mp ja sp kokkusobitamine pole tänapäeval kaugeltki lihtne ettevõtmine. wolfenstein on et-st hoolimata pigem singleplayer ettevõtmine olnud.
ka id mootoritel on mp olnud põhiline id enda mängudel. _________________ - londiste
...aga mina ei saa kunagi suureks!
ma ei saa aru miks sellisele mängule multiplayerit ei tule ? jummala äge mäng tundub tulevat... sellist wwII shooterit pole ammu mänginud,mitte et neid ei oleks aga lihtsalt tundus see gameplay video äge olevat
multiplayeris oleks just äge akimbona ringi tuisata ja et ei oleks mingeid linde taevas tiirlemas
Kvaliteetne aaria rassi esindaja _________________ www.FunBox.ee - kvaliteetsed õhupallid, värvikad kostüümid ja kõik muu vajalik meeldejääva peo korraldamiseks!
Kust see gameplay video pärit on? Kordan veel, et mäng pole väljaski ju.
eks need mängutegijad ise promovad seda ,ehk näitavad milline mäng on,et rahval oleks ikka huvi osta
Kusjuures nüüd teist korda seda videot vaadates tekib kange tahtmine mängida neid kõige esimesi medal of honoreid. kui keegi mäletab neid: allied assault ja airborne jne ? need olid ikka mega mängud,kõik see õhustik oli kuidagi hästi kujutatud .ma ei tea aga kuidagi oli teistmoodi midagi
Ja lõpp on midagi sarnast filmi Snowpiercer omale, kus peategelasele pakutakse Hitleri asemel III Riigi juhtimist ning kogu mäss oligi vaid selleks, et teda võimule tuua. _________________ Stirlitz silitas oma uut arvutikotti, mille Müller oli talle kinkinud. See oli pastor Schlagi nahast.
Sesmõttes tundub see mäng väga labane olevat, et midagi endal mõelda ega nuputada ei ole. Lastekas
Noh, ega eelmised Wolfentseinid ka just mingid väga sisukad polnud aga siiski hinnatud siiani
Kuskil lehel oli mingi gameplay preview (ei leia linki praegu), kus pmst ajakirjanik kurtis selle üle, et ei ole suurt suunavad noolt koguaeg ekraanil ja ei saa aru, mida teha tuleb vahepeal _________________ www.FunBox.ee - kvaliteetsed õhupallid, värvikad kostüümid ja kõik muu vajalik meeldejääva peo korraldamiseks!
Sesmõttes tundub see mäng väga labane olevat, et midagi endal mõelda ega nuputada ei ole. Lastekas
Noh, ega eelmised Wolfentseinid ka just mingid väga sisukad polnud aga siiski hinnatud siiani
Kuskil lehel oli mingi gameplay preview (ei leia linki praegu), kus pmst ajakirjanik kurtis selle üle, et ei ole suurt suunavad noolt koguaeg ekraanil ja ei saa aru, mida teha tuleb vahepeal
Vanasti olid mingid seiklusmängud, kus tuli ise mingeid võtmeid ja asju otsida, siis selliseid mänge vist tänapäeval enam ei osteks. Ei olnud ka internetis neid juhendeid. Inimesed ei suudaks tänapäeval neid enam läbi mängida.
vipu, CoD mängijate hulk näitab juba ära kui paljud sellega tänapäeval hakkama ei saaks _________________ Pakun sülearvutite tolmupuhastust, termopasta vahetust, emaplaatide remonti ja BIOS paroolide eemaldust.
Kuskil lehel oli mingi gameplay preview (ei leia linki praegu), kus pmst ajakirjanik kurtis selle üle, et ei ole suurt suunavad noolt koguaeg ekraanil ja ei saa aru, mida teha tuleb vahepeal
... mis paneb paraku üsna üheselt paika tänapäevaste mängurite ootused mängudele. Igasugune sisuline mõttetegevus peab olema välistatud või viidud miinimumini, kogu mäng peab olema nagu interaktiivne video, mis jätab vaid mulje, et sul on loos mingi roll mängida. Vana, kaasaegne wolf, oli veel vanakooli sugemetega, sisu polnud tõepoolest midagi erilist, kuid mängitavuses oli ruumi oma äranägemise järgi tegutseda piisavalt, vähemalt tolle aja standarditele kohaselt. MP kaardid olid hea disainiga, mitmekesised ning suhteliselt avarad, omajagu aitas kaasa ka uudne klassipõhine lähenemine. Loomulikult leidus ka siis nurisejaid, kuid päris käega ei löönud keegi sest MP kompenseeris kuhjaga SP puudujäägid ... _________________
Nõus kõigega. Igaks juhuks täpsustan, et ega ma ise ka ei vaimustu CoDi põlvkonna hädaldamisest
Eks sellised vanakoolikad jäävad pigem nišikateks. _________________ www.FunBox.ee - kvaliteetsed õhupallid, värvikad kostüümid ja kõik muu vajalik meeldejääva peo korraldamiseks!
Jah, ja kohe tahaks oma silmaga näha seda nalja kuidas uuema generatsiooni esindajad näiteks vanemaid tomb raidereid mängiks! _________________ Liitu vabalt siit: Coinbase / Binance
Mõeldakse vist seda, et vanemates shooterites polnudki mingeid sightse ja koguaeg lasi normaalselt, tegelt pooldan ka ise nende puudumist, saab liikumisele rohkem rõhku panna.
