praegune kellaaeg 17.06.2025 20:11:41
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Six
HV veteran

|
29.04.2014 20:50:13
|
|
|
Proovisin - USB ketta tunneb ära, kasutajad laseb teha, shared directory laseb ka teha ja on isegi võrgus nähtav, aga ligi sellegipoolest ei lase.
Ehk lühidalt - vist ei ole korda saadud selle uuendusega.
Samas pole kindel, mis formaadis ketas peab olema. Mul oli NTFS.
harakas kirjutas: |
Varem oli juttu, et uue tarkvaraga tuleb võimalus Intenole USB kõvaketas lisada. Proovisin, aga kõvaketast võrgus näha pole. Või tuleb see Intenos kuidagi seadistada. Kuidas? |
|
|
Kommentaarid: 40 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
1 :: |
39 |
|
tagasi üles |
|
 |
olafsand
HV Guru

|
29.04.2014 21:58:00
|
|
|
Six, midagi on siis edasi arendatud. Enne tundis ära ketta, aga midagi enamat teha ei saanud.
|
|
Kommentaarid: 60 loe/lisa |
   |
57 |
|
tagasi üles |
|
 |
Vahur
HV Guru

|
29.04.2014 23:24:59
|
|
|
Võtsin täna esindusest Inteno DG301 ruuteri koju. Kasutan hetkel ainult nende nutiTV-d.
Pakkisin ruuteri lahti ja ühte telefoniliini kaablit pole kaasas, mis kasutusjuhendus märgitud. See selleks, otseselt puudust ei tunne sellest.
Esimene probleem tekkis kui tahtsin läbi teleka uuesti endale 30/10 Mbps ühendust tellida. Eelmine aasta see oli mul, niiet tehniline võimalus on olemas VDSL2-le ning seda näitab ka Elioni kaart. Kui teleka puldil tellimiseks kinnitust vajutasin, siis näidati punaselt, et valitus teenus puudub (vmt). Proovisin mitu korda, ei muutunud midagi. Helistasin klienditukke, sealt tehti tellimus minu eest, aga vajab uuesti tehnilise võimaluse kinnitamist. Võiks ju automaatselt saada tellida, sest võimalus on olemas ja on olnud ka see teenus samal aadressil.
Internetti täna ei saa, siis mõtlesin, et uurin ruuteri seadistusvõimalusi. Sisselogimine võttis terve igaviku aega ning järgmine leht ennast ära ei laadinudki. Pingides ruuterit näen, et üle poolte pakettidest läheb kaduma. Tegin profülaktilise reseti. Peale seda umbes 5...7 minutit korras, siis hakkas jälle pihta. Proovisin ka teises ruuteri pesas, ei aita.
D:\Profiles\vahur>ping 192.168.1.1 -t
Ping statistics for 192.168.1.1:
Packets: Sent = 465, Received = 185, Lost = 280 (60% loss),
Approximate round trip times in milli-seconds:
Minimum = 0ms, Maximum = 499ms, Average = 2ms |
|
|
Kommentaarid: 458 loe/lisa |
   |
388 |
|
tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
30.04.2014 07:14:05
|
|
|
tsitaat: |
Eelmine aasta see oli mul, niiet tehniline võimalus on olemas VDSL2-le ning seda näitab ka Elioni kaart. Kui teleka puldil tellimiseks kinnitust vajutasin, siis näidati punaselt, et valitus teenus puudub
|
Must huumor:
vahepeal on kaableid natuke ringi tõstetud, ennem oli 799m ja nüüd 801m, teenust ei saa tellida
_________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud" |
|
Kommentaarid: 71 loe/lisa |
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
Fukiku
Kreisi kasutaja

