Avaleht
uus teema   See teema on lukus, sa ei saa siin muuta postitusi või vastata teemale! Hinnavaatlus »  Vaba Mikrofon »  Liikluskultuuri(tuse) teema vol.2 (küsitlus möödasõidu võimaliku kiiruseületamise kohta) märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 338, 339, 340 ... 878, 879, 880  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing

Kas möödasõidul ületad kiirust?
Ei, kiirus peab jääma karmilt lubatud piirkiiruse juurde
1%
 1%  [ 3 ]
Mõnikord läheb ca 5km/h üle
4%
 4%  [ 13 ]
Mõnikord läheb ca 10km/h üle
10%
 10%  [ 30 ]
Mõnikord läheb ca 15km/h üle
7%
 7%  [ 21 ]
Mõnikord läheb ca 20km/h üle
24%
 24%  [ 67 ]
Mõnikord läheb ca 30km/h üle
23%
 23%  [ 63 ]
Mõnikord läheb ca 40km/h üle
9%
 9%  [ 27 ]
Mõnikord läheb ca 50km/h üle
8%
 8%  [ 22 ]
Mõnikord läheb ca 70km/h üle
9%
 9%  [ 27 ]
hääli kokku : 273

autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Nu
HV Guru
Nu

sõnum 15.05.2014 17:02:59 vasta tsitaadiga

mitmest oled üle lasnud siiani või pole sulle kunagi ette keeratud?
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Tanel
HV Guru
Tanel

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 15.05.2014 17:04:32 vasta tsitaadiga

Sibul liiga palju vene klippe vaadanud.
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
iir
HV Guru
iir

sõnum 15.05.2014 17:42:06 vasta tsitaadiga

icon_lol.gif päris hea, sellised ikka näeb jah vahest. Mõtles, et on mingi M3 roolis omaarust ja siis kui mööda ei saa hakkab külge suruma... Ja siis tuleb mõlisema, nagu kaameramees oleks midagi valesti teinud. icon_lol.gif
Varsti tuleb mingi miilits jälle kes ütleb, et kaameramees kiirendas liiga kiiresti ja ei arvestanud kõrval oleva bõmmiga. peaks ju selge olema, et bõmm rikub eeskirju ja tuleks ilusti läbi lasta...
icon_biggrin.gif
Kõige paremad idioodid ongi need kes mõtlevad ise asju välja, märk näitab kuidas read lähevad, ei sibula arust tuleb meil liigelda nagu venemaal. Lähen sealt kus tahan. Kuskil maanteel märk näitab 70, ei sõidame eesolijal tagastanges kinni ja lähme mööda. Siis kui 90 hakkab siis venime ikka ees 70ga ja kui mööda hakkad minema siis kiirendame kaasa, sest eelnevalt 70 alas sa ju mängisid troppi mu ees...

tagasi üles
Hirff
HV kasutaja
Hirff

sõnum 15.05.2014 17:44:22 vasta tsitaadiga

Mida ma sellises olukorras oleksin pidanud tegema? Ma ei oska sõnagi vene keelt icon_biggrin.gif
Kommentaarid: 8 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 8
tagasi üles
iir
HV Guru
iir

sõnum 15.05.2014 17:48:11 vasta tsitaadiga

pasunat.
julge vend see bemmivend, lihtsalt keeran ette ja astun autost välja ja lähen mõlisema. aga kui kaameramees ka oleks välja astunud?
peab ikka jõle kõva mees olema, et lihtsalt lambist kellegagi norima minna...

tagasi üles
Siim159
HV Guru
Siim159

sõnum 15.05.2014 17:51:34 vasta tsitaadiga

Tanel kirjutas:
Sibul liiga palju vene klippe vaadanud.

