327.23 on hetkel peal, FHD peal ehk jooksebki, WQHD on lihtsalt liiast võib-olla, piksleid on 1.8x rohkem. _________________ Tsensuur HinnaVaatluse foorumis
Mul on üks probleem: Nimelt tirisin ma endale XVM full modi, kõige uuemale mänguversioonile (link: http://worldof-tanks.com/xvm-full-mod/ ). Peaaegu kõik töötab välja arvatud kasutajate tagasiside (nagu siin pildil:
Spoiler
). Minul näeb välja see kasutajate paneel endiselt nagu defaultis, ühtlaselt hall ning ilma lisainfota. Lisaks peaks loading screen näitama võiduvõimalust lisainfoga, kuid ka see on ilma igasuguse muutuseta.
Mida ma valesti teen või hoopis tegemata jätan? _________________ Use your fist and not your mouth - MM
Ee...teadetetahvlis? Kus see asub? Kui sa mõtled kohe sisse logides ja garaaži jõudes paremat alumist nurka kuhu "tere tulemast" ilmub siis sinna ei tule midagi teemakohast. _________________ Use your fist and not your mouth - MM
Ee...teadetetahvlis? Kus see asub? Kui sa mõtled kohe sisse logides ja garaaži jõudes paremat alumist nurka kuhu "tere tulemast" ilmub siis sinna ei tule midagi teemakohast.
Just sinna. http://www.modxvm.com/en/ tee sign in ja siis aktiveeri, nimi vist peab olema sama mis mängus?
Kurja, seda ma ei teadnudki et sinna sisse tuleb logida. Igatahes sisse logitud ning aktiveeritud. Endiselt on kõik nimed hallid, kuid mingi muutus on siiski toimunud:
Spoiler
Spoiler
Tundub nagu ta ei saaks kuskilt infot kätte? Igaks juhuks mainin, et mängus on mu serveriks "WOT EU2" ning XVM lehel valisin asukohaks EU. _________________ Use your fist and not your mouth - MM
Krt nädal otsa pole CTD esinenud, mängitud omajagu ja äkki laksust tagasi, midagi muutnud ega uuendanud ei ole
Ega vist mingit ametlikku lahendust veel ei ole, et jääb üle vaid vaikselt vanduda?
Üks viga on mul veel tekkinud. Kui teha rühma ja kutsuja on teises serveris, siis minul vahetab serveri ära ja siis jääbki sünkroniseerima. Aitab mängust väljaminek ja siis tuleb ise valida sama server ja siis saab rühma teha.
EDIT: kõige paremini lahti seletatud loogika, kuidas mänge carryda, mida mu silmad kunagi nägema on juhtunud
tefftorbes kirjutas:
Carrying games is a little bit of a myth, in some ways. There's always the "hard carry", where you singlehandedly blast through a third or more of the enemy team. Better players will do this more than worse ones, for sure. But there's the play that gains you win rate in bulk, and that is based more on average contribution to a match, rather than particularly spectacular play.
Look at it like this:
When you cause damage to the enemy team, you reduce their HP pool and potential effectiveness. When you kill a tank, you reduce their eyes, their firepower, and their map control and presence.
Every little bit of positive good you do for your team, be it sniping a low value target from the edge of view range (Low value), to killing their unicum batchat driver 90 seconds in to the match (Extraordinary value), will improve your chances at winning the match so long as you don't hurt more than you help. If you poke on a full health Maus in a T-62A and hit him twice for 640 damage, but suffer from 800 damage yourself from a shot from the Maus and another tank, you've just engaged in a terrible trade - you traded more hitpoints for less, against a tank with far more HP and armor.
That bad trade right there, on its own, isn't a big deal. But WOT is a game of tipping points. Tipping points occur when tanks are eliminated and a flank gains an overwhelming advantage. Focus fire is a huge part of this. The tanks that are destroyed aren't coming back. So if in the early game, your team has good focus fire and eliminates a medium tank while suffering 1800 HP worth of damage, but spread out to different tanks, your team has won the exchange. At this point, there's one less tank that can do 3000 unreturned damage. One less tank on a flank to scare your pubbies away from pushing. One less tank to shoot at you and worsen your further damage trading abilities.
