Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
Kas möödasõidul ületad kiirust? |
Ei, kiirus peab jääma karmilt lubatud piirkiiruse juurde |
|
1% |
[ 3 ] |
Mõnikord läheb ca 5km/h üle |
|
4% |
[ 13 ] |
Mõnikord läheb ca 10km/h üle |
|
10% |
[ 30 ] |
Mõnikord läheb ca 15km/h üle |
|
7% |
[ 21 ] |
Mõnikord läheb ca 20km/h üle |
|
24% |
[ 67 ] |
Mõnikord läheb ca 30km/h üle |
|
23% |
[ 63 ] |
Mõnikord läheb ca 40km/h üle |
|
9% |
[ 27 ] |
Mõnikord läheb ca 50km/h üle |
|
8% |
[ 22 ] |
Mõnikord läheb ca 70km/h üle |
|
9% |
[ 27 ] |
|
hääli kokku : 273 |
|
autor |
|
Nu
HV Guru

|
15.05.2014 17:02:59
|
|
|
mitmest oled üle lasnud siiani või pole sulle kunagi ette keeratud?
_________________ DO you want it.. And if you had it would you flaunt it...
ss |
|
Kommentaarid: 177 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
1 :: |
157 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tanel
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 468 loe/lisa |
   |
12 :: |
7 :: |
359 |
|
tagasi üles |
|
 |
iir
HV Guru

|
15.05.2014 17:42:06
|
|
|
päris hea, sellised ikka näeb jah vahest. Mõtles, et on mingi M3 roolis omaarust ja siis kui mööda ei saa hakkab külge suruma... Ja siis tuleb mõlisema, nagu kaameramees oleks midagi valesti teinud.
Varsti tuleb mingi miilits jälle kes ütleb, et kaameramees kiirendas liiga kiiresti ja ei arvestanud kõrval oleva bõmmiga. peaks ju selge olema, et bõmm rikub eeskirju ja tuleks ilusti läbi lasta...
Kõige paremad idioodid ongi need kes mõtlevad ise asju välja, märk näitab kuidas read lähevad, ei sibula arust tuleb meil liigelda nagu venemaal. Lähen sealt kus tahan. Kuskil maanteel märk näitab 70, ei sõidame eesolijal tagastanges kinni ja lähme mööda. Siis kui 90 hakkab siis venime ikka ees 70ga ja kui mööda hakkad minema siis kiirendame kaasa, sest eelnevalt 70 alas sa ju mängisid troppi mu ees...
_________________ sometimes i hug myself for no reason.
you dont need a reason to call me. me not answer anyway |
|
Kommentaarid: 90 loe/lisa |
   |
82 |
|
tagasi üles |
|
 |
Hirff
HV kasutaja

|
15.05.2014 17:44:22
|
|
|
Mida ma sellises olukorras oleksin pidanud tegema? Ma ei oska sõnagi vene keelt
|
|
Kommentaarid: 8 loe/lisa |
   |
8 |
|
tagasi üles |
|
 |
iir
HV Guru

|
15.05.2014 17:48:11
|
|
|
pasunat.
julge vend see bemmivend, lihtsalt keeran ette ja astun autost välja ja lähen mõlisema. aga kui kaameramees ka oleks välja astunud?
peab ikka jõle kõva mees olema, et lihtsalt lambist kellegagi norima minna...
|
   |
82 |
|
tagasi üles |
|
 |
Siim159
HV Guru

|
15.05.2014 17:51:34
|
|
|
Tanel kirjutas: |
Sibul liiga palju vene klippe vaadanud. |
Tibladel juba sünnist saati veres see.
|
|
Kommentaarid: 22 loe/lisa |
   |
21 |
|
tagasi üles |
|
 |
miq1988
HV kasutaja

|
15.05.2014 17:56:09
|
|
|
kurika istme alt võtnud ? Või siis suurest hirmust minema pannud ja lahtise ukse kaasa võtnud
_________________ I don't need anger management. I need people to stop pissing me off ! |
|
Kommentaarid: 10 loe/lisa |
   |
10 |
|
tagasi üles |
|
 |
scrag
HV kasutaja
|
15.05.2014 18:02:49
|
|
|
Ilmselgelt on sibul alles amatöör
Spoiler 
|
|
Kommentaarid: 9 loe/lisa |
   |
9 |
|
tagasi üles |
|
 |
iir
HV Guru