Tibladel juba sünnist saati veres see.
Kommentaarid: 22 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 21
tagasi üles
miq1988
HV kasutaja
miq1988

sõnum 15.05.2014 17:56:09 vasta tsitaadiga

kurika istme alt võtnud ? Või siis suurest hirmust minema pannud ja lahtise ukse kaasa võtnud thumbs_up.gif icon_biggrin.gif
scrag
HV kasutaja

sõnum 15.05.2014 18:02:49 vasta tsitaadiga

Ilmselgelt on sibul alles amatöör icon_lol.gif
Spoiler Spoiler Spoiler
Kommentaarid: 9 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 9
tagasi üles
iir
HV Guru
iir

sõnum 15.05.2014 18:10:45 vasta tsitaadiga

krt, kirves autosse thumbs_up.gif keegi kuskil vehkima tuleb näitad läbi akna kirvest icon_biggrin.gif
tagasi üles
Tanel
HV Guru
Tanel

sõnum 15.05.2014 18:25:41 vasta tsitaadiga

tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
iir
HV Guru
iir

sõnum 15.05.2014 18:34:28 vasta tsitaadiga

see nii suur...kuida sa sellega manööverdad autos.
see on ikka kihvtim

icon_lol.gif

tagasi üles
Etz
HV Guru
Etz

sõnum 15.05.2014 22:05:24 vasta tsitaadiga

Sügaval vene ajal olid olemas käigukangid, kus sees peitis end korralik kinzall... icon_rolleyes.gif
tagasi üles
Rasmus
HV veteran

sõnum 15.05.2014 22:51:11 vasta tsitaadiga

Mõttetu on sellise selli peale närvi minna. Mitte kumbki tõenäoliselt oma "õigusest" ei tagane ja vaevalt on kummalgi osapoolel huvi hakata koos politseiga asja lahendama.

Mis puudutab Tartut, siis minu arust saab selle linna tänavaid iseloomustada vaid ühe sõnaga - kaevuluugid. Mitte ükski insener k.a. teedeehitusinsenerid ei ole suutnud mulle veel veenvalt argumenteerida, miks peab kõik kanalisatsioonid (kaabel, vesi, reovesi) just tänavate alla ehitama ja miks ei võiks kasutada näiteks kõnniteid ja nende all olevat maad. Autoteed on märgatavalt kulukam remontida ja uuesti katta, kui kõnnitee juppi, kus põhimõtteliselt võiks ju kattena kasutada ka kiviparketti mitte asfalti, mille eemaldamine ja taaskasutamine on vägagi võimalik.

Täna käisin autoga Tartus. 2 korda oleks endale pea-aegu uue Audi saanud. Lihtsalt kõrvalteelt tuldi ette, aga õnneks ei ole ma sellise tegevuse peal väljas, vaid eesmärgiks on siiski autoga sõita, mitte jälle hakata kindlustustega vaidlema.

Matti
HV veteran
Matti

sõnum 16.05.2014 07:51:24 vasta tsitaadiga

Kaks idiooti said kokku.
Üks rikkus reegleid ringil, teine oli hella hingega ja hommikul liigselt lõvipasteeti tarbinud.
Mina karistuseks sunniks mõlemad mingi aja jalgrattal kulgema. beer_yum.gif

Siin peaks juba selgelt politsei sekkuma.
Kommentaarid: 100 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 96
tagasi üles
kodanik2
Kreisi kasutaja

sõnum 16.05.2014 08:36:46 vasta tsitaadiga

Rasmus kirjutas:
......

Mis puudutab Tartut, siis minu arust saab selle linna tänavaid iseloomustada vaid ühe sõnaga - kaevuluugid. Mitte ükski insener k.a. teedeehitusinsenerid ei ole suutnud mulle veel veenvalt argumenteerida, miks peab kõik kanalisatsioonid (kaabel, vesi, reovesi) just tänavate alla ehitama ja miks ei võiks kasutada näiteks kõnniteid ja nende all olevat maad. Autoteed on märgatavalt kulukam remontida ja uuesti katta, kui kõnnitee juppi, kus põhimõtteliselt võiks ju kattena kasutada ka kiviparketti mitte asfalti, mille eemaldamine ja taaskasutamine on vägagi võimalik.....

