Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
Kas kavatsed osta D3: Reaper of Souls expansioni? |
Jah |
|
52% |
[ 171 ] |
Ei |
|
47% |
[ 154 ] |
|
hääli kokku : 325 |
|
autor |
|
High-Q
HV Guru

|
24.04.2014 11:01:51
|
|
|
hive questi afk töötab täitsa hästi, ei ole võibolla kõige parema nat exp-iga ja need pisikesed punnid palju ei dropi, aga ikkagi automaatne värk.
|
|
Kommentaarid: 107 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
1 :: |
0 :: |
97 |
|
tagasi üles |
|
 |
LaC3rtosus
HV kasutaja

|
24.04.2014 13:29:00
|
|
|
Exp expiks. Hive AFK töötab küll. Paned mingi asja nupu peale, siis ei saa Blizzard macromises süüdistada. Kui õhtul paned farmima siis hommikul on kuskil 4+ lege maas. Täna öösel sain muidugi DC serverite ebastabiilsuse pärast.
|
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
raidu1986
HV kasutaja

|
24.04.2014 14:07:34
|
|
|
Sai ise ka katsetatud ;P Töötab
|
|
Kommentaarid: 20 loe/lisa |
   |
15 |
|
tagasi üles |
|
 |
Cheetah
HV veteran

|
24.04.2014 18:37:12
|
|
|
Rääkige lähemalt, kuidas asi töötab
|
|
Kommentaarid: 91 loe/lisa |
   |
84 |
|
tagasi üles |
|
 |
vasques
HV kasutaja

|
24.04.2014 18:41:46
|
|
|
pole küll ise kasutanud aga. kell 23:00 õhtul, avad mängu, lähed act 5 battelfields of eternity. seal on selline hive quest, 3 tk pead ära hävitama, niipea kui esimese katki teed siis spawnib maailmalõpuni väikseid mobbe. hommikul üles ärkad leiad ilusalt expi ja paar lege ka. muidugi mingi vastav spell ja nupp tuleks alla vajutada.
_________________ Chuck Norris on juba 2 aastat surnud. Vikatimees kogub siiamaani julgust, et seda talle öelda. |
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
Elitegamer
HV kasutaja

|
24.04.2014 19:25:25
|
|
|
Nende "nupu all hoidmise" exploitide eest on WoW-ist juba ammusest ajast mängijaid bännitud. Ei näe põhjust, miks Diablos erinev poliitika selle koha pealt peaks olema.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Rasvane
Kreisi kasutaja

|
24.04.2014 21:04:21
|
|
|
Mängige ikka mängimise pärast. Mitte, et te saaksite fucking exploitida asju.. jeez.
|
|
Kommentaarid: 13 loe/lisa |
   |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
jonathan19
HV kasutaja

|
24.04.2014 21:58:02
|
|
|
Täna siis sain vyr's gauntletsid ja peale seda tegin elu esimesed 10 act 1 cahet, droppisin korraga maha ja sain selle ringi millega set efektid vajavad 1 item vähem , nüüd kahte vyrs seti itemit veel vaja
keegi midagi soovitada oskab siis palun
http://eu.battle.net/d3/en/profile/iamamanman-2822/hero/39892242
|
|
Kommentaarid: 41 loe/lisa |
   |
39 |
|
tagasi üles |
|
 |
Artyr615
HV kasutaja
|
24.04.2014 22:14:41
|
|
|
On mäng väärt ostmist? Äkki oskate soovitada, kus kõige odavam hind?
|
|
Kommentaarid: 30 loe/lisa |
   |
30 |
|
tagasi üles |
|
 |
vasques
HV kasutaja

|
24.04.2014 23:38:09
|
|
|
Rasvane, rohkem see et rohkem xp=rohkem võimu= rohkem itemeid= rohkem xp.
jonathan19, su offhandi poolne ring, viska ära, võta kadalalt uus. kasvõi 400int/vit on parem kui see mis hetkel. teine sõrmus ka suht lahja, see ei hakka eriti tööle wizardi peal. rarede asemel proovi legendarid leida. hetkegear sul nagunii topeltlaser nii et pigem jahi crit/critdam attack speedi asemel.
_________________ Chuck Norris on juba 2 aastat surnud. Vikatimees kogub siiamaani julgust, et seda talle öelda. |
|
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
Timberg
ööKARU

