väikese ajuga inimestele polegi mõtet seletada, mis see paraad on või rongkäik või miks seda peetakse. üksaasta avasime raplas hooaega ja tuletõrjeauto kiirendas sama teed pidi väljakutsele. paraad tõmbas ennast korraks teeäärde. siiamaani on kõige korralikumad paraadid olnud pärnus aga lollakate vastu ei aita isegi mitte registreerimine ega politseieskort. _________________ Kontrollitud ja arvega sülerid: https://www.yaga.ee/mox-fulder ja https://www.facebook.com/marketplace/profile/61591165192783/?ref=permalink küsi ka akut, klaviatuuri.. kiireim viis on helistada 5213582
Või on lihtsalt su puhul tegu inimesega kes ei suuda tajuda, et lisaks rangelt määratletud eeskirjadele-seadustele-määrustele kehtivad päriselus traditsioonid ja erinevad tõlgendused olukordade korral.... See, mis yhe syndmuse korral tundub õige on teises kontekstis täiesti vale.
Ühesõnaga pulmad ja matused ja ringita palju tahad, aga kui tahad sõprade pundiga tsikliga välja minna on error?
Ega jah... Vanasti olid kombed tähtsamad vist kui kuskile kiirustamine. _________________ Every version of the garment appears to be sold out online, with prospective shoppers given the opportunity to join a waitlist.
Eluaeg matuse- ja pulmarongides nii olnud, et oodatakse sobivas kohas järgi, mitte ei rikuta seadust. Punasega ristmikule sõitmine on ajuvabalt ohtlik, ole mis rivis tahes.
Ühesõnaga pulmad ja matused ja ringita palju tahad, aga kui tahad sõprade pundiga tsikliga välja minna on error?
Sa pole vist kordagi oma elu jooksul abiellumisest või matustest osa võtnud. Enne võiks endale ikka selgeks teha mis eesmärgil pulma- või matuserong on..
Sa pole vist kordagi oma elu jooksul abiellumisest või matustest osa võtnud. Enne võiks endale ikka selgeks teha mis eesmärgil pulma- või matuserong on..
Tõepoolest. Olin eelmisel nädala reedel Rakveres matustel ja matuserongkäigul oli pea 50 kilomeetrine sõit. Tänapäeval pole pea mitte mingit viisakust. Isegi rekkad sõitsid kõik rongist mööda kannatamatult. Kes andis signaali, kes nõelus vahele jne-jne. Mõni üksik ainult võttis vaevaks tee äärde seisma jääda.
On kurb, et sellistest asjadest lugu ei peeta. _________________ Rakvere parasiit
Rasmus, ma võtan märksa rahulikumalt selliseid asju. Kui te sõidate 50 km aeglases tempos rongi, siis see on ikka päris pikk maa. Kurb sündmus küll, aga ülejäänud inimeste elu ei jää seisma sellepärast. Eks ta nii ongi, et kellel aega, see võtab hoo maha ja ootab viisakalt. Kellel endale kiire, see sõidab mööda. Solvuda ei maksa.
Endale jäi mõni aeg tagasi silma artikkel kiirabiautode käitumisest Tallinna korterelamute vahel - pargitakse keset teed, blokeeritakse terve hoovi sisse- ja väljasõit ära, kuigi kõrval oleks ruumi ja parkimiskohti küll, kuhu auto jätta. Võib-olla on see ebapopulaarne arvamus, aga minu meelest ei ole see "lähen elu päästma" õigustus liikluses mühakas olla. Tegelikult ju kõik teavad, et väljakutsed on erineva raskusega ja kindlasti mitte iga kord ei minda "elu päästma" selle väljendi otseses tähenduses. Leiab selle 5 sekundit aega teeserva keeramiseks küll.
Kas Tallinnas kiiritab midagi ? Endal häbi pole enda kirjutiste pärast? Need väljakutsed on samasugune nagu vana auto remont, kunagi ei tea, mis üllatusi veel võib lisaks leida ja siis ollakse valmis halvemaks. _________________ Mobiilne rehvivahetus Lõuna-Eestis ja rehvide tellimine üle Eesti. www.rsrehvid.ee 55 684 121
Tundub et tlnas on ülearu palju seda näpuga seadeseraamatus järje ajamist ja üksteisega arvestamine on out. Kui seda vastandamiseks pidada siis palun väga. _________________ Ma ei saa sellest aru, järelikult on see vale.
Tundub et tlnas on ülearu palju seda näpuga seadeseraamatus järje ajamist ja üksteisega arvestamine on out. Kui seda vastandamiseks pidada siis palun väga.
Kes Tallinnas liigelnud, see teab, et see väga nii ei ole. Üldiselt räägitakse siin ikkagi isiklikest seisukohtadest, aga siis lendavad tartlased peale, et tallinlastel on mingi kiiritus... ja see on minu meelest ikka väga otsene vastandumine.
Jobusid on mõlemas leeris. Nii need kes ajavad seadustes järge, kui need kes lihtsalt ülbitsevad. Ja siin ei mängi mingit rolli mis linnas asi toimub. Ja kui üks tähtsamaid tänavaid kaevatakse üles ning jäetakse lihtsalt seisma nädalateks, siis see on tõsine probleem - see mõtlematus häirib kogu linna liiklust. Võrdlused väikelinna ehitustega pole minu meelest väga pädevad. Ühes sõidab nädalas samapalju autosid kui teises päevas.
Eks see Tallinna liiklus ongi selline suhteliselt ülbe. Ja siin sõna võtnud kannavad seda mentaliteeti edasi.
Üks aasta olin mitu päeva Mannheimis, linnas mis on ~300 000 elanikuga. Ma olin väga üllatunud, kui sain teada, et seal on suht ligilähedaselt Tallinnaga elanikke, aga liiklus oli üliviisakas.
Eks elamine Eesti suurimas linnas upitab natuke ego, samas teises riigis kus sama suur linna on väikelinn, jääb inimlikkust alles, kuna ei teki seda mina olen kõige tähtsam mentaliteeti. _________________ Mobiilne rehvivahetus Lõuna-Eestis ja rehvide tellimine üle Eesti. www.rsrehvid.ee 55 684 121
ranel, ei ole sellel Tallinna liiklusel ka nii väga häda midagi... mõned markantsemad näited jõuavad lihtsalt Youtube'i ja avalikkuse ette, aga kui nii igapäevaselt ringi sõita, peab ütlema, et katki ei ole väga midagi. Rallitajaid kohtab üliharva, vahele lastakse päris viisakalt (kas või nt. mingi 10a taguse ajaga võrreldes). Natuke palju on sellist kollase-roosaga üle ristmike nõelumist, aga muidu ollakse kaasliiklejate suhtes viisakad küll.
tartus on aukude kinni sõitmist ja " tunnelvisionit" oluliselt rohkem kui tallinnas. tallinnas sõitnud 2006 aastast alates, tartus alates 2011 algusest rohkem. ca 1h tagasi just asi: sõidan pikka tänavat pidi raatuse risti poole. virtuaalist alates on 30 ala. minu ees sõitnud focusemehele oli 30 liiga palju ja hakkas tema ees sõitjast mööda sõitma aga fookus vist ei käinud piisavalt edasi. ühesõnaga kui nad raatuse risti jõudsid, polnud ta veel eessõitjast mööda saanud ja nii tema kui see, kellest ta mööda sõita tahtis, pidid vasakule keerama samas tuli teiselt poolt raatust auto. ta siis pidurdas ja keeras mulle tuimalt ette oma ritta tagasi.
teine asi on tipptund ja pepleri tänav. riia maanteel läheb foori taga rivi nii pikaks, et ulatub üle vanemuise tänava.. vanemuse aga sõidetakse nii kinni, et mööda seda ka sõita ei saa, sest mingi muna istub keset ristmikku. mis tavaliselt juhtub, et vanemuises ootajatest kolmandal või neljandal jookseb närv mustaks ja hakkab siis mööda sõitma kõigist, kuniks peplerist tuleb keegi, kes samal ajal vanemuisesse keerata tahab.. tallinnas selliseid asju justkui silma ei hakanud. _________________ Kontrollitud ja arvega sülerid: https://www.yaga.ee/mox-fulder ja https://www.facebook.com/marketplace/profile/61591165192783/?ref=permalink küsi ka akut, klaviatuuri.. kiireim viis on helistada 5213582
ranel, ei ole sellel Tallinna liiklusel ka nii väga häda midagi... mõned markantsemad näited jõuavad lihtsalt Youtube'i ja avalikkuse ette, aga kui nii igapäevaselt ringi sõita, peab ütlema, et katki ei ole väga midagi. Rallitajaid kohtab üliharva, vahele lastakse päris viisakalt (kas või nt. mingi 10a taguse ajaga võrreldes). Natuke palju on sellist kollase-roosaga üle ristmike nõelumist, aga muidu ollakse kaasliiklejate suhtes viisakad küll.
Mis mikk vs. Delfi teemast sai? _________________ Every version of the garment appears to be sold out online, with prospective shoppers given the opportunity to join a waitlist.
Aed jäi ühele autole ette. Pakujurakas, mis oli prügikasti kõrval paremal, lendas u. paar meetrit kaugemale. Saabil oli ainult väike pragu põrkerauas _________________ Reisijate ja fekaali vedu kahekorruselise bussiga.
Praepelmeenid ja Vana Tallinn suudavad nii mõndagi muuta!
ringimehed, tipi ringi liiklusskeemi on kellelgi spoileris? tulin sõpakalt sisemisest, ning peale akadeemia otsa võtsin välimisse, et nõmmele sõita ja sain mingi lohvi käest tuutu. sõber seletab, et seal on võimalus sõpakalt tulles kah nõmmele sõita, mida ma hästi ei usu.. kui ma kaks aastat tagasi tallinnas sõitsin ja igasug eksameid ja katitõstmisi tegin, oli raudpolt seal, et kolmandast välja minne, lähed ringile sisemiselt ning reastud peale akadeemiat välimisele ning siis kolmandast välja.. _________________ Kontrollitud ja arvega sülerid: https://www.yaga.ee/mox-fulder ja https://www.facebook.com/marketplace/profile/61591165192783/?ref=permalink küsi ka akut, klaviatuuri.. kiireim viis on helistada 5213582
ringimehed, tipi ringi liiklusskeemi on kellelgi spoileris? tulin sõpakalt sisemisest, ning peale akadeemia otsa võtsin välimisse, et nõmmele sõita ja sain mingi lohvi käest tuutu. sõber seletab, et seal on võimalus sõpakalt tulles kah nõmmele sõita, mida ma hästi ei usu.. kui ma kaks aastat tagasi tallinnas sõitsin ja igasug eksameid ja katitõstmisi tegin, oli raudpolt seal, et kolmandast välja minne, lähed ringile sisemiselt ning reastud peale akadeemiat välimisele ning siis kolmandast välja..
Mõlemalt rajalt võib ringil edasi sõita. Nõmme poole läheb aga ainult välimine. Kui sa julmalt kellelegi ette keerasid siis sul vedas, et asi ainult tuututamisega lõppes.
Võib ka välimisest minna, aga enamasti (kuid mitte alati) praktika on jah see, mida laurx kirjeldas. Kui keegi muidugi tuleb välimist mööda, siis tuleb teda märgata siiski. _________________ Foxic is just a simple fox
Enne kui sa küsid oma küsimuse - küsi seda vannipardilt! Rangelt soovitatav enne programmeerimise alafoorumisse uue teema tegemist.