|
30.04.2014 08:43:27
|
|
|
Vahur kirjutas: |
Võtsin täna esindusest Inteno DG301 ruuteri koju. Kasutan hetkel ainult nende nutiTV-d.
Pakkisin ruuteri lahti ja ühte telefoniliini kaablit pole kaasas, mis kasutusjuhendus märgitud. See selleks, otseselt puudust ei tunne sellest.
Esimene probleem tekkis kui tahtsin läbi teleka uuesti endale 30/10 Mbps ühendust tellida. Eelmine aasta see oli mul, niiet tehniline võimalus on olemas VDSL2-le ning seda näitab ka Elioni kaart. Kui teleka puldil tellimiseks kinnitust vajutasin, siis näidati punaselt, et valitus teenus puudub (vmt). Proovisin mitu korda, ei muutunud midagi. Helistasin klienditukke, sealt tehti tellimus minu eest, aga vajab uuesti tehnilise võimaluse kinnitamist. Võiks ju automaatselt saada tellida, sest võimalus on olemas ja on olnud ka see teenus samal aadressil.
Internetti täna ei saa, siis mõtlesin, et uurin ruuteri seadistusvõimalusi. Sisselogimine võttis terve igaviku aega ning järgmine leht ennast ära ei laadinudki. Pingides ruuterit näen, et üle poolte pakettidest läheb kaduma. Tegin profülaktilise reseti. Peale seda umbes 5...7 minutit korras, siis hakkas jälle pihta. Proovisin ka teises ruuteri pesas, ei aita.
|
Kusjuures huvitav, mul naise vanemad vahetasid oma iidvana Thomsoni ka Inteno vastu välja (teine vaatajakoht ja Samsungi App ja särgid-värgid, tundus mõistlik). Ühesõnaga - näitab samasuguseid sümptomeid kohati ja seda just juhtmega ühendudes. Üle wifi tundus vist normaalselt käivat, aga seda ei ole nii põhjalikult testinud. Alguses kahtlustasin neil kohaliku masina võrgukaarti ja kaabeldust ja mida kõike veel, aga kui enda rüperaal juhtmega inteno küljes samamoodi trikitama hakkas, siis ei jää nagu muud üle, kui ruuterit kahjustada.
Meeldiv vähemalt teada, et ma ainuke pole selle probleemiga. Äiale soovitasin ruuteriga elioni tagasi minna ja töötavat nõuda, pole veel kuulnud, kas see kandis vilja või mitte.
Äkki mõni elioni mees kommenteerib ka, on sage probleem, on kodust rohtu sellele?
_________________ Foxic is just a simple fox
Enne kui sa küsid oma küsimuse - küsi seda vannipardilt! Rangelt soovitatav enne programmeerimise alafoorumisse uue teema tegemist. |
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dirty Harry
HV Guru
|
30.04.2014 08:49:31
|
|
|
Huvitav lugu, pole ise kohanud sedasorti anomaaliaid.
Üldiselt tasub Elioni suppordiga suhelda, nad näevad vähe rohkem ja oskavad midagi arvata. Muidugi reset tasub ise enne ära teha.
|
|
Kommentaarid: 181 loe/lisa |
   |
145 |
|
tagasi üles |
|
 |
Pailaps
HV Guru
|
30.04.2014 09:17:29
|
|
|
|
Esmaalgsel ühendamisel teeb ta 4 restarti, et uuendada tarkvara algsest 1.56 pealt. Ühtlasi pead ootama, kuni tehnik füüsiliselt VDSL võimelise pordi peale tõstetakse, see tehakse paari päeva jooksul.
Fukiku
Teatud võrgukaartidega on probleeme. Lahenduseks on, kas gbit toega switchi kasutada, arvutis fikseeritud pordikiirus määrata ja draivereid uuendada. Samamoodi võib toimuda esmasel ühendamisel pildi seiskumist, kui arvutis disable/enable teha või kaabel eemaldada ruuteri pesast. Ruuterivahetus siinkohapeal ei aita.
Testides on näidanud häireid alljärgnevad kaardid:
Intel 82579LM
Intel 82577LM
Intel 82579V
Realtek RTL8167
Realtek RTL8168D/8111D
_________________ Ma trollin 50% oma postitustest. |
|
Kommentaarid: 56 loe/lisa |
   |
52 |
|
tagasi üles |
|
 |
Vahur
HV Guru

|
30.04.2014 09:29:10
|
|
|
Pailaps kirjutas: |
Esmaalgsel ühendamisel teeb ta 4 restarti, et uuendada tarkvara algsest 1.56 pealt. Ühtlasi pead ootama, kuni tehnik füüsiliselt VDSL võimelise pordi peale tõstetakse, see tehakse paari päeva jooksul. |
Esmased restardid oli ta ammu ära teinud, see paketikadu oli peale seda. Kuna mul oli eelmise aasta sügisel VDSL2 ühendus, siis võiksin ma seal teoreetiliselt juba olemas olla. Keegi mulle öelnud küll ei ole, et ühendus ümbertõstetakse ning katkestus tekib.
Teatud võrgukaartidega on probleeme. Testides on näidanud häireid alljärgnevad kaardid:
[...]
Intel 82579V
[...] |
Kahju, et mulle täpselt sama võrgukaart arvutist vastu vaatab. Peab siis vist mingi switchi endale sebima vahele.
|
|
Kommentaarid: 458 loe/lisa |
   |
388 |
|
tagasi üles |
|
 |
Six
HV veteran

