Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Euro Truck Simulator 2 märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 119, 120, 121 ... 164, 165, 166  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Kevp
HV vaatleja
Kevp

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 09.05.2014 22:44:47 vasta tsitaadiga

Janari1993 kirjutas:
Glensow kirjutas:
Ootan Osnabrückis oma pool tundi juba, kes ühineda tahab, aga palun. See kes õhtuti serverisse saab, peab küll õnnesärgis sündinud olema. icon_lol.gif

Kiire edit, tegin enda masina ka veidi kirevamaks:
Spoiler Spoiler Spoiler

Super olen ka siin, tule remonditöökota!

Kui ta mul vaid ära ühendaks... icon_lol.gif
Kommentaarid: 9 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 9
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Janari1993
HV vaatleja
Janari1993

sõnum 09.05.2014 22:53:27 vasta tsitaadiga

Glensow kirjutas:
Janari1993 kirjutas:
Glensow kirjutas:
Ootan Osnabrückis oma pool tundi juba, kes ühineda tahab, aga palun. See kes õhtuti serverisse saab, peab küll õnnesärgis sündinud olema. icon_lol.gif

Spoiler Spoiler Spoiler

Ootan ära su!

tagasi üles
10.10.10
Kreisi kasutaja
10.10.10

sõnum 09.05.2014 23:07:04 vasta tsitaadiga

Sellel on Online? Kuidas see töötab?

Just ostsin Gamersgate-ist omale selle gold paketi maksin £5 icon_smile.gif

Muhekas
HV Guru
Muhekas

sõnum 09.05.2014 23:08:21 vasta tsitaadiga

Tuli siis ka esimene pauk ära. Vajusin suurel kiirusel vastassuunda kurvis ja läks nagu minema pidi. Üle serveri kõlas suurelt ja selgelt Kurwa. Muidugi palusin vabandust ja üritasin tee vabastada kiiresti. Kuna minu taga oli ka ysna mitu masinat. Asjaolu tegi teevabastamisel raskeks see, et koorem oli üle piirde ja andis jukerdada enne kui sealt tagant vabanes. Üsna paha tunne oli. Enda kaup ja auto nässus ja teisel mänguelamus.
Janari1993
HV vaatleja
Janari1993

sõnum 09.05.2014 23:08:52 vasta tsitaadiga

10.10.10 kirjutas:
Sellel on Online? Kuidas see töötab?

Just ostsin Gamersgate-ist omale selle gold paketi maksin £5 icon_smile.gif

Ostsin ka täna sealt icon_smile.gif Pead tõmbama http://ets2mp.com/ ja steamiga ühendama!
tagasi üles
KoldK
HV veteran
KoldK

sõnum 09.05.2014 23:12:55 vasta tsitaadiga

MAN V8
Spoiler Spoiler Spoiler

Spoiler Spoiler Spoiler

Kahju ainult, et MAN'il pole taga ülevärvitavad sopalauad nagu näiteks Scania'l.
Kommentaarid: 46 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 40
tagasi üles
est4ever
HV veteran
est4ever

sõnum 09.05.2014 23:22:50 vasta tsitaadiga

see mingi pidev jama, et ei saa serveriga ühendust? ostsin ka ja proovisin just hetk tagasi, aga jääbki üritama connectimist
Kommentaarid: 89 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 83
tagasi üles
eero78
HV vaatleja

sõnum 09.05.2014 23:37:44 vasta tsitaadiga

El-Fuego kirjutas:
Tuli siis ka esimene pauk ära. Vajusin suurel kiirusel vastassuunda kurvis ja läks nagu minema pidi. Üle serveri kõlas suurelt ja selgelt Kurwa. Muidugi palusin vabandust ja üritasin tee vabastada kiiresti. Kuna minu taga oli ka ysna mitu masinat. Asjaolu tegi teevabastamisel raskeks see, et koorem oli üle piirde ja andis jukerdada enne kui sealt tagant vabanes. Üsna paha tunne oli. Enda kaup ja auto nässus ja teisel mänguelamus.

