|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
| autor |
|
puna
HV Guru

|
05.04.2014 12:37:04
|
|
|
| Max Powers kirjutas: |
Normaalne klient ei lähe poodi arve maksmiseks. Arve tasumiseks on mugavamad viisid.
Sularahaga kaasneb ka kogu käitlemisega seotud jama |
Ebanormaalsed kolivad teistesse võrkudesse ümber.
|
|
| Kommentaarid: 361 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
1 :: |
313 |
|
| tagasi üles |
|
 |
W!ngs
HV kasutaja

|
05.04.2014 13:30:18
|
|
|
Plaan Elisast ära tulla, aga vaadates teisi teenusepakkujaid, siis valik pole kuigi hea. Plaan oli võtta uus 4G telefon + 4G nutipakett, aga jääb mulje, et keegi paku midagi head.
EMT: 500 eurone telefon (uus plaanitav telefon hakkaks 700€ maksma), 10GB piiratud 3G/4G internetti ja mingi 100-200 minutit kõneaega ja kalkulaator näitas 42 eurot. See peaks soodne olema või? Ja see kaasneks 24-tähtajalise lepinguga.
Tele2: esmapilgul vaadates ei paku üldse 4G nutipaketti, vaid lihtsalt mobiilset internetti. Eeldan, et sinna tuleb siis mingi lisapakett kõnedeks ja SMSideks juurde võtta, kus kõned ja SMSid maksavad tõenäoliselt 0.06 senti, mida ma kuskilt enne tähele panin.
Elisa: Nutikalt piiramatu 4G pakett 16 eurot, 1000 kõneminutit, piiramatult SMSe.
Jätan ma midagi kahe silma vahele või Elisa tundub kõige parem variant olevat? On kellelgi erinevate teenusepakkujatega kogumusi seoses 4G leviga ja niisama soovitusi uue paketi valimisel koos telefoniga.
|
|
| Kommentaarid: 23 loe/lisa |
   |
0 :: |
23 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Dirty Harry
HV Guru

|
05.04.2014 15:19:24
|
|
|
W!ngs, kui lihtsalt mõõdetavaid suurusi (andmemaht, kõneminutid, SMSid) kokku lugeda siis EMT pole üldiselt odav koht. Seega kui nende kriteeriumite järgi valid ja oled hinnatundlik siis Elisa on vist kõige soodsam aga Tele2 on üsna samas klassis.
Omaette suurused on raskestimõõdetavad detailid:
* levi kvaliteet (linnas, maal, suvilas, rongiga sõites)
* mastide koormatus (kas maakohas üldse on operaatoril 3 või 4G levi? linnas pole üldiselt probleeme), kas õhtuti on link koomas ja bittigi ei poe läbi?
* usaldusväärsus (kas lepingud on mõistlikud või on sisse kirjutatud üsna korraliku leppetrahvid kasutaja eksimuse korral)
* probleemide lahendamine (kui teed vea siis kas opekas kütab täiega anaali või on mõistlik)
* varjatud kulud, kallid lisateenused
Ning vaat' nendega on keeruline - igaüks näeb enda mätta otsast ning eks ürita kuidagi aru saada.
Mina (kui äärmiselt vale hindaja kuna ma pole erapoolik sel teemal) kes ma olen vist pea 8 aastat EMT'd kasutanud arvan, et teenus on enda hinda väärt. Jah, EMT on kallim kui teised - aga see-eest kõik töötab nagu kellavärk. 4G kiirus alla 10 Mbps ei kuku, pigem on allasuunas 20-30, üles 15 (tõsi, ma kasutan reeglina linnas), kõned ei katke 3G võrgus, SMSid ka liiguvad.
Üks murekoht on olnud - aasta tagasi kevadel 4G levikuga muutus 3G märkimisväärselt sitaks ja katkendlikuks. Kuna mul oli võimalus 4G peale minna siis see kokkuvõttes ei teinud väga suurt tuska - aga natuke muutis ettevaatlikuks. Enam ma ei tea, mis seisus EMT 3G andmeside on aga kui on plaan seda kasutada siis soovitan soojalt enne üle kontrollida.
Ahjaa - kui plaanid telefoni ka osta siis tasub arvestada, et järelmaks on jõukatele inimestele (aga noh, 700-eurone telefon on ka märk sellest, et raha pole ilmselt probleemiks). Ma ei ole kindel palju on moblafirmadel järelmaksuprotsent kuid miski 10% vist ikka? Ma olen vist ka pea 20% kanti ulatuvad intressi kohanud. Kui muidugi see protsent on kuidagi peidetud kuutasu sisse siis peab eriti hoolega üle vaatama, mille eest tasud.
Muide - miks üldse Elisast lahkud?
|
|
| Kommentaarid: 186 loe/lisa |
   |
147 |
|
| tagasi üles |
|
 |
jägaja
HV Guru

|
05.04.2014 16:04:05
|
|
|
Ma läheks ära Elisast viletsa 3G levi pärast. Kohad, kus viibin väljaspool kodu, