Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Valvejoodik
HV veteran

|
14.04.2014 10:15:19
|
|
|
Lugedes Post24 FB lehte, siis on iga päev uued probleemid- küll ei tööta printer, arvuti jookseb kokku, antakse vale pakk, pakk niisama passib automaadis, 4 kuud otsitakse pakke jne...
|
|
Kommentaarid: 16 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
1 :: |
0 :: |
15 |
|
tagasi üles |
|
 |
raku16
HV kasutaja
|
15.04.2014 15:42:40
|
|
|
Ise pidin ka olude sunnil kasutama Post24 teenust.
Igaljuhul automaat oli Metsikult aeglane + ekraan ei olnud mitte mingi valemiga kalibreeritud.
Vajutasid numbrile, läks mööda 30 sekundit kui ekraanile ilmus number ja olid õnnelik, kui see õige oli.
Mul oli õnneks lihtne kood, mitu ühesugust numbrit ja pika pusimise peale sain oma pakikese kätte. Järgmine inimene aga asjaüle õnnelik polnud ja helistas neile.
|
|
Kommentaarid: 18 loe/lisa |
   |
18 |
|
tagasi üles |
|
 |
napoleon
Unknown virus

|
16.04.2014 11:36:12
|
|
|
WTF?
Saadetise xxx sündmused ja staatused
Üleandmine kullerile 16.04.2014 10:08 Lasnamäe kandekeskus
Väljastamise katse 16.04.2014 08:48 Lasnamäe kandekeskus
Saabumine 16.04.2014 07:06 Lasnamäe kandekeskus
|
Kättetoimetamise katsete andmed
16.04.2014 08:48 Saaja ei olnud kättesaadav Hoiule jäetud, teade saajale
|
Kõigepealt tehti väljastamise katse ja siis anti üle kullerile, huvitav kuidas see väljastamise katse siis välja nägi?? Huvitav on veel see, et kell 9:16 helistati ja küsiti, kas ma kell 15 kodus olen, vastasin et ei ole ja tulen pakile ise järele.
|
|
Kommentaarid: 77 loe/lisa |
   |
60 |
|
tagasi üles |
|
 |
Wusses
mehine eesti muffin

|
16.04.2014 17:50:53
|
|
|
küsimus.
Kui tellisin pakki saaremaal orissaarde ja kui helistavad ja paluksin kuresaaarde tuua,ideepoolest peaksid tooma kuna ma kujutan ette nagunii rändavad saaremaal ringi?
_________________ Skoda octavia 2016a universal/manu/diisel https://www.auto24.ee/soidukid/4194929 |
|
Kommentaarid: 334 loe/lisa |
   |
273 |
|
tagasi üles |
|
 |
K3ndu
HV Guru

|
16.04.2014 17:53:32
|
|
|
Wusses kirjutas: |
küsimus.
Kui tellisin pakki saaremaal orissaarde ja kui helistavad ja paluksin kuresaaarde tuua,ideepoolest peaksid tooma kuna ma kujutan ette nagunii rändavad saaremaal ringi? |
Päris nii vast ikka ei ole, Kuressaarel oma kuller ja Orissaarel enda oma ma arvan. Või on maapiirkonna omadel oma kuller.
|
|
Kommentaarid: 126 loe/lisa |
   |
116 |
|
tagasi üles |
|
 |
Valvejoodik
HV veteran

|
16.04.2014 17:57:53
|
|
|
DPDl näiteks sõidab Lõuna eestis üks kaubik ringi (tegelikult äkki ainult põlvamaa piiires), niiet olenevalt firmast on see äkki võimalik...
|
|
   |
15 |
|
tagasi üles |
|
 |
Wusses
mehine eesti muffin