Võta ikka kurvis hoog maha, ära kiirusta liigselt. Sellepärast juhtuvadki laksud, tean et sa meelega ei teinud, aga teisel ja endal tõesti rikub tuju ja masina ära ja need remondi hinnad ei ole seal odavad. Kui ikka korralik laks tuleb nagu minul oli siin eile, 85% auto ja haagis oli ka mingi 80% ringis, kogu maksumus läks mingi 40 000 euri ja tööst pidin ma loobuma, sest kes sellist kaupa enam tahab. Tööst loobumise maksumus oli ka mingi 12 000 euri, selle teise tekitatud jama eest oleks juba uue masina saanud. Ei jäänud muud üle kui tulusamaid otsi tegema hakata ja vaikselt tagasi teenima. Mulle üldiselt see kiirustamine ei meeldi nagu paljudel serveris, kes lasevad mingi 140km/h, no ma ei tea! Üldiselt kui rallitada tahetakse, siis on olemas muud mängud selle jaoks. minu max kiiruseks, kiirteel jääb kuskil 95 km/h ja kõrvalteel 85km/h. Sõltub muidugi teest vahel pean ka 70-80-ega minema.
Kommentaarid: 3 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 2
tagasi üles
10.10.10
Kreisi kasutaja
10.10.10

sõnum 09.05.2014 23:38:13 vasta tsitaadiga

Cannot find Euro Truck Simulator 2 in your Steam library. Is your Steam account private? If yes change it status to public and try again. ?
pohmakas,
käed värisevad
pohmakas,

sõnum 09.05.2014 23:40:11 vasta tsitaadiga

Janari1993 kirjutas:
Glensow kirjutas:
Janari1993 kirjutas:
Glensow kirjutas:

Spoiler Spoiler Spoiler

Ootan ära su!

Ma ka seal hetkel, kuid te ilmselt läinud juba? icon_biggrin.gif

viimati muutis pohmakas, 09.05.2014 23:44:09, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 164 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 136
tagasi üles
eero78
HV vaatleja

sõnum 09.05.2014 23:40:53 vasta tsitaadiga

est4ever kirjutas:
see mingi pidev jama, et ei saa serveriga ühendust? ostsin ka ja proovisin just hetk tagasi, aga jääbki üritama connectimist

Server on täis ilmselt. Sellisel kellaajal on kõige rohkem rahvast sees. Mul oli sama lugu ja ühendamisel kirjutas ka korraks, et server is full.
tagasi üles
Kevp
HV vaatleja
Kevp

sõnum 09.05.2014 23:57:26 vasta tsitaadiga

eero78 kirjutas:
est4ever kirjutas:

Server on täis ilmselt. Sellisel kellaajal on kõige rohkem rahvast sees. Mul oli sama lugu ja ühendamisel kirjutas ka korraks, et server is full.

Jap, poolteist tundi ühendus mul. Nüüd lõpuks saab ka siis mängida. icon_biggrin.gif

Hakkame hetkel Varssavist Hannoveri poole sõitma, keegi lähedal võib ühineda. Sõidame ka Poznanist läbi.

Edit:
Ei hakka siin midagi toimuma, mäng jõudis crashida, ja nüüd peab siis uuesti üritama hakkama... kopp.gif

Edit2:
Ja sain sisse, kus kandis asute? icon_wink.gif

viimati muutis Kevp 10.05.2014 00:06:34, muudetud 2 korda
tagasi üles
greencow
HV kasutaja

sõnum 09.05.2014 23:58:12 vasta tsitaadiga

Tänase õhtu tulemuseks olen pangale veel 30 000 võlgu. Pimedas kurvis tuli üks tegelane korralikult võidusõidu trajektoori mööda vastu, tulemuseks masin 100% katki ja last(herned) piisavalt rikutud, et kohale viimise eest miskit ei antud : P

