Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Kevp
HV vaatleja

|
09.05.2014 22:44:47
|
|
|
Janari1993 kirjutas: |
Glensow kirjutas: |
Ootan Osnabrückis oma pool tundi juba, kes ühineda tahab, aga palun. See kes õhtuti serverisse saab, peab küll õnnesärgis sündinud olema.
Kiire edit, tegin enda masina ka veidi kirevamaks:
Spoiler 
|
Super olen ka siin, tule remonditöökota! |
Kui ta mul vaid ära ühendaks...
|
|
Kommentaarid: 9 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
9 |
|
tagasi üles |
|
 |
Janari1993
HV vaatleja

|
09.05.2014 22:53:27
|
|
|
Ootan Osnabrückis oma pool tundi juba, kes ühineda tahab, aga palun. See kes õhtuti serverisse saab, peab küll õnnesärgis sündinud olema.
Spoiler 
|
Ootan ära su!
Kui ta mul vaid ära ühendaks...  |
|
|
tagasi üles |
|
 |
10.10.10
Kreisi kasutaja

|
09.05.2014 23:07:04
|
|
|
Sellel on Online? Kuidas see töötab?
Just ostsin Gamersgate-ist omale selle gold paketi maksin £5
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
Muhekas
HV Guru

|
09.05.2014 23:08:21
|
|
|
Tuli siis ka esimene pauk ära. Vajusin suurel kiirusel vastassuunda kurvis ja läks nagu minema pidi. Üle serveri kõlas suurelt ja selgelt Kurwa. Muidugi palusin vabandust ja üritasin tee vabastada kiiresti. Kuna minu taga oli ka ysna mitu masinat. Asjaolu tegi teevabastamisel raskeks see, et koorem oli üle piirde ja andis jukerdada enne kui sealt tagant vabanes. Üsna paha tunne oli. Enda kaup ja auto nässus ja teisel mänguelamus.
_________________ #Olen küberkiusamise vastu! |
|
Kommentaarid: 20 loe/lisa |
   |
17 |
|
tagasi üles |
|
 |
Janari1993
HV vaatleja

|
09.05.2014 23:08:52
|
|
|
10.10.10 kirjutas: |
Sellel on Online? Kuidas see töötab?
Just ostsin Gamersgate-ist omale selle gold paketi maksin £5  |
Ostsin ka täna sealt Pead tõmbama http://ets2mp.com/ ja steamiga ühendama!
|
|
tagasi üles |
|
 |
KoldK
HV veteran

|
09.05.2014 23:12:55
|
|
|
MAN V8
Spoiler 
Spoiler 
Kahju ainult, et MAN'il pole taga ülevärvitavad sopalauad nagu näiteks Scania'l.
|
|
Kommentaarid: 46 loe/lisa |
   |
40 |
|
tagasi üles |
|
 |
est4ever
HV veteran

|
09.05.2014 23:22:50
|
|
|
see mingi pidev jama, et ei saa serveriga ühendust? ostsin ka ja proovisin just hetk tagasi, aga jääbki üritama connectimist
|
|
Kommentaarid: 89 loe/lisa |
   |
1 :: |
83 |
|
tagasi üles |
|
 |
eero78
HV vaatleja
|
09.05.2014 23:37:44
|
|
|
El-Fuego kirjutas: |
Tuli siis ka esimene pauk ära. Vajusin suurel kiirusel vastassuunda kurvis ja läks nagu minema pidi. Üle serveri kõlas suurelt ja selgelt Kurwa. Muidugi palusin vabandust ja üritasin tee vabastada kiiresti. Kuna minu taga oli ka ysna mitu masinat. Asjaolu tegi teevabastamisel raskeks see, et koorem oli üle piirde ja andis jukerdada enne kui sealt tagant vabanes. Üsna paha tunne oli. Enda kaup ja auto nässus ja teisel mänguelamus. |
Võta ikka kurvis hoog maha, ära kiirusta liigselt. Sellepärast juhtuvadki laksud, tean et sa meelega ei teinud, aga teisel ja endal tõesti rikub tuju ja masina ära ja need remondi hinnad ei ole seal odavad. Kui ikka korralik laks tuleb nagu minul oli siin eile, 85% auto ja haagis oli ka mingi 80% ringis, kogu maksumus läks mingi 40 000 euri ja tööst pidin ma loobuma, sest kes sellist kaupa enam tahab. Tööst loobumise maksumus oli ka mingi 12 000 euri, selle teise tekitatud jama eest oleks juba uue masina saanud. Ei jäänud muud üle kui tulusamaid otsi tegema hakata ja vaikselt tagasi teenima. Mulle üldiselt see kiirustamine ei meeldi nagu paljudel serveris, kes lasevad mingi 140km/h, no ma ei tea! Üldiselt kui rallitada tahetakse, siis on olemas muud mängud selle jaoks. minu max kiiruseks, kiirteel jääb kuskil 95 km/h ja kõrvalteel 85km/h. Sõltub muidugi teest vahel pean ka 70-80-ega minema.
|
|
Kommentaarid: 3 loe/lisa |
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
10.10.10
Kreisi kasutaja