|
24.04.2014 23:42:14
|
|
|
Artyr615 kirjutas: |
On mäng väärt ostmist? Äkki oskate soovitada, kus kõige odavam hind?  |
Vaate soodsate pakkumiste teema esimest postitust.
Kas on... oleneb, mida sa tahad osta - kas põhimängu või expansionit? Kui sulle põhimäng meeldis, siis võib ka expansion meeldida. Kui pole kumbagi proovinud, siis diablo 3 tasuta trial on saadaval lbizzardi kodukal.
|
|
Kommentaarid: 341 loe/lisa |
   |
272 |
|
tagasi üles |
|
 |
koiott
HV veteran
|
25.04.2014 09:28:54
|
|
|
Artyr615, http://www.g2play.net/ 23,99€. Ja ütlen ausalt, et kui pikalt mängida ei viitsi, siis mina ei ostaks:D Act 5 on minu arvates 100% prügi - nii story, mappide, väljanägemise kui ka mobide mõttes. Aga mäng on muidu suht fun, vaata, et normaalse pundi või klanni leiad. Soolos võtab kogu jama leidmine ikka väga kaua aega, kui sa just ulme lucker pole:)
|
|
Kommentaarid: 144 loe/lisa |
   |
135 |
|
tagasi üles |
|
 |
quickmix
HV vaatleja
|
25.04.2014 12:35:15
|
|
|
jonathan19 kirjutas: |
Täna siis sain vyr's gauntletsid ja peale seda tegin elu esimesed 10 act 1 cahet, droppisin korraga maha ja sain selle ringi millega set efektid vajavad 1 item vähem , nüüd kahte vyrs seti itemit veel vaja
keegi midagi soovitada oskab siis palun
http://eu.battle.net/d3/en/profile/iamamanman-2822/hero/39892242 |
farm farm ja veel kord farm. Hetkel tundub kõige optimaalsem talrash + vür set ja moonlight ward amu.
avoidi build ja gear farmib suht ez t6'te - http://eu.battle.net/d3/en/profile/Avoid-2691/hero/19239557 selle järgi vast ehitada.
Esimese kümne kotiga royal ring kätte saada - rohkem ära õnne peale looda xDD
----------
Keegi teab, kas lvl70 puzzle ring peaks followeri peal töötama ? Hetkel on lvl60 seal ja see töötab aga 70 oma ei tekitanud seda looma ja keegi nagu valget trashi ka üles ei korjanud. no comprende blizzardo?
|
|
Kommentaarid: 4 loe/lisa |
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
HDTanel
Overclocker

|
25.04.2014 14:21:49
|
|
|
quickmix, mul droppis eile vyr püksid. Nüüd vaid üks puudu, et sõrmusega koos tööle saada asi. Miks see talrash nii hea on? Mul ligi 2,5mil dps nüüd kui tahaksin DPS peale välja minna. Aga mängin pidevalt 2,2mil peal.
_________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel |
|
Kommentaarid: 635 loe/lisa |
   |
4 :: |
3 :: |
496 |
|
tagasi üles |
|
 |
Shade
Kreisi kasutaja
|
25.04.2014 14:27:17
|
|
|
HDTanel kirjutas: |
Miks see talrash nii hea on? |
Resist + erinevad elemental damaged. Toughness ja resist ka oluline. Kõik ei pea olema glass cannonid, kes T3 peal peavad eliitesid kitema, et oma 2,5 millise dpsiga elus püsida
_________________ GT: janrist
PSN: janrist
Just for fun: Mängupunker |
|
Kommentaarid: 23 loe/lisa |
   |
21 |
|
tagasi üles |
|
 |
High-Q
HV Guru

