|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
| Kas kavatsed osta D3: Reaper of Souls expansioni? |
| Jah |
|
52% |
[ 171 ] |
| Ei |
|
47% |
[ 154 ] |
|
| hääli kokku : 325 |
|
| autor |
|
High-Q
HV Guru

|
24.04.2014 11:01:51
|
|
|
| hive questi afk töötab täitsa hästi, ei ole võibolla kõige parema nat exp-iga ja need pisikesed punnid palju ei dropi, aga ikkagi automaatne värk.
|
|
| Kommentaarid: 107 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
1 :: |
0 :: |
97 |
|
| tagasi üles |
|
 |
LaC3rtosus
HV kasutaja

|
24.04.2014 13:29:00
|
|
|
| Exp expiks. Hive AFK töötab küll. Paned mingi asja nupu peale, siis ei saa Blizzard macromises süüdistada. Kui õhtul paned farmima siis hommikul on kuskil 4+ lege maas. Täna öösel sain muidugi DC serverite ebastabiilsuse pärast.
|
|
| Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
| tagasi üles |
|
 |
raidu1986
HV kasutaja

|
24.04.2014 14:07:34
|
|
|
Sai ise ka katsetatud ;P Töötab
|
|
| Kommentaarid: 20 loe/lisa |
   |
15 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Cheetah
HV veteran

|
24.04.2014 18:37:12
|
|
|
Rääkige lähemalt, kuidas asi töötab
|
|
| Kommentaarid: 91 loe/lisa |
   |
84 |
|
| tagasi üles |
|
 |
vasques
HV kasutaja

|
24.04.2014 18:41:46
|
|
|
pole küll ise kasutanud aga. kell 23:00 õhtul, avad mängu, lähed act 5 battelfields of eternity. seal on selline hive quest, 3 tk pead ära hävitama, niipea kui esimese katki teed siis spawnib maailmalõpuni väikseid mobbe. hommikul üles ärkad leiad ilusalt expi ja paar lege ka. muidugi mingi vastav spell ja nupp tuleks alla vajutada.
_________________ Chuck Norris on juba 2 aastat surnud. Vikatimees kogub siiamaani julgust, et seda talle öelda. |
|
| Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Elitegamer
HV kasutaja

|
24.04.2014 19:25:25
|
|
|
| Nende "nupu all hoidmise" exploitide eest on WoW-ist juba ammusest ajast mängijaid bännitud. Ei näe põhjust, miks Diablos erinev poliitika selle koha pealt peaks olema.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
Rasvane
Kreisi kasutaja

|
24.04.2014 21:04:21
|
|
|
| Mängige ikka mängimise pärast. Mitte, et te saaksite fucking exploitida asju.. jeez.
|
|
| Kommentaarid: 13 loe/lisa |
   |
13 |
|
| tagasi üles |
|
 |
jonathan19
HV kasutaja

|
24.04.2014 21:58:02
|
|
|
Täna siis sain vyr's gauntletsid ja peale seda tegin elu esimesed 10 act 1 cahet, droppisin korraga maha ja sain selle ringi millega set efektid vajavad 1 item vähem , nüüd kahte vyrs seti itemit veel vaja
keegi midagi soovitada oskab siis palun
http://eu.battle.net/d3/en/profile/iamamanman-2822/hero/39892242
|
|
| Kommentaarid: 41 loe/lisa |
   |
39 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Artyr615
HV kasutaja
|
24.04.2014 22:14:41
|
|
|
On mäng väärt ostmist? Äkki oskate soovitada, kus kõige odavam hind?
|
|
| Kommentaarid: 30 loe/lisa |
   |
30 |
|
| tagasi üles |
|
 |
vasques
HV kasutaja

|
24.04.2014 23:38:09
|
|
|
Rasvane, rohkem see et rohkem xp=rohkem võimu= rohkem itemeid= rohkem xp.
jonathan19, su offhandi poolne ring, viska ära, võta kadalalt uus. kasvõi 400int/vit on parem kui see mis hetkel. teine sõrmus ka suht lahja, see ei hakka eriti tööle wizardi peal. rarede asemel proovi legendarid leida. hetkegear sul nagunii topeltlaser nii et pigem jahi crit/critdam attack speedi asemel.
_________________ Chuck Norris on juba 2 aastat surnud. Vikatimees kogub siiamaani julgust, et seda talle öelda. |
|
   |
1 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Timberg
ööKARU

