praegune kellaaeg 23.06.2025 09:43:35
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
Kas kavatsed peale järelvaatamise lõppemist tellida salvestusteenust 5€ kuus? |
Jah |
|
9% |
[ 51 ] |
Ei |
|
42% |
[ 222 ] |
Mul juba olemas |
|
38% |
[ 200 ] |
Kolin mujale |
|
9% |
[ 48 ] |
|
hääli kokku : 521 |
|
autor |
|
Betamax
HV Guru

|
14.04.2014 13:23:24
|
|
|
armjan kirjutas: |
Betamax kirjutas: |
Kas Elionil on ka mingi statistika, kas ja kui palju kliente neid XXX kanaleid on tellinud?  |
Milleks see info vajalik? |
Uitmõte lihtsalt. Ei midagi muud
|
|
Kommentaarid: 730 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
1 :: |
551 |
|
tagasi üles |
|
 |
Six
HV veteran

|
14.04.2014 17:02:44
|
|
|
armajan, kas Samsungi F8000 seeriale täna välja tulnud (OTA) firmware 1116 uuendus on juba see, mis on eelduseks Elioni äpi suuremateks uuendusteks või on tavaline regulaarne Samsungi poolt välja lastud uuendus?
|
|
Kommentaarid: 40 loe/lisa |
   |
0 :: |
39 |
|
tagasi üles |
|
 |
JOKKER666
HV veteran

|
14.04.2014 17:27:26
|
|
|
Elioni appiga kordustv vaadates jukerdab aegajalt. Vahel hakkab mingil ajal hääl kakkuma ja vahel jääb asi kinni ja viskab saate algusesse. Asi minu telekas või üldine bug?
|
|
Kommentaarid: 47 loe/lisa |
   |
42 |
|
tagasi üles |
|
 |
v1per
HV kasutaja

|
14.04.2014 19:14:06
|
|
|
JOKKER666 kirjutas: |
Elioni appiga kordustv vaadates jukerdab aegajalt. Vahel hakkab mingil ajal hääl kakkuma ja vahel jääb asi kinni ja viskab saate algusesse. Asi minu telekas või üldine bug? |
aeg-ajalt on veel leebelt öeldud... muud ei ole kui ainult üks pidev jukerdamine, eriti ETV saadete puhul... senised updated pole asja absoluutselt paremaks muutnud..
|
|
Kommentaarid: 15 loe/lisa |
   |
14 |
|
tagasi üles |
|
 |
armjan
Kreisi kasutaja
|
14.04.2014 19:20:04
|
|
|
Six kirjutas: |
armajan, kas Samsungi F8000 seeriale täna välja tulnud (OTA) firmware 1116 uuendus on juba see, mis on eelduseks Elioni äpi suuremateks uuendusteks või on tavaline regulaarne Samsungi poolt välja lastud uuendus? |
Ei, see pole see. Tulemas on uuem.
v1per kirjutas: |
JOKKER666 kirjutas: |
Elioni appiga kordustv vaadates jukerdab aegajalt. Vahel hakkab mingil ajal hääl kakkuma ja vahel jääb asi kinni ja viskab saate algusesse. Asi minu telekas või üldine bug? |
aeg-ajalt on veel leebelt öeldud... muud ei ole kui ainult üks pidev jukerdamine, eriti ETV saadete puhul... senised updated pole asja absoluutselt paremaks muutnud..  |
See mure on ammu teada ja vahepealsete uuendustega ei parandatudki neid - polnud FW'ga seonduvalt võimalik.
nagu enne mainisin, oodata on uuendusi. Praeguse teadmise kohaselt aprillis.
|
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
seeru
HV veteran
|
15.04.2014 01:14:59
|
|
|
Statistika jookseb automaatselt aga see ei peagi olema avalik. Mitte ükski ettevõte ei jaga sellist infot avalikult. Pealegi on see OT:) |
Ära arva, et kõik haugi mäluga on või alles eile lasteaiast välja saanud.
Kunagi Elioni TV algusaegade paiku lubati klientidele ilusaid võimalusi, kuidas ikka igaüks ekraanil näeb parajasti vaadatavate saadete edetabelit jne...
Muidugi on Elionil igasugune statistika olemas aga kõvad sõnadesööjad on nad ka olnud.
|
|
tagasi üles |
|
 |
p2ep
HV veteran
|
15.04.2014 10:17:12
|
|
|
Käisin eile korra veel esinduses katsetamas uue nuti kasutajaliidest.