It all really boils down to trading effectively, and knowing when to press an advantage you have. Early influence is more important than late influence, too. If you kill the unicum batchat 90 seconds in to the game, you're minimizing their impact on the game. If you do 3k damage to good targets and die in the first two minutes of the game yourself, you just had a positive influence on the game. You've eliminated more than you cost, yourself. It's not a great game, unless that 3k damage just killed Garbad and maimed sela. Suiciding yourself to kill venari7 in a Maus, however, is not likely to be worth it, 3k damage or no.
Obtaining winning results is simple in concept. Provide a strong influence against the enemy team by dealing damage, destroying targets, and providing vision and map control - while taking less damage and giving up less important ground yourself. This is done through good positioning, moving to a better place as soon as there is one, doing more damage than you take, and doing it to more important targets (IE killing blows, better players, players in powerful positions). It can mean sitting on a corner and tanking three tier 10 tanks effectively in your E-100, or selectively assasinating damaged tanks in your batchat, or perhaps just moving around the map and doing a lot of early damage while receiving a lot less damage. Any one shot can be the difference maker in a match, however, and someone that does 700 damage instead of 300 damage in a game is going to win more games on that simple basis.
Mängu alguses Unicumide killimine viib ka vastaste moraali alla. Tean seda enda kogemusest. Kunagi oli mäng kus olid kaks eestlast platoonis top tier mediumitega. Mõlemad sinised mängijad. Nad said nii kiiresti surma (umbes 50 sek) et lausa häbi hakkas eestlaste pärast. ja siis hakkas see noob team jne pihta. kaotasime 15-0.
Loodetavasti olete oodanud seda hetke samamoodi nagu Meie!
Avame registeerimise Amatööride seeriasse iga mängu jaoks tänasest ja sulgeme 12. mai 2014.a.
Mängu alguses Unicumide killimine viib ka vastaste moraali alla. Tean seda enda kogemusest. Kunagi oli mäng kus olid kaks eestlast platoonis top tier mediumitega. Mõlemad sinised mängijad. Nad said nii kiiresti surma (umbes 50 sek) et lausa häbi hakkas eestlaste pärast. ja siis hakkas see noob team jne pihta. kaotasime 15-0.
Sinised mängijad siiski ei ole veel unicumid Kuid vastaste moraalile mõjub negatiivselt tõesti nende parimate mängijate elimineerimine... Eriti lõbus on vastastel moraali alla viia arty'ga.
Headeks tulemusteks on tihtipeale vaja võtta suuri riske mängu alguses, mõnikord sa tõesti sured esimese 30 seki jooksul eesmärgiga hõivada tähtis possa, aga enamasti sa jõuad sinna ja dikteerid tegevust sellel tiival. _________________ Olen jah muusika suhtes elitaarne sitapea
000 WHILE hangover
001 drink beer
Headeks tulemusteks on tihtipeale vaja võtta suuri riske mängu alguses, mõnikord sa tõesti sured esimese 30 seki jooksul eesmärgiga hõivada tähtis possa, aga enamasti sa jõuad sinna ja dikteerid tegevust sellel tiival.
Ma tean, Ma enamasti samuti võtan suht ohtliku positsiooni mängu alguses ehk siis rushin kuhugi kaardi keskele kus on piisavalt katet vaenlase tule eest, olgu selleks Minesi hill või El Hallufi org. Sealt on hea terroriseerida vaenlasi kui nad seda ei oska oodatagi, pluss veel see et saan vajalikud esimesed spotid kätte sealt. Kõik oleneb MMist
Antud eestlastega oli see teema et nad mõlemad tegid sellist trikki. Kui üks nägi et see süsteem ei toimi miks proovida teisega.
Selles suhtes on sul õigus. Et saada häid tulemusi peab riske võtma. Ja ega ma ei ütlegi midagi pahasti nende kohta kuid oleks lootnud, et teiste vigadest õpitakse.