|
24.04.2014 23:42:14
|
|
|
| Artyr615 kirjutas: |
On mäng väärt ostmist? Äkki oskate soovitada, kus kõige odavam hind?  |
Vaate soodsate pakkumiste teema esimest postitust.
Kas on... oleneb, mida sa tahad osta - kas põhimängu või expansionit? Kui sulle põhimäng meeldis, siis võib ka expansion meeldida. Kui pole kumbagi proovinud, siis diablo 3 tasuta trial on saadaval lbizzardi kodukal.
|
|
| Kommentaarid: 341 loe/lisa |
   |
272 |
|
| tagasi üles |
|
 |
koiott
HV veteran
|
25.04.2014 09:28:54
|
|
|
| Artyr615, http://www.g2play.net/ 23,99€. Ja ütlen ausalt, et kui pikalt mängida ei viitsi, siis mina ei ostaks:D Act 5 on minu arvates 100% prügi - nii story, mappide, väljanägemise kui ka mobide mõttes. Aga mäng on muidu suht fun, vaata, et normaalse pundi või klanni leiad. Soolos võtab kogu jama leidmine ikka väga kaua aega, kui sa just ulme lucker pole:)
|
|
| Kommentaarid: 145 loe/lisa |
   |
136 |
|
| tagasi üles |
|
 |
quickmix
HV vaatleja
|
25.04.2014 12:35:15
|
|
|
| jonathan19 kirjutas: |
Täna siis sain vyr's gauntletsid ja peale seda tegin elu esimesed 10 act 1 cahet, droppisin korraga maha ja sain selle ringi millega set efektid vajavad 1 item vähem , nüüd kahte vyrs seti itemit veel vaja
keegi midagi soovitada oskab siis palun
http://eu.battle.net/d3/en/profile/iamamanman-2822/hero/39892242 |
farm farm ja veel kord farm. Hetkel tundub kõige optimaalsem talrash + vür set ja moonlight ward amu.
avoidi build ja gear farmib suht ez t6'te - http://eu.battle.net/d3/en/profile/Avoid-2691/hero/19239557 selle järgi vast ehitada.
Esimese kümne kotiga royal ring kätte saada - rohkem ära õnne peale looda xDD
----------
Keegi teab, kas lvl70 puzzle ring peaks followeri peal töötama ? Hetkel on lvl60 seal ja see töötab aga 70 oma ei tekitanud seda looma ja keegi nagu valget trashi ka üles ei korjanud. no comprende blizzardo?
|
|
| Kommentaarid: 4 loe/lisa |
   |
4 |
|
| tagasi üles |
|
 |
HDTanel
Overclocker

|
25.04.2014 14:21:49
|
|
|
quickmix, mul droppis eile vyr püksid. Nüüd vaid üks puudu, et sõrmusega koos tööle saada asi. Miks see talrash nii hea on? Mul ligi 2,5mil dps nüüd kui tahaksin DPS peale välja minna. Aga mängin pidevalt 2,2mil peal.
_________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel |
|
| Kommentaarid: 635 loe/lisa |
   |
4 :: |
3 :: |
496 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Shade
Kreisi kasutaja
|
25.04.2014 14:27:17
|
|
|
| HDTanel kirjutas: |
| Miks see talrash nii hea on? |
Resist + erinevad elemental damaged. Toughness ja resist ka oluline. Kõik ei pea olema glass cannonid, kes T3 peal peavad eliitesid kitema, et oma 2,5 millise dpsiga elus püsida
_________________ GT: janrist
PSN: janrist
Just for fun: Mängupunker |
|
| Kommentaarid: 23 loe/lisa |
   |
21 |
|
| tagasi üles |
|
 |
High-Q
HV Guru

