|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
| Kas kavatsed peale järelvaatamise lõppemist tellida salvestusteenust 5€ kuus? |
| Jah |
|
9% |
[ 51 ] |
| Ei |
|
42% |
[ 227 ] |
| Mul juba olemas |
|
38% |
[ 202 ] |
| Kolin mujale |
|
9% |
[ 49 ] |
|
| hääli kokku : 529 |
|
| autor |
|
JazZ
HV kasutaja
|
20.04.2014 20:49:18
|
|
|
| indrekp kirjutas: |
| PS. ma ise ootan, et samsungi firmavares ja elioni rakendus saavad ka koos uue pleieri mis reklaamidest vabastab ja anomaaliad kaotab. |
Oot Samsungi app'is on siis hetkel reklaamid isegi nendel saadetel mille alguses see kiri on et reklaamid on eemaldatud? Huvitav, ma nagu olen üsna kindel et mul jätab app reklaamid vahele või olen ma seda omale ette kujutanud... Kohe proovin.
Edit: proovisin, mul jätab app (KordusTV) reklaamid vahele. Kas see peaks siis tähendama et mul on mingil põhjusel uus pleier? Kokku jookseb see pleier küll päevas paar korda ja kui pange paneb, siis paneb ikka korralikult, Smart Hub teeb reseti selle peale ja laeb kõik app'id uuesti.
viimati muutis JazZ 20.04.2014 20:59:10, muudetud 1 kord |
|
| tagasi üles |
|
 |
indrpo
HV Guru
|
20.04.2014 20:58:16
|
|
|
| JazZ kirjutas: |
| PS. ma ise ootan, et samsungi firmavares ja elioni rakendus saavad ka koos uue pleieri mis reklaamidest vabastab ja anomaaliad kaotab. |
Oot Samsungi app'is on siis hetkel reklaamid isegi nendel saadetel mille alguses see kiri on et reklaamid on eemaldatud? Huvitav, ma nagu olen üsna kindel et mul jätab app reklaamid vahele või olen ma seda omale ette kujutanud... Kohe proovin. |
Sõltub versioonist aga jah, Samsungil on probleeme.
|
|
| Kommentaarid: 262 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
2 :: |
0 :: |
228 |
|
| tagasi üles |
|
 |
armjan
Kreisi kasutaja
|
22.04.2014 13:42:09
|
|
|
Samsungi 2012..2014 mudelid (2012 mudelitel vaid need, mis toetavad Elioni NutiTV äppi)
4.12.3 (4.006) --> 4.16.4 (4.010)
Osad juba Motorolas tuttvad muudatused.
- Kui klient pole uue TV teenusega liitunud, saab ta eKodust tellida vana nutiTV teenuseid ja lisateenuseid ka siis, kui ta ei ole üle läinud uuele nutiTV-le
- P+/- nupud Samsungi puldil vahetavad taas kanalit
- Subtiitrite kuvamine Live striimidel parandatud
- Kasutaja saab ekraanile teavituse, kui on probleem/lahti ühendatud võrgukaabel
- Salvestuste ja KordusTV vaatamisel video katkemise probleem lahendatud
- Uus video player
- Peamenüüs vasakut puldinuppu vajutades liigub esimesena alati „Telekanalid“ menüüosa peale. Teistkordsel vasakule vajutusel Abiinfo alla (uuesti Telekanalid peale)
- Täiendatud abiinfot
- Kasutaja saab salvestatud sarjade vaatamisel valida „vaata viimast vaatamata osa“
- Lemmikliste (lemmikud, sport, eesti jne) saab vahetada olles mistahes lemmiklisti nimekirjas. Valik asub listi alumises osas
- Kui puldi patareide pinge langeb alla 1,9V, antakse sellest kasutajale TV ekraanil märku. Kuvatavas valikus on võimalik tellida uued patareid otse postkasti. Kui ekraanilt tellida ei soovi, on seal ka valik "ostan patareid poest" (patareide tüüp ja pilt)
- Kui asud kanalil, millele tuleb meeldetuletus samal kanalil algava saate kohta, ei kuvata enam ekraanil tavapärast meeldetuletuse infot vaid inforibale ekraani all antakse kasutajale algava saate kohta teada
- Videote vaatamisel OK nuppu vajutades video pausile pannes kaob menüü 3.5 sekundi pärast juhul, kui ühtegi nuppu ei vajutata. OK nupp jätkab video mängimist. Noolenupud kuvavad pleieri menüüosa endiselt.
- Minu salvestustes on nüüd võimalik sarjade sorteerimine episoodi järgi
- Peamenüü läheb ühtegi nuppu vajutamata eest ära 30 sekundi jooksul. Menüü saab taas ette tavapäraselt vajutades OK nuppu
- Filmiriiulis on uutele ja TOP vaadatavusega filmide postritele lisatud vastavalt „UUS“ ja „TOP“ riba
|
|
| Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
| tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
22.04.2014 15:49:12
|
|
|
_________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud" |
|
| Kommentaarid: 71 loe/lisa |
   |
64 |
|
| tagasi üles |
|
 |
bladerunner
HV Guru
|
22.04.2014 16:33:28
|
|
|
armjan, Motorolale ka lähiajal midagi tulemas?
_________________ Experience is what you get when you don't get what you want. |
|
| Kommentaarid: 169 loe/lisa |
   |
158 |
|
| tagasi üles |
|
 |
armjan
Kreisi kasutaja
|
22.04.2014 16:39:54
|
|
|
| bladerunner kirjutas: |
| armjan, Motorolale ka lähiajal midagi tulemas? |
Ikka, jah:)
Samsungi versiooniga võrreldes pole Motorolad kehvemas seisus.
Motorolale on uus versioon tulemas mai esimene pool. Loodan, et Samsungile sama.
|
|
   |
2 |
|
| tagasi üles |
|
 |
pulse
HV kasutaja
|
22.04.2014 20:15:46
|
|
|
armjan, paar küsimust/tähelepanekut seoses Samsungiga. Kas Samsungi puldi "vasaku nupu tundlikkus" on mingi teada bugi mida tutvustati eelmise app'i versiooniga ja saab kunagi parandatud, või on tegu minu enda probleemiga? Kunagi kirjeldasin siin ka probleemi täpsemalt - võin vajadusel korrata.
Kui liikuda kavasse, siis endiselt jääb taustal olev kanal vait. Tutvustati seda samuti eelmise versiooniga. Kas see jääb samuti selliseks? Isiklikult sooviks, et taustal oleva kanali heli oleks samal ajal kuulda kui kavas surfan.
Võimalik, et on kunagi juba küsitud aga kas kunagi suurelt reklaamitud PiP ka kunagi Samsungile tehakse?
|
|
| Kommentaarid: 4 loe/lisa |
   |
4 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Six
HV veteran