|
16.04.2014 18:41:37
|
|
|
DPD ongi tegelt aga kuna eraldi DPD teemat ei ole ja põhimõte sama siis ...küsisin siit.
_________________ Skoda octavia 2016a universal/manu/diisel https://www.auto24.ee/soidukid/4194929 |
|
Kommentaarid: 334 loe/lisa |
   |
273 |
|
tagasi üles |
|
 |
mustuss
HV vaatleja
|
17.04.2014 17:55:08
|
|
|
Kas kõikide USAst tulevate pakkide kohta saadetakse kiri, et inimene tõestaks, kui palju kaup maksis (ja vajadusel maksaks käibemaksu, tollimaksu) või on see "kuidas kunagi" valik?
|
|
tagasi üles |
|
 |
jaank
HV veteran
|
17.04.2014 18:38:49
|
|
|
Ilmselt sõltub kaalust, kujust ja õnnest kas jääb kellelegi silma või ei.
|
|
Kommentaarid: 62 loe/lisa |
   |
56 |
|
tagasi üles |
|
 |
arm2004
HV Guru

|
18.04.2014 06:22:19
|
|
|
pisteline kontroll peaks olema. aga viimasel ajal vist kogu aur just Aasiast pärinevatel pakkidel, seega USA omade kontroll peaks küllaltki lahja olema.
_________________ nooope! |
|
Kommentaarid: 110 loe/lisa |
   |
97 |
|
tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
18.04.2014 12:04:15
|
|
|
Pisteline ja oleneb selles kas skänneripoiss viitsib tööd teha
_________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud" |
|
Kommentaarid: 71 loe/lisa |
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
napoleon
Unknown virus

|
18.04.2014 23:35:29
|
|
|
Mul tuli kolmapäeval USA-st pakk kohale, väärtus koos transpordiga oli 46USD ja AS EV obrokit ei nõudnud. Saatja paki peale kauba väärtust ega märget gift ei pannud. Seega oleneb kuidas joppab.
|
|
   |
60 |
|
tagasi üles |
|
 |
ponx
HV kasutaja
|
23.04.2014 09:48:38
|
|
|
spreiii kirjutas: |
Kirjutan ka oma "meeldivast" kogemusest Eesti Postiga. Täna hommikul oli postkastis pakiteade eilse kuupäevaga. Seadsin siis sammud postkontori poole ja kohale jõudes selgus, et leti taga seisab 1 klienditeenindaja, kuid pole hullu midagi.. järjekorras olin kolmas, suudan ära oodata küll... või siis mitte - täpselt minu ees olnud inimene otsustas Western Unioni vahendusel tuhandeid € saatma hakata ja seega hakkas klienditeenindaja 50 euriseid ükshaaval kontrollima. Pärast 25 minutit ootamist saabus tagaruumist teine klienditeenindaja, kellele ulatasin siis lõpuks pakiteatise. Klienditeenindaja suundus siis kiirel sammul tagaruumi ja väljus sealt umbes sama kiiresti kui sinna minemine aega võttis. Tuleb välja, et nüüd, vähe sellest, et teatised hilja kohale jõuavad, tulevad pakid kandekeskusest veel paar päeva hiljem kohale. Nii et nüüd arvestage, et kui saate teate paki kohta, siis oodake veel 2 päeva. Alles siis saate kindel olla, et pakk ka reaalselt paberil märgitud asukohas kohal on. |
Endal sama teema.
EP teade pandi seinale, et pakki hoitakse xx kuupäevani aga sellest oli möödas juba xx+2 päeva
Kuidas ma saan pakile järgi minna kui see juba välismaale tagasi saadeti.
Lisaks torgatakse maksikirjad valele aadressile jne.
Seal on üks korralik sotsporr ja Tavidi kunn võiks rohkem tööd teha.
_________________ «Kui sa lähed teadmise suunas, jätad sa maha need uuestisünnid. Sa ei saa enam kellekski ega millekski.» |
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
Osiris
HV Guru

|
23.04.2014 10:17:21
|
|
|
napoleon kirjutas: |
Mul tuli kolmapäeval USA-st pakk kohale, väärtus koos transpordiga oli 46USD ja AS EV obrokit ei nõudnud. Saatja paki peale kauba väärtust ega märget gift ei pannud. Seega oleneb kuidas joppab. |
No mina sain eile paki USA-st mille väärtus oli pakile märgituna $83,82 ja toll kinni ei pidanud..... Võta siis kinni mille järgi kontrollivad. Võimalik, et hiinast niipalju asju tulnud, et nendepeale läheb kogu aur ära....
|
|
Kommentaarid: 115 loe/lisa |
   |
103 |
|
tagasi üles |
|
 |
green
HV veteran
|
23.04.2014 15:39:53
|
|
|
PCman, kohe parandame vea, saadame su andmed ära
_________________ Ema ja Isa tassivad jõmpsikat 1. septembril kooli, kes punnib vastu ja karjub täiest kõrist: Kaksteist aastat! Mille eest!? |
|
Kommentaarid: 168 loe/lisa |
   |
3 :: |
141 |
|
tagasi üles |
|
 |
Osiris
HV Guru