|
15.05.2014 18:10:45
|
|
|
krt, kirves autosse keegi kuskil vehkima tuleb näitad läbi akna kirvest
|
   |
82 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tanel
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 468 loe/lisa |
   |
12 :: |
7 :: |
359 |
|
tagasi üles |
|
 |
iir
HV Guru

|
15.05.2014 18:34:28
|
|
|
see nii suur...kuida sa sellega manööverdad autos.
see on ikka kihvtim
|
   |
82 |
|
tagasi üles |
|
 |
Etz
HV Guru

|
15.05.2014 22:05:24
|
|
|
Sügaval vene ajal olid olemas käigukangid, kus sees peitis end korralik kinzall...
_________________ ...life is random...so am I...
So, there is a fan. Time to grab your sh*t, gentlemen! |
|
Kommentaarid: 228 loe/lisa |
   |
194 |
|
tagasi üles |
|
 |
Rasmus
HV veteran
|
15.05.2014 22:51:11
|
|
|
Mõttetu on sellise selli peale närvi minna. Mitte kumbki tõenäoliselt oma "õigusest" ei tagane ja vaevalt on kummalgi osapoolel huvi hakata koos politseiga asja lahendama.
Mis puudutab Tartut, siis minu arust saab selle linna tänavaid iseloomustada vaid ühe sõnaga - kaevuluugid. Mitte ükski insener k.a. teedeehitusinsenerid ei ole suutnud mulle veel veenvalt argumenteerida, miks peab kõik kanalisatsioonid (kaabel, vesi, reovesi) just tänavate alla ehitama ja miks ei võiks kasutada näiteks kõnniteid ja nende all olevat maad. Autoteed on märgatavalt kulukam remontida ja uuesti katta, kui kõnnitee juppi, kus põhimõtteliselt võiks ju kattena kasutada ka kiviparketti mitte asfalti, mille eemaldamine ja taaskasutamine on vägagi võimalik.
Täna käisin autoga Tartus. 2 korda oleks endale pea-aegu uue Audi saanud. Lihtsalt kõrvalteelt tuldi ette, aga õnneks ei ole ma sellise tegevuse peal väljas, vaid eesmärgiks on siiski autoga sõita, mitte jälle hakata kindlustustega vaidlema.
_________________ Rakvere parasiit |
|
Kommentaarid: 50 loe/lisa |
   |
47 |
|
tagasi üles |
|
 |
Matti
HV veteran

|
16.05.2014 07:51:24
|
|
|
Kaks idiooti said kokku.
Üks rikkus reegleid ringil, teine oli hella hingega ja hommikul liigselt lõvipasteeti tarbinud.
Mina karistuseks sunniks mõlemad mingi aja jalgrattal kulgema.
   |
96 |
|
tagasi üles |
|
 |
kodanik2
Kreisi kasutaja
|
16.05.2014 08:36:46
|
|
|
Rasmus kirjutas: |
......
Mis puudutab Tartut, siis minu arust saab selle linna tänavaid iseloomustada vaid ühe sõnaga - kaevuluugid. Mitte ükski insener k.a. teedeehitusinsenerid ei ole suutnud mulle veel veenvalt argumenteerida, miks peab kõik kanalisatsioonid (kaabel, vesi, reovesi) just tänavate alla ehitama ja miks ei võiks kasutada näiteks kõnniteid ja nende all olevat maad. Autoteed on märgatavalt kulukam remontida ja uuesti katta, kui kõnnitee juppi, kus põhimõtteliselt võiks ju kattena kasutada ka kiviparketti mitte asfalti, mille eemaldamine ja taaskasutamine on vägagi võimalik..... |
Kas sa arvad, et kõnnitee all ei ole midagi ning kiusu pärast ehitatakse sõidutee alla? Igal kommunikatsioonil on oma nõutud sügavus ja kindlaks määratud kaitsevöönd, seega ei tohi kõike ühte kaevikusse kokku panna. Igal kommunikatsioonil on ise omanik ning kõik jälgivad rangelt nõudeid. Remontida peab saama ka ilma teisi segamata, selle pärast ongi kõik laiali laotatud.
|
|
Kommentaarid: 56 loe/lisa |
   |
51 |
|
tagasi üles |
|
 |
londiste
HV Guru