No ei - alles siis lähen üle, kui vägisi sunnitakse. Praegu, soovides kanali kava või saate kirjeldust näha, vajutan üht nuppu. "Uue" korral ... nupuvajutust.
/ oli mingi mõttetera sellise tarkvara mõttekuse kohta, mis kasutab inimest masina nuppudele vajutamiseks /
|
|
Kommentaarid: 32 loe/lisa |
   |
28 |
|
tagasi üles |
|
 |
JazZ
HV kasutaja
|
15.04.2014 12:35:11
|
|
|
Ma leidsin huvitavat lugemist seoses Telia Sonera, Samsung'i ja Evolution Kit'iga > http://www.verimatrix.com/blog/201303/operator-app-exploring-new-business-models-satisfy-subscriber-demand
Esimese küsimuse vastuses väidab Samsung'i esindaja et kasutajal on võimalik oma TV'd uuendada Evolution Kit'i abiga, kuskil pole nagu kirjas et see kaotaks võimaluse kasutada Pay TV app'e (millest selles artiklis just räägitakse). Siin teemas väidab armjan et seda võimalust ei saa Evolution Kit'il kunagi olema. Huvitav kus kohast saaks mingi asjaliku vastuse selles osas? Samsung Eesti kliendituge ja Facebook fännilehte ma olen juba proovinud, sealt ma ei ole kolme kuu jooksul veel mingit vastust saanud.
Kui armjan'i jutt õige on, siis on nagu suht mõttetu eestis Evolution Kit'i toega telekat osta.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Six
HV veteran

|
15.04.2014 13:11:27
|
|
|
Evolution Kitti on mõttetu osta.
Lihtsam on telekas maha müüa, sama raha, mis kuluks Kiti ostmiseks juurde panna ja uus osta.
See reegel toimib muidugi kuni 46" telekate korral.
Suurtemate korral on aasta vanuse teleka müügist saadud raha ja uue hinnavahe liiga suur.
JazZ kirjutas: |
Kui armjan'i jutt õige on, siis on nagu suht mõttetu eestis Evolution Kit'i toega telekat osta. |
viimati muutis Six 15.04.2014 13:13:10, muudetud 1 kord |
|
Kommentaarid: 40 loe/lisa |
   |
39 |
|
tagasi üles |
|
 |
armjan
Kreisi kasutaja
|
15.04.2014 13:23:48
|
|
|
Ma leidsin huvitavat lugemist seoses Telia Sonera, Samsung'i ja Evolution Kit'iga > http://www.verimatrix.com/blog/201303/operator-app-exploring-new-business-models-satisfy-subscriber-demand
Esimese küsimuse vastuses väidab Samsung'i esindaja et kasutajal on võimalik oma TV'd uuendada Evolution Kit'i abiga, kuskil pole nagu kirjas et see kaotaks võimaluse kasutada Pay TV app'e (millest selles artiklis just räägitakse). Siin teemas väidab armjan et seda võimalust ei saa Evolution Kit'il kunagi olema. Huvitav kus kohast saaks mingi asjaliku vastuse selles osas? Samsung Eesti kliendituge ja Facebook fännilehte ma olen juba proovinud, sealt ma ei ole kolme kuu jooksul veel mingit vastust saanud.
Kui armjan'i jutt õige on, siis on nagu suht mõttetu eestis Evolution Kit'i toega telekat osta. |
Vassilis Seferidis, Director, European Business Development, Samsung kirjutas: |
Operators are managing a limited list of STB that receive their services. TV makers are launching new models every year. Will the new "Pay TV-as-App" approach going to lead to new strategy for TV makers: less models but more services?
VS: Each year there is only one version of our Smart TV platform, which means that a Pay TV-as-App service can run on all Samsung Smart TV models in that year. As we introduce enhancements of our Smart TV platform over the coming years the user has the opportunity to upgrade their Smart TV platform via the Evolution Kit, which costs only a small portion of the total cost of the TV. This functionality was demonstrated at CES’13 earlier this year where we have shown a 2012 TV running the 2013 Smart TV Apps, thanks to an upgrade via the Evolution Kit. |
KUI see nii oleks, siis +5. Reaalsus on selline, et Elioni NutiTV ei saa iial olema toetatud üheski Evo-Kitis, kui Samsung selle jaoks omi arendusi ei tee. See info on hetkel pädev ja mingit muutust selles näha ei ole.
Veel - iga aasta on uutel mudelitel 1 SmartHub platvorm, nõus. Aga mida ei mainita, et erineva klassi TV'del on erinev Firmware ja iga FW on eraldi toetatud Elioni NutiTV äpiga. Kui oleks vaid 1 FW, siis oleks lillepidu.