|
30.04.2014 09:36:13
|
|
|
Toimib jah - testitud.
Samuti parandatud wifi AP jama.
Tehniline tugi väitis, et NAT loopback uue tarkvaraga töötab. |
Kas selle vastu mitte ei aidanud 3. või 4. augu kasutamine?
Teatud võrgukaartidega on probleeme. Testides on näidanud häireid alljärgnevad kaardid:
[...]
Intel 82579V
[...] |
Kahju, et mulle täpselt sama võrgukaart arvutist vastu vaatab. Peab siis vist mingi switchi endale sebima vahele. |
|
|
   |
39 |
|
tagasi üles |
|
 |
indrpo
HV Guru
|
30.04.2014 10:39:59
|
|
|
Six kirjutas: |
Toimib jah - testitud.
[...]
Intel 82579V
[...] |
Kahju, et mulle täpselt sama võrgukaart arvutist vastu vaatab. Peab siis vist mingi switchi endale sebima vahele. |
|
hea teada, et põhimused lahendatud, lisaks nendele oli palju probleeme voip teenustega mis lahenduse said, see on ka praktiliselt kogu changelog. usb kettad pulgad peab ise läbi proovima, ntfs support kindlalt olemas kuid häälestada tuleb ruuteris kindlasti kontod ja ka õigused kes mis kausta ligi pääseb.
ps. gigabit ja võrgukaardi probleemide korral peaks lahendust pakkuma tõesti 3ja4 portide kasutamine.
|
|
Kommentaarid: 259 loe/lisa |
   |
2 :: |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
Pailaps
HV Guru
|
30.04.2014 11:05:16
|
|
|
indrekp kirjutas: |
Toimib jah - testitud.
[...]
Intel 82579V
[...] |
|
hea teada, et põhimused lahendatud, lisaks nendele oli palju probleeme voip teenustega mis lahenduse said, see on ka praktiliselt kogu changelog. usb kettad pulgad peab ise läbi proovima, ntfs support kindlalt olemas kuid häälestada tuleb ruuteris kindlasti kontod ja ka õigused kes mis kausta ligi pääseb.
ps. gigabit ja võrgukaardi probleemide korral peaks lahendust pakkuma tõesti 3ja4 portide kasutamine. |
Ehh, mitte ainult, tänane viinane pöörduja oli kindel, et 4 soonega kaabli puhul pressib gbiti läbi.
|
   |
52 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
30.04.2014 11:18:01
|
|
|
Intel 82579 ei kõlba tõesti kuhugi. Isegi Thomosniga vase taga pidin vanema Realteki kasutusele võtma, et kõik normaalselt toimiks
|
|
Kommentaarid: 92 loe/lisa |
   |
82 |
|
tagasi üles |
|
 |
Six
HV veteran

|
30.04.2014 12:02:01
|
|
|
No ei õnnestu see Samba tööle saamine ei hea ega kurjaga.
Proovitud USB 3.0 NTFS kettaga.
Ketta tunneb ära, kasutajad laseb teha, shared directory laseb teha, võrgus samuti nähtav.
Aga kasutajanime ja parooliga ligi ei lase.
Proovitud läheneda nii PC, Maci kui ka Linuxi masinaga. Tulemus null.
Kui kellelgi õnnestub, võiks teadmisi jagada.
usb kettad pulgad peab ise läbi proovima, ntfs support kindlalt olemas kuid häälestada tuleb ruuteris kindlasti kontod ja ka õigused kes mis kausta ligi pääseb. |
|
|
   |
39 |
|
tagasi üles |
|
 |
Pailaps
HV Guru
|
30.04.2014 13:44:23
|
|
|
Ketta tunneb ära, kasutajad laseb teha, shared directory laseb teha, võrgus samuti nähtav.
usb kettad pulgad peab ise läbi proovima, ntfs support kindlalt olemas kuid häälestada tuleb ruuteris kindlasti kontod ja ka õigused kes mis kausta ligi pääseb. |
|
Windowsiga tegelastel soovitan läbi lugeda:
http://social.technet.microsoft.com/Forums/windows/en-US/7902ab10-79ac-454e-9f30-b992a1086754/windows-7-cannot-access-samba-shares
|
   |
52 |
|
tagasi üles |
|
 |
Fukiku
Kreisi kasutaja