|
16.05.2014 08:42:06
|
|
|
Matti, kes rikkus reegleid ringil?
_________________ - londiste
...aga mina ei saa kunagi suureks! |
|
Kommentaarid: 241 loe/lisa |
   |
215 |
|
tagasi üles |
|
 |
Rasmus
HV veteran
|
16.05.2014 09:15:40
|
|
|
tumtum kirjutas: |
Kas sa arvad, et kõnnitee all ei ole midagi ning kiusu pärast ehitatakse sõidutee alla? Igal kommunikatsioonil on oma nõutud sügavus ja kindlaks määratud kaitsevöönd, seega ei tohi kõike ühte kaevikusse kokku panna. Igal kommunikatsioonil on ise omanik ning kõik jälgivad rangelt nõudeid. Remontida peab saama ka ilma teisi segamata, selle pärast ongi kõik laiali laotatud. |
Arvan jah, et ei ole. Kanalisatsiooniluuke seal ju igatahes pole. Mõnes üksikus kohas on näha, et on sidekanalisatsiooni luugid.
Tean väga hästi, et on nõutud sügavused ja kaitsevööndid. Ikkagi on minu jaoks selline tegevus põhjendamatu ja kulukas. Olles käinud ka välisriikides olen märganud, et seal suudetakse kõnniteede alla kanalisatsioone rajada. Seal on siis nõuded kardinaalselt erinevad ja tingimused samuti?
Kas sa üritad mulle praegu selgeks teha, et kanalisatsioonide rajamine sõiduteede alla on ainuke võimalus ja muid lahendusi ei ole võimalik kasutada?
|
   |
47 |
|
tagasi üles |
|
 |
ivokas
HV veteran

|
16.05.2014 09:22:29
|
|
|
Kas sa arvad, et kõnnitee all ei ole midagi ning kiusu pärast ehitatakse sõidutee alla? Igal kommunikatsioonil on oma nõutud sügavus ja kindlaks määratud kaitsevöönd, seega ei tohi kõike ühte kaevikusse kokku panna. Igal kommunikatsioonil on ise omanik ning kõik jälgivad rangelt nõudeid. Remontida peab saama ka ilma teisi segamata, selle pärast ongi kõik laiali laotatud. |
Arvan jah, et ei ole. Kanalisatsiooniluuke seal ju igatahes pole. Mõnes üksikus kohas on näha, et on sidekanalisatsiooni luugid.
Tean väga hästi, et on nõutud sügavused ja kaitsevööndid. Ikkagi on minu jaoks selline tegevus põhjendamatu ja kulukas. Olles käinud ka välisriikides olen märganud, et seal suudetakse kõnniteede alla kanalisatsioone rajada. Seal on siis nõuded kardinaalselt erinevad ja tingimused samuti?
Kas sa üritad mulle praegu selgeks teha, et kanalisatsioonide rajamine sõiduteede alla on ainuke võimalus ja muid lahendusi ei ole võimalik kasutada? |
Mingi rebu seal ikka on. Kuhu näiteks sadevesi läheb, kui kanalkaluugid on kõnniteel, mis omakorda on reeglina sõiduteest kõrgemal tasapinnal?
_________________ Reisijate ja fekaali vedu kahekorruselise bussiga.
Praepelmeenid ja Vana Tallinn suudavad nii mõndagi muuta! |
|
Kommentaarid: 65 loe/lisa |
   |
61 |
|
tagasi üles |
|
 |
Fukiku
Kreisi kasutaja

|
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
Rasmus
HV veteran
|
16.05.2014 10:44:49
|
|
|
ivokas kirjutas: |
Kas sa üritad mulle praegu selgeks teha, et kanalisatsioonide rajamine sõiduteede alla on ainuke võimalus ja muid lahendusi ei ole võimalik kasutada? |
Mingi rebu seal ikka on. Kuhu näiteks sadevesi läheb, kui kanalkaluugid on kõnniteel, mis omakorda on reeglina sõiduteest kõrgemal tasapinnal? |
Võimalikud lahendused:
Spoiler 
Spoiler 
|
   |
47 |
|
tagasi üles |
|
 |
Siim159
HV Guru