|
25.04.2014 14:38:38
|
|
|
ei ole väga nõus optimaalsema geariga.
kõige optimaalsem on hoopis: mirroball + wow + aughild 3p + asheara 4p
asheara 4 piece + unity sulle ja ühele followerile, kellel on can't die jubin on kaugelt kõige OP-m asi, pika puuga (ja saab tõenäoliselt haamrit, sest see annab 50% damage reductioni) ning asheara 4-piece on nagu personaalse CC armee omamine. kanad, stunid, charmid jne lendavad igas kaares. damage võibolla ei olegi niivõrd suur, aga üldine kasu seevastu on metsik.
|
|
   |
97 |
|
| tagasi üles |
|
 |
quickmix
HV vaatleja
|
25.04.2014 16:01:04
|
|
|
| High-Q kirjutas: |
ei ole väga nõus optimaalsema geariga.
kõige optimaalsem on hoopis: mirroball + wow + aughild 3p + asheara 4p
asheara 4 piece + unity sulle ja ühele followerile, kellel on can't die jubin on kaugelt kõige OP-m asi, pika puuga (ja saab tõenäoliselt haamrit, sest see annab 50% damage reductioni) ning asheara 4-piece on nagu personaalse CC armee omamine. kanad, stunid, charmid jne lendavad igas kaares. damage võibolla ei olegi niivõrd suur, aga üldine kasu seevastu on metsik. |
Pole kahjuks 2x unityt, aga 50% damage reduction on hea. Lihtsalt deepsi ka vaja, et kõrgema tormenti peal piisavalt kiirelt clearida ja siin tuleb pigem vür + tal või firebird? mängu.
Muidu kui wow'ga mängida kas siis ei oleks mõttekam cindercoadiga seda teha ?
| HDTanel kirjutas: |
| quickmix, mul droppis eile vyr püksid. Nüüd vaid üks puudu, et sõrmusega koos tööle saada asi. Miks see talrash nii hea on? Mul ligi 2,5mil dps nüüd kui tahaksin DPS peale välja minna. Aga mängin pidevalt 2,2mil peal. |
talrash on hea, sest meteoriidid teevad deepsi bro.
ma olen ka farminud oma viimast tal + vür juppi nüüdseks vist nädala juba.
dogshit loot on igal pool aga midagi mida mul vaja on, nope.
Kadala'lt olen WH'd ka üritanud saada aga kadala on lihtsalt cyka.praeguseks juba 5-6k vist läinud.
------------------
Nii vaatasin slotid üle nüüd.
Neid farmin hetkel.
pea: talrash
shoulder: aughild
chest: talrash
neck: moonlight
käed: vür
belt: wh?
bracer: aughild
ringid: grandeur ja soj / solo maybe 2x unity?
pants: vür
boots: vür
offhand: talrash
weapon: orpheus +arcane damage pärast?
|
|
| Kommentaarid: 4 loe/lisa |
   |
4 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Shade
Kreisi kasutaja
|
25.04.2014 16:32:01
|
|
|
http://eu.battle.net/d3/en/profile/Shade-2777/hero/29461037
Minu WD siis. Mõned itemid vaja veel saada, siis saaks liikuda juba T4 ja ülesse. Zuni setist on offhand ootel, Starmetali main hand vaja saada ja 2 zuni jubinat veel. Braceriteks tuleb hiljem aughilde ja 1 sõrmus ka vajab veel vahetust.
Hetkel selle buildiga ja geariga suudan T3 kiirelt farmida ja probleemi vabalt, T4 pole proovinud, kuid täitsa huvipärast võiks, fetishid kurivaimud laamendavad nagu hullud.
Kadala witching houri ei taha anda. Samas Hwoj belt tundus ka päris kobe teine olema. Ice climbersi võiks ka saada, teeks eliitidega võitlemise törts mõnusamaks
|
   |
21 |
|
| tagasi üles |
|
 |
High-Q
HV Guru

|
25.04.2014 16:52:36
|
|
|
ma ei leia vyril suurt kasu. +500 int on muidugi hea, aga RoRG-iga see hästi ei käi (niikuinii vaja min 2 juppi ja 3 piece boonust pole). Archoni boonus on aga bugine.
Tals on nii ja naa. meteorid (ja need cooldown reductionile ei allu, vaid on static 8 sek per type) võivad ju hästi laksata, aga kogupaugu mõistes on tegelikult üsna väike lisa. kuskil arvutati, et keskmiselt u 200% WD per second saad juurde, arvestades, et KÕIK meteorid ka tabavad. Reaalne elu on aga selline, et kui pooled pihta saad, on hea. ainuüksi suvaline (isegi ilma ruunita) familiar annab rohkem (ja suht garanteeritud tabamisega).
tal's 3 piece on see, mis võib natuke toita, eriti arcane channeling buildidele, sest seal on igasugune AP regen kuldaväärt. Aga peale mirrorballi saamist pole sellel enam tähtsust. Lisaks konkureerib tal's boonus arcane buildidele (channel buildid on eelkõige arcane) väga valusates kohtades: kiiver Andarielsiga (sellele pole mingit vastast), amulet Moonlight Wardiga (samuti pole sellele arcane buildis mingit vastast), vöö on harrington või witch (tals jääb pikalt maha). Source võibolla, kui rollib hästi. 3 kohta küll välja ei pigista, rääkimata 4-st. kere on küll tal'sil hea (5 primary rolli).
asheara niisama midagi erilist ei ole ja ilma rorgiga on vast väikse kaaluga, aga 4-piece on väga hea.
multiset boonus on sihuke asi, et kindlasti peab kuskilt kompromissi tegema ja BIS slotte ära andma.
|
|
   |
97 |
|
| tagasi üles |
|
 |
vasques
HV kasutaja