|
25.04.2014 14:38:38
|
|
|
ei ole väga nõus optimaalsema geariga.
kõige optimaalsem on hoopis: mirroball + wow + aughild 3p + asheara 4p
asheara 4 piece + unity sulle ja ühele followerile, kellel on can't die jubin on kaugelt kõige OP-m asi, pika puuga (ja saab tõenäoliselt haamrit, sest see annab 50% damage reductioni) ning asheara 4-piece on nagu personaalse CC armee omamine. kanad, stunid, charmid jne lendavad igas kaares. damage võibolla ei olegi niivõrd suur, aga üldine kasu seevastu on metsik.
|
|
   |
97 |
|
tagasi üles |
|
 |
quickmix
HV vaatleja
|
25.04.2014 16:01:04
|
|
|
High-Q kirjutas: |
ei ole väga nõus optimaalsema geariga.
kõige optimaalsem on hoopis: mirroball + wow + aughild 3p + asheara 4p
asheara 4 piece + unity sulle ja ühele followerile, kellel on can't die jubin on kaugelt kõige OP-m asi, pika puuga (ja saab tõenäoliselt haamrit, sest see annab 50% damage reductioni) ning asheara 4-piece on nagu personaalse CC armee omamine. kanad, stunid, charmid jne lendavad igas kaares. damage võibolla ei olegi niivõrd suur, aga üldine kasu seevastu on metsik. |
Pole kahjuks 2x unityt, aga 50% damage reduction on hea. Lihtsalt deepsi ka vaja, et kõrgema tormenti peal piisavalt kiirelt clearida ja siin tuleb pigem vür + tal või firebird? mängu.
Muidu kui wow'ga mängida kas siis ei oleks mõttekam cindercoadiga seda teha ?
HDTanel kirjutas: |
quickmix, mul droppis eile vyr püksid. Nüüd vaid üks puudu, et sõrmusega koos tööle saada asi. Miks see talrash nii hea on? Mul ligi 2,5mil dps nüüd kui tahaksin DPS peale välja minna. Aga mängin pidevalt 2,2mil peal. |
talrash on hea, sest meteoriidid teevad deepsi bro.
ma olen ka farminud oma viimast tal + vür juppi nüüdseks vist nädala juba.
dogshit loot on igal pool aga midagi mida mul vaja on, nope.
Kadala'lt olen WH'd ka üritanud saada aga kadala on lihtsalt cyka.praeguseks juba 5-6k vist läinud.
------------------
Nii vaatasin slotid üle nüüd.
Neid farmin hetkel.
pea: talrash
shoulder: aughild
chest: talrash
neck: moonlight
käed: vür
belt: wh?
bracer: aughild
ringid: grandeur ja soj / solo maybe 2x unity?
pants: vür
boots: vür
offhand: talrash
weapon: orpheus +arcane damage pärast?
|
|
Kommentaarid: 4 loe/lisa |
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
Shade
Kreisi kasutaja
|
25.04.2014 16:32:01
|
|
|
http://eu.battle.net/d3/en/profile/Shade-2777/hero/29461037
Minu WD siis. Mõned itemid vaja veel saada, siis saaks liikuda juba T4 ja ülesse. Zuni setist on offhand ootel, Starmetali main hand vaja saada ja 2 zuni jubinat veel. Braceriteks tuleb hiljem aughilde ja 1 sõrmus ka vajab veel vahetust.
Hetkel selle buildiga ja geariga suudan T3 kiirelt farmida ja probleemi vabalt, T4 pole proovinud, kuid täitsa huvipärast võiks, fetishid kurivaimud laamendavad nagu hullud.
Kadala witching houri ei taha anda. Samas Hwoj belt tundus ka päris kobe teine olema. Ice climbersi võiks ka saada, teeks eliitidega võitlemise törts mõnusamaks
_________________ GT: janrist
PSN: janrist
Just for fun: Mängupunker |
|
Kommentaarid: 23 loe/lisa |
   |
21 |
|
tagasi üles |
|
 |
High-Q
HV Guru

|
25.04.2014 16:52:36
|
|
|
ma ei leia vyril suurt kasu. +500 int on muidugi hea, aga RoRG-iga see hästi ei käi (niikuinii vaja min 2 juppi ja 3 piece boonust pole). Archoni boonus on aga bugine.
Tals on nii ja naa. meteorid (ja need cooldown reductionile ei allu, vaid on static 8 sek per type) võivad ju hästi laksata, aga kogupaugu mõistes on tegelikult üsna väike lisa. kuskil arvutati, et keskmiselt u 200% WD per second saad juurde, arvestades, et KÕIK meteorid ka tabavad. Reaalne elu on aga selline, et kui pooled pihta saad, on hea. ainuüksi suvaline (isegi ilma ruunita) familiar annab rohkem (ja suht garanteeritud tabamisega).
tal's 3 piece on see, mis võib natuke toita, eriti arcane channeling buildidele, sest seal on igasugune AP regen kuldaväärt. Aga peale mirrorballi saamist pole sellel enam tähtsust. Lisaks konkureerib tal's boonus arcane buildidele (channel buildid on eelkõige arcane) väga valusates kohtades: kiiver Andarielsiga (sellele pole mingit vastast), amulet Moonlight Wardiga (samuti pole sellele arcane buildis mingit vastast), vöö on harrington või witch (tals jääb pikalt maha). Source võibolla, kui rollib hästi. 3 kohta küll välja ei pigista, rääkimata 4-st. kere on küll tal'sil hea (5 primary rolli).
asheara niisama midagi erilist ei ole ja ilma rorgiga on vast väikse kaaluga, aga 4-piece on väga hea.
multiset boonus on sihuke asi, et kindlasti peab kuskilt kompromissi tegema ja BIS slotte ära andma.
|
|
   |
97 |
|
tagasi üles |
|
 |
vasques
HV kasutaja