Ja inglismaale ka enam ei kipu, seal ei saa keegi aru, kuspool sõitma peab : )
Kommentaarid: 13 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 12
tagasi üles
pohmakas,
käed värisevad
pohmakas,

sõnum 10.05.2014 00:11:07 vasta tsitaadiga

Glensow kirjutas:
eero78 kirjutas:
est4ever kirjutas:

Jap, poolteist tundi ühendus mul. Nüüd lõpuks saab ka siis mängida. icon_biggrin.gif

Hakkame hetkel Varssavist Hannoveri poole sõitma, keegi lähedal võib ühineda. Sõidame ka Poznanist läbi.

Edit:
Ei hakka siin midagi toimuma, mäng jõudis crashida, ja nüüd peab siis uuesti üritama hakkama... kopp.gif

Edit2:

Hannoveris asun hetkel thumbs_up.gif
tagasi üles
Kevp
HV vaatleja
Kevp

sõnum 10.05.2014 00:13:43 vasta tsitaadiga

pohmakas, kirjutas:
Glensow kirjutas:
eero78 kirjutas:
est4ever kirjutas:

Edit:

Edit2:

Hakkan Hamburgist tulema. icon_wink.gif
tagasi üles
pohmakas,
käed värisevad
pohmakas,

sõnum 10.05.2014 00:17:16 vasta tsitaadiga

tsitaat:
tsitaat:

Hakkan Hamburgist tulema. icon_wink.gif

Allkirjas mul steami profiil, lisa sõbralisti, saad uuendusi jagada, kaugel oled thumbs_up.gif
tagasi üles
eero78
HV vaatleja

sõnum 10.05.2014 00:20:21 vasta tsitaadiga

Ma asun homme mängima, nüüd juba üleeile jõudsin Düsseldorfist-Poznani lasti ära vedada. Niiet täna päeval alustan teekonda Poznanist, mul on sama nali ,et pean oma 50 000 euri tagasi teenima kudagi icon_smile.gif
Saab siis keegi Teamspeakile ligi ja teeks siis mingi kanali Eesti virtuaalsetele rekkameestele?
tagasi üles
pohmakas,
käed värisevad
pohmakas,

sõnum 10.05.2014 01:41:18 vasta tsitaadiga

eero78 kirjutas:
Ma asun homme mängima, nüüd juba üleeile jõudsin Düsseldorfist-Poznani lasti ära vedada. Niiet täna päeval alustan teekonda Poznanist, mul on sama nali ,et pean oma 50 000 euri tagasi teenima kudagi icon_smile.gif
Saab siis keegi Teamspeakile ligi ja teeks siis mingi kanali Eesti virtuaalsetele rekkameestele?

Teamspeaki pakkuda pole, kuid Mumble on allkirjas olemas. Vajadusel saan suuremaks ka teha.
tagasi üles
eero78
HV vaatleja

sõnum 10.05.2014 01:50:54 vasta tsitaadiga

Teamspeaki pakkuda pole, kuid Mumble on allkirjas olemas. Vajadusel saan suuremaks ka teha.[/quote]
Mis see mumble on põhimõtteliselt sama nagu TS? Ma ei ole eriti selle värgiga kursis?
Kui seal saab samamoodi infi vahetada, siis võiksime ju seal pikal teekonnal muliseda?
tagasi üles
pohmakas,
käed värisevad
pohmakas,

sõnum 10.05.2014 03:08:51 vasta tsitaadiga

Põhimõtteliselt sama asi, mis teamspeak.