|
25.04.2014 19:05:32
|
|
|
mul wizard viimased 4 nädalat tuimalt seisnud, ükspäev läksin 5 minutiks temaga mängima ja sain suht ok vyr püksid (saapaid sain kohe alguses 2 paari ). mis nagu realne elemental dps siis on ? tahaks numbreid ja jutte näha, mingi ma sõidan tuimalt t3 peal ei ole mingi number. krip lasi 100k gold geariga t6 peal ka, AH ajal, see ei tähenda et tal mingit effektiivsust oleks olnud. kes esimese wizardina siin 5mil dpsi siis saab ?
ahja hces tegin sellise tanky crusaviku, lähen proovin varsti t1 peal järgi, hetkel 25k hp/s thorns 16k hp 1.2kk @ 1k armor 15k block 53, 15k hp/block. hehe
ja hc poistele, rift boss tethrys: kui kongor surma sai siis uurisin, see saiko võtab pointblankis(tema lähedal olles) debuffidega liferegenni maha ja ehp langeb kuni 90%. siin mingi vidoe ka sellest, eelnevalt neil ei olnud t6 peal ühtegi hirmsat kohta, ja kui see hp langema hakkab siis näete ise kui kiirelt. https://www.youtube.com/watch?v=1ir_GTstD-k
|
   |
1 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Redikate
HV veteran

|
|
| Kommentaarid: 34 loe/lisa |
   |
33 |
|
| tagasi üles |
|
 |
High-Q
HV Guru

|
26.04.2014 08:09:41
|
|
|
mina pole midagi pakkunud sa vist quoted valet inimest.
sheet dps ei näita eriti midagi, isegi mitte elemental buffidega. näitab see, kui palju antud geari ja skillsetiga reaalselt pikaajalist dammi saaks välja pumbata (eDPS).
mõni mees teeb alla millise sheediga pea sott ära, teine puhvib ennast mitme milli peale, aga ei saa isegi 25m kätte.
imho on hea näitaja vastava raskusastme kohta:
kui suudad keskmiselt rifti ära clearida 10 minutiga (mõni rift võib olla lühem, mõni pikem aga keskmiselt 10min on selline hea aeg)
kui suudad soolos kõik wave cursed chest/shrined ära teha (just wave cursed evendid on head dps gear check, muu on tunduvalt lihtsam)
kui goblinriftis suudad vähemalt pooled gobid maha võtta
mul hakkas oma wizardiga tiba igavaks muutuma, upgraded on väikesed või olematud. olen vahetanud 2 korda buildi: RoF buildi proovisin (light of grace ja korraliku cold andarielsiga) ja nüüd läksin üle oma vana disintigratele (mida ma mängisin PTR/peale patch 2,0-i aga enne RoS-i). RoF natuke sakkis (dammi tundus vähevõitu), aga disint on päris söödav: olgugi eDPS on mu vanast AT omast peajagu maas, siis on lihtsam ja sujuvam mängida.
eile aga näitas smart drop mulle hambaid: goblin riftis (wizardiga mängides) droppis 3 lege:
leidsin 3-wolf cloaki
STR invokeri seti bracerid
ja mingi amuleti (kräpp), mis ka kusagilt wizardit ei paitnud
mõtlesin, et prooviks ka DHd ja karjataks pisut hunte. mul tuleb meelde mu vana HC DH (siiamaani elus, olugigi, et pole paar kuud puutunud), mis oligi pet-buildiga (juba siis mängisin hunt+sentryd , kuigi see hästi ei toiminud).
e
|
|
   |
97 |
|
| tagasi üles |
|
 |
vasques
HV kasutaja

|
26.04.2014 08:59:03
|
|
|
see oli rohkem vist mulle mõeldud. indeed, rift, goblinid ja need cursed chestid on 1 näitaja, ja kajastavad ainult sinu poolseid dps numbreid olgu nad siis mis sugused. sellepärast ei saagi sc-es midagi mõõta, sest vahet ei ole mis on sinu toughness, hc-es on vähemalt kõik käsikäes, ja pigem toughness eeskohal siis enamus wizardeid oneshotib t1 peal enamus asju, kuid samas fire chainist läbi joostes ei saa nad kohe surma.
|
   |
1 |
|
| tagasi üles |
|
 |
UnknowFunk
Kreisi kasutaja

|
26.04.2014 09:13:25
|
|
|
Kas Trial modes saab max lvl 13 olla ja ainult private game teha?
_________________ Mida hiljem saabub kiirabi, seda täpsem on diagnoos. |
|
| Kommentaarid: 94 loe/lisa |
   |
84 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Scart
HV Guru

|
26.04.2014 09:43:22
|
|
|
kui suudad soolos kõik wave cursed chest/shrined ära teha (just wave cursed evendid on head dps gear check, muu on tunduvalt lihtsam) |
Need on ikka klassi, mitte geari check. Diablo, mis täielikult paneb meleele näkku igal võimalusel, on totaalselt tuunitud olema ranged klasside lõbu. Sul võib olla ka 10 miljonit DPSi aga kui sa ei saa seda vastasele rakendada, kuna kõik mobid jooksevad eri suunades laiali peale spawni, ei ole sellest mingit kasu.
|
|
| Kommentaarid: 119 loe/lisa |
   |
5 :: |
2 :: |
101 |
|
| tagasi üles |
|
 |
LaC3rtosus
HV kasutaja

