Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Arvutifirmade, sidefirmade, logistikafirmade ja tootjate foorum »  Omniva / Eesti Post ja ELS arutelu märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 87, 88, 89 ... 285, 286, 287  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Valvejoodik
HV veteran
Valvejoodik

sõnum 14.04.2014 10:15:19 vasta tsitaadiga

Lugedes Post24 FB lehte, siis on iga päev uued probleemid- küll ei tööta printer, arvuti jookseb kokku, antakse vale pakk, pakk niisama passib automaadis, 4 kuud otsitakse pakke jne...
Kommentaarid: 16 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 15
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
raku16
HV kasutaja

sõnum 15.04.2014 15:42:40 vasta tsitaadiga

Ise pidin ka olude sunnil kasutama Post24 teenust.
Igaljuhul automaat oli Metsikult aeglane + ekraan ei olnud mitte mingi valemiga kalibreeritud.
Vajutasid numbrile, läks mööda 30 sekundit kui ekraanile ilmus number ja olid õnnelik, kui see õige oli.
Mul oli õnneks lihtne kood, mitu ühesugust numbrit ja pika pusimise peale sain oma pakikese kätte. Järgmine inimene aga asjaüle õnnelik polnud ja helistas neile.
Kommentaarid: 18 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 18
tagasi üles
napoleon
Unknown virus
napoleon

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 16.04.2014 11:36:12 vasta tsitaadiga

WTF?
Saadetise xxx sündmused ja staatused

Üleandmine kullerile    16.04.2014 10:08    Lasnamäe kandekeskus       
Väljastamise katse    16.04.2014 08:48    Lasnamäe kandekeskus       
Saabumine    16.04.2014 07:06    Lasnamäe kandekeskus

Kättetoimetamise katsete andmed

16.04.2014 08:48    Saaja ei olnud kättesaadav    Hoiule jäetud, teade saajale

Kõigepealt tehti väljastamise katse ja siis anti üle kullerile, huvitav kuidas see väljastamise katse siis välja nägi?? Huvitav on veel see, et kell 9:16 helistati ja küsiti, kas ma kell 15 kodus olen, vastasin et ei ole ja tulen pakile ise järele.
Kommentaarid: 77 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 60
tagasi üles
Wusses
mehine eesti muffin
Wusses

sõnum 16.04.2014 17:50:53 vasta tsitaadiga

küsimus.

Kui tellisin pakki saaremaal orissaarde ja kui helistavad ja paluksin kuresaaarde tuua,ideepoolest peaksid tooma kuna ma kujutan ette nagunii rändavad saaremaal ringi?

K3ndu
HV Guru
K3ndu

sõnum 16.04.2014 17:53:32 vasta tsitaadiga

Wusses kirjutas:
küsimus.

Kui tellisin pakki saaremaal orissaarde ja kui helistavad ja paluksin kuresaaarde tuua,ideepoolest peaksid tooma kuna ma kujutan ette nagunii rändavad saaremaal ringi?

Päris nii vast ikka ei ole, Kuressaarel oma kuller ja Orissaarel enda oma ma arvan. Või on maapiirkonna omadel oma kuller.
Kommentaarid: 126 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 116
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
Valvejoodik
HV veteran
Valvejoodik

sõnum 16.04.2014 17:57:53 vasta tsitaadiga

DPDl näiteks sõidab Lõuna eestis üks kaubik ringi (tegelikult äkki ainult põlvamaa piiires), niiet olenevalt firmast on see äkki võimalik...
tagasi üles
Wusses
mehine eesti muffin
Wusses

sõnum 16.04.2014 18:41:37 vasta tsitaadiga

DPD ongi tegelt aga kuna eraldi DPD teemat ei ole ja põhimõte sama siis ...küsisin siit.
mustuss
HV vaatleja

sõnum 17.04.2014 17:55:08 vasta tsitaadiga

Kas kõikide USAst tulevate pakkide kohta saadetakse kiri, et inimene tõestaks, kui palju kaup maksis (ja vajadusel maksaks käibemaksu, tollimaksu) või on see "kuidas kunagi" valik?
tagasi üles
jaank
HV veteran