|
16.05.2014 10:47:53
|
|
|
Ma arvan, et rahas asi kinni. Ei raatsita hakata enam seda ümber tegema seal, et niiviisi tee äärde need viia. Kui mingi täiesti uus tee ehitatakse, siis ehk veel või hetkel siiani isegi uutel teedel jätkatakse seda vana rida?. Pole ise palju sellistele täiesti uutele teedele sattunud ega ka jälginud seda.
|
|
Kommentaarid: 22 loe/lisa |
   |
21 |
|
tagasi üles |
|
 |
Rasmus
HV veteran
|
16.05.2014 11:03:15
|
|
|
Siim159 kirjutas: |
Ma arvan, et rahas asi kinni. Ei raatsita hakata enam seda ümber tegema seal, et niiviisi tee äärde need viia. Kui mingi täiesti uus tee ehitatakse, siis ehk veel või hetkel siiani isegi uutel teedel jätkatakse seda vana rida?. Pole ise palju sellistele täiesti uutele teedele sattunud ega ka jälginud seda. |
Mina arvan, et ei mõeldudki hoolikalt selle peale. Näiteks rakvereski on kõvad kanalisatsiooniprojektid EL-i rahadega nüüd läbi viidud ja ikka on kõik keset teed. Vabalt oleks võinud juba ammu hakata järk-järgult ringi tõstma.
Muidugi ma mõistan, et teatud tingimustel ei ole võimalik, aga kui näiteks kasvõi Tartus on Riia tänav, mis on läbiv magistraal, nagu üks kaevuluukide allee, siis tekib küll küsimus, et mis kohaga insenerid oma mõttetegevust läbi viivad. ja see tänav nüüd küll väga kitsas ei ole ausalt-öeldes. vabalt saaks kõnniteede alla taristut ehitada.
|
   |
47 |
|
tagasi üles |
|
 |
iir
HV Guru

|
16.05.2014 13:17:17
|
|
|
Fukiku kirjutas: |
Matti kirjutas: |
Kaks idiooti said kokku.
Üks rikkus reegleid ringil, teine oli hella hingega ja hommikul liigselt lõvipasteeti tarbinud.
Mina karistuseks sunniks mõlemad mingi aja jalgrattal kulgema.  |
Ei rikkunud seal keegi midagi. See teema just nämmutati siin läbi ju koos jooniste ja värkidega - siit alates https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=8168098#8168098 |
Kusjuures siit tulevadki need olukorrad kus mõnimees Matti, võtab ei tea kustkohast mingi arusaamatu reegli mille ta on kuskil sõpradega välja mõelnud või on vanaisa põlvest põlve edasi kandnud, et ringilt tuleb kohe välja sõita olenemata sellest mida seadus ütleb ja märgid näitavad...
Võiks ikka natuke mõelda, enne selliseid väljaütlemisi...
|
   |
82 |
|
tagasi üles |
|
 |
londiste
HV Guru

|
16.05.2014 13:28:53
|
|
|
iir, standardreeglid ringide kohta ütlevad, et kolmas väljasõit ringilt on teisest reast. too ring on erand, mida kõik ei pruugi teada.
aga üldiselt oli bmw-mehe probleem nähtavasti pigem see, et teda ei lastud hooga ette reastuda.
_________________ - londiste
...aga mina ei saa kunagi suureks! |
|
Kommentaarid: 241 loe/lisa |
   |
215 |
|
tagasi üles |
|
 |
ref
Kreisi kasutaja
|
16.05.2014 13:31:48
|
|
|
londiste kirjutas: |
iir, standardreeglid ringide kohta ütlevad, et kolmas väljasõit ringilt on teisest reast. too ring on erand, mida kõik ei pruugi teada.
aga üldiselt oli bmw-mehe probleem nähtavasti pigem see, et teda ei lastud hooga ette reastuda. |
Märgid on olemas, kui sõita puhtalt kõhu tunde ja kohvipaksu järgi on õnnetused kerged tulema. Antud juhul oli bemmi vend see, kes valel ajal reastuma hakkas ning seejärel mitu ohtliku manöövrit tegi.
|
|
Kommentaarid: 17 loe/lisa |
   |
15 |
|
tagasi üles |
|