Keda WoT'i perf huvitab, võiks oma masina ära benchida ja tulemused sinna postitada.
Ma võin ju kõik säted põhja panna ja frapsiga salvestada.Minu jaoks see midagi ei muuda kuna ei pela sellistel pede sättetel aga kui vaja siis teen proovi.
Kõik ilus kena tore selle 9.0-ga aga minu jaoks algas see ikka väga kehvasti. 13 mängust 10 kaotust. Edasi enam ei üritanudki sest tean kui mäng sind ette võtab siis ta ei lõpeta ennem kui alla annad. Timmisin graafikat niipalju et nüüd pidevalt 30+. Kärab küll.
Palju teil desktopile viskab? Eile kümnest mängust kolmes viskas välja. Peab ütlema, et väga häiriv kui kõige põnevamal ja kriitilisemal hetkel selline nali. Kusjuures kummaline oli seal Serene Coastis, olin E50-ga vastakuti Tiigriga kaardi paremas ääres suhteliselt keskel (seal kus varem oli see suur mägi). Sain korra Tiigrit lasta ja viskas mängust välja, logisin kähku tagasi, viskas kohe uuesti välja, enne kui pildi ette sai. Teisel katsel sain mängu tagasi, üllatuseks olin ikka veel elus ja nüüd keset vaenlase baasiringi...arty 50 m kaugusel mind laskmas. Kuidas mu tank omapead Tiigrist mööda sai ja seal artide vahel ellu jäi, seda ei oska arvata. Jõudsin arty ja tiigri ikkagi maha võtta enne kui uuesti välja viskas...
Kahele kräshile eelnesid graafika anomaaliad (vastase tank sõitis ilma ühe roomikuta...) ja ühel juhul ei olnud tank mõnda aega enne kräshi osaliselt juhitav st hiirega ringivaatamine ei toiminud.
Kuidas teil küll sellised anomaaliad on, mul 100 mängu tehtud isegi selle versiooniga ja pole kordagi jantinud, ainult et fps on veidi madalamaks läinud max seadetel.
Mul töötab ka korralikud, xvm kaarti ei saa ainult tööle, muidu xvm töötab. Kaotuseid on samas palju jah, aga eks see vaibub nüüd kuna pühapäevamängijad said vast uuest pätsist isu täis.
Äkki xvm läheb tasuliseks? Mingi aktiveerimine on tekkinud juba.
Mul töötab ka korralikud, xvm kaarti ei saa ainult tööle, muidu xvm töötab. Kaotuseid on samas palju jah, aga eks see vaibub nüüd kuna pühapäevamängijad said vast uuest pätsist isu täis.
Äkki xvm läheb tasuliseks? Mingi aktiveerimine on tekkinud juba.
Ei usu, et tasuliseks läheb, mul oli see xvm aktiveerimine juba 8.11 patchi ajal...
Aga mul oli ka eile neid crash to destkop, ei saanudki tagasi mängu... Kolm korda sain mängu loadima, peaaegu mängima ja siis lendas tagasi desktopi, lasin teised modid peale ja sisi sain korralikult mängida.
Mul nüüd hakkas välja viskama. Isegi kui tagasi mängu kohe läksin, siis viskas kohe uuesti välja. Loen ajaviiteks WoT foorumit ja paljud kaebavad. Viimased pätsid on neil kuidagi kiirustades väljatulnud. Tundub, et nad kaotavad seekord päris palju mängijaid kelle arvuti enam mängu välja ei vea.
99% kindlusega on Crash to Desktop tingitud modidest (mul oli). Soovitan sikutada mõni värske modpack, juba ühe päeva lõikes on siin suured erinevused, sedamööda kuidas modderid oma mode uuendavad ja fixivad.
Ühtlasi tuletan veelkord meelde, kellel vähegi viitsimist on ja kes pole veel seda teinud - võtke osa Ultimate World of Tanks 9.0 Benchmarking Threadist!
Eriti on oodatud madalama otsa masinate ja laptoppide taga istujad, meil on suhteliselt vähe tulemusi AMD vanemate prosedega ja mobiilsete prosedega.
Threadi avapostituses on ka mõningad nipid, kuidas perfi parandada - desktopil annab parima efekti hetke GeForce 332.21 driveri kasutamine, laptoppide ja kahetuumaliste desktoppide puhul tuleb välja vahetada engine_config.xml fail custom versiooni vastu.
Pean oma eelnevat infot parandama, FTRi andmetel on tegu ametliku bugiga, mis leiab aset ka developeride endi arvutites. Töö juba käib fixi kallal. Seniks on mängimine veits nagu loterii...
Kas oskate teadmisi jagada, kuidas Object 263, 268, WT E100, Foch omavahel võrreldes on?
Olen siiani lugenud, et:
Fochi on vist küllaltki raske teha, aga muidu suht mõistlik T10 TD.
263 on suur tank, raske teha jne.
268 peaks noobile hea ja sobiv olema + lihtne sinnani jõuda.
WT E100 on praeguse seisuga OP ja tõenäoliselt nerfitakse tugevasti. Muidu suudab nt ühe lindiga Mausi maha võtta. Camo value suht nõrk, "turreti" osa ka väga nõrk. vbaddictsi statistika näitab seda aga olevat üldjoontes kõige edukam T10 TD.
Praegu on siis sõelale jäänud Object 268 ja WT E100. Kumba tanki algajamale mängijale soovitate ja kumb pikemas perspektiivis kasulikum peaks olema?
Kui WT100 nerfitakse, tegelikult teda juba nerfiti (keeramise kiirust), siis ei ole sellel masinal enam mingit mõtet. Või mida tal veel nerfida annaks?
268 on jama tank, lühike toru teeb palju kõveraid laske. Is8 kere on väga nutune. Parem tee juba 263, toda ei oska paljud üldse lasta.
WT100ga ei lase mausi ära kui maus ennast kaitsta oskab.
WT100 on hetkel arulagedalt OP ning E-100 langeb kuldmoonale nagu loogu. _________________ Olen jah muusika suhtes elitaarne sitapea
000 WHILE hangover
001 drink beer
Mängi endale WT100 ja mängi temaga. Mingi vahe oli t57 väga op, ma ei teagi kas teda nerfiti, aga ammu ta ei ole enam midagi erilist. Paljudes mängudes ei suuda wt100ga mängijad isegi 1000 damaget täis teha.
Poleks arvanud, et saan kunagi parema tulemuse AMX 13 75-ga, kui 1819 raw xp, aga võta näpust Orliku medal kukkus! Tapsin selle muidu küllalt ohutu T7 scoudiga Tier 10 mängus T110E5, T110E3, BC 155 55, ST-I, IS3 & T32.
E-50m Ace tanker tuli just ära, suht viisakas mäng
Victory!
Battle: Mines
Vehicle: E 50 Ausf. M
Experience received: 1 927
Credits received: 77 800
Battle achievements: Top Gun, High Caliber, Radley-Walters's Medal, Crucial Contribution, Mastery Badge: "Ace Tanker"
WN8: 10170 (100)
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.