|
30.04.2014 16:11:34
|
|
|
|
Esmaalgsel ühendamisel teeb ta 4 restarti, et uuendada tarkvara algsest 1.56 pealt. Ühtlasi pead ootama, kuni tehnik füüsiliselt VDSL võimelise pordi peale tõstetakse, see tehakse paari päeva jooksul.
Fukiku
Teatud võrgukaartidega on probleeme. Lahenduseks on, kas gbit toega switchi kasutada, arvutis fikseeritud pordikiirus määrata ja draivereid uuendada. Samamoodi võib toimuda esmasel ühendamisel pildi seiskumist, kui arvutis disable/enable teha või kaabel eemaldada ruuteri pesast. Ruuterivahetus siinkohapeal ei aita.
Intel 82579LM
Intel 82577LM
Intel 82579V
Realtek RTL8167
Realtek RTL8168D/8111D |
Vahi asja, või siis sedasi on lood. Oma veebiajaloost vaatan praegu, et olen agaralt intel 82579v packet loss'i guugeldanud, nii et ju seal siis see võrguadapter on. Ja enda läpatsis tõesti ka on 82579lm.
Aga las ma nüüd täpsustan, kui lükata ruuteri ja masina vahele gbit switch, siis võiks asi toimida? See lahendus on tiba totter ja ilmselt ka kallivõitu.
Draivereid sai nagu enda arust surutud uusimale versioonile, aga abi ei paistnud.
Fikseeritud pordikiirus tähendab 100 Mbit? Või aitab ka fikseerimine 1Gbit peale?
3-4 pordi teooriat peab kontrollima, kui järgmisel korral sinna satun - ei mäleta peast, millises pordis mis seal hetkel oli.
Näotu lugu igatahes - huvitav küsimus oleks ka see, kas Elioni support oskab ka seda infot jagada, kui inimene oma murega neile helistab? Samuti võiks ju ette hoiatada, et selline known issue on püsti uute ruuteritega.
_________________ Foxic is just a simple fox
Enne kui sa küsid oma küsimuse - küsi seda vannipardilt! Rangelt soovitatav enne programmeerimise alafoorumisse uue teema tegemist. |
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
Pailaps
HV Guru
|
30.04.2014 16:16:31
|
|
|
Fukiku kirjutas: |
|
Fukiku
Intel 82579LM
Intel 82577LM
Intel 82579V
Realtek RTL8167
Realtek RTL8168D/8111D |
Vahi asja, või siis sedasi on lood. Oma veebiajaloost vaatan praegu, et olen agaralt intel 82579v packet loss'i guugeldanud, nii et ju seal siis see võrguadapter on. Ja enda läpatsis tõesti ka on 82579lm.
Aga las ma nüüd täpsustan, kui lükata ruuteri ja masina vahele gbit switch, siis võiks asi toimida? See lahendus on tiba totter ja ilmselt ka kallivõitu.
Draivereid sai nagu enda arust surutud uusimale versioonile, aga abi ei paistnud.
Fikseeritud pordikiirus tähendab 100 Mbit? Või aitab ka fikseerimine 1Gbit peale?
3-4 pordi teooriat peab kontrollima, kui järgmisel korral sinna satun - ei mäleta peast, millises pordis mis seal hetkel oli.
Näotu lugu igatahes - huvitav küsimus oleks ka see, kas Elioni support oskab ka seda infot jagada, kui inimene oma murega neile helistab? Samuti võiks ju ette hoiatada, et selline known issue on püsti uute ruuteritega. |
Fikseerimisest 1000BaseTFD peale võiks aidata. Gbit switchi ostsin endale samal põhjusel. TP-Link junn maksis ~18€
Elioni support on teemaga kursis, juhul, kui kohe ei välgata, võib viidata tüüpprobleemidele.
|
   |
52 |
|
tagasi üles |
|
 |
indrpo
HV Guru
|
30.04.2014 17:03:34
|
|
|
|
Windowsiga tegelastel soovitan läbi lugeda:
http://social.technet.microsoft.com/Forums/windows/en-US/7902ab10-79ac-454e-9f30-b992a1086754/windows-7-cannot-access-samba-shares |
Uues tarkvaras pidavat olema uus samba seega antud link on aegunud ja kehtis vana versiooni kohta. uuega peaks kõik tibens olema, ainult ei ole katsetanud.
Gigalan probleem on Elionil tõesti teada ja see ei puuduta vaid Elioni pakutavat Intenot, kuuldavasti on antud võrgukaardid probleemsed päris mitmete tootjate gigaruuteritega. 3-4 port peaks lahendama, kui mitte siis switch.
PS. ise veel mõlesin miks sakslaste FritzBox ruuteri lan pesad olid 1-2=100M ja 3-4=1000M tehtud.
viimati muutis indrpo 30.04.2014 17:07:54, muudetud 2 korda |
|
Kommentaarid: 259 loe/lisa |
   |
2 :: |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
bladerunner
HV Guru
|
30.04.2014 17:07:16
|
|
|
Mnjah, seda Inteli võrkarit leiab nii mitmegi nimega emaplaadi tootja toodete hulgast.
Õnneks omal aegade algusest kogu lokaalvõrk switchiga kokku lastud, sestap olen jäänud probleemidest puutumata.
_________________ Experience is what you get when you don't get what you want. |
|
Kommentaarid: 168 loe/lisa |
   |
157 |
|
tagasi üles |
|
 |
Etz
HV Guru