Ma tean, millest räägin.
seeru kirjutas: |
Statistika jookseb automaatselt aga see ei peagi olema avalik. Mitte ükski ettevõte ei jaga sellist infot avalikult. Pealegi on see OT:) |
Kunagi Elioni TV algusaegade paiku lubati klientidele ilusaid võimalusi, kuidas ikka igaüks ekraanil näeb parajasti vaadatavate saadete edetabelit jne...
Muidugi on Elionil igasugune statistika olemas aga kõvad sõnadesööjad on nad ka olnud. |
Seeru, ma ei pea teid haugi mäluga olevaks, samuti mitte lasteaiast tulevana. Kunagi lubatut ma ei tea kommenteerida. Ei oska seda ka äri poolt rohkem teadja. Kui seda on lubatud, siis vabandan. Praegu pole plaanis sellist infot kuvama hakata. Meil on palju prioriteetsemaid töid. Kunagi vb tuleb, kui see otsus tehakse. Seda siis, kui suuremad arendused on tehtud. Rohkem ma ei oska sellel teemal rääkida.
|
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
15.04.2014 13:42:24
|
|
|
Mis selle Evolution kiti point yldse on, teeb vaid äpid ja netis surfamise kiiremaks (kes yldse sealt kaudu surfab....)?
_________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud" |
|
Kommentaarid: 71 loe/lisa |
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
sukelduja
HV Guru

|
15.04.2014 15:17:48
|
|
|
p2ep kirjutas: |
No ei - alles siis lähen üle, kui vägisi sunnitakse. Praegu, soovides kanali kava või saate kirjeldust näha, vajutan üht nuppu. "Uue" korral ... nupuvajutust.
/ oli mingi mõttetera sellise tarkvara mõttekuse kohta, mis kasutab inimest masina nuppudele vajutamiseks / |
Samsungi App puutetundliku puldiga on veel eriti ilge. Ma tõesti proovisin, no ei lähe paremaks. Inimesed tegid tõelise käkerduse kokku. Kui tahtsid teha intuitiivse liidese nagu Applel, siis välja tuli täpselt vastupidi. Less is even more less! Telekaga tuleb 2 pulti kaasa ja ikka peaks veel ühe juurde ostma. Iga kord kui ma teadet näen, et sellel nupul puudub funktsioon, tahaks puldi telekasse visata.
|
|
Kommentaarid: 24 loe/lisa |
   |
24 |
|
tagasi üles |
|
 |
JazZ
HV kasutaja
|
15.04.2014 15:30:05
|
|
|
Six: Mu telekad on kõik paraku natuke suuremad kui 46 tolli.
armjan: Ma sain juba üsna ammu aru et asi on Samsungi firmware taga. Seda enam tundus mulle imelik Elioni jutt, et app'i arendatakse Evolution Kit'ile, seda räägiti kuni eelmise aasta detsembrini. Teisest otsast jääb mulle arusaamatuks miks räägitakse seal minu poolt viidatud artiklis Evolution Kit'ist kui nad ei plaanigi kunagi sellel teemaks olevat lahendust pakkuda.
Ehk siis küsimus on, kas Samsung on siis Elion'ile öelnud et 2014 Evolution Kit'ide jaoks vajalikku arendust ei tule või millel Sinu väide põhineb?
Jeesus188: See sõltub konkreetsest telekast, aga üldiselt uuendab Evolution Kit nii riist kui tarkvara. Näiteks eelmise aasta 9 seeria telekad on suht mõttetud ilma 2014 aasta Evolution Kit'ita, sest see Evolution Kit lisab HDMI2, HEVC jne, ilma nendeta on suht võimatu selle 4k telekaga 4k'd vaadata (välja arvatud Samsungi demo videod siis).
|
|
tagasi üles |
|
 |
indrpo
HV Guru
|
15.04.2014 18:36:02
|
|
|
Muidugi on Elionil igasugune statistika olemas aga kõvad sõnadesööjad on nad ka olnud. |
www.minutv.ee on hetkel vaadatavate saadete top olemas. Püüan, ennast küll Elioni asjadega kursis hoida, aga ei meenu, et kunagi üldse arendusplaanides seda nutitv menüüs kuvada oleks olnud, võimalik, et sellest on räägitud kui võimalikust variandist aga mitte lahendusest.
