 saab endale ka isikliku Office Touchi.
Microsoft Office Touch for Windows 8 Screenshots Leaked
Microsoft has already announced that it's bringing Office on Windows 8, right in the Modern UI with full touch capabilities, and new screenshots that reached the web this weekend confirm that the company is very close to finalizing work on this particular project.
Edasi juba lingil:
http://news.softpedia.com/news/Microsoft-Office-Touch-for-Windows-8-Screenshots-Leaked-442819.shtml
|
|
| tagasi üles |
|
 |
Forss
HV kasutaja

|
19.05.2014 14:30:08
|
|
|
Vägev
Windowsi puutetundlikud süsteemid päris head juba, varsti peab vist Surface Pro muretsema
|
|
| tagasi üles |
|
 |
d3t
HV Guru

|
21.05.2014 13:14:32
|
|
|
londiste, sisselogitud kasutaja avakuva roamib kaasa, appe mida pole, kuvatakse livetilena ka siis lisaks nimekirjas kuvamisele. Kui klikitakse appi peale mida pole installitud, tiritakse see automaatselt alla taustal. Rakenduste sätted roamivad enamus (logintokeneid ei süngita). Desktopi gigade jagu asju on kättasaadav läbi OneDrive (alla ei laadita peale headerite mitte midagi, fail laetakse alla alles selle avamisel, kui pole kausta sätetes määratud teisiti.
SurfData, Xboxi teenuseid ka ei kasuta? Tutvu MS kontoga siin: http://www.microsoft.com/en-au/account/default.aspx
napoleon, selleks otstarbeks mitteroamivad kontod parem idee. Paraku enamus kasutajaid tahab kogemust, kus kõik nende andmed ja asjad on kättesaadavad, olenemata masinast millega nad sisse logivad. Ja see on tulevik, mille poole Microsoft täiskiirusel põrutab.
harakas, tee masinale järjest rebooti 2-3 korda nupust, peaks automaatselt recoverisse viskama ja ära parandama. Kui ei viska, siis laadimise ajal pressi F8't. Proovi automaatset käivitamise fixi. Kui ei tööta, löö käsureautiliiti sisse: "CHKDSK /F". Viga mis saad viitab vigasele pagefilele. Kui ei aita, võid proovida restoreda eelmisesse taastepunkti. Kui need ei aita, siis edasi peaks juba võtma ja analüüsima BSOD dump faili (http://www.nirsoft.net/utils/blue_screen_view.html) ning välistada ei saa ka riistvara probleemile (CPU 1/2 taseme cache, RAM või kõvakettas)
|
| tagasi üles |
|
 |
londiste
HV Guru

|
21.05.2014 13:28:34
|
|
|
d3t, ühesõnaga kui ma metrot ei tarbi, siis on see sync täiesti tühi argument.
onedrives on 7 giga ruumi? mu profiil on hetkeseisuga kuskil üle 20...
|
| tagasi üles |
|
 |
d3t
HV Guru

|
21.05.2014 13:48:32
|
|
|
londiste, OneDrive kasutajatele kes enne SkyDrive kasutasid on pärandatud 20GB juurde. Lisaks saab osta subscriptioniga mahtu juurde, kui telefoniga pilte backupid saad mahtu juurde ja kindlasti mingit viisi pidi veel.
|
| tagasi üles |
|
 |
SurfData
HV Guru

|
21.05.2014 13:49:10
|
|
|
Eip, ple elusees konsoole omanud (välja arvatud need 15-20 aastat tagasi olnud telekamängud ). Kunagi võibolla muretsen endale mõne konsooli, aga selleni on veel aega . Tean et MS kontot on vaja ja surutakse igal pool peale ning töökaaslase oma vahest kasutatud ohvitsa tirimiseks jms
|
|
| tagasi üles |
|
 |
Forss
HV kasutaja