|
22.04.2014 20:26:20
|
|
|
| Ja veel - kas nendest mustadest äärtest on lootust lahti saada?
|
|
| Kommentaarid: 40 loe/lisa |
   |
1 :: |
39 |
|
| tagasi üles |
|
 |
indrpo
HV Guru
|
22.04.2014 21:30:39
|
|
|
| Six kirjutas: |
| Ja veel - kas nendest mustadest äärtest on lootust lahti saada? |
Sellele võin ise vahele vastata. Enne vist lahti ei saa kui kõik kanalid hakkavad ühte formaati 16:9 austama.
Hetkel võib kanal edastada 16:9 pilti ja selle sees vägisi ribadega 4:3 vana pilti vanast saatest jms.
Võib edastada 4:3 kanalit mille sisse on vägistatud 16:9 saade.
Mõlemal juhul ei saa edastaja nende ribadega enam midagi teha.
Ühesõnaga Motorola on hetkel mingis osas paindlik aga Samsungi Elioni äpp paneb rauaga paika, et 16:9 on söödav ja kogu muusika, kõik on äärest ääreni 16:9 ning ainult kanali tootja oma keemia on ribadega.
99% klientidest saavad aru, et kui teler on 16:9 on pilt ka 16:9, arusaadav, et pervõi baltiiski on lapikute nägudega. Jumal hoidku, kui kogemata OrsentTV peale satub ja sealt 4:3 VHS tuleb millel 16:9 pilt sees.
Ühesõnaga, Elion edastab teadlikult hetkel turul olevaid kanaleid kuigi nende kvaliteet ei vasta võibolla ootustele kuid vaatajanumbrid aitavad selle pildi reguleerimisele kaasa.
See, milles küsimus on, kas Samsungi Smart Zuum nö. hakkab toetama mõne Smart Hubis oleva rakenduse (nutitv) pildi lõikamist... ma ise kahtlen selles aga loota võib alati parimat.
|
|
| Kommentaarid: 262 loe/lisa |
   |
228 |
|
| tagasi üles |
|
 |
oncleuno
Kreisi kasutaja
|
22.04.2014 23:28:10
|
|
|
Täna tekkis probleem Samsungi teleriga seoses firmware uuendusega, et sai kõige uuem 1119 firmware versioon paigaldatud ja peale seada ei toiminud Elioni app enam.
Elioni app laadis ilusti ära aga pilt oli must, ainult menüü ise toimis. Sai proovitud ruuteri ja teleri taaskäivitamist ning teleri enda tehase seadete taastamist aga polnud abiks.
Tehnilise toe kaudu sai Elioni appi nii toimima, et pidin proovima mingit muud appi käivitada (näiteks YouTube) ja seejärel uuesti Elioni appi ning asi töötas nii nagu peab.
Lõppkokkuvõttes lihtne lahendus aga ise selle peale ei tulnud, võibolla on kellelegi veel abiks sama probleemiga
|
|
| Kommentaarid: 34 loe/lisa |
   |
33 |
|
| tagasi üles |
|
 |
JOKKER666
HV veteran