/ oli mingi mõttetera sellise tarkvara mõttekuse kohta, mis kasutab inimest masina nuppudele vajutamiseks / |
Tõsi, testimine esinduses annab mingi nägemuse uuest teenusest ja selle kasutamisest. Kastusharjumus tuleb aga pikema ajalisel kasutamisel kuid nii see on. Samas on kliente kes värske kliendina ütlevad esimese lausena, vau, nii lihtne pult. Võibolla ei sisalda see lause teadmist menüüst ja pidevast kasutamisest aga tagasisides ei ole nagu kurdetud. Avalikustamisele mitte kuuluvad numbrid räägivad seda, et esimesel testikuul teenuse lõpetajate hulk ei ole märkimist väärt. Sama nagu varasemalt mainitud uue nutitv pealt vanale tagasi minejate arv.
sukelduja kirjutas: |
Samsungi App puutetundliku puldiga on veel eriti ilge. Ma tõesti proovisin, no ei lähe paremaks. Inimesed tegid tõelise käkerduse kokku. Kui tahtsid teha intuitiivse liidese nagu Applel, siis välja tuli täpselt vastupidi. Less is even more less! Telekaga tuleb 2 pulti kaasa ja ikka peaks veel ühe juurde ostma. Iga kord kui ma teadet näen, et sellel nupul puudub funktsioon, tahaks puldi telekasse visata. |
Elion tegi koos menüü ja puldi, käivad kokku nagu sukk ja saabas. Kindlasti leiad smarhubist palju äppe millel ei toimi enamik samsungi originaal puldil olevatest nuppudest. Kui Elioni äpp ütleb, et see nupp ei toimi siis teised äpid ei tee midagi, vajuta palju jõuad.
Six: Mu telekad on kõik paraku natuke suuremad kui 46 tolli.
armjan: Ma sain juba üsna ammu aru et asi on Samsungi firmware taga. Seda enam tundus mulle imelik Elioni jutt, et app'i arendatakse Evolution Kit'ile, seda räägiti kuni eelmise aasta detsembrini. Teisest otsast jääb mulle arusaamatuks miks räägitakse seal minu poolt viidatud artiklis Evolution Kit'ist kui nad ei plaanigi kunagi sellel teemaks olevat lahendust pakkuda.
Ehk siis küsimus on, kas Samsung on siis Elion'ile öelnud et 2014 Evolution Kit'ide jaoks vajalikku arendust ei tule või millel Sinu väide põhineb?
Jeesus188: See sõltub konkreetsest telekast, aga üldiselt uuendab Evolution Kit nii riist kui tarkvara. Näiteks eelmise aasta 9 seeria telekad on suht mõttetud ilma 2014 aasta Evolution Kit'ita, sest see Evolution Kit lisab HDMI2, HEVC jne, ilma nendeta on suht võimatu selle 4k telekaga 4k'd vaadata (välja arvatud Samsungi demo videod siis). |
See jutt, et Elion hakkab evo kitti toetama liigub foorumites täpselt samasuguste spekulatsioonide alusel nagu su viimane kommentaargi. Elion püüdis eelmisel suvel seda Samsungiga läbi rääkida ning oligi teadmine, et hakkab toetama kuid teatavasti ei toeta seni kuni ei toeta. Lõppvastus on juba öeldud, Samsungi evo kitt ei hakka toetama ning see vastus oli palju varem välja öeldud kui detsembris. Selle vastuse annab Samsung, mitte Elion seega armjan räägib täpselt nii nagu asjad on.
Ilmselgelt on Samsungi jaoks Elioni rakendus vaid üks pisike killuke kogu Samsungi ärist ja on ka loogiline, et nad igasuguste pisikeste äpimeistrite jaoks ei hakka mägesid liigutama. Olgu see põhjus mis on aga tõenäolselt läheks see evo kiti jaoks liiga kulukaks sest seadeldis on sisuliselt teleri uus aju ja vana lülitatakse välja.
|
|
Kommentaarid: 259 loe/lisa |
   |
2 :: |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
JazZ
HV kasutaja
|
15.04.2014 18:55:20
|
|
|
indrekp kirjutas: |
See jutt, et Elion hakkab evo kitti toetama liigub foorumites täpselt samasuguste spekulatsioonide alusel nagu su viimane kommentaargi. Elion püüdis eelmisel suvel seda Samsungiga läbi rääkida ning oligi teadmine, et hakkab toetama kuid teatavasti ei toeta seni kuni ei toeta. Lõppvastus on juba öeldud, Samsungi evo kitt ei hakka toetama ning see vastus oli palju varem välja öeldud kui detsembris. Selle vastuse annab Samsung, mitte Elion seega armjan räägib täpselt nii nagu asjad on.