Kas sa arvad, et kõnnitee all ei ole midagi ning kiusu pärast ehitatakse sõidutee alla? Igal kommunikatsioonil on oma nõutud sügavus ja kindlaks määratud kaitsevöönd, seega ei tohi kõike ühte kaevikusse kokku panna. Igal kommunikatsioonil on ise omanik ning kõik jälgivad rangelt nõudeid. Remontida peab saama ka ilma teisi segamata, selle pärast ongi kõik laiali laotatud.
Kommentaarid: 56 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 51
tagasi üles
londiste
HV Guru
londiste

sõnum 16.05.2014 08:42:06 vasta tsitaadiga

Matti, kes rikkus reegleid ringil?
tagasi üles
Rasmus
HV veteran

sõnum 16.05.2014 09:15:40 vasta tsitaadiga

tumtum kirjutas:
Kas sa arvad, et kõnnitee all ei ole midagi ning kiusu pärast ehitatakse sõidutee alla? Igal kommunikatsioonil on oma nõutud sügavus ja kindlaks määratud kaitsevöönd, seega ei tohi kõike ühte kaevikusse kokku panna. Igal kommunikatsioonil on ise omanik ning kõik jälgivad rangelt nõudeid. Remontida peab saama ka ilma teisi segamata, selle pärast ongi kõik laiali laotatud.

Arvan jah, et ei ole. Kanalisatsiooniluuke seal ju igatahes pole. Mõnes üksikus kohas on näha, et on sidekanalisatsiooni luugid.

Tean väga hästi, et on nõutud sügavused ja kaitsevööndid. Ikkagi on minu jaoks selline tegevus põhjendamatu ja kulukas. Olles käinud ka välisriikides olen märganud, et seal suudetakse kõnniteede alla kanalisatsioone rajada. Seal on siis nõuded kardinaalselt erinevad ja tingimused samuti?

Kas sa üritad mulle praegu selgeks teha, et kanalisatsioonide rajamine sõiduteede alla on ainuke võimalus ja muid lahendusi ei ole võimalik kasutada?

ivokas
HV veteran
ivokas

sõnum 16.05.2014 09:22:29 vasta tsitaadiga

Rasmus kirjutas:
tumtum kirjutas:

Arvan jah, et ei ole. Kanalisatsiooniluuke seal ju igatahes pole. Mõnes üksikus kohas on näha, et on sidekanalisatsiooni luugid.

Tean väga hästi, et on nõutud sügavused ja kaitsevööndid. Ikkagi on minu jaoks selline tegevus põhjendamatu ja kulukas. Olles käinud ka välisriikides olen märganud, et seal suudetakse kõnniteede alla kanalisatsioone rajada. Seal on siis nõuded kardinaalselt erinevad ja tingimused samuti?

Kas sa üritad mulle praegu selgeks teha, et kanalisatsioonide rajamine sõiduteede alla on ainuke võimalus ja muid lahendusi ei ole võimalik kasutada?

Mingi rebu seal ikka on. Kuhu näiteks sadevesi läheb, kui kanalkaluugid on kõnniteel, mis omakorda on reeglina sõiduteest kõrgemal tasapinnal?

tagasi üles
Fukiku
Kreisi kasutaja
Fukiku

sõnum 16.05.2014 09:36:41 vasta tsitaadiga

Matti kirjutas:
Kaks idiooti said kokku.
Üks rikkus reegleid ringil, teine oli hella hingega ja hommikul liigselt lõvipasteeti tarbinud.
Ei rikkunud seal keegi midagi. See teema just nämmutati siin läbi ju koos jooniste ja värkidega - siit alates https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=8168098#8168098
tagasi üles
Rasmus
HV veteran

sõnum 16.05.2014 10:44:49 vasta tsitaadiga

ivokas kirjutas:
Rasmus kirjutas:
tumtum kirjutas:

Mingi rebu seal ikka on. Kuhu näiteks sadevesi läheb, kui kanalkaluugid on kõnniteel, mis omakorda on reeglina sõiduteest kõrgemal tasapinnal?