|
26.04.2014 10:01:52
|
|
|
eile aga näitas smart drop mulle hambaid: goblin riftis (wizardiga mängides) droppis 3 lege:
leidsin 3-wolf cloaki
mõtlesin, et prooviks ka DHd ja karjataks pisut hunte. mul tuleb meelde mu vana HC DH (siiamaani elus, olugigi, et pole paar kuud puutunud), mis oligi pet-buildiga (juba siis mängisin hunt+sentryd , kuigi see hästi ei toiminud).
e |
Pole hullu, eile kukkus WD-le firewalkerid koos dex mainstati ja lashing tail kick boonusega.
|
|
| Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Plin500
HV piljardihai

|
26.04.2014 10:11:30
|
|
|
| LaC3rtosus kirjutas: |
leidsin 3-wolf cloaki
e |
Pole hullu, eile kukkus WD-le firewalkerid koos dex mainstati ja lashing tail kick boonusega.  |
Nagu vanadel headel vanilla aegadel
Endal viskas kopa ette wiziga mängimine, kuidagi nüri ja vähe varieeruvust dämmi tegemiseks. Gear ka kõige parem pole, seega lasen vahelduseks WD ringi
http://eu.battle.net/d3/en/profile/plin-2426/hero/18805113
T2'ga kannatab joosta peatumatult kõigest läbi, kuid plaan on zuni set kätte saada, mis peaks olema parim set imo mängus. Fetishid, kes ei sure ja lammutavad 10-20 milli critti igaüks, võiks täitsa lõbus olla
Crusaga mängisin ka, kuid dämmi see elukas ei suuda teha võrreldes wizi või WD'ga, kuigi eks see jääb jälle geari taha kinni.
DH tundub päris hea lammutaja olevat, kuid pole sellega pea üldse mänginud. Mis selle head/vead on? Vaja ta üles ka leveldada ning seda viitsimust eriti pole.
   |
77 |
|
| tagasi üles |
|
 |
eShelobik
HV Guru

|
26.04.2014 11:12:49
|
|
|
crusader muutub lõbusaks siis kui on ~1mil dps + holy damage. Blessed shield affixiga mainhand ja jeka shield muudavad crusaderi veel eriti "easy cruise" chariks:D
aga ise mängin crusaderi viimasel ajal ainult grupis T2-3 riftides, soloda ei viitsi.
|
|
| Kommentaarid: 295 loe/lisa |
   |
262 |
|
| tagasi üles |
|
 |
vasques
HV kasutaja

|
26.04.2014 11:16:07
|
|
|
samas tahaks näha ühte ranged klassi kellega hc-es t1 peal 6 eliitpacki kokku korjata ja rahulikult alttab panna pelale...(viide http://www.diabloprogress.com/hero/palmolivehd-2349/PalmoliveHC/41963465 ). kuigi keegi eriti ei pela nii aga tankwiz, ühte vaatasin, ehp korralik 50 mil+ t6 peal paari packi korraga ohjeldada polnud mingi probleem.
ja see et viskas dex statiga kickiga saapad ? mis seal valet siis on, vähemalt pole int mainstati ja locust swarmiga ik seti tükk.
edit: diabloprogress ei suuda tunnistada mu crusaderi tegelikku hped ja juttu. enamus def statid on seal poole väiksemad kui ingame:(
|
   |
1 |
|
| tagasi üles |
|
 |
londiste
HV Guru

|
26.04.2014 13:51:28
|
|
|
cursed waved nüüd küll class check pole. kõigil klassidel on skillid, mis vastased ühte kohta kokku tõmbavad.
goblinrifti kohta võib küll class check öelda - seal peab melee klass ikka oluliselt paremal tasemel olema kui ranged, et ära teha.
vasques, tollega võid küll kollid kokku tõmmata, aga maha sa neid tappa ei suuda. ma 2x suurema dpsiga mungaga igastahes ei suuda, sc/hc notwithstanding.
_________________ - londiste
...aga mina ei saa kunagi suureks! |
|
| Kommentaarid: 243 loe/lisa |
   |
217 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Metsjeesus
HV Guru

|
26.04.2014 14:00:54
|
|
|
Epiphany ja cyclone ei toida gob karja jaoks, ikka rohkem taod yhte kuni x. Aga mulle meeldib munk dpsi arvutada on muidugi impossible...pox faulds, thundergod, andariel, firewalker, sweeping wind ja MoC holy auraga on ju 6 asja mis teevad "niisama" dammi. Pox on muidugi.yks isasemaid veel, ta ei tee kollast dammi, aga numbreid.on 2-3 milli vahele küll. (melee rõõmud, paar milli on juba wow )
_________________ Füsioteraapia alane hindamine & nõu ¤ treeningfilosoofia & toitumine ¤ kaela- ja õlavöötme lihaspingete leevendamine |
|
| Kommentaarid: 108 loe/lisa |
   |
94 |
|
| tagasi üles |
|
 |
londiste
HV Guru