Ilmselgelt on Samsungi jaoks Elioni rakendus vaid üks pisike killuke kogu Samsungi ärist ja on ka loogiline, et nad igasuguste pisikeste äpimeistrite jaoks ei hakka mägesid liigutama. Olgu see põhjus mis on aga tõenäolselt läheks see evo kiti jaoks liiga kulukaks sest seadeldis on sisuliselt teleri uus aju ja vana lülitatakse välja. |
Kui täpne olla, siis see jutt ei liikunud ainult foorumites. Kõigepealt kinnitas mulle nii Elion'i poes töötaja, infoliin ja lõpuks ka tehniline tugi et äpp on juba olemas ja viga on minu telekas. Siis kui lõpuks aru saadi et ei ole seda app'i, siis tuli jutt et arendus käib. Viimati vastas seda info@elion.ee detsembri kuus. Hoopis seda et seda app'i Evolution Kit'ile ei tule, on öeldud ainult foorumites. Aga see selleks, kõik see jutt oli ju 2013 aasta Evolution Kit'i kohta, vähemalt mina küll ei eeldanud et see üldiselt Evolution Kit'i kohta käib ja et mitte ükski tuleviku Evolution Kit ka seda võimalust ei saa, nagu armjan siin väidab?
|
|
tagasi üles |
|
 |
ivokas
HV veteran

|
15.04.2014 19:00:26
|
|
|
See EK tulek oli ka paari suurima elektroonikapoe müügimeeste argument samsungi telekate maha parseldamise juures.
_________________ Reisijate ja fekaali vedu kahekorruselise bussiga.
Praepelmeenid ja Vana Tallinn suudavad nii mõndagi muuta! |
|
Kommentaarid: 65 loe/lisa |
   |
61 |
|
tagasi üles |
|
 |
p2ep
HV veteran
|
15.04.2014 19:04:44
|
|
|
Tõsi, testimine esinduses annab mingi nägemuse uuest teenusest ja selle kasutamisest. Kastusharjumus tuleb aga pikema ajalisel kasutamisel |
Tuleb-tuleb. Ma ainult ei mõista, mis ma peaks harjuma mitu korda nuppu tallama 1 korra asemel?
Pult on jah lihtsam, kui nuppude arvu vaadata. Samas - kui kaua need noolenupud (õieti see kehvasti elektrit juhtiv kiht seal padjakeste all) vastu peavad, kui nad pidevalt valu saavad? Kahtlustan, et "ühe nupuga" pultide eluiga on alla poole S2 omast.
|
|
Kommentaarid: 32 loe/lisa |
   |
28 |
|
tagasi üles |
|
 |
indrpo
HV Guru
|
15.04.2014 19:07:38
|
|
|
Ilmselgelt on Samsungi jaoks Elioni rakendus vaid üks pisike killuke kogu Samsungi ärist ja on ka loogiline, et nad igasuguste pisikeste äpimeistrite jaoks ei hakka mägesid liigutama. Olgu see põhjus mis on aga tõenäolselt läheks see evo kiti jaoks liiga kulukaks sest seadeldis on sisuliselt teleri uus aju ja vana lülitatakse välja. |
Kui täpne olla, siis see jutt ei liikunud ainult foorumites. Kõigepealt kinnitas mulle nii Elion'i poes töötaja, infoliin ja lõpuks ka tehniline tugi et äpp on juba olemas ja viga on minu telekas. Siis kui lõpuks aru saadi et ei ole seda app'i, siis tuli jutt et arendus käib. Viimati vastas seda info@elion.ee detsembri kuus. Hoopis seda et seda app'i Evolution Kit'ile ei tule, on öeldud ainult foorumites. Aga see selleks, kõik see jutt oli ju 2013 aasta Evolution Kit'i kohta, vähemalt mina küll ei eeldanud et see üldiselt Evolution Kit'i kohta käib ja et mitte ükski tuleviku Evolution Kit ka seda võimalust ei saa, nagu armjan siin väidab? |
Sellest võime järeldada, et paljud Elioni töötajad loevad foorumeid.
Siseinfona võin öelda, et töötajatele on informeeritud ainult seda, et uuritakse evo kitile toe saamist ja järgmisena, et evo kitile ei tule äppi. Väga võimalik, et teenindaja eksis info edastamisega, ei vaidle vastu. Aeg langes kokku planeeritud uue nutitv turule tuleku ajaga ning seosest samsungi uue nutitvga, motorola uue nutitvga ning uue puldi ja igasuguste versioonide uuendamistega.
|
|
   |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
Pailaps
HV Guru
|
15.04.2014 19:19:21
|
|
|
Tõsi, testimine esinduses annab mingi nägemuse uuest teenusest ja selle kasutamisest. Kastusharjumus tuleb aga pikema ajalisel kasutamisel |
Tuleb-tuleb. Ma ainult ei mõista, mis ma peaks harjuma mitu korda nuppu tallama 1 korra asemel?