|
23.04.2014 00:02:53
|
|
|
| Kordustv võiks saada sorteerida välja oma lemmiksaateid vms. Nt saated millele on lisatud meelespea. Nt kordustv valides seal valikutes, kus tänased, eilsed saated jne. Seal võiks olla valik "meelespeaga saated".
|
|
| Kommentaarid: 47 loe/lisa |
   |
42 |
|
| tagasi üles |
|
 |
DigeBeni
HV Guru

|
23.04.2014 09:14:53
|
|
|
... nii kordustv kui ka salvestamine võiks saada oluliselt rohkem võimalusi sortimiseks, vähemalt samal tasemel nagu oli see võimalik vanas lahenduses n. kanalite järgi kataloogides vms.. Praegune lahendust ei ole absoluutselt mugav kasutada, ülipikk joru saateid, mille sortimiseks on vaid kõige primaarsemad võimalused, mida aga isegi meelde jätta ei suudeta ...
   |
5 :: |
162 |
|
| tagasi üles |
|
 |
armjan
Kreisi kasutaja
|
23.04.2014 09:29:20
|
|
|
| DigeBeni kirjutas: |
| ... nii kordustv kui ka salvestamine võiks saada oluliselt rohkem võimalusi sortimiseks, vähemalt samal tasemel nagu oli see võimalik vanas lahenduses n. kanalite järgi kataloogides vms.. Praegune lahendust ei ole absoluutselt mugav kasutada, ülipikk joru saateid, mille sortimiseks on vaid kõige primaarsemad võimalused, mida aga isegi meelde jätta ei suudeta ... |
See on plaanis. Step by step paremaks.
|
|
   |
2 |
|
| tagasi üles |
|
 |
JazZ
HV kasutaja
|
23.04.2014 11:10:58
|
|
|
See v4.010 uuendus Samsungile on küll asjalik. Siiani pole veel kordagi kokku jooksnud, seega paistab et sellest uuest pleierist oli kasu. Lisaks läheb app märkimisväärselt kiiremini käima, mis on minu jaoks eriti positiivne kuna ma kasutan seda ainult KordusTV ja Salvestuste vaatamiseks. Igal juhul
|
|
| tagasi üles |
|
 |
pckilla
HV vaatleja