Võimalikud lahendused:

Spoiler Spoiler Spoiler

Spoiler Spoiler Spoiler

Siim159
HV Guru
Siim159

sõnum 16.05.2014 10:47:53 vasta tsitaadiga

Ma arvan, et rahas asi kinni. Ei raatsita hakata enam seda ümber tegema seal, et niiviisi tee äärde need viia. Kui mingi täiesti uus tee ehitatakse, siis ehk veel või hetkel siiani isegi uutel teedel jätkatakse seda vana rida?. Pole ise palju sellistele täiesti uutele teedele sattunud ega ka jälginud seda.
Kommentaarid: 22 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 21
tagasi üles
Rasmus
HV veteran

sõnum 16.05.2014 11:03:15 vasta tsitaadiga

Siim159 kirjutas:
Ma arvan, et rahas asi kinni. Ei raatsita hakata enam seda ümber tegema seal, et niiviisi tee äärde need viia. Kui mingi täiesti uus tee ehitatakse, siis ehk veel või hetkel siiani isegi uutel teedel jätkatakse seda vana rida?. Pole ise palju sellistele täiesti uutele teedele sattunud ega ka jälginud seda.

Mina arvan, et ei mõeldudki hoolikalt selle peale. Näiteks rakvereski on kõvad kanalisatsiooniprojektid EL-i rahadega nüüd läbi viidud ja ikka on kõik keset teed. Vabalt oleks võinud juba ammu hakata järk-järgult ringi tõstma.

Muidugi ma mõistan, et teatud tingimustel ei ole võimalik, aga kui näiteks kasvõi Tartus on Riia tänav, mis on läbiv magistraal, nagu üks kaevuluukide allee, siis tekib küll küsimus, et mis kohaga insenerid oma mõttetegevust läbi viivad. ja see tänav nüüd küll väga kitsas ei ole ausalt-öeldes. vabalt saaks kõnniteede alla taristut ehitada.

iir
HV Guru
iir

sõnum 16.05.2014 13:17:17 vasta tsitaadiga

Fukiku kirjutas:
Matti kirjutas:
Kaks idiooti said kokku.
Ei rikkunud seal keegi midagi. See teema just nämmutati siin läbi ju koos jooniste ja värkidega - siit alates https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=8168098#8168098

Kusjuures siit tulevadki need olukorrad kus mõnimees Matti, võtab ei tea kustkohast mingi arusaamatu reegli mille ta on kuskil sõpradega välja mõelnud või on vanaisa põlvest põlve edasi kandnud, et ringilt tuleb kohe välja sõita olenemata sellest mida seadus ütleb ja märgid näitavad...
thumbs_down.gif
Võiks ikka natuke mõelda, enne selliseid väljaütlemisi...
icon_rolleyes.gif

tagasi üles
londiste
HV Guru
londiste

sõnum 16.05.2014 13:28:53 vasta tsitaadiga

iir, standardreeglid ringide kohta ütlevad, et kolmas väljasõit ringilt on teisest reast. too ring on erand, mida kõik ei pruugi teada.
aga üldiselt oli bmw-mehe probleem nähtavasti pigem see, et teda ei lastud hooga ette reastuda.

tagasi üles
ref
Kreisi kasutaja

sõnum 16.05.2014 13:31:48 vasta tsitaadiga

londiste kirjutas:
iir, standardreeglid ringide kohta ütlevad, et kolmas väljasõit ringilt on teisest reast. too ring on erand, mida kõik ei pruugi teada.
aga üldiselt oli bmw-mehe probleem nähtavasti pigem see, et teda ei lastud hooga ette reastuda.

Märgid on olemas, kui sõita puhtalt kõhu tunde ja kohvipaksu järgi on õnnetused kerged tulema. Antud juhul oli bemmi vend see, kes valel ajal reastuma hakkas ning seejärel mitu ohtliku manöövrit tegi.
Kommentaarid: 17 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 15
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   See teema on lukus, sa ei saa siin muuta postitusi või vastata teemale! Hinnavaatlus »  Vaba Mikrofon »  Liikluskultuuri(tuse) teema vol.2 (küsitlus möödasõidu võimaliku kiiruseületamise kohta) mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 338, 339, 340 ... 878, 879, 880  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.