Pult on jah lihtsam, kui nuppude arvu vaadata. Samas - kui kaua need noolenupud (õieti see kehvasti elektrit juhtiv kiht seal padjakeste all) vastu peavad, kui nad pidevalt valu saavad? Kahtlustan, et "ühe nupuga" pultide eluiga on alla poole S2 omast. |
Kusjuures aluspulte, mida katsetati oli enam, kui kolm. Viimane on koostekvaliteedilt kusjuures kõige vastupidavam ja väikseim.
_________________ Ma trollin 50% oma postitustest. |
|
Kommentaarid: 56 loe/lisa |
   |
52 |
|
tagasi üles |
|
 |
JazZ
HV kasutaja
|
15.04.2014 19:23:14
|
|
|
Kui täpne olla, siis see jutt ei liikunud ainult foorumites. Kõigepealt kinnitas mulle nii Elion'i poes töötaja, infoliin ja lõpuks ka tehniline tugi et äpp on juba olemas ja viga on minu telekas. Siis kui lõpuks aru saadi et ei ole seda app'i, siis tuli jutt et arendus käib. Viimati vastas seda info@elion.ee detsembri kuus. Hoopis seda et seda app'i Evolution Kit'ile ei tule, on öeldud ainult foorumites. Aga see selleks, kõik see jutt oli ju 2013 aasta Evolution Kit'i kohta, vähemalt mina küll ei eeldanud et see üldiselt Evolution Kit'i kohta käib ja et mitte ükski tuleviku Evolution Kit ka seda võimalust ei saa, nagu armjan siin väidab? |
Sellest võime järeldada, et paljud Elioni töötajad loevad foorumeid.
Siseinfona võin öelda, et töötajatele on informeeritud ainult seda, et uuritakse evo kitile toe saamist ja järgmisena, et evo kitile ei tule äppi. Väga võimalik, et teenindaja eksis info edastamisega, ei vaidle vastu. Aeg langes kokku planeeritud uue nutitv turule tuleku ajaga ning seosest samsungi uue nutitvga, motorola uue nutitvga ning uue puldi ja igasuguste versioonide uuendamistega. |
Väga tore et loevad ja et mõni viitsib mõnele küsimusele vastata ka. Kas ma sain nüüd õigesti aru, et ükski tuleviku Evolution Kit (pean silmas 2014 ja edasi) ei ole võimaline Elion'i app'i jooksutama? Või oli jutt sellest et 2013 Evolution Kit ei saa kunagi seda tuge?
|
|
tagasi üles |
|
 |
indrpo
HV Guru
|
15.04.2014 20:24:36
|
|
|
Nagu armjan juba ütles, Samsungilt info, et ükski Kit ei hakka Elioni rakendust toetama.
Reaalsus on selline, et Elioni NutiTV ei saa iial olema toetatud üheski Evo-Kitis, kui Samsung selle jaoks omi arendusi ei tee. See info on hetkel pädev ja mingit muutust selles näha ei ole. |
Nördimust ei pea väljendama, olen ise 2012 aasta Samsungi kasutaja ning pean leppima, et Kiti tugi on telerile täiesti kasutu kui kit ise on ilma Elioni rakenduse toeta
NB! kellelegi kindlasti hea info, Comtrendid nüüd Elioni e-poes superalega, lõpumüük ja asendust ei ole plaanis esialgu tuua.
https://pood.elion.ee/productInfo/57/elektrivorguadapteri-komplekt-comtrend-pg-9020/PG9020
|
|
   |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
sukelduja
HV Guru

|
15.04.2014 23:23:45
|
|
|
Pailaps kirjutas: |
Pult on jah lihtsam, kui nuppude arvu vaadata. Samas - kui kaua need noolenupud (õieti see kehvasti elektrit juhtiv kiht seal padjakeste all) vastu peavad, kui nad pidevalt valu saavad? Kahtlustan, et "ühe nupuga" pultide eluiga on alla poole S2 omast. |
Kusjuures aluspulte, mida katsetati oli enam, kui kolm. Viimane on koostekvaliteedilt kusjuures kõige vastupidavam ja väikseim. |
Et peab kõige paremini vastu ja teeb minimaalset kahju kui omanik selle raevus televiisorisse, vastu seina või kuhugi riiulitesse viskab?