|
09.05.2014 23:38:13
|
|
|
Cannot find Euro Truck Simulator 2 in your Steam library. Is your Steam account private? If yes change it status to public and try again. ?
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
pohmakas,
käed värisevad

|
09.05.2014 23:40:11
|
|
|
Spoiler 
|
Ootan ära su!
Kui ta mul vaid ära ühendaks...  |
|
Ma ka seal hetkel, kuid te ilmselt läinud juba?
viimati muutis pohmakas, 09.05.2014 23:44:09, muudetud 1 kord |
|
Kommentaarid: 164 loe/lisa |
   |
136 |
|
tagasi üles |
|
 |
eero78
HV vaatleja
|
09.05.2014 23:40:53
|
|
|
est4ever kirjutas: |
see mingi pidev jama, et ei saa serveriga ühendust? ostsin ka ja proovisin just hetk tagasi, aga jääbki üritama connectimist |
Server on täis ilmselt. Sellisel kellaajal on kõige rohkem rahvast sees. Mul oli sama lugu ja ühendamisel kirjutas ka korraks, et server is full.
|
|
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
Kevp
HV vaatleja

|
09.05.2014 23:57:26
|
|
|
eero78 kirjutas: |
see mingi pidev jama, et ei saa serveriga ühendust? ostsin ka ja proovisin just hetk tagasi, aga jääbki üritama connectimist |
Server on täis ilmselt. Sellisel kellaajal on kõige rohkem rahvast sees. Mul oli sama lugu ja ühendamisel kirjutas ka korraks, et server is full. |
Jap, poolteist tundi ühendus mul. Nüüd lõpuks saab ka siis mängida.
Hakkame hetkel Varssavist Hannoveri poole sõitma, keegi lähedal võib ühineda. Sõidame ka Poznanist läbi.
Edit:
Ei hakka siin midagi toimuma, mäng jõudis crashida, ja nüüd peab siis uuesti üritama hakkama...
Edit2:
Ja sain sisse, kus kandis asute?
viimati muutis Kevp 10.05.2014 00:06:34, muudetud 2 korda |
|
   |
9 |
|
tagasi üles |
|
 |
greencow
HV kasutaja
|
09.05.2014 23:58:12
|
|
|
Tänase õhtu tulemuseks olen pangale veel 30 000 võlgu. Pimedas kurvis tuli üks tegelane korralikult võidusõidu trajektoori mööda vastu, tulemuseks masin 100% katki ja last(herned) piisavalt rikutud, et kohale viimise eest miskit ei antud : P
Ja inglismaale ka enam ei kipu, seal ei saa keegi aru, kuspool sõitma peab : )
|
|
Kommentaarid: 13 loe/lisa |
   |
12 |
|
tagasi üles |
|
 |
pohmakas,
käed värisevad

|
10.05.2014 00:11:07
|
|
|
Server on täis ilmselt. Sellisel kellaajal on kõige rohkem rahvast sees. Mul oli sama lugu ja ühendamisel kirjutas ka korraks, et server is full. |
Hakkame hetkel Varssavist Hannoveri poole sõitma, keegi lähedal võib ühineda. Sõidame ka Poznanist läbi.
Edit:
Ei hakka siin midagi toimuma, mäng jõudis crashida, ja nüüd peab siis uuesti üritama hakkama...
Edit2:
Ja sain sisse, kus kandis asute?  |
Hannoveris asun hetkel
|
|
   |
136 |
|
tagasi üles |
|
 |
Kevp
HV vaatleja

|
10.05.2014 00:13:43
|
|
|
pohmakas, kirjutas: |
Edit:
Edit2:
Ja sain sisse, kus kandis asute?  |
Hannoveris asun hetkel  |
Hakkan Hamburgist tulema.
|
|
   |
9 |
|
tagasi üles |
|
 |
pohmakas,
käed värisevad

|
10.05.2014 00:17:16
|
|
|
tsitaat: |
tsitaat: |
Hannoveris asun hetkel  |
Hakkan Hamburgist tulema.  |
Allkirjas mul steami profiil, lisa sõbralisti, saad uuendusi jagada, kaugel oled
|
|
   |
136 |
|
tagasi üles |
|
 |
eero78
HV vaatleja
|
10.05.2014 00:20:21
|
|
|
Ma asun homme mängima, nüüd juba üleeile jõudsin Düsseldorfist-Poznani lasti ära vedada. Niiet täna päeval alustan teekonda Poznanist, mul on sama nali ,et pean oma 50 000 euri tagasi teenima kudagi
Saab siis keegi Teamspeakile ligi ja teeks siis mingi kanali Eesti virtuaalsetele rekkameestele?
|
|
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
pohmakas,
käed värisevad