|
21.05.2014 19:31:49
|
|
|
MS kinkis 100GB aastaks tasuta, hetkel kasutuses alla 4GB
|
|
| tagasi üles |
|
 |
iir
HV Guru

|
|
| tagasi üles |
|
 |
rocki
Kreisi kasutaja

|
22.05.2014 11:17:17
|
|
|
Mul on ka mure järgm:
Inimene ostis Delli koos windows 8 Pro'ga. seadistasin ära, konto olemas, updates laseb la alla tirida windows update kaudu. Probleem on 8.1 peale panekuga store's - annab valiku, et upgrade to 8.1 pro for free, tekib download nupp, vajutan peale, hakkab sikutama ja siis tuleb teade, et vaja on administraator privileegidega kontot installimiseks.
Edasi ei lähe.
Konto millega sisse login, on admin konto, installida laseb softi.
Äkki on häid ideid? ma lihstalt ei saa aru, mida ma tegema pean või milles on kala. Googlest ka miskit tarka ei tulnud või ei osanud otsida õigesti.
Vabandust, kui teema just olnud aktiivne siin
_________________ Asju saab kah teisiti teha! |
|
| tagasi üles |
|
 |
WäntWõll
make.believe

|
22.05.2014 12:03:06
|
|
|
| rocki, UAC kerrasid maha, aegajalt paneb see näkku.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
rocki
Kreisi kasutaja

|
22.05.2014 15:14:09
|
|
|
| WäntWõll kirjutas: |
| rocki, UAC kerrasid maha, aegajalt paneb see näkku. |
Kui UAC on kinni/never notify peal, siis kisab ikka sama teadet. Kui registrist kinni keerata, ei avane store üldse.
_________________ Asju saab kah teisiti teha! |
|
| tagasi üles |
|
 |
d3t
HV Guru

|
22.05.2014 15:24:59
|
|
|
rocki, ei saagi avaneda kui registrist kinni keerad, UAC on lahutamatu osa immersiivsest keskonnast.
|
| tagasi üles |
|
 |
mauro
Kreisi kasutaja

|
22.05.2014 15:37:30
|
|
|
| proovi defautl admin kasutajat - kui juhuslikult tegid lihtsalt admini õigustega uue kasutaja.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
rocki
Kreisi kasutaja

|
22.05.2014 16:17:37
|
|
|
tegelikult googletasin uuesti ja leidsin sellise lahenduse, mis hetkel toimib:
Tsiteerin:
First, find where all the updates for windows are listed. Go to Control Panel ---> Programs. Then under Programs and Features, you'll see a link called "View Installed Updates". Under Microsoft Windows, scroll until you find KB2871389. Uninstall it, and then accept the prompt to reboot your computer. DELL data protection soft tuleb ka maha lasta
Ehk eemaldasin selle sama uuenduse, masinale restart ja sis proovisin stores uuesti - hetkel laeb alla vähemalt. Annan teada, kui tulemus edukas.
EDIT: Oli edukas küll, 8.1 peal nagu naksti
_________________ Asju saab kah teisiti teha!
viimati muutis rocki 23.05.2014 10:23:48, muudetud 2 korda |
|
| tagasi üles |
|
 |
Märt.
HV Guru

|
22.05.2014 18:42:42
|
|
|
| d3t kirjutas: |
| rocki, ei saagi avaneda kui registrist kinni keerad, UAC on lahutamatu osa immersiivsest keskonnast. |
UAC keerasin oma ASUSel kohe alguses kinni ja minged probleeme pole seni ilmnenud. Sai niimoodi ks poest 8.1 paki kätte.
Aga ega ma ka väga seda immersivet kasuta kah.
_________________ Albert Einstein: "Vaid kaks asja on lõpmatud, universum ja inimlik rumalus, ja selles esimeses pole ma nii kindel." |
|
| tagasi üles |
|
 |
sandvik
HV kasutaja