|
30.04.2014 17:20:53
|
|
|
Endal pole selle konkreetse Inteli võrkariga küll ühtegi jama kunagi olnud ühegi võrguseadmega pruukides, küll aga on olnud hulgem ikaldusi Realtekidega...
_________________ ...life is random...so am I...
So, there is a fan. Time to grab your sh*t, gentlemen! |
|
Kommentaarid: 228 loe/lisa |
   |
194 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
30.04.2014 17:32:12
|
|
|
Etz, No Intel üldiselt on siiski hea, aga nagu igal tootjal on ka neil halvemaid produkte. Endal esines antud võrkariga packet lossi ja pärast iga taaskäivitust ei teadnud kunagi mis nime ta endale seekord otsustas võtta, kas 82579V või 82579LM.
Lisaks veel juhuseid kus pärast käivitust ei tulnud võrk ülesse. Viskas ikka korralikult kopa ette . Draiverid olid muidugi uusimad ja advanced seadeid polnud ma näppinud Device Managerist.
|
|
Kommentaarid: 92 loe/lisa |
   |
82 |
|
tagasi üles |
|
 |
Etz
HV Guru

|
30.04.2014 17:38:48
|
|
|
Tomorrow kirjutas: |
Draiverid olid muidugi uusimad ja advanced seadeid polnud ma näppinud Device Managerist. |
Ma kasutan vanemaid draivereid...
_________________ ...life is random...so am I...
So, there is a fan. Time to grab your sh*t, gentlemen! |
|
Kommentaarid: 228 loe/lisa |
   |
194 |
|
tagasi üles |
|
 |
allarkk
HV vaatleja
|
01.05.2014 00:33:22
|
|
|
Suutsin uue versiooniga samba usb ketta share tekitada intenole, win leiab ja saab sisse, mediaplayer tunnistab ja kõik on korras. Ainult et kirjutamise ja lugemise kiirus kettalt on aeglane - u 2mb sekundis kui kirjutada laptop -laniga ruuterisse mille otsas usb. Peaks ikka oluliselt rohkem olema ?! Enne istus mul see ketas mediaplayeri otsas millel oli 100mbit lan ruuterisse ja siis kirjutas 10mb SEK ehk max kiirusel. Milles asi võib olla?
|
|
Kommentaarid: 11 loe/lisa |
   |
11 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ragnar7474
HV veteran
|
01.05.2014 04:25:55
|
|
|
Ruuter pidurdab. Läppar-LAN link on kindlasti 100mbit/S, aga ruuter-ketas see on ainus kahtlane koht.
_________________ O: Kaevurikraami - Toiteplokid, riserid, emaplaadid, FAN controllerid jms
O/M: NVIDIA 10xx 20xx 30xx videokaarte. |
|
Kommentaarid: 93 loe/lisa |
   |
89 |
|
tagasi üles |
|
 |
Six
HV veteran

|
01.05.2014 07:08:29
|
|
|
Äkki saad natuke valgustada, kuidas see sul õnnestus.
Mis ketas (USB2, USB3), mis formaadis (NTFS, FAT).
Mis Windosiga asi toimib?
Kui võimalik, pane screenshot Inteno Network Shares seadetest.
allarkk kirjutas: |
Suutsin uue versiooniga samba usb ketta share tekitada intenole, win leiab ja saab sisse, mediaplayer tunnistab ja kõik on korras. Ainult et kirjutamise ja lugemise kiirus kettalt on aeglane - u 2mb sekundis kui kirjutada laptop -laniga ruuterisse mille otsas usb. Peaks ikka oluliselt rohkem olema ?! Enne istus mul see ketas mediaplayeri otsas millel oli 100mbit lan ruuterisse ja siis kirjutas 10mb SEK ehk max kiirusel. Milles asi võib olla? |
|
|
   |
39 |
|
tagasi üles |
|
 |
-parun-
Kreisi kasutaja
|
01.05.2014 10:39:04
|
|
|
Pärast upgrade-i märkasin et ruuteril süttis ka DECT LED. Proovisin toru registreerida ja näib et kõik hakkas toimima
_________________ There are 10 types of people, those who understand binary and those who don't. |
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|