sukelduja kirjutas: |
Samsungi App puutetundliku puldiga on veel eriti ilge. Ma tõesti proovisin, no ei lähe paremaks. Inimesed tegid tõelise käkerduse kokku. Kui tahtsid teha intuitiivse liidese nagu Applel, siis välja tuli täpselt vastupidi. Less is even more less! Telekaga tuleb 2 pulti kaasa ja ikka peaks veel ühe juurde ostma. Iga kord kui ma teadet näen, et sellel nupul puudub funktsioon, tahaks puldi telekasse visata. |
Elion tegi koos menüü ja puldi, käivad kokku nagu sukk ja saabas. Kindlasti leiad smarhubist palju äppe millel ei toimi enamik samsungi originaal puldil olevatest nuppudest. Kui Elioni äpp ütleb, et see nupp ei toimi siis teised äpid ei tee midagi, vajuta palju jõuad.
|
Oi milline geniaalsus, app mõnitab kasutajat, et äragu pressigu nuppe millel funktsioone pole? MIS KASU SEST TEATEST ON!? Ahh?
Mind ei huvita see smarthub, mul on nutiseadmeid kodus 10+ tükki. Ma tahan televiisorit vaadata. Normaalset saatekava tahaks. Subtiitreid tahaks. Miks Samusungi muud asjad töötavad nagu kulda. Äkki sa lepiksid asjaoluga, et see elioni uus pult ja kogu applikatsiooni loogika on väga, väga andetute inimeste poolt disainitud? Nad võiksid minna parem prügi sorteerima ( suurmaid oskusi nõudvale tööle ei julgeks neid soovitada ). Katsu aru saada, et mingi haledate aredajate punt mingis ida-euroopa kolka telekommi juures, millel on kasutajaid vähem kui suuremal nutiseadmete tootjal töötajaid, ei suuda eales oma ergonoomika ja arenduse kvaliteediga võistelda näiteks Samsungi enda arendusega. Või veel vähem Apple omaga, mille haledat paroodiat nad etendavad meil siin ja üritavad parandada seda, mis ei ole katki. Samsungil televiisoritel juba on pult, isegi kaks. See televiisor ei vaja kolmandat pulti! Kui sa mõnda nendest "geeniustest" kohtad, siis ütle neile palun edasi, et inimkonna progressi nimel võiksid nad tõsiselt enesetapu sooritamise peale mõelda ja kindlasti peaksid nad genofondi hüvanguks loobuma laste saamisest või paluma oma elukaaslastel mõne teise partneriga need hankida.
|
|
Kommentaarid: 24 loe/lisa |
   |
24 |
|
tagasi üles |
|
 |
LongHorn
HV kasutaja

|
16.04.2014 00:00:05
|
|
|
sukelduja, paratamatult on arendusmaailmas olukord selline et esialgu võib rakenduses vigu esineda palju aga asi pika peale laheneb.
Mis aga muudesse appidesse puutub siis Elioni puhul on mõneti ikka keerulisem kui mõni väiksem rakendus.
Suuremate rakenduste puhul on aga tegemist tunduvalt suurema arendustiimi ja turuosaga kui selleks on meie pisike Eesti oma Elioniga.
Nagu armjan on ka enne maininud, siis Elioni arendustiim hea meelega pushiks neid uuendusi kiireminigi sinna kui vaid saaks. Mida kiiremini nad saaksid seda pushida neid seda kiiremini laheneksid kõik probleemid.
ot: |
Võimalik, et Elion isegi enne appi-arenduse algust ei teadnudki tõsiasja, et rakenduse marketisse saamine nii aegavõttev on või siis et iga uue FW uuendusega võib asi paigast ära minna.
Mis aga disaineritesse puutub, siis on sedasi ütlemine kohatu. Tihtilugu on disaini puhul nii et ühtedele meeldib, teised harjuvad ära/on savi ja kolmandad tulihingeliselt ei salli seda.
Tegemist on arendusmaailmaga ning kõik ei saagi kõigele meeldida. Antud teate kohta ei tähelda küll et siin oleks palju eelnevalt räägitud ning mõnele on see tõesti infoks et ei oleks teadmatuses.
Võid aga teha ettepaneku et ehk tehaksegi kuskile seadetesse rubilnik "ära kuva mittetöötavate nuppude korral veateadet" vms. Või siis äkki pakud end ise tööle analüütikuna või mõne muu tegelasena ning tood helgeid ideid lauale kuidas teha asja nii hästi et kõigile meeldiks?