Ei tea mis nende inimestepeades küll toimub kes sõimavad häid mängijaid häkkeriteks. Kas nad ei tule selle peale et seda mängu ei ole võimalik niiviisi häkkida. Woti maailmas on häkker ja gold noob tegelikult kompliment. See näitab et murdsid vaenlase vaimu
Idee on õige, kuid paraku mõni asi WoT'is on sellest väga-väga kaugel. Näiteks: KV-1S, Hellcat, T49, T18, vahvel 100, RhB wt. kuid eks näiteid ole veel. Leidub ka asju teisest spektri otsast, kus masinad on lihtsalt niivõrd palju sitemad võrreldes tierikaaslastega, et nende mängimine pole mitte midagi muud kui tuim grind. _________________ Olen jah muusika suhtes elitaarne sitapea
000 WHILE hangover
001 drink beer
Hellcat'i muide juba counterdatakse HE laskudega kerre.
Ise ma olen nõus selle videoga, ja ka Perfect Imbalance kontseptsiooniga. Metagame mõnu lahtub ära, kui kõik on keskpärasuse naelaga paika löödud. Näiteks ka noobide treenimine oleks raskem, kui poleks neile ette anda Hellcat ja KV1S, sest muudes masinates nad ei püsi nii kaua eluski, et midagi kasulikku õppida
Teispidi pikemas plaanis võrdsete tankidega mäng muutuks vägagi igavaks. See mäng ongi grindile üles ehitatud. Saad jamast mudelist üle ja kohe jälle rõõmu rohkem ja see töötab. Igal riigil on igas tankipuus mingid ajukad tankid millega on väga raske mängida. OP on minujaoks pigem see kui ma ei suuda temast läbi lasta. Aga kui ma suudan selle nõrga koha avastada on OPst maas. Waffel pole minujaoks mitte kunagi olnud mingi probleem, sama Rhmiga. Rhm lase ette mootorisse ja põleb nagu säraküünal. Enne on ISU suurem probleem, sest tal on soomust ka, natuke.
Teiseks balansiks on mängus kuldmoon. Kuigi ma seda ei salli, siis kuldmoon teeb paljud tankid võrdseks või isegi võrdsemaks. Väiksed medikad ilma kuldmoonata kaotaks üldse mõtte, nendega ei mängiks enam keegi.
Hellcat'i muide juba counterdatakse HE laskudega kerre. :)
Ise ma olen nõus selle videoga, ja ka Perfect Imbalance kontseptsiooniga. Metagame mõnu lahtub ära, kui kõik on keskpärasuse naelaga paika löödud. Näiteks ka noobide treenimine oleks raskem, kui poleks neile ette anda Hellcat ja KV1S, sest muudes masinates nad ei püsi nii kaua eluski, et midagi kasulikku õppida :D
HE lasevad üldiselt arty-d, teistelt tankidelt saab neid väga harva ikka sisse.