... justnimelt, kuna tegemist on ikkagi arcade fps-iga, mitte mingi sõjasimuga, siis võiks seda mitte unustada ja rõhku panna just mängitavusele nagu seda oli tehtud esimese kaasaegse wolfi puhul. Igasugused keerulised meeskonnaga majandamises või muud taktikalised manöövrid (ma ei pea siinkohal silmas teiste mängijatega koostööd vaid nö. "mees nagu orkester" mängu, kus pead üksi juhtima n+1 tegelast) võiks jääda mõnda teise mängu. Mis ei tähenda, et reaalsustajau peaks täiesti kadunud olema aga see ei tohiks jääda kindlasti mängitavusele jalgu. Korraliku story lisamine on muidugi tore, kuid samas mäng ei tohiks süžee tõttu sattuda nö. kaameraraudteele, kus natuke kursilt kõrvale astudes või asju omamoodi teha üritades, jooksed lihtsalt tupikusse või hullem veel, lõhud mängumehaanika sootuks. Mulle vanakooli fps-ide juures meeldiski, et kui story ei köitnud, siis võisid lihtsalt niisama ringi laamendada, peidikuid avastada, ruume uurida ja vaikselt sisu osas edasi areneda ilma, et iga natukese aja tagant keegi sulle kõrva karjuks, et oled lahingutsoonist väljas ja kärvad kohe maha, kui tagasi ei lähe või hullem veel, sul polegi võimalik nö. mängukoridorist kõrvale kalduda _________________
64-bit Windows 7/Windows 8
Intel Core i7 or equivalent AMD
4 GB System RAM
50 GB free HDD space
GeForce 460, ATI Radeon HD 6850
High Speed Internet Connection
Steam account and activation required
50 GB HDD jälle? Krt ja pärast on graafika jälle nagu Rage´s? Forget it ...
Rage oli 20 giga ning sellepärast nii halb osaliselt välja nägigi. Megatexture eeldab maksimaalselt suurt failimahtu ning 50 giga on juba päris lootustandev.
Mind häirib pigem "Intel Core i7 or equivalent AMD ".
See on jah pisut imelik. Tundub et next gen hakkab siis lõpuks kohale jõudma, kui juba on i7 prosed requirement-is. Ma selle requiremens lab lehel vaatasin, et minu pool aastat vana arvuti jääb ka juba nõrgaks selle mängu ja watch dogs mängu heaks.
Kõik muu on ok, aga prose jääb nõrgaks. Samas jälle graafiliselt need mängud nii erilist küll välja ei näe, et peaks sellist rauda nõudma.
The system requirements are based on the game being a next-gen experience running at 60fps. These are the system requirements to deliver the PC game as it was intended to be experienced.
rahu. _________________ - londiste
Mind häirib pigem "Intel Core i7 or equivalent AMD ".
See on jah pisut imelik. Tundub et next gen hakkab siis lõpuks kohale jõudma, kui juba on i7 prosed requirement-is. Ma selle requiremens lab lehel vaatasin, et minu pool aastat vana arvuti jääb ka juba nõrgaks selle mängu ja watch dogs mängu heaks.
Kõik muu on ok, aga prose jääb nõrgaks. Samas jälle graafiliselt need mängud nii erilist küll välja ei näe, et peaks sellist rauda nõudma.
Tea kuidas kunagi saadi korralikud mängud kokku klopsitud. Võtsid mõistlikult ruumi, story oli norm, mingit imerauda kah ei tahtnud. Nüüd, graafiliselt pole suurt midagi muutnud, story on olematu või jumala ära kasutatud 100x ning tahavad kõik imerauda ja miljon GB ruumi... . Kuhu me nii küll jõuame . Ise olen küll suur wolfi sõber, aga ei oleks vaja olnud duke/codi rada minna... . Eks näis muidugi mis mäng endast kujutab, aga hetkel olemasoleva materjali põhjal mul eriti usku pole. Oleks võinud selle vabalt mingi muu nime all välja lasta ning wolfirahule jätta, aga noh eks see mängu nimedega on nagu tavaliste firmamärkidega, ostetakse brändi enamasti ikka brändi, mitte kaupa ise... .
Diesel157, võtad need "kunagi korralikud" mängud ette ja hakkad lähemalt vaatama, siis pole see võrdlus eriti nende kasuks.
samas kõik see ilu ja toredus võtab 10 aasta tagusega oluliselt rohkem ruumi ja seda kõike on ka kordades rohkem - tekstuurid, mudelid, muusika, kõne, helid. ka videod juhul kui neid on. _________________ - londiste
Tea kuidas kunagi saadi korralikud mängud kokku klopsitud. Võtsid mõistlikult ruumi, story oli norm, mingit imerauda kah ei tahtnud. Nüüd, graafiliselt pole suurt midagi muutnud, story on olematu või jumala ära kasutatud 100x ning tahavad kõik imerauda ja miljon GB ruumi... . Kuhu me nii küll jõuame . Ise olen küll suur wolfi sõber, aga ei oleks vaja olnud duke/codi rada minna... . Eks näis muidugi mis mäng endast kujutab, aga hetkel olemasoleva materjali põhjal mul eriti usku pole. Oleks võinud selle vabalt mingi muu nime all välja lasta ning wolfirahule jätta, aga noh eks see mängu nimedega on nagu tavaliste firmamärkidega, ostetakse brändi enamasti ikka brändi, mitte kaupa ise... .
kle tol ajal vajasid ka imerauda. enamus mänguritel polnud videokaarti. aint mingi integreeritud junn millega sai heal juhul hl1 mängida, kuid OF jaoks oli juba vähemalt mx440 vaja. Praegu on nii, et saad oma vanal juustul pea igat mängu max settingutega mängida. Tänu konsooli portidele. M6ned üksikut nagu witcher ja battlefield vb. vajavad mingit riistvara upgrade aga need pole piisavalt kuumad tiitlid, et masse uut arvutid ostma panna. _________________ zero
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.