sõnum 17.04.2014 18:38:49 vasta tsitaadiga

Ilmselt sõltub kaalust, kujust ja õnnest kas jääb kellelegi silma või ei.
Kommentaarid: 62 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 56
tagasi üles
arm2004
HV Guru
arm2004

sõnum 18.04.2014 06:22:19 vasta tsitaadiga

pisteline kontroll peaks olema. aga viimasel ajal vist kogu aur just Aasiast pärinevatel pakkidel, seega USA omade kontroll peaks küllaltki lahja olema.
jeesus188
kodustatud
jeesus188

sõnum 18.04.2014 12:04:15 vasta tsitaadiga

Pisteline ja oleneb selles kas skänneripoiss viitsib tööd teha
Kommentaarid: 71 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 64
tagasi üles
napoleon
Unknown virus
napoleon

sõnum 18.04.2014 23:35:29 vasta tsitaadiga

Mul tuli kolmapäeval USA-st pakk kohale, väärtus koos transpordiga oli 46USD ja AS EV obrokit ei nõudnud. Saatja paki peale kauba väärtust ega märget gift ei pannud. Seega oleneb kuidas joppab.
tagasi üles
ponx
HV kasutaja

sõnum 23.04.2014 09:48:38 vasta tsitaadiga

spreiii kirjutas:
Kirjutan ka oma "meeldivast" kogemusest Eesti Postiga. Täna hommikul oli postkastis pakiteade eilse kuupäevaga. Seadsin siis sammud postkontori poole ja kohale jõudes selgus, et leti taga seisab 1 klienditeenindaja, kuid pole hullu midagi.. järjekorras olin kolmas, suudan ära oodata küll... või siis mitte - täpselt minu ees olnud inimene otsustas Western Unioni vahendusel tuhandeid € saatma hakata ja seega hakkas klienditeenindaja 50 euriseid ükshaaval kontrollima. Pärast 25 minutit ootamist saabus tagaruumist teine klienditeenindaja, kellele ulatasin siis lõpuks pakiteatise. Klienditeenindaja suundus siis kiirel sammul tagaruumi ja väljus sealt umbes sama kiiresti kui sinna minemine aega võttis. Tuleb välja, et nüüd, vähe sellest, et teatised hilja kohale jõuavad, tulevad pakid kandekeskusest veel paar päeva hiljem kohale. Nii et nüüd arvestage, et kui saate teate paki kohta, siis oodake veel 2 päeva. Alles siis saate kindel olla, et pakk ka reaalselt paberil märgitud asukohas kohal on.

Endal sama teema.
EP teade pandi seinale, et pakki hoitakse xx kuupäevani aga sellest oli möödas juba xx+2 päeva icon_smile.gif
Kuidas ma saan pakile järgi minna kui see juba välismaale tagasi saadeti.
Lisaks torgatakse maksikirjad valele aadressile jne.
Seal on üks korralik sotsporr ja Tavidi kunn võiks rohkem tööd teha.

Osiris
HV Guru
Osiris

sõnum 23.04.2014 10:17:21 vasta tsitaadiga

napoleon kirjutas:
Mul tuli kolmapäeval USA-st pakk kohale, väärtus koos transpordiga oli 46USD ja AS EV obrokit ei nõudnud. Saatja paki peale kauba väärtust ega märget gift ei pannud. Seega oleneb kuidas joppab.