Aga kes käsib Sul seda pulti kasutada Samsungi telekal. Kasuta ühte ja ole rahul sellega! Mulle näiteks väga meeldib samsungi touchpadiga pult ja see töötab ideaalselt koostöös Elioni rakenduse ja võimendiga.
Jube hea oleks kui teleri platformiks oleks Windows või Android, rakenduste arendus oleks tunduvalt lihtsam.
Esimese rakendused läbivad küll karmima kontrolli marketi jaoks kuid endiselt jõuavad need üpris kiiresti live'i.
|
|
|
Kommentaarid: 10 loe/lisa |
   |
10 |
|
tagasi üles |
|
 |
seeru
HV veteran
|
16.04.2014 02:41:45
|
|
|
www.minutv.ee on hetkel vaadatavate saadete top olemas. Püüan, ennast küll Elioni asjadega kursis hoida, aga ei meenu, et kunagi üldse arendusplaanides seda nutitv menüüs kuvada oleks olnud, võimalik, et sellest on räägitud kui võimalikust variandist aga mitte lahendusest. |
Ma meenutan siis sulle natuke.
Nagu sa tead, siis sina ise oled Elioni foorumis kõige suurem tsensor olnud ja lehekülgede ja isegi teemade kaupa asju kustutanud. Asju, mis öeldi välja aga mingil hetkel enam ei sobinud, sest vastava infoga leheküljed kustusid või muutusid ka muudel Elioni lehtedel.
Seega ei saagi iga asja kohta enam linki tuua.
Aga statistika kuvamisest koduse TV ekraanil rääkis kindlas kõneviisis mees, kes oli hiljem visiooniga mees, ja kes veel hiljem Elionist kinga sai.
(Mitte et mul seda statistikat õudselt vaja oleks, aga huvitav oleks ikka vahel olnud)
|
|
tagasi üles |
|
 |
indrpo
HV Guru
|
16.04.2014 07:47:10
|
|
|
sukelduja, njaa....
www.minutv.ee on hetkel vaadatavate saadete top olemas. Püüan, ennast küll Elioni asjadega kursis hoida, aga ei meenu, et kunagi üldse arendusplaanides seda nutitv menüüs kuvada oleks olnud, võimalik, et sellest on räägitud kui võimalikust variandist aga mitte lahendusest. |
Ma meenutan siis sulle natuke.
Nagu sa tead, siis sina ise oled Elioni foorumis kõige suurem tsensor olnud ja lehekülgede ja isegi teemade kaupa asju kustutanud. Asju, mis öeldi välja aga mingil hetkel enam ei sobinud, sest vastava infoga leheküljed kustusid või muutusid ka muudel Elioni lehtedel.
Seega ei saagi iga asja kohta enam linki tuua.
Aga statistika kuvamisest koduse TV ekraanil rääkis kindlas kõneviisis mees, kes oli hiljem visiooniga mees, ja kes veel hiljem Elionist kinga sai.
(Mitte et mul seda statistikat õudselt vaja oleks, aga huvitav oleks ikka vahel olnud) |
Ei mäleta, et sealt ka midagi sellist kustutada vaja oleks olnud, enamasti ikka sellist ebameeldivat räuskamist. Mul endal oli seal vaid ühe teema haldamise võimalus ja seda ma ka tegin, inimesed tundsid, et ebasobiva sisu kustutamine on sõnavabaduse piiramine, sestap sai ka loobutud. Eks see Elioni foorumi laev tüürib vaikselt karile kui seal silma peal keegi ei hoia. Olen suhteliselt kindel, et ükskord liidetakse EMT foorumi laadne lahendus ka Elioni lehega mis kuidagi toodete ja teenustega seoses olema saab. Hetkel on see foorum lihtsalt mingi ajalooline peldikusein kus 5-6 tüüpi ennast kergendamas käivad
Kui nüüd Lilje visioonidest rääkida, siis kõik on võimalik kuid nagu ütlesin, neist mitmed teostuseni ei jõudnuki. Tõenäoliselt maailma parimad praktikad ei soosinud ekraanil top saadete vaadatavuse kuvamist ning reklaamivaba kordusTV sai rohkem punkte.
Mingi us.imdb.com laadse 5 tärnisüsteemi võiks ju muidugi luua ja just kordusTV alla. Eks neid ideid tuleb nagu Vändrast saelaudu ainult Elion ei jõua neid nii kiiresti seina taguda.
|
|
   |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|