Kohe saab hellcati 6th sense'i ka kätte, siis läheb pidu lahti. _________________ Tsensuur HinnaVaatluse foorumis
Ise ma olen nõus selle videoga, ja ka Perfect Imbalance kontseptsiooniga. Metagame mõnu lahtub ära, kui kõik on keskpärasuse naelaga paika löödud. Näiteks ka noobide treenimine oleks raskem, kui poleks neile ette anda Hellcat ja KV1S, sest muudes masinates nad ei püsi nii kaua eluski, et midagi kasulikku õppida
konseptsioon kui selline on õige, lihtsalt WoT ei mahu sinna sisse veel. _________________ Olen jah muusika suhtes elitaarne sitapea
000 WHILE hangover
001 drink beer
No ma ei tea, sellest tankide ebavõrdsusest on kaua räägitud, kuid minu arvates sõltub lõppkokkuvõttes kõik ikkagi mängijast ja tema eelistustest. Mõndade tankidega on tõesti lihtsam mängida kui teistega, kuid see ei tähenda, et nad on ilmtingimata paremad. Nt. KV-1S mida peetakse kogu aeg OP'ks. Tõesti, relv on tal hea ja kiirust on ka palju, kuid 1vs1 olen ma M6'ga päris paljusid KV-1S'e maha võtnud. Teine hea näide on AMX 40, tank mida praktiliselt kõik vihkavad, kuid minu mängustiiliga ta sobis ja mulle ta täitsa meeldis. Samas venelaste IS-liin, mis samuti paljudele meeldib, ei sobi mulle üldse ning mu võiduprotsent oleks nendega väga madal. KV-3 ja sealt kõik järgnevad tankid on aga mu lemmikud: rasked, aeglased, ebatäpsete relvadega, aga just mulle ideaalsed tankid. _________________ Custom 3d-prinditud mATX / ITX / APU case - http://bit.ly/4kIJQZs
Täna on jah selline juustumängijate päev. Sain amx 13 90 lindid lõpuks alla (viimane mootor on veel puudu) ja ma koguaeg top1 mängija, aga kaotused on krt. Kaotusega ei teeni exp ka suurt. Äge tank on, 13 75 oli juba väga hea (WR jäi 60%), aga see 13 90 sihib jamasti, vajab veel harjumist, aga vast tuleb sama hea tank.
13 90 gun handling on kohutav, see vajab tugevalt harjumist. Ise nautisin ka 13 75 natuke rohkem, kuna 14 sek reload tegi ta paindlikumaks, samas 1440 dammi 12 sekundi jooksul on päris korralik litakas.
Ise otsustasin peale seda eelnevat mängu pausi teha, liigselt ärritunud, eks hiljem jätkab, loodetavasti siis vähem tiime kes lausa vägisi kaotavad.
_________________ Olen jah muusika suhtes elitaarne sitapea
000 WHILE hangover
001 drink beer
Ma küll ei oskaks öelda, et erinevatel päevadel või kellaaegadel midagi väga erilist on, kui üle keskmise panustada suudad siis pole muud võimalust, kui ainult head tulemused Kõik solo mängud btw
Launger, pigem seletaks seda sellega, et oled üks vähestest mängijatest, kellele sobib Leopard PTA. WN8 tuleb seetõttu väga kõrge, mul jäi Leo PTA WN8 lõpuks 3236, üle 192 lahingu.
Ma küll ei oskaks öelda, et erinevatel päevadel või kellaaegadel midagi väga erilist on, kui üle keskmise panustada suudad siis pole muud võimalust, kui ainult head tulemused Kõik solo mängud btw
Ma pole märganud mingit reeglipära, aga mõni päev on lihtsalt selline kus olenemata enda panusest lihtsalt mingil põhjusel ei võida. Tõenäoliselt halbade asjaolude kokkulangemine ja muud midagi. _________________ Olen jah muusika suhtes elitaarne sitapea
000 WHILE hangover
001 drink beer
Ma hakkan siiralt vihakam lakeville mapi kuna kõik idioodid kipuvad seal sinna surmaorgu sõitma, kui see on juba juhtunud siis ongi kõik, map controll koatatud ning oled ümberpiiratud, teha pole enam mitte midagi. Mis kuradi haige mõtlemine sunnib inimesi oma rasketanke ajama kohta kus nad on aeglased, manööverdusvõimetud ning puudub taganemistee? _________________ Olen jah muusika suhtes elitaarne sitapea
000 WHILE hangover
001 drink beer
Ma hakkan siiralt vihakam lakeville mapi kuna kõik idioodid kipuvad seal sinna surmaorgu sõitma, kui see on juba juhtunud siis ongi kõik, map controll koatatud ning oled ümberpiiratud, teha pole enam mitte midagi. Mis kuradi haige mõtlemine sunnib inimesi oma rasketanke ajama kohta kus nad on aeglased, manööverdusvõimetud ning puudub taganemistee?
Sellest ei saa jah aru. Spammid veel chatis igaühele, et krdi idioodid, tulge linna poole, paar TD-d ja 1 LT orgu ja aitab küll. _________________ Tsensuur HinnaVaatluse foorumis
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.