No mina sain eile paki USA-st mille väärtus oli pakile märgituna $83,82 ja toll kinni ei pidanud..... Võta siis kinni mille järgi kontrollivad. Võimalik, et hiinast niipalju asju tulnud, et nendepeale läheb kogu aur ära.... icon_biggrin.gif
Kommentaarid: 115 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 103
tagasi üles
green
HV veteran

sõnum 23.04.2014 15:39:53 vasta tsitaadiga

PCman, kohe parandame vea, saadame su andmed ära icon_wink.gif icon_biggrin.gif
Osiris
HV Guru
Osiris

sõnum 23.04.2014 15:53:21 vasta tsitaadiga

green kirjutas:
PCman, kohe parandame vea, saadame su andmed ära icon_wink.gif icon_biggrin.gif

Saatke saatke. Hilisemaid pretensioone enam ei arvestata icon_biggrin.gif
Kommentaarid: 115 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 103
tagasi üles
mikk36
HV Guru
mikk36

sõnum 23.04.2014 19:52:23 vasta tsitaadiga

Eks siis ole loto jah, sai täna just makstud käibemaksu 121 dollari pealt.
Kommentaarid: 85 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 2 :: 78
tagasi üles
beastbeats
HV Guru
beastbeats

sõnum 24.04.2014 16:27:31 vasta tsitaadiga

Hea klient!
Eeloleval nädalavahetusel oleme teostamas Eesti Posti infosüsteemide hooldustöid ning sellel ajal ei ole mitmed meie teenused kättesaadavad. Katkestuse planeeritud kestus on 26.04.2014 kell 18:00 kuni 27.04.2014 kell 18:00, samuti ei saa sellel ajavahemikul saata pakiautomaadist eelvormistatud pakke. Teostatavate uuenduste tõttu võib esineda kohatisi tõlkevigu.
Nimetatud perioodil ei ole kättesaadavad järgmised Eesti Posti süsteemid:

• EPLIS veeb Eestis, Lätis ja Leedus

• Post24 iseteenindus Eestis, Lätis ja Leedus

• Kirjakeskuses ei tööta tähtkirja teenus

Alati avatud Post24 pakiautomaadid töötavad, kuid eelvormistatud pakke ei saa saata.
Lisaküsimuste korral võtke ühendust oma kliendihalduriga. Vabandame võimalike ebamugavuste pärast!

Heade koostöösoovidega,
Eesti Post

tagasi üles
Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

sõnum 27.04.2014 09:52:11 vasta tsitaadiga

Erik Rand: Eesti Posti peetakse kohutavaks ettevõtteks. Mida teha?
http://www.delfi.ee/news/paevauudised/eesti/erik-rand-eesti-posti-peetakse-kohutavaks-ettevotteks-mida-teha.d?id=68508997
Kommentaarid: 92 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 82
tagasi üles
dvd vader
HV Guru

sõnum 28.04.2014 13:41:15 vasta tsitaadiga

lasen või endale kuuli pähe lihtsalt, nii ajuvaba ikka. 4 päeva tuleb pakk suurbritanniast eestisse, viiendat päeva ootan seda nüüd tallinnasiseselt endale. miks DHL annab oma pakid eesti postile üle??? ma oletan, et kui ma mingit kaupa tellin, siis hinna sees on ikka DHL teenus ja ma usun et kauba müüja teisel pool ka kasutab DHL-i heas usus, et pakk ikka normaalse ajaga jõuab adressaadini.

nüüd aga paki trakingus eesti posti kodulehel juba igasuguseid "ettehelistamisi" (helistati siis, kui ma magasin ja telefon hääletu) ja "kohalkäimisi" (olin tööl, tavaliselt inimesed on päevasel ajal tööl...) ja "ei olnud kättesaadavaid". kusjuures nali veel selles, et elan sisuliselt kohe postkontori juures (mingi 200 meetrit eemal). olen vaielnud eesti postiga selle üle juba oi kui palju juba, et kui mind kätte ei saa, siis jätku kuller pakk kohe sinna postkontorisse, mitte ärgu vedagu seda oma kullerikeskusesse tagasi. aga pole ette nähtud, see jutt läheb nagu kurtidele kõrvadele. icon_evil.gif

viimane kord siis nüüd oli märge "teade saajale". kus see teade on? meili, sms-i või tavapostkastis pole mingit teadet.
Kommentaarid: 83 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 6 :: 7 :: 51
tagasi üles
napoleon
Unknown virus
napoleon