|
26.04.2014 14:13:43
|
|
|
Metsjeesus, epiphany toidab küll, aga et sellest kasu oleks, peab seal taga väga arvestatav dämm olema. cyclone ei aita goblinite osas muidugi üldse.
|
   |
217 |
|
| tagasi üles |
|
 |
HDTanel
Overclocker

|
26.04.2014 14:39:57
|
|
|
Irw, proovisin munka siis... ajuvaba lebolaks ikka Ning ulme kiirelt saab farmida vs näiteks wiz. DPS vaja juurde saada aint Igatahes nüüd pikemalt mungaga pelama. Lightning ehitus vaja teha. Shard of Hate ning dex Thunderfurry puudu-
_________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel |
|
| Kommentaarid: 635 loe/lisa |
   |
4 :: |
3 :: |
496 |
|
| tagasi üles |
|
 |
londiste
HV Guru

|
26.04.2014 15:00:50
|
|
|
thunderfuryle light dam+ kuuldavasti ei apply. odin syn soovitatakse.
HDTanel, linki su profiilile?
|
   |
217 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Rasvane
Kreisi kasutaja

|
26.04.2014 15:16:42
|
|
|
| Plin500 kirjutas: |
leidsin 3-wolf cloaki
e |
Pole hullu, eile kukkus WD-le firewalkerid koos dex mainstati ja lashing tail kick boonusega.  |
Endal viskas kopa ette wiziga mängimine, kuidagi nüri ja vähe varieeruvust dämmi tegemiseks. Gear ka kõige parem pole, seega lasen vahelduseks WD ringi
T2'ga kannatab joosta peatumatult kõigest läbi, kuid plaan on zuni set kätte saada, mis peaks olema parim set imo mängus. Fetishid, kes ei sure ja lammutavad 10-20 milli critti igaüks, võiks täitsa lõbus olla
|
See pidi töötama ainult nendega kes spawnivad passivet kasutades. Kuna nad kestavad 60sekki anyways, tundub suht mõttetu set bonus olevat. Ja kui Fetish Army summonid siis kaovad kõik ära ja tulevad ainult need kes seal Skilli alt välja kargavad.
|
|
   |
13 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Metsjeesus
HV Guru

|
26.04.2014 15:30:55
|
|
|
londiste, ma ise võtangi gobe epiphanyga maha, aga KARJA vastu see ei toida eriti. Igal juhul on sel hetkel etem olla ranged klass.
Ma pole kindel, aga justkui meenuks, et olen tõmmanud goblinit cyclonega ligi, aga vbla on see meelepete.
HDTanel, suht hea on öeld,a et ainult SoH ja TF puudu...see on nagu iga meleeklassi peamine lööklause.
Lebo on mungaga saada seal 400, 500, 600k dps, aga ülessepoole peab olema kas hea varu või joppama. Puhtalt minu arvamus.
_________________ Füsioteraapia alane hindamine & nõu ¤ treeningfilosoofia & toitumine ¤ kaela- ja õlavöötme lihaspingete leevendamine |
|
| Kommentaarid: 108 loe/lisa |
   |
94 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Plin500
HV piljardihai

|
26.04.2014 21:34:10
|
|
|
| Rasvane kirjutas: |
leidsin 3-wolf cloaki
e |
|
See pidi töötama ainult nendega kes spawnivad passivet kasutades. Kuna nad kestavad 60sekki anyways, tundub suht mõttetu set bonus olevat. Ja kui Fetish Army summonid siis kaovad kõik ära ja tulevad ainult need kes seal Skilli alt välja kargavad. |
Fetish kui skill on ainult 20 sekundit ja cooldown 120 sekundit (ühe runega ka 90), seega set boonus täitsa hea. Ma ei ole vaadanud numbreid, kuid kas need fetishid, mis tulevad passive alt või teatud relva lisaomadusena, teevad üldse sama palju dämmi..? Peab järgi uurima.
   |
77 |
|
| tagasi üles |
|
 |
UnknowFunk
Kreisi kasutaja