|
22.05.2014 22:12:34
|
|
|
| Tekkis huvi ka win 8.1 vastu ja mõtlesin teen oma praeguse win 7-ga Asuse puhtaks. Ehk teen Win 8.1pro puhta installi. Aga probleem on selles,et kuidas alles jätta oma asusega kaasas olnud eel installitud programme.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
WäntWõll
make.believe

|
22.05.2014 22:20:46
|
|
|
sandvik,
| tsitaat: |
Ehk teen Win 8.1pro puhta installi.
|
alles jätta oma asusega kaasas olnud eel installitud programme
|
ei kõla loogiliselt mida palud.
Selle Asuse Bloatware saad kodukalt kõik tagasi panna.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
sandvik
HV kasutaja

|
22.05.2014 22:23:03
|
|
|
Ehk selgitad.
| WäntWõll kirjutas: |
sandvik,
Ehk teen Win 8.1pro puhta installi.
|
alles jätta oma asusega kaasas olnud eel installitud programme
|
ei kõla loogiliselt mida palud.
Selle Asuse Bloatware saad kodukalt kõik tagasi panna. |
|
|
| tagasi üles |
|
 |
WäntWõll
make.believe

|
22.05.2014 22:25:22
|
|
|
Mida ja mis osas, heameelega
|
|
| tagasi üles |
|
 |
Forss
HV kasutaja

|
22.05.2014 22:31:29
|
|
|
sandvik, kirjuta üles mis asuse kaasasolevaid programme kasutad ja siis googeldad ja installid uuesti need.
Ei ole eriline raketiteadus.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
sandvik
HV kasutaja

|
22.05.2014 22:37:59
|
|
|
1.Waves MAXXAudio.
2.ASUS Music Maker
3.CyberLink Media Suite Power2Go kui ise downloadida siis peaks nagu ostma selle uuesti
4.ASUS Video Magic
Sellised proged siis mida kasutaks win 8-saski.
Aga ei leidnud esmapilgul küll neid allalaaditavana win 8 jaoks
|
|
| tagasi üles |
|
 |
WäntWõll
make.believe

|
22.05.2014 22:43:57
|
|
|
MIs läpaka mudel on.
Kui asi ei toeta W8+ siis ei ole ka bundle tarkvara sellele ja ei saa samal kujul neid tagasi.
CyberLink Media Suite Power2Go
|
Sellel on minu teada bundle tarkvarana võti kaasas, miski paberi vms.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
sandvik
HV kasutaja

|
|
| tagasi üles |
|
 |
WäntWõll
make.believe

|
22.05.2014 23:01:37
|
|
|
mis on bundle tarkvara
|
see mis on algse müügikomplektiga boonuseks kaasas.
Masin on Win8 sobilik, seega see lisa soft mida otsid on kas kaasas eraldi plaadiga või recovery partitsioonile salvestatud.
Uuri asja ja vajadusel küsi Asuse supportist.
Mna rohkem aidata kahjuks ei oska.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
sandvik
HV kasutaja

|
23.05.2014 16:54:20
|
|
|
Kaasas on ainult draiverite plaat.
Recovery partitsioon on kõvakettal täitsa olemas.
Aga kuidas seda näha mis seal sees on .
|
|
| tagasi üles |
|
 |
napoleon
Unknown virus

|
25.05.2014 14:26:44
|
|
|
Gparted vms. peaks ära näitama kui see partitsioon just väga eksootilises formaadis pole ja masinat plaadi või pulga pealt bootida saad. Taastamiseks pead tõenäoliselt selle recovery partitsiooni pealt bootima, enamasti tuleb selleks käivitamisel mingit klahvi vajutada.
Aga üks küs windows update kohta ka - üldiselt mulle ei meeldi, kui masin asju luba küsimata teeb ja update seadistus on notify. Aga pea iga päev windows defenderit uuendada on tüütu, kas kuidagi nii ei saaks, et defender uuendab ennast automaatselt, aga muude uuenduste jaoks küsitakse luba?
|
|
| tagasi üles |
|
 |
|