sõnum 28.04.2014 13:49:27 vasta tsitaadiga

Huvitav mis EP teeks, kui panna välismaalt tellides aadressiks pakiautomaat+telefoni nr. Teoorias oleks kõikide jaoks mugavam, pole jamamist kullerite ega teavitustega, samuti ei peaks postkontoris järjekorras seisma.
tagasi üles
salatoimik
HV Guru
salatoimik

sõnum 28.04.2014 13:58:00 vasta tsitaadiga

napoleon kirjutas:
Huvitav mis EP teeks, kui panna välismaalt tellides aadressiks pakiautomaat+telefoni nr. Teoorias oleks kõikide jaoks mugavam, pole jamamist kullerite ega teavitustega, samuti ei peaks postkontoris järjekorras seisma.
Proovi järgi mingi 0.01€ asjaga icon_biggrin.gif
Valvejoodik
HV veteran
Valvejoodik

sõnum 28.04.2014 18:43:10 vasta tsitaadiga

dvd vader kirjutas:
lasen või endale kuuli pähe lihtsalt, nii ajuvaba ikka. 4 päeva tuleb pakk suurbritanniast eestisse, viiendat päeva ootan seda nüüd tallinnasiseselt endale. miks DHL annab oma pakid eesti postile üle??? ma oletan, et kui ma mingit kaupa tellin, siis hinna sees on ikka DHL teenus ja ma usun et kauba müüja teisel pool ka kasutab DHL-i heas usus, et pakk ikka normaalse ajaga jõuab adressaadini.

nüüd aga paki trakingus eesti posti kodulehel juba igasuguseid "ettehelistamisi" (helistati siis, kui ma magasin ja telefon hääletu) ja "kohalkäimisi" (olin tööl, tavaliselt inimesed on päevasel ajal tööl...) ja "ei olnud kättesaadavaid". kusjuures nali veel selles, et elan sisuliselt kohe postkontori juures (mingi 200 meetrit eemal). olen vaielnud eesti postiga selle üle juba oi kui palju juba, et kui mind kätte ei saa, siis jätku kuller pakk kohe sinna postkontorisse, mitte ärgu vedagu seda oma kullerikeskusesse tagasi. aga pole ette nähtud, see jutt läheb nagu kurtidele kõrvadele. icon_evil.gif

viimane kord siis nüüd oli märge "teade saajale". kus see teade on? meili, sms-i või tavapostkastis pole mingit teadet.

DPD paneb igatahes kenasti ukse külge (või mujale) paberikese, kus on kirjas millal üritati üle anda ning millal on uus toomine. Lisaks saab muuta neil neti teel ka kättesaamise asukohta jms. Igati korralik thumbs_up.gif
tagasi üles
salatoimik
HV Guru
salatoimik

sõnum 28.04.2014 19:20:53 vasta tsitaadiga

Valvejoodik kirjutas:
dvd vader kirjutas:

DPD paneb igatahes kenasti ukse külge (või mujale) paberikese, kus on kirjas millal üritati üle anda ning millal on uus toomine. Lisaks saab muuta neil neti teel ka kättesaamise asukohta jms. Igati korralik thumbs_up.gif
Jajah, mulle sadas viimane kord DPD kuller aeda sisse. Esimene küsimus oli "Nimi või? (nimi asemel mu nimi). Ütlen "jah". Edasi kohe käratas: "Mis kurat vale tel numbri paned?" icon_eek.gif
Tra nagu ma süüdi, kui poed üle ei kontrolli, mis numbreid pakile kirjutatakse. Seda enam oli mitu pakki, teistel olid numbrid õiged. Aga ei, ikka suudetakse valida see, kus vale nr peal icon_biggrin.gif

Valvejoodik
HV veteran
Valvejoodik

sõnum 28.04.2014 19:25:01 vasta tsitaadiga

Meil vist sama kuller, Põlvamaal peaks üks masin liikuma, ise ei õnnestunud teda näha kuna suunasin paki asutusse icon_razz.gif
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Arvutifirmade, sidefirmade, logistikafirmade ja tootjate foorum »  Omniva / Eesti Post ja ELS arutelu mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 87, 88, 89 ... 285, 286, 287  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.