|
26.04.2014 22:02:40
|
|
|
| UnknowFunk kirjutas: |
| Kas Trial modes saab max lvl 13 olla ja ainult private game teha? |
_________________ Mida hiljem saabub kiirabi, seda täpsem on diagnoos. |
|
| Kommentaarid: 94 loe/lisa |
   |
84 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Shade
Kreisi kasutaja
|
26.04.2014 22:08:58
|
|
|
Fetish kui skill on ainult 20 sekundit ja cooldown 120 sekundit (ühe runega ka 90), seega set boonus täitsa hea. Ma ei ole vaadanud numbreid, kuid kas need fetishid, mis tulevad passive alt või teatud relva lisaomadusena, teevad üldse sama palju dämmi..? Peab järgi uurima. |
Gidbini relva poolt tehtud fetishid boonuseid ei saa. Zuni set töötab vaid skilli alt tulnud fetishi army puhul. Kaovad alles siis kui surma saavad. Fetsihi psychopaths (passive) saavad samad boonused, mis muidu, kuid lihtsalt kaovad 60 seciga, ehk nende puhul ei kehti zuni set. Ise kasutan ja T3 peal rift bossid kukuvad koos voodo 30% damm bonusega 10-15 seciga. Keskmised laksud on 5-6 milli, voodoga 8-12 milli. Täna suutis garg 55 millise criti uhada ilma voodo boonuseta.
Asitöötab edukalt juba mask of jeramit kasutades, TandT kindad juurde ja sa oled vabsee kunn. Zuni set ka - siis 1-1,2 millise dps geari, portsu physical damage boonustega mingi T5-T6 joosta pole suurem probleem. Starmetal veel kätte siis on põhimõtteliselt infinity vodoo doll ka otsa
|
   |
21 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Equinox
HV veteran

|
26.04.2014 22:57:38
|
|
|
| Kas Trial modes saab max lvl 13 olla ja ainult private game teha? |
|
Jah
_________________ Live long and prosper!
RIP, Spock. Leonard Nimoy 1931-2015 |
|
| Kommentaarid: 27 loe/lisa |
   |
26 |
|
| tagasi üles |
|
 |
vasques
HV kasutaja

|
27.04.2014 10:40:51
|
|
|
keegi mainis cyclone strike ja goblinid, osade peal töötab osade peal mitte, ei ole neid goblin rifte veel niipalju saanud et testida aga võibolla on osa neist(pygmi, seeker jne u know) cc immune nagu osad rared. black hole jällegi töötas ükskord selle goblini peal keda mina cyclone straigiga "tõmmata" ei saanud, jällegi ei osanud seda nii meelde jätta, kuid edasiseks peab vist uurima mis millega töötab. ja thunder furyle polegi tarvis ligh+ dammi, see passive töötab liiga ilusti ja procib munga peal ikka korralikult(võrrledes wizardiga), ärgem unustagem et see passive on nii offensive kui defensive.
paar itemit on puudu et hakata testima kui kõrgel raskusastmel innerfire/tailwind töötab.
|
   |
1 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Rasvane
Kreisi kasutaja

|
27.04.2014 16:19:16
|
|
|
Kui HC's edukalt mängida siis peaks soovitatavalt igal itemil Vit olema?
Pmst mungaga kui mängida, siis joostagi ringi väikse dämmi ja suure Toughnessiga?
Pmst, et mingi kuldse kesktee ehk leiaks? (Ma ei räägigi seal 100k dps ja ülejäänud puhtalt toughnessi alla lükata)
|
|
   |
13 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Cheetah
HV veteran

|
|
| Kommentaarid: 91 loe/lisa |
   |
84 |
|
| tagasi üles |
|
 |
vasques
HV kasutaja

|
27.04.2014 22:24:12
|
|
|
wd is new meta.
hc-es, igale itemile vit ei toida, alustasin munka hces niimoodi et trifecta rare amu,sõrmused, kindad, suure dämmiga relv ja ülejäänud slotid lasin def alla. nende 5 itemiga saab 25+crit, 350+ critdam, 20% as. kui teistel itemit dex ka olemas siis peaks piisav olema. armor/@ proovin hoida 70-75% peal ja läheb. edasi hakkavad upgreidid minema vastavalt sellele mis leged leiad, ja edasi pead ise vaatama et asi tasakaalus hoida. isegi grupis oleks vaja dämmi sest mingi hetk kuskile sisse dashid siis peaksid suutma ikka mobid üksi ka ära taguda.
edit: eelmisele, kindad, 88 @, ei toida, 88 ressi saad ühe gemmi pealt aga kulutad ära 550 mainstati, amu ka 3 main statiga aint. ja shoulderid, 15% life> 500 vit.
|
   |
1 |
|
| tagasi üles |
|
 |
High-Q
HV Guru

|
28.04.2014 11:07:20
|
|
|
| mäng mind just trollis täiega ära, samalt mobilt kukkus kaks SAMA rohelist guardian plani. no mida v.... mul on ashearat vaja, mitte topeltguardiani
|
|
   |
97 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Shade
Kreisi kasutaja
|
28.04.2014 11:25:04
|
|
|
nädalavahetusega paar upgradet saanud, uus relv ja Stone of Jordan (statsid veel rollimatta, kuid viti asemele läheb CHD või AS). Link prfiilile:
http://eu.battle.net/d3/en/profile/Shade-2777/hero/29461037
T4 ei ole enam probleem, stone of Jordani eliit damage boonus on mega ja eliidid surevad 5-10 seciga T4 peal. Surma saan harva, nüüd vaja veel see zuni seti jubinad kätte saada, aga RNG jumal pole viimasel ajal eriti innukas midagist droppima. Vaikselt nokin et saada paremate statsidega Aughilde ka kätte. Väljavahetamisele lähevad kindlasti: chest (kui kukub zuni oma), relv (jahin starmetalit), belt (kadala ei ole helde witching houri andma), Püksid (vaatan veel mis ma sinna nokin, helltooht ja need poison damage püksid pangas ootel), papud - zuni set. Zuni offhand juba pangas ootel. Ja siis peaks suutma ehk juba T5-te sooloda, aga eks näis.
Hetkel panevad fetishid 11-15 milliseid critte, garg vehib vahepeal isegi 60 milliseid latakaid. Rift bossid surevad 10 seciga. mängu sisene dps näitab 930k ja toughness on 7,5 milli. Resistid 1500+
|
   |
21 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Redikate
HV veteran

|
28.04.2014 11:47:07
|
|
|
See on huvitav.
Vaatasin diabloprogessist, su elite dps on ~1,150kk.
Mul on elite dps praegu ~930k ning eriti ei mängi ka T1 solo välja. Rääkimata T4'jast ning rääkimata sellest et packid surevad 5-10seciga.
Sama ma olen tähele pannud ka wizarditega, 600k dps wizard teeb näiliselt oluliselt rohkem on-field damaget kui minu 900k DH.... Lihtsalt vale build? Või millest küss.
Build on hetkel muidugi itemite järgi. Droppisid +lighting dmg asjad ning seega sai ka lighting build võetud.
_________________ http://nodejs.org/
"I'm also a person. Programming is just one thing I do." |
|
| Kommentaarid: 34 loe/lisa |
   |
33 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Shade
Kreisi kasutaja
|
28.04.2014 12:03:07
|
|
|
| Redikate kirjutas: |
| Rääkimata T4'jast ning rääkimata sellest et packid surevad 5-10seciga. |
No mu WD teeb ikkagist suht vähe damaget, enamjaolt batsid vaid summimiseks Fetsihitele. Palju sellest eliidist järgi jääb, kui talle lendab korraga kallale mingi 6-7 fetishit, kes enamus ajast teeva 7-9 milli dammi ja siis tuleb veel garg kes lajatab sellise mõnus 50 millise matsu ka veel otsa. Ilma pettidetta, oleks mul ka lagi mingi T1-T2. Pettide tõttu suudan joosta T4.
Mul Wizard ka olemas, 1,2 milli dpsi buffitult ja tee mis sa tahad üle T2 ei jookse kohe kuidagi.
Võta nii, et 1 fetsih teeb 180% minu weapon damaget, lisana tõstab Mask of Jeram selle damaget 85% ja Taske and Theo paneb veel vennad 46% kiiremini lööma. Lisaks muidugi ka piraajade debuff - 15% suurem damage. Suht loogiline, et jooksed igalt poolt lihtsalt läbi, kui just mingit 3-4 eliit packi korraga kaela ei tõmba endale, tavaliselt Act 5 surnuaia map riftis on see, et 2 saamu teed ja siis on mingi 2-3 eliit packi korrag kaelas
|
   |
21 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Rasvane
Kreisi kasutaja

|
28.04.2014 12:23:45
|
|
|
| Shade kirjutas: |
Hetkel panevad fetishid 11-15 milliseid critte, garg vehib vahepeal isegi 60 milliseid latakaid. Rift bossid surevad 10 seciga. mängu sisene dps näitab 930k ja toughness on 7,5 milli. Resistid 1500+ |
Gargil pole probleeme 300milli littida. Rääkimata sellest, et mul on sitt helmet . Pole nüüd enam viimased nädal aega ehk mänginud ka, sest lihtsalt töö kõrvalt aega vcähe ja vaikselt viskas kopa ette ka see farmimine. Mingi aeg ehk võtab jälle tõsisemalt käsile.
http://www.diabloprogress.com/hero/crinx-2258/Werfo/7540655
World WD rank on ka vahepeal elite dmg poole pealt 98 pealt 200+ langenud. Seda relva ka mängimise ajal veel saada ei õnnestunud, misiganes seal 30% elite dmg rollib.
Samas mängustiili poolest meeldib mulle Manajuma setiga ringi joosta küll.
|
|
   |
13 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Shade
Kreisi kasutaja
|
28.04.2014 12:25:37
|
|
|
| Rasvane kirjutas: |
Samas mängustiili poolest meeldib mulle Manajuma setiga ringi joosta küll.  |
See aura on mõnus, ei pea ise neid tünne ja muud kõntsa lõhkuma, piisab kui kõrvalt mööda jooksed.
|
   |
21 |
|