Mingi idioot ikka rikkus sõidu ära.. 1500km selja taga, tee peal mingi tüüp uimas, hakkasin möödasõitu tegema (kaherealine tee, vastassuunda ei läinud). Siis järsku surus see tüüp mind teepiirdesse, lendasin oma haagisega seal, masin ja haagis pilbasteks. Crashi tõttu jäi too tüüp momentaarselt seisma ja Glensow pani täie rauaga tagant sisse, masin totaalselt pilbasteks..
tagasi üles
eero78
HV vaatleja

sõnum 10.05.2014 05:41:05 vasta tsitaadiga

No vaatasin utube ja sealt jäi kuskilt silma, et serveri slotte on seal 3000 ja no sinna 3000-de hulka mahub neid troppe ikka küllaga. Õnneks on serveris ka aktiivne kick süsteem ja admin logib alatasa sisse. Loen jälle, et keegi on rammimise eest välja visatud, milleüle on mul siiralt heameel thumbs_up.gif . Samas jälle eks rahvast on erinevatest riikidest siis on nende ping ka varieeruv, eriti USA ja mingi Aasia ping on ikka katastroof. Utubist jäi ka silma, et max ping on lubatud kuni 600- pluss. See max piir võiks olla mingi 200 vähemalt, siis ei oleks seda lag-i ka sees nii palju ma usun-eriti osades linnades, kus valitseb totaalne kaos.

Aga Pohmakas, kui sulle vastumeelt ei ole, siis äkki viitsiksid vähemalt Mumbles mingi kanali teha? Eks ma siis tõmban omale selle omale arvutisse.
tagasi üles
Dagonath
HV kasutaja
Dagonath

sõnum 10.05.2014 08:05:04 vasta tsitaadiga

Üks viis, kuidas raha mitte kaotada, on laadida ennem õnnetust olnud autosave. Umbes 5 minutit kerib tagasi, aga vähemalt on auto ja kaup terve ja ei kaota raha.
Kommentaarid: 22 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 20
tagasi üles
Siim159
HV Guru
Siim159

sõnum 10.05.2014 10:22:50 vasta tsitaadiga

Kuidas seal seda autosave'i laadida saab? Kus kohas selle leiab?

//Aa, avamenüüs laadimiste all seal vist ongi. Mul polnud seal selle automaatsete salvestuste all linnukest.
Kommentaarid: 22 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 21
tagasi üles
Equinox
HV veteran
Equinox

sõnum 10.05.2014 11:35:30 vasta tsitaadiga

Proovisin ka selle MP mode-i ära siis. Positiivse poole pealt, jah, päris palju rahvast on sõitmas, päris inimestega koos sõita on palju huvitavam, maailm on rohkem elus. Negatiivse poole pealt, väga palju on jah mitte üksteisega arvestamist. Nägin kiirelt ära 3-4 suuremat crashi. Kõige tipuks üks "juhtidest" arvas, et päris tore on keset 2 rajalist teed pidurdada ning siis hakkas mul ees rada vahetama nii, et ma mööda ei saaks sõita ja nii mingi 4-5 korda järjest. Aitas see, et tõmbasin lihtsalt teeäärde ja ootasin kuni tal kopp ette sai ja minema sõitis. Väga palju oli ka neid "tuututajaid", mille üle siin varasemalt kurdeti aga noh, see ei sega eriti sõitmist icon_smile.gif
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
Siim159
HV Guru
Siim159

sõnum 10.05.2014 12:33:29 vasta tsitaadiga

Täna kohtasin kahte eestlast, kes tundusid mõistliku jutuga olevat. Soovi korral saab nendega koos sõita mingi Lääbas United TS kanali kaudu (Eesti kanalite seas pidi olema).
Võiks täna mingi kamba kokku ajada ja soovi korral kas sinna minna või need kuhugi mujale kutsuda, kui soovi on. Aga sel juhul võiks mingi kellaaja ja asukoha paika sättida?

Equinox, Eks neid väikeseid lapsi, kes ei tunne liikluseeskirju ja ei arvesta teistega, ja inimesi, kes ei arvestada, et see on simulatsioonimäng, leidub tõepoolest üsna palju.
Kommentaarid: 22 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 21
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Euro Truck Simulator 2 mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 119, 120, 121 ... 164, 165, 166  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.