|
23.04.2014 11:11:14
|
|
|
99% klientidest saavad aru, et kui teler on 16:9 on pilt ka 16:9, arusaadav, et pervõi baltiiski on lapikute nägudega. Jumal hoidku, kui kogemata OrsentTV peale satub ja sealt 4:3 VHS tuleb millel 16:9 pilt sees.
Ühesõnaga, Elion edastab teadlikult hetkel turul olevaid kanaleid kuigi nende kvaliteet ei vasta võibolla ootustele kuid vaatajanumbrid aitavad selle pildi reguleerimisele kaasa.
See, milles küsimus on, kas Samsungi Smart Zuum nö. hakkab toetama mõne Smart Hubis oleva rakenduse (nutitv) pildi lõikamist... ma ise kahtlen selles aga loota võib alati parimat. |
Kas ma olen siis see top 1% kes EI SAA ARU, miks ei näidata asju nii, nagu algselt ette nähtud? See, kas kanal on suuteline väljastama 16:9 ei ole antud juhul üldse määrav, kui vanemad 4:3 pildiga saated/sarjad/FILMID (jah, isegi filme on 4:3 pildiga tehtud ja tehakse isegi praegu) ei ole mõeldud laikeraanis vaatamiseks! Miks peavad Elioni laisad arendajad ülbelt oma tahtmist peale suruma, kui Samsungi teleril on olemas võimalus valida, kas tahad lapikuid nägusid või vaadata pilti õige kuvasuhtega (eriti veel, kui Motorola boksi kasutajatel on täpselt selline valik olemas)?
|
|
| tagasi üles |
|
 |
armjan
Kreisi kasutaja
|
23.04.2014 11:18:31
|
|
|
| pckilla kirjutas: |
See, milles küsimus on, kas Samsungi Smart Zuum nö. hakkab toetama mõne Smart Hubis oleva rakenduse (nutitv) pildi lõikamist... ma ise kahtlen selles aga loota võib alati parimat. |
Kas ma olen siis see top 1% kes EI SAA ARU, miks ei näidata asju nii, nagu algselt ette nähtud? See, kas kanal on suuteline väljastama 16:9 ei ole antud juhul üldse määrav, kui vanemad 4:3 pildiga saated/sarjad/FILMID (jah, isegi filme on 4:3 pildiga tehtud ja tehakse isegi praegu) ei ole mõeldud laikeraanis vaatamiseks! Miks peavad Elioni laisad arendajad ülbelt oma tahtmist peale suruma, kui Samsungi teleril on olemas võimalus valida, kas tahad lapikuid nägusid või vaadata pilti õige kuvasuhtega (eriti veel, kui Motorola boksi kasutajatel on täpselt selline valik olemas)? |
Samsungi FW pole seda võimalust andnud. Oleme seda soovinud - Siiani soovime. Laiskade Elioni NutiTV arendajate otsa siin vaadata ei saa.
|
|
   |
2 |
|
| tagasi üles |
|
 |
jt234
HV veteran

|
23.04.2014 11:22:10
|
|
|
pckilla, see kindlasti ei ole top 1%, kes ei ole absoluutselt kursis arendusmaailmas mõnikord ette tulevate olukordadega, kus pealtnäha lihtsale probleemile mõistlikku lahendust ei ole.
_________________ Dima oli siin |
|
| Kommentaarid: 130 loe/lisa |
   |
122 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Six
HV veteran

