Ma müüsin endal kõik IFid maha ja coine nüüd 3,7 milli... Poleks arvanud, et nii suure summa kokku ajab, aga kõigil IFidel oli hind haigelt tõusnud . Serie a'st rääkides siis järgmine nädal peaks Candreva IF saama, kui samal ajal hakatakse esimesi TOTSe ka välja laskma siis peaks päris odavalt ta kätte saama
Libe, kuidas muidu IF Handa tundub? Ma ise kaalun kas võtan tema ligi või ootan tots Buffy ära.
Cazorla ostu puhul sain 4st mängust kolm rämedalt kotti ja ühe viigi.
Rohkem praegu vist ei oskagi midagi oska. Rooneyt tahaks, aga ta on kallim kui kogu mu squad vist.
Ma müüsin endal kõik IFid maha ja coine nüüd 3,7 milli... Poleks arvanud, et nii suure summa kokku ajab, aga kõigil IFidel oli hind haigelt tõusnud . Serie a'st rääkides siis järgmine nädal peaks Candreva IF saama, kui samal ajal hakatakse esimesi TOTSe ka välja laskma siis peaks päris odavalt ta kätte saama
Libe, kuidas muidu IF Handa tundub? Ma ise kaalun kas võtan tema ligi või ootan tots Buffy ära.
senini tundub päris pädev, olen vast 3-4 mängu temaga teinud
samas ma olen sedatüüpi mängija, et väravavahile naljalt midagi hooleks ei jäta, kui siis teen kaitses lolle vigu ja kipperi pole muud teha, kui nautida ilusat väravat
Eelmine kord, kui sealt ostsin, panin valesti ja pidin mitmeid kirju neile saatma, et lõpuks coinid kätte saada.
Team Name on just see, mille kohe alguses määrad ning squad name on see, mis igale erinevale meeskonnale paned
jaank kirjutas:
Cazorla ostu puhul sain 4st mängust kolm rämedalt kotti ja ühe viigi.
Rohkem praegu vist ei oskagi midagi oska. Rooneyt tahaks, aga ta on kallim kui kogu mu squad vist.
ahh mingu putsi, kurat võitsin mängu ilusalt 3:2, kuid lõpus cannot connect ja sain 0:3 fixed loss
tra salvestasin veel mängu, kuna lõbus poisiklutt klähvis taustal
õnneks niigi persse kukkunud season, seega hea, kui suudan holdida
ja nüüd sain seitse kaotust järjest
ei mõista, mis ma valesti teen, kuid lambist hetkega muutub kogu gameplay - lihtsalt söödud ei jõua kohale, liiga aeglased - hoides harjumuspäraselt söödunuppu all, siis söödab vaevu mõned meetrid ja kohe mitte oma mehele
täitsa pael - see ajab marru, mine või PES'i peale üle - jube scriptimine käib _________________ ☠
Peaks ka vist coinse ostma paar 100k äkki, hetkel team suht ok kuid Kaitsjatega peaks midagi ette võtma, ei tahaks nagu chemistryt ka katki ajada.. kuigi pole väga võtta kedagi sealt bundesligas.
Spoiler
Kui kellelgil pakkuda Xbox peale coinse võib kribada
Peaks ka vist coinse ostma paar 100k äkki, hetkel team suht ok kuid Kaitsjatega peaks midagi ette võtma, ei tahaks nagu chemistryt ka katki ajada.. kuigi pole väga võtta kedagi sealt bundesligas.
Spoiler
Boateng, Höwedes, Hummels, Santana, Naldo (paras koljat, eriti IF), Badstuber (ise kasutan aeg-ajalt veel paari Djourou ja Westermanni, muidugi mul on veel see asi, et kindel väravavaht nr 1 on Adler). RB Lahmi asendusmeheks Diekmeier, Träsch või Jung (IF) (Piszczek sobiks ka Suboticiga ilusti kokku), Fagnerit pole ise proovinud, aga tundub asine. LB asendusteks Pander, Schäfer (minu meelest parem kui teised kaks Marceli - Schmelzer ja Jansen)
Spoiler
Spoiler
Võta Hummels, jäta Dante alles.
See hummels oleks esimene kelle nahui saadaks, see vend nii aeglane,et jube.. Vastas kiire vend on ( enamasti Benzema või Eto) siis see vend ei jõua kuhugi.
Spoiler
See hummels oleks esimene kelle nahui saadaks, see vend nii aeglane,et jube.. Vastas kiire vend on ( enamasti Benzema või Eto) siis see vend ei jõua kuhugi.
Siis sa ei oska ilmselt ise mängida
Aga võta siis Felipe Santana. Kiire, pikk.
Ise kasutan Hummels, Santana kooslust hetkel. Santana plaanis Dante vastu vahetada. Naldo on ka väga hea.
Spoiler
Siis sa ei oska ilmselt ise mängida
Aga võta siis Felipe Santana. Kiire, pikk.
Ise kasutan Hummels, Santana kooslust hetkel. Santana plaanis Dante vastu vahetada. Naldo on ka väga hea.
Hummels olemas mul tegelikult, lihtsalt see,et ta nii aeglane on raibe... Eks peab taktikaid muutma, mul kombeks mängjad koguaeg nii ette tirida ning 90% mängudest ultraattackingu peal ka.
Rsk, Pogba saab SIFi täna, just täna hommikul ostsin IFi tagasi(mitte just parima hinnaga tänu web appile), suht lohk.
Igatahes lähipäevil läheb TOTS De Rossi, TOTS Cerci ja SIF Pogba taga-ajamiseks
Kokaiini sõltlastele on hea ründekolmik serie a-s: Muriel - TOTS Martinez - Ibarbo. Äärmistel küll chem 7, aga see pole mingi probleem, ma ise 3 ründajaga juba pikka aega mänginud(nii, et 2x ST on RF/LF kohtadel)
sain omal terve pinutäie mängijaid maha müüdud
nüüd natuke jälle pappi pakke osta
ostsin võrdlemisi odavalt reali squadi IF carvaljo
tegin esimese mängu, vastane PSG koos ibra cavani ja muude juttudega, lisaks kaitses dani alves ja veel miskit
alustas hoogsalt ja mõnusalt triblades, pelgasin juba halvimat, kuni '6 teise värava lõin ja forfeit tuli
minu squad:
Tegin 7 pakki lahti (3 jääb teiseks päevaks). Värvilisi ei saanud, aga parim oli Agüero (ühest pakist sain pea-aegu terve HSV kaitseliini - Jansen, Westermann ja Djourou ).
Krt peab füüri kokku ajama, ainult 7k praegu ja ei saa pakke osta haha.
hetkel veel soodne
http://www.vipfifa14.com/
ma ootan aga palgapäeva, enne ei hakka oma elukvaliteeti langetama
anyway on need kaardid pigem emotsionaalse väärtuse, kui reaalse gameplayga seotud _________________ ☠
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.