Soovitan ka teist simi proovida, sest sim võib "hullu" panna. _________________ Linux - Future "Those Who Sacrifice Liberty For Security Deserve Neither." - Benjamin Franklin 1984 was not supposed to be instruction manual
veel selline küsimus, et kui ma ühendan telefoni USB3 pessa, siis mis põhjusel windows karjuma hakkab, et kui ma selle seadme usb3 ühendaks, siis saaks palju kiiremini asju liigutada vms?
e: vastus - nexus 5'l on USB3 kontroller, aga pistik on USB2, seega USB3 kiirust ei saa sellest telefonist mitte kunagi kätte. tubli töö
ma poleks kunagi uskunud, et üks nutikas võiks sellega hakkama saada, aga tõesti, kapi peal seistes on mu nexus vajanud 2 nädala jooksul laadimist 1 korra vana Nokia E50 mida hetkel kasutan olen pidanud "lausa" 3-4 korda selle aja jooksul laadima
ma poleks kunagi uskunud, et üks nutikas võiks sellega hakkama saada, aga tõesti, kapi peal seistes on mu nexus vajanud 2 nädala jooksul laadimist 1 korra vana Nokia E50 mida hetkel kasutan olen pidanud "lausa" 3-4 korda selle aja jooksul laadima
Mis mõte on nutitelefonil, kui seda ainult kapil hoida? _________________ Kraam müügiks
"
adb reboot bootloader
fastboot oem device-info
"
... vaata kas näitab "Device tampered: false", kui seal true siis proovi see false-ks saada kuidagi, google abiks - seda võidakse garantiis vaadata erinevate välismaiste allikate sõnul
Korralikult kasutamist (Pmst kõik jutud: GPS, WiFi, Ekraaniheledus, BT jne) siis tuleb õhtuks juhe leida.
Keskmine kasutamine: 3G, kõned, veidi mängimist, siis saab ka teise päeva hakkama. Rohkem mitte,vähemalt mina.
kui viitsimist palju tweakida(gravitybox, startup manager, greenify, wakelock terminator(gms asjad kõik),smart wifi toggler), siis on võimalik pmst 5 päeva ka kätte saada, mille sees on kodust välisel ajal koguaeg 2g-andmeside messengeri jaoks, vajadusel quicktilesist ühe vajutusega 3g peale, kui vaja midagi tõsisemat teha, pärast tagasi, kodus wifis koguaeg. aga noh selle 5-e päeva sees on ekraani seesoleku aega umbes 5-6h normaalsete brightnessi tasemetega. kui öisel ajal kasutada ning panna screenfilter, mis tumendaks, siis võib seda numbrit veel 3 kordistada.
aga noh ega vist ükski normaalne inimene ei viitsi nii paljude asjadega vaeva näha, lihtsam laadima panna, eriti kui veel juhtmeta laadija
millest te räägite, 7d 10h 23m on battery ja 28% veel alles
aga tavakasutuses kestab 2 päeva üsnagi vabalt, vaata GSMarena Battery teste. Sealt saab hea ülevaate, kaua ühe või teise mobla aku vastu peab tavakasutuses olles.
Ma olen täheldanud, et see näidik, mis näitab, kui palju su telefon on laadimata töötanud, ei ole väga täpne. Näiteks sai 3 päeva mööda eestit ringi sõidetud ja navigatsiooni kastuatud ning samal ajal autos telefoni laaditud. Pärast näitas, et telefon on üle 3 päeva laadimata olnud, aga pea 70% akust ikka täis.
Kas kellelgi veel mustal juba jõudnud ääred siledaks kuluda? Endal vaikselt hakkab maha kuluma see matt osa, 5 kuud vanust. Ühtki ümbrist pole ümber olnud. Tundub et oleks pidand panema
Tervet päeva aku vastu ei pea!
BT (autos), GPRS, 4G - kõik töötavad, lisaks mängib 2-3h päevas podcast.
Rattaga koju-tööle-koju võtab 2.3h, siis Endomondo käib.
Õhtuti on telefon kasutusel Hotspotina või elukas mängib Candy Crushi.
Põhimõtteliselt koju jõudes panen seina. Sama teema ka kontoris. Aku kestvus ei ole otseselt probleem, kui sellega arvestada.
Mured tekkivad reisides või matkates. Siis tuleb vana hea Nokia rääkimiseks ja peegel pildistamiseks. Ei soovita Nexust inimesele, kellel puudub laadimise võimalus ja kes aktiivselt kasutab. Teisalt stand-by reziimis peab telefon kaua vastu. _________________ www.dynamodesign.ee
kurja, vanasti oli ikka lihtne, panid usbi paela pc ja telefoni vahele ja siis küsis, et kas lihtsalt charge või storage või tether, nüüd sellega mingi pistad otsa sisse, ei s1ttagi. arvuti midagi justkui ära tunneb, aga täpselt aru ei saa mida tunneb, siis telefonist otsi ka poologaraks, et kus nüüd see usb mõud on. lõppeks leiad selle koha üles ja vastu vaatab kaks linnukest, mingi mpm ja mpt. mitte midagi ei ütle ei üks ega teine, selgitud on ka mingi takoine, et noh, kui üks eriti nigu ei funka, siis katsu teist. peale arvuti resa on seis jälle sama, et nagu tunneks midagi ära, aga jutkui nagu ei saa päris täpselt pihta asjadele, siis kaku jälle juhet ja lüli seda lollakat linnukest ühest kastist teise.
Muide N5 ongi selline barebones telefon, ei ole mingeid installereid, mitte midagi. Samas kas sulle meeldis Nokia PC Suite, mis üritas kõike hakata tegema su arvutiga jne, kunagi täpselt aru ei saa, kust folderist mis failid tulevad sinna jne... Või veel hullemad on mingid Sony või LG tarkvarad, mis pidevalt Windowsis käivituvad ning tahavad teha koguaeg midagi.
Installi see driver, ning surfa kaustades palju tahad.
Pole sellise probleemiga kokku puutunud, minul tunneb arvuti kohe seadme ära kui juhtme külge panen, massmäluna, saab ringi sobrada seadmes. Esimene kord vist läks tiba kauem, installis mingeid draivereid peale aga seadetest küll midagi näppima ei pidanud. Win7 64bit
ajeekarate kirjutas:
[...] Ei soovita Nexust inimesele, kellel puudub laadimise võimalus ja kes aktiivselt kasutab. Teisalt stand-by reziimis peab telefon kaua vastu.
Selle peale ütleks, et aktiivselt kasutavale inimesele ei sobi ükski nutitelefon, Nexus pole siin mingi erand. Sinu kasutuse juures ei peaks vist ühegi telefoni aku üle päeva vastu, kui sedagi.
silver010, eelmine telefon oli HTC A8181. Seal ei pidand midagi installima ega näppima. Kohe arvutiga ühendades küsis telefon, et mis sa nüüd teha tahad õigeti. Installer veel puuduks. Tetheri jaoks ainult oli jah tarvis mingit asja, aga see pigem selline enesest mõistetav.
Tom-D, minul ei tunne arvuti mitte mingist otsast seda massmäluna. Küll on ta mediaplayer ja siis jälle mingi camera ja kurat teab mis veel.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.