|
23.04.2014 15:53:21
|
|
|
green kirjutas: |
PCman, kohe parandame vea, saadame su andmed ära  |
Saatke saatke. Hilisemaid pretensioone enam ei arvestata
|
|
Kommentaarid: 115 loe/lisa |
   |
103 |
|
tagasi üles |
|
 |
mikk36
HV Guru

|
23.04.2014 19:52:23
|
|
|
Eks siis ole loto jah, sai täna just makstud käibemaksu 121 dollari pealt.
|
|
Kommentaarid: 85 loe/lisa |
   |
2 :: |
78 |
|
tagasi üles |
|
 |
beastbeats
HV Guru

|
24.04.2014 16:27:31
|
|
|
Hea klient!
Eeloleval nädalavahetusel oleme teostamas Eesti Posti infosüsteemide hooldustöid ning sellel ajal ei ole mitmed meie teenused kättesaadavad. Katkestuse planeeritud kestus on 26.04.2014 kell 18:00 kuni 27.04.2014 kell 18:00, samuti ei saa sellel ajavahemikul saata pakiautomaadist eelvormistatud pakke. Teostatavate uuenduste tõttu võib esineda kohatisi tõlkevigu.
Nimetatud perioodil ei ole kättesaadavad järgmised Eesti Posti süsteemid:
• EPLIS veeb Eestis, Lätis ja Leedus
• Post24 iseteenindus Eestis, Lätis ja Leedus
• Kirjakeskuses ei tööta tähtkirja teenus
Alati avatud Post24 pakiautomaadid töötavad, kuid eelvormistatud pakke ei saa saata.
Lisaküsimuste korral võtke ühendust oma kliendihalduriga. Vabandame võimalike ebamugavuste pärast!
Heade koostöösoovidega,
Eesti Post
_________________ Päevad lõpevad siis, kui lased neil minna...
M: Uus/pakendis Fjern Fjork Titanium Forked Spoon - 10€ |
|
Kommentaarid: 364 loe/lisa |
   |
2 :: |
280 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 92 loe/lisa |
   |
82 |
|
tagasi üles |
|
 |
dvd vader
HV Guru
|
28.04.2014 13:41:15
|
|
|
lasen või endale kuuli pähe lihtsalt, nii ajuvaba ikka. 4 päeva tuleb pakk suurbritanniast eestisse, viiendat päeva ootan seda nüüd tallinnasiseselt endale. miks DHL annab oma pakid eesti postile üle??? ma oletan, et kui ma mingit kaupa tellin, siis hinna sees on ikka DHL teenus ja ma usun et kauba müüja teisel pool ka kasutab DHL-i heas usus, et pakk ikka normaalse ajaga jõuab adressaadini.
nüüd aga paki trakingus eesti posti kodulehel juba igasuguseid "ettehelistamisi" (helistati siis, kui ma magasin ja telefon hääletu) ja "kohalkäimisi" (olin tööl, tavaliselt inimesed on päevasel ajal tööl...) ja "ei olnud kättesaadavaid". kusjuures nali veel selles, et elan sisuliselt kohe postkontori juures (mingi 200 meetrit eemal). olen vaielnud eesti postiga selle üle juba oi kui palju juba, et kui mind kätte ei saa, siis jätku kuller pakk kohe sinna postkontorisse, mitte ärgu vedagu seda oma kullerikeskusesse tagasi. aga pole ette nähtud, see jutt läheb nagu kurtidele kõrvadele.
viimane kord siis nüüd oli märge "teade saajale". kus see teade on? meili, sms-i või tavapostkastis pole mingit teadet.
|
|
Kommentaarid: 83 loe/lisa |
   |
6 :: |
7 :: |
51 |
|
tagasi üles |
|
 |
napoleon
Unknown virus