Võib ka välimisest minna, aga enamasti (kuid mitte alati) praktika on jah see, mida laurx kirjeldas. Kui keegi muidugi tuleb välimist mööda, siis tuleb teda märgata siiski.
nii on jah. Ise ka kasutan pigem sisemist, aga peab arvestama, et ka välimist mööda võib keegi tulla. _________________ verba volant, scripta manent Hoiatus! Olen sinu postituses olevate lolluste ja nõmeduste vastu allergiline. Lolluste ilmnemisel võib kaasneda raskekujuline sarkastiline reaktsioon.
enne eelmist teeotsa tuleb olla õiges rajas. kui peale akadeemiat hakkad paremale trügima, siis oled tegelikult valesti teinud.
vanasti oli tolle ringi kiiks see, et sõpaka poolt peale sõites oli vasak rada pmst ainult tagasi tulemiseks, ehk siis 4s maha. 1-3 jaoks oli parempoolne rada. millegipärast eeldaks, et see pole muutunud.
nende ringide ees enam seletavaid suuri liiklusskeemi tahvleid pole? _________________ - londiste
...aga mina ei saa kunagi suureks!
enne eelmist teeotsa tuleb olla õiges rajas. kui peale akadeemiat hakkad paremale trügima, siis oled tegelikult valesti teinud.
vanasti oli tolle ringi kiiks see, et sõpaka poolt peale sõites oli vasak rada pmst ainult tagasi tulemiseks, ehk siis 4s maha. 1-3 jaoks oli parempoolne rada. millegipärast eeldaks, et see pole muutunud.
nende ringide ees enam seletavaid suuri liiklusskeemi tahvleid pole?
Selle ringi ees pole terve ringi skeemi minumeelest kunagi olnud. Ja tegelikult on ka minul see viimasel hetkel seest välja vahetamine autokoolist külge jäänud vist, sest olen igavesest ajast igavesti seal nii sõitnud. _________________ Foxic is just a simple fox
Enne kui sa küsid oma küsimuse - küsi seda vannipardilt! Rangelt soovitatav enne programmeerimise alafoorumisse uue teema tegemist.
eip - märgid on sellistel kohtadel, et kui neid näed siis on juba hilja rada vahetama hakata ohutult _________________ There is no place like 127.0.0.1
Eile läks veel Ehitajate teele kaks rida (Õismäe poole) ja üks rida (Nõmme poole). Ülemine joonis on korrektne. Taneli pilt näitab hoopis Akadeemia teele minekut. _________________ The sh*t has hit the fan.
eip - märgid on sellistel kohtadel, et kui neid näed siis on juba hilja rada vahetama hakata ohutult
Jep, võõras sõidab kas valesti või kukub siseringil auringe tegema. _________________ Tee inimesele lõke ja tal on soe üheks päevaks, pista ta põlema ja tal on soe elu lõpuni. (Terry Pratchett)
e.k spikker: muhk on kumer, lohk on nõgus.
Ja siis läks see kaameraga auto peatus ise ülekäigurajal
Aga üldiselt need koolide ümbrused on hommikuti koledad kohad küll. Ikka igasugust kaadrit pargib keset teed päris sageli, nii et ei olnud selle viimsi tädis midagi väga erilist. Tavaline tropp. _________________ verba volant, scripta manent Hoiatus! Olen sinu postituses olevate lolluste ja nõmeduste vastu allergiline. Lolluste ilmnemisel võib kaasneda raskekujuline sarkastiline reaktsioon.
Miks vaja idiooti mängida ja R peale panna kaks korda? Et ehmatab taga olijat kes julges teda tüüdata? Inimesed on ikka eriti ülbeks läinud... _________________ sometimes i hug myself for no reason.
you dont need a reason to call me. me not answer anyway
elukaz, jajaa, usun jee.
Tuleks autokooli minna?
Kui lammas peab olema, et käigud sassi ajada?
😁 _________________ sometimes i hug myself for no reason.
you dont need a reason to call me. me not answer anyway
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.