|
10.05.2014 01:41:18
|
|
|
Ma asun homme mängima, nüüd juba üleeile jõudsin Düsseldorfist-Poznani lasti ära vedada. Niiet täna päeval alustan teekonda Poznanist, mul on sama nali ,et pean oma 50 000 euri tagasi teenima kudagi
Saab siis keegi Teamspeakile ligi ja teeks siis mingi kanali Eesti virtuaalsetele rekkameestele? |
Teamspeaki pakkuda pole, kuid Mumble on allkirjas olemas. Vajadusel saan suuremaks ka teha.
|
|
   |
136 |
|
tagasi üles |
|
 |
eero78
HV vaatleja
|
10.05.2014 01:50:54
|
|
|
Teamspeaki pakkuda pole, kuid Mumble on allkirjas olemas. Vajadusel saan suuremaks ka teha.[/quote]
Mis see mumble on põhimõtteliselt sama nagu TS? Ma ei ole eriti selle värgiga kursis?
Kui seal saab samamoodi infi vahetada, siis võiksime ju seal pikal teekonnal muliseda?
|
|
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
pohmakas,
käed värisevad

|
10.05.2014 03:08:51
|
|
|
Põhimõtteliselt sama asi, mis teamspeak.
Mingi idioot ikka rikkus sõidu ära.. 1500km selja taga, tee peal mingi tüüp uimas, hakkasin möödasõitu tegema (kaherealine tee, vastassuunda ei läinud). Siis järsku surus see tüüp mind teepiirdesse, lendasin oma haagisega seal, masin ja haagis pilbasteks. Crashi tõttu jäi too tüüp momentaarselt seisma ja Glensow pani täie rauaga tagant sisse, masin totaalselt pilbasteks..
|
|
   |
136 |
|
tagasi üles |
|
 |
eero78
HV vaatleja
|
10.05.2014 05:41:05
|
|
|
No vaatasin utube ja sealt jäi kuskilt silma, et serveri slotte on seal 3000 ja no sinna 3000-de hulka mahub neid troppe ikka küllaga. Õnneks on serveris ka aktiivne kick süsteem ja admin logib alatasa sisse. Loen jälle, et keegi on rammimise eest välja visatud, milleüle on mul siiralt heameel . Samas jälle eks rahvast on erinevatest riikidest siis on nende ping ka varieeruv, eriti USA ja mingi Aasia ping on ikka katastroof. Utubist jäi ka silma, et max ping on lubatud kuni 600- pluss. See max piir võiks olla mingi 200 vähemalt, siis ei oleks seda lag-i ka sees nii palju ma usun-eriti osades linnades, kus valitseb totaalne kaos.
Aga Pohmakas, kui sulle vastumeelt ei ole, siis äkki viitsiksid vähemalt Mumbles mingi kanali teha? Eks ma siis tõmban omale selle omale arvutisse.
|
|
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dagonath
HV kasutaja

|
10.05.2014 08:05:04
|
|
|
Üks viis, kuidas raha mitte kaotada, on laadida ennem õnnetust olnud autosave. Umbes 5 minutit kerib tagasi, aga vähemalt on auto ja kaup terve ja ei kaota raha.
|
|
Kommentaarid: 22 loe/lisa |
   |
20 |
|
tagasi üles |
|
 |
Siim159
HV Guru

|
10.05.2014 10:22:50
|
|
|
Kuidas seal seda autosave'i laadida saab? Kus kohas selle leiab?
//Aa, avamenüüs laadimiste all seal vist ongi. Mul polnud seal selle automaatsete salvestuste all linnukest.
|
|
   |
21 |
|
tagasi üles |
|
 |
Equinox
HV veteran

|
10.05.2014 11:35:30
|
|
|
Proovisin ka selle MP mode-i ära siis. Positiivse poole pealt, jah, päris palju rahvast on sõitmas, päris inimestega koos sõita on palju huvitavam, maailm on rohkem elus. Negatiivse poole pealt, väga palju on jah mitte üksteisega arvestamist. Nägin kiirelt ära 3-4 suuremat crashi. Kõige tipuks üks "juhtidest" arvas, et päris tore on keset 2 rajalist teed pidurdada ning siis hakkas mul ees rada vahetama nii, et ma mööda ei saaks sõita ja nii mingi 4-5 korda järjest. Aitas see, et tõmbasin lihtsalt teeäärde ja ootasin kuni tal kopp ette sai ja minema sõitis. Väga palju oli ka neid "tuututajaid", mille üle siin varasemalt kurdeti aga noh, see ei sega eriti sõitmist
_________________ Live long and prosper!
RIP, Spock. Leonard Nimoy 1931-2015 |
|
Kommentaarid: 27 loe/lisa |
   |
26 |
|
tagasi üles |
|
 |
Siim159
HV Guru

|
10.05.2014 12:33:29
|
|
|
Täna kohtasin kahte eestlast, kes tundusid mõistliku jutuga olevat. Soovi korral saab nendega koos sõita mingi Lääbas United TS kanali kaudu (Eesti kanalite seas pidi olema).
Võiks täna mingi kamba kokku ajada ja soovi korral kas sinna minna või need kuhugi mujale kutsuda, kui soovi on. Aga sel juhul võiks mingi kellaaja ja asukoha paika sättida?
Equinox, Eks neid väikeseid lapsi, kes ei tunne liikluseeskirju ja ei arvesta teistega, ja inimesi, kes ei arvestada, et see on simulatsioonimäng, leidub tõepoolest üsna palju.
|
|
   |
21 |
|
tagasi üles |
|