|
28.04.2014 13:49:27
|
|
|
Huvitav mis EP teeks, kui panna välismaalt tellides aadressiks pakiautomaat+telefoni nr. Teoorias oleks kõikide jaoks mugavam, pole jamamist kullerite ega teavitustega, samuti ei peaks postkontoris järjekorras seisma.
|
|
   |
60 |
|
tagasi üles |
|
 |
salatoimik
HV Guru

|
28.04.2014 13:58:00
|
|
|
napoleon kirjutas: |
Huvitav mis EP teeks, kui panna välismaalt tellides aadressiks pakiautomaat+telefoni nr. Teoorias oleks kõikide jaoks mugavam, pole jamamist kullerite ega teavitustega, samuti ei peaks postkontoris järjekorras seisma. |
Proovi järgi mingi 0.01€ asjaga
_________________ LehesFoto - Täis suvaklõpse ja muud |
|
Kommentaarid: 39 loe/lisa |
   |
35 |
|
tagasi üles |
|
 |
Valvejoodik
HV veteran

|
28.04.2014 18:43:10
|
|
|
dvd vader kirjutas: |
lasen või endale kuuli pähe lihtsalt, nii ajuvaba ikka. 4 päeva tuleb pakk suurbritanniast eestisse, viiendat päeva ootan seda nüüd tallinnasiseselt endale. miks DHL annab oma pakid eesti postile üle??? ma oletan, et kui ma mingit kaupa tellin, siis hinna sees on ikka DHL teenus ja ma usun et kauba müüja teisel pool ka kasutab DHL-i heas usus, et pakk ikka normaalse ajaga jõuab adressaadini.
nüüd aga paki trakingus eesti posti kodulehel juba igasuguseid "ettehelistamisi" (helistati siis, kui ma magasin ja telefon hääletu) ja "kohalkäimisi" (olin tööl, tavaliselt inimesed on päevasel ajal tööl...) ja "ei olnud kättesaadavaid". kusjuures nali veel selles, et elan sisuliselt kohe postkontori juures (mingi 200 meetrit eemal). olen vaielnud eesti postiga selle üle juba oi kui palju juba, et kui mind kätte ei saa, siis jätku kuller pakk kohe sinna postkontorisse, mitte ärgu vedagu seda oma kullerikeskusesse tagasi. aga pole ette nähtud, see jutt läheb nagu kurtidele kõrvadele.
viimane kord siis nüüd oli märge "teade saajale". kus see teade on? meili, sms-i või tavapostkastis pole mingit teadet. |
DPD paneb igatahes kenasti ukse külge (või mujale) paberikese, kus on kirjas millal üritati üle anda ning millal on uus toomine. Lisaks saab muuta neil neti teel ka kättesaamise asukohta jms. Igati korralik
|
|
   |
15 |
|
tagasi üles |
|
 |
salatoimik
HV Guru

|
28.04.2014 19:20:53
|
|
|
Valvejoodik kirjutas: |
dvd vader kirjutas: |
viimane kord siis nüüd oli märge "teade saajale". kus see teade on? meili, sms-i või tavapostkastis pole mingit teadet. |
DPD paneb igatahes kenasti ukse külge (või mujale) paberikese, kus on kirjas millal üritati üle anda ning millal on uus toomine. Lisaks saab muuta neil neti teel ka kättesaamise asukohta jms. Igati korralik  |
Jajah, mulle sadas viimane kord DPD kuller aeda sisse. Esimene küsimus oli "Nimi või? (nimi asemel mu nimi). Ütlen "jah". Edasi kohe käratas: "Mis kurat vale tel numbri paned?"
Tra nagu ma süüdi, kui poed üle ei kontrolli, mis numbreid pakile kirjutatakse. Seda enam oli mitu pakki, teistel olid numbrid õiged. Aga ei, ikka suudetakse valida see, kus vale nr peal
_________________ LehesFoto - Täis suvaklõpse ja muud |
|
Kommentaarid: 39 loe/lisa |
   |
35 |
|
tagasi üles |
|
 |
Valvejoodik
HV veteran

|
28.04.2014 19:25:01
|
|
|
Meil vist sama kuller, Põlvamaal peaks üks masin liikuma, ise ei õnnestunud teda näha kuna suunasin paki asutusse
|
|
   |
15 |
|
tagasi üles |
|