Ei viitsi ka enam neid pakke osta.. Ostsin omale Neueri ära ning puur on nii lukus kui vähegi võimalik.. Viimaste päevadega päris hea spurti teinud 7 liigast 4 liigase. 5 Liiga Karikast jäin 1p puudu, üks mäng mängisin lolli veits vastasega ning vend pani mulle 2-0 seisult 10min 2-2 ning jäingi ilma :
Ostsin täna mängu arvutile ning siiamaani on iga onlines tehtud mäng lägganud (ping lag) kord suuremal, kord vähemal määral. Lisaks sellele ei saa sõbraga online friendlies üldse teha.. Proovisin ka selle järgi porte avada, kuid ei aidanud http://help.ea.com/en/article/what-online-ports-should-i-open-for-fifa-14/ . Playstation 3 peal töötas online enamasti ilma laggita ning sain ka sõbraga mängida. Olen ma ainuke kes sellist asja kogeb? Äkki oskab keegi aidata korda saada?
Ostsin täna mängu arvutile ning siiamaani on iga onlines tehtud mäng lägganud (ping lag) kord suuremal, kord vähemal määral. Lisaks sellele ei saa sõbraga online friendlies üldse teha.. Proovisin ka selle järgi porte avada, kuid ei aidanud http://help.ea.com/en/article/what-online-ports-should-i-open-for-fifa-14/ . Playstation 3 peal töötas online enamasti ilma laggita ning sain ka sõbraga mängida. Olen ma ainuke kes sellist asja kogeb? Äkki oskab keegi aidata korda saada?
graafikasätetest proovi kõigepealt vsync maha - see vahel põhjustab laggi millegipärast, kuigi ei tohiks.
Ping lag muidu selline, et ma ka tihti sattunud sellise vendade otsa - kui vennal 3 rohelist pulka pole, quiti, siis lõpus peaks ju ikka mõni normim ühendus tulema.
Mis ühendus sul üldse on ? Olen ise edukalt ka 3g otsas mänginug, aga seda ainult öösel kui koormus väike
Sõbraga mängides ei saa friendlyt teha - kas ta üldse näitab, et ta on online v ei ? Kui ei näita, siis korra välja ja uuesti friendly lehele = on olemas.
Endal olid samad jamad 2 aastat tagasi (ja vist ka eelmine), aga nüüd korras.
graafikasätetest proovi kõigepealt vsync maha - see vahel põhjustab laggi millegipärast, kuigi ei tohiks.
Ping lag muidu selline, et ma ka tihti sattunud sellise vendade otsa - kui vennal 3 rohelist pulka pole, quiti, siis lõpus peaks ju ikka mõni normim ühendus tulema.
Mis ühendus sul üldse on ? Olen ise edukalt ka 3g otsas mänginug, aga seda ainult öösel kui koormus väike
Sõbraga mängides ei saa friendlyt teha - kas ta üldse näitab, et ta on online v ei ? Kui ei näita, siis korra välja ja uuesti friendly lehele = on olemas.
Endal olid samad jamad 2 aastat tagasi (ja vist ka eelmine), aga nüüd korras.
sorri, et rohkem aidata ei saanud.
Vsync maas, fpsid on enamasti üle 100
Isegi roheliste pulkadega vendadega läggab
Mängin läpakas läbi wifi, kuid see ei tohiks probleem olla, sest teistes online mängudes on ping väga hea.
Näitab, et sõber online kutsun mängima või sõber kutsub, natuke loadib ning siis ütleb Can't connect to opponent, kui ma õigesti mäletan.
Mainiks selle ka ära, et üsna sageli viskab EA serveritest välja menüüs. Internet ei jampsi mul kohe kindlasti..
Minul ka hakib, kui üle wifi mängin. Ainult fifa jaoks viskan netikaabli taha. Samas vahel isegi kaabliga hakib, kui kõik telekad sees, aga see juba Elioni ja paketi kala.
pordid valesti suunatud või suunamata, muud seletust ei ole
mul on olnud juhtumeid, kus mina olen pidevalt away meeskond, mis omakorda on kehvast ühendusest tingitud, kuid siis on aidanud ka mängule restart või ruuterile ja mängule restart
sinu juhtumit pole veel juhtunud
millest ma ei ole veel aru saanud, kuidas mängijad katkestavad võiduseisus teisel poolajal mängu nii, et see minul arvesse ei lähe
krt mõnus pingeline mäng ja olin 0:2 kaotusseisus, aga vastane katkestab - sedasi ei ole võimalik hooaega lõpetada.
kusjuures coine saan ja kordusi saan ka vaadata jne _________________ ☠
Elioni ruuteri (vana valge Thomson) puhul tasub jälgida, et pordid õigel seadmel oleks suunatud, sest see loll karp teeb tihti omaloomingut ning omistab pordid mõnele muule võrgus olevale seadmele.
sain lewandowski müüdud ja ostsin kaks 25 k pakki, sain tots Perezi
pole just parim, aga noh, kui peaks tulema tahtmine Argentiina squad teha, siis on mul parimad pojad koos _________________ ☠
TOTSi hinnad tõusevad üpris palju peale TOTSi pakkide lõppu. nt Dani Alves oli 800k ringis TOTY ajal, nüüd pea 2milkut.
Selle Dani Alvese ma ostsin kuskil 2 kuud peale TOTY'sid veel enam vähem sama hinnaga, mis ta TOTY akna lõpus oli(tegin 200k kasumiks), aga nüüd kuskil vist viimase kuuga on jah see hinna pushimine hoogu läinud. TOTSide osas ei usu, et nii suurt hinnatõusu tuleb, eriti täkkudel vendadel võibolla tuleb, aga enamikel vaevalt.
Aga ma vastu ei oleks kui hinnad korralikult tõuseks, ostsin liiga kallilt TOTS Cerci ja pole mehega absull rahul
Kuidas te PC peal trikke teete? Absoluutselt ei saa pihta. Youtubes on kõik konsoolide kohta, PC peale ei leia. Hakkasin Be a Pro-d mängima aga tahaks efektselt mõnest mängijast mööda ka saada mitte lootma jääda, et ta jalga vahele ei jõua panna
Kuidas te PC peal trikke teete? Absoluutselt ei saa pihta. Youtubes on kõik konsoolide kohta, PC peale ei leia. Hakkasin Be a Pro-d mängima aga tahaks efektselt mõnest mängijast mööda ka saada mitte lootma jääda, et ta jalga vahele ei jõua panna
Mängi puldiga siis on sama mis konsoolidel.
Fifat mängida klavaga on sama hea kui driving simu mängida klavaga.
Tegelikult on klaveriga võimalik ka väga edukas olla, kuna trikid pole üldse tähtsad seal mängus. Aga muidu pult igati loogiline valik jah, mugavam ekraani ees passida ka, ei pea käed ees nagu zombi istuma. Eriti mugav on juhtmevaba pult ja hdmi kaabliga pilt telekasse
Tegelikult on klaveriga võimalik ka väga edukas olla, kuna trikid pole üldse tähtsad seal mängus. Aga muidu pult igati loogiline valik jah, mugavam ekraani ees passida ka, ei pea käed ees nagu zombi istuma. Eriti mugav on juhtmevaba pult ja hdmi kaabliga pilt telekasse
pult ja 55" on täitsa okei
näeb mehi ka normaalselt, ei pea mõistatama, mis number seljale kirjutatud _________________ ☠
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.