Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Metsjeesus
HV Guru

|
01.05.2014 16:56:58
Panasonic TX-L42FT60E ja Digikanalid |
|
|
Tervitus,
Küsimus selline, et kuna sai antud teler hiljuti koju toodud ja elioni korteris ka veel pole, siis tahaks tasuta levi kanaleid vaadata.
Jäi mulje, et telekas on olemas see DVB-T, C tuunerid ka, aga asukohaks Eesti ei leidnud ta miskit. Samuti lugesin, et muuta riiki muuks võib anda tulemusi, hetkel jäigi vist Prantsusmaa või Rootsi aga tulemus sama.
Kas oskaks mõni targem teleriinimene mind aidata?
Elioni eesti manuaalist ka oluliselt targemaks ei saanud.
https://pood.elion.ee/productFile/17402/Kasutusjuhend_Panasonic_TX-L42FT60E_3D_LED-telerile_EST.pdf
_________________ Füsioteraapia alane hindamine & nõu ¤ treeningfilosoofia & toitumine ¤ kaela- ja õlavöötme lihaspingete leevendamine |
|
Kommentaarid: 108 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
1 :: |
94 |
|
tagasi üles |
|
 |
tommike
HV veteran

|
|
Kommentaarid: 132 loe/lisa |
   |
114 |
|
tagasi üles |
|
 |
iir
HV Guru

|
01.05.2014 18:25:56
|
|
|
soomet proovisid? mis antenn taga on? eesti digilevi on nii nõrk, et mingi väikese pulgaga ei leia midagi...
otsid ikka DVB-T alt?
_________________ sometimes i hug myself for no reason.
you dont need a reason to call me. me not answer anyway |
|
Kommentaarid: 90 loe/lisa |
   |
82 |
|
tagasi üles |
|
 |
Metsjeesus
HV Guru

|
01.05.2014 19:05:59
|
|
|
No ausaltöeldes pole minu maastik see, ma telekale pole midagi järgi sutsanud. Sain aru, et kõik vajalik teleris olemas ja lisajuhet kuskile.ühendama ei pea (polegi seda antennikaablit kodus hetkel).
Aga tänud, ma katsetan soomega ka ja uurin seda linki.
_________________ Füsioteraapia alane hindamine & nõu ¤ treeningfilosoofia & toitumine ¤ kaela- ja õlavöötme lihaspingete leevendamine |
|
   |
94 |
|
tagasi üles |
|
 |
iir
HV Guru

|
01.05.2014 21:44:52
|
|
|
Telekale tuleb antenn ka ikka järgi panna
_________________ sometimes i hug myself for no reason.
you dont need a reason to call me. me not answer anyway |
|
Kommentaarid: 90 loe/lisa |
   |
82 |
|
tagasi üles |
|
 |
Cyberlord
HV Guru
|
02.05.2014 08:31:56
|
|
|
Ilma antennita sa tõesti midagi ei leia:)
Sa pead kasutama hetkel siis kasvõi mingit korraliku toa antenni ja selle ikka telekale järgi ka ühendama.
Hea telekas btw
|
|
Kommentaarid: 546 loe/lisa |
   |
449 |
|
tagasi üles |
|
 |
Sold OUT
no credit

|
02.05.2014 08:38:13
|
|
|
Mul miskine usb dvb-t vastuvõtja näitas selle lihtlabase kaasasoleva toaantenniga kui ka pööningul oleva antennikaabliga (antenn ei olnud sinna otsa yhendatud) väga head pilti
_________________ People have been calling for a month and we've been sold out for a week or so.
|
|
Kommentaarid: 92 loe/lisa |
   |
5 :: |
79 |
|
tagasi üles |
|
 |
Metsjeesus
HV Guru

|
02.05.2014 09:26:07
|
|
|
Cyberlord, ma sisimas arvasin-lootsin, et ehk on telekas ise piisavalt "antenn" loll lootus vist. Muuhulgas sinu soovil sai see võetud (tegelikult saatsin poodi odavama, järgi, aga tehnikakauged inimesed vaatavad, et suva see L42ET ja L42FT ja nüüd on mul "1400 hz" teler laual Super tv küll )
|
   |
94 |
|
tagasi üles |
|
 |
tahanteada
Lõuapoolik

|
02.05.2014 11:27:33
|
|
|
Metsjeesus kirjutas: |
Cyberlord, ma sisimas arvasin-lootsin, et ehk on telekas ise piisavalt "antenn" loll lootus vist. Muuhulgas sinu soovil sai see võetud (tegelikult saatsin poodi odavama, järgi, aga tehnikakauged inimesed vaatavad, et suva see L42ET ja L42FT ja nüüd on mul "1400 hz" teler laual Super tv küll ) |
Võib esineda täiesti olukord, kus vajad vägagi tugeva võimendusega antenni. Ja kui antenn on nõrguke, siis kas ei saa mingit pilti üleüldse või pead mööda korterit ringi sebima, et kus toas ja millise akna all piisava tugevusega signaal olemas on.
Endal on praegu teleka taga pisike, väikse võimendusega antenn ja sellega oli täpselt siis nii, et peab asuma otse akna juures. Aknast eemal enam piisava tugevusega signaali pole.
|
|
Kommentaarid: 284 loe/lisa |
   |
2 :: |
11 :: |
211 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|