|
23.04.2014 11:36:32
|
|
|
Tundub jah, et need mummud kaovad rutem ära.
Igatahes seekordne update on tõesti tugev samm paremuse poole.
Inetu oleks jätta kiitust avaldamata .
Kui veel overscanni paika saaks ja salvestuste/korduste sorteerimise paremaks, siis võiks juba kaaluda - nagu armjan ütles - "voh, super" hinde andmist.
| JazZ kirjutas: |
See v4.010 uuendus Samsungile on küll asjalik. Siiani pole veel kordagi kokku jooksnud, seega paistab et sellest uuest pleierist oli kasu. Lisaks läheb app märkimisväärselt kiiremini käima, mis on minu jaoks eriti positiivne kuna ma kasutan seda ainult KordusTV ja Salvestuste vaatamiseks. Igal juhul  |
|
|
   |
39 |
|
| tagasi üles |
|
 |
hobihall
Kreisi kasutaja
|
23.04.2014 13:20:10
|
|
|
| oncleuno kirjutas: |
Täna tekkis probleem Samsungi teleriga seoses firmware uuendusega, et sai kõige uuem 1119 firmware versioon paigaldatud ja peale seada ei toiminud Elioni app enam.
Elioni app laadis ilusti ära aga pilt oli must, ainult menüü ise toimis. Sai proovitud ruuteri ja teleri taaskäivitamist ning teleri enda tehase seadete taastamist aga polnud abiks.
Tehnilise toe kaudu sai Elioni appi nii toimima, et pidin proovima mingit muud appi käivitada (näiteks YouTube) ja seejärel uuesti Elioni appi ning asi töötas nii nagu peab.
Lõppkokkuvõttes lihtne lahendus aga ise selle peale ei tulnud, võibolla on kellelegi veel abiks sama probleemiga  |
Mul midagi sarnast peale Elioni Samsungi app-i v4.010 uuendust.
Elioni äppi käivitamise järel laeb ära, aga reaalselt äpp ei käivitu. Menüü tuleb ette, aga kanaleid ei kuva, isegi kui vajutada kanalil>vaata>OK. Äpp läheb tööle alles teistkordse käivitamise järel ja siis paistab töötavat.
Samsungi FW on uusim 1119
|
|
| Kommentaarid: 11 loe/lisa |
   |
11 |
|
| tagasi üles |
|
 |
pckilla
HV vaatleja

|
23.04.2014 13:50:11
|
|
|
| armjan kirjutas: |
| Samsungi FW pole seda võimalust andnud. Oleme seda soovinud - Siiani soovime. Laiskade Elioni NutiTV arendajate otsa siin vaadata ei saa. |
Hea kuulda, et midagi vähemalt on üritatud. Kui pidevalt räägitakse, et pilt peab kogu ekraani täitma ja mõned lapikud saated/kanalid on täiesti normaalne, siis kipubki jääma mulje, nagu keegi ei suvatse lihtsalt asjaga tegeleda. Aga kas enda lahenduse arendamine on liiga keeruline, kui Samsung ei suvatse ametlikku võimalust pakkuda?
|
|
| tagasi üles |
|
 |
ivar80
HV kasutaja

|
23.04.2014 15:26:18
|
|
|
| Kas on ka selline "täiendus" Motorola ja uue-nuti koosluses plaanis, et S2 puldiga saab jälle kõike teha (ka ülikeerulisi numbreid vajutada)?
|
|
   |
38 |
|
| tagasi üles |
|
 |
armjan
Kreisi kasutaja
|
23.04.2014 15:41:48
|
|
|
| ivar80 kirjutas: |
| Kas on ka selline "täiendus" Motorola ja uue-nuti koosluses plaanis, et S2 puldiga saab jälle kõike teha (ka ülikeerulisi numbreid vajutada)? |
S2 ja uus NutiTV ei käi omavahel kokku. Vastus on ei.
|
|
   |
2 |
|
| tagasi üles |
|
 |
nunnu
Kreisi kasutaja

|
23.04.2014 15:52:31
|
|
|
VIP1003 hakkab õhtule minema. Hääl hakib ja mida aeg edasi seda enam. Proovitud teise VIP1003-ga ja hääl perfektne Liin on korras.
_________________ Pooldan igareedeseid kondoomivastaseid ühiskogunemisi vabaduse väljakul. |
|
| Kommentaarid: 19 loe/lisa |
   |
18 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Betamax
HV Guru

|
23.04.2014 19:04:19
|
|
|
| Resettinud oled? Kaablid korras?
|
|
| Kommentaarid: 746 loe/lisa |
   |
561 |
|
| tagasi üles |
|
 |
ivokas
HV veteran

|
23.04.2014 20:14:21
|
|
|
Samsung F6400 on teleri puldiga kerimine viletsamaks muutunud. Üks kord kümnest õnnestus 2x kiirusega liikuma saada. Ülejäänud korrad peale näpuga libistamist oli mõttepaus u. 2 sekundit koos pallikestega ja siis viskas lihtsalt nõks maad edasi.
Startup on küll lühem
_________________ Reisijate ja fekaali vedu kahekorruselise bussiga.
Praepelmeenid ja Vana Tallinn suudavad nii mõndagi muuta! |
|
| Kommentaarid: 65 loe/lisa |
   |
61 |
|
| tagasi üles |
|