|
25.04.2014 19:05:32
|
|
|
mul wizard viimased 4 nädalat tuimalt seisnud, ükspäev läksin 5 minutiks temaga mängima ja sain suht ok vyr püksid (saapaid sain kohe alguses 2 paari ). mis nagu realne elemental dps siis on ? tahaks numbreid ja jutte näha, mingi ma sõidan tuimalt t3 peal ei ole mingi number. krip lasi 100k gold geariga t6 peal ka, AH ajal, see ei tähenda et tal mingit effektiivsust oleks olnud. kes esimese wizardina siin 5mil dpsi siis saab ?
ahja hces tegin sellise tanky crusaviku, lähen proovin varsti t1 peal järgi, hetkel 25k hp/s thorns 16k hp 1.2kk @ 1k armor 15k block 53, 15k hp/block. hehe
ja hc poistele, rift boss tethrys: kui kongor surma sai siis uurisin, see saiko võtab pointblankis(tema lähedal olles) debuffidega liferegenni maha ja ehp langeb kuni 90%. siin mingi vidoe ka sellest, eelnevalt neil ei olnud t6 peal ühtegi hirmsat kohta, ja kui see hp langema hakkab siis näete ise kui kiirelt. https://www.youtube.com/watch?v=1ir_GTstD-k
|
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
Redikate
HV veteran

|
|
Kommentaarid: 34 loe/lisa |
   |
33 |
|
tagasi üles |
|
 |
High-Q
HV Guru

|
26.04.2014 08:09:41
|
|
|
mina pole midagi pakkunud sa vist quoted valet inimest.
sheet dps ei näita eriti midagi, isegi mitte elemental buffidega. näitab see, kui palju antud geari ja skillsetiga reaalselt pikaajalist dammi saaks välja pumbata (eDPS).
mõni mees teeb alla millise sheediga pea sott ära, teine puhvib ennast mitme milli peale, aga ei saa isegi 25m kätte.
imho on hea näitaja vastava raskusastme kohta:
kui suudad keskmiselt rifti ära clearida 10 minutiga (mõni rift võib olla lühem, mõni pikem aga keskmiselt 10min on selline hea aeg)
kui suudad soolos kõik wave cursed chest/shrined ära teha (just wave cursed evendid on head dps gear check, muu on tunduvalt lihtsam)
kui goblinriftis suudad vähemalt pooled gobid maha võtta
mul hakkas oma wizardiga tiba igavaks muutuma, upgraded on väikesed või olematud. olen vahetanud 2 korda buildi: RoF buildi proovisin (light of grace ja korraliku cold andarielsiga) ja nüüd läksin üle oma vana disintigratele (mida ma mängisin PTR/peale patch 2,0-i aga enne RoS-i). RoF natuke sakkis (dammi tundus vähevõitu), aga disint on päris söödav: olgugi eDPS on mu vanast AT omast peajagu maas, siis on lihtsam ja sujuvam mängida.
eile aga näitas smart drop mulle hambaid: goblin riftis (wizardiga mängides) droppis 3 lege:
leidsin 3-wolf cloaki
STR invokeri seti bracerid
ja mingi amuleti (kräpp), mis ka kusagilt wizardit ei paitnud
mõtlesin, et prooviks ka DHd ja karjataks pisut hunte. mul tuleb meelde mu vana HC DH (siiamaani elus, olugigi, et pole paar kuud puutunud), mis oligi pet-buildiga (juba siis mängisin hunt+sentryd , kuigi see hästi ei toiminud).
e
|
|
   |
97 |
|
tagasi üles |
|
 |
vasques
HV kasutaja

|
26.04.2014 08:59:03
|
|
|
see oli rohkem vist mulle mõeldud. indeed, rift, goblinid ja need cursed chestid on 1 näitaja, ja kajastavad ainult sinu poolseid dps numbreid olgu nad siis mis sugused. sellepärast ei saagi sc-es midagi mõõta, sest vahet ei ole mis on sinu toughness, hc-es on vähemalt kõik käsikäes, ja pigem toughness eeskohal siis enamus wizardeid oneshotib t1 peal enamus asju, kuid samas fire chainist läbi joostes ei saa nad kohe surma.
|
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
UnknowFunk
Kreisi kasutaja

|
26.04.2014 09:13:25
|
|
|
Kas Trial modes saab max lvl 13 olla ja ainult private game teha?
_________________ Mida hiljem saabub kiirabi, seda täpsem on diagnoos. |
|
Kommentaarid: 86 loe/lisa |
   |
77 |
|
tagasi üles |
|
 |
Scart
HV Guru

|
26.04.2014 09:43:22
|
|
|
High-Q kirjutas: |
kui suudad soolos kõik wave cursed chest/shrined ära teha (just wave cursed evendid on head dps gear check, muu on tunduvalt lihtsam) |
Need on ikka klassi, mitte geari check. Diablo, mis täielikult paneb meleele näkku igal võimalusel, on totaalselt tuunitud olema ranged klasside lõbu. Sul võib olla ka 10 miljonit DPSi aga kui sa ei saa seda vastasele rakendada, kuna kõik mobid jooksevad eri suunades laiali peale spawni, ei ole sellest mingit kasu.
|
|
Kommentaarid: 119 loe/lisa |
   |
5 :: |
2 :: |
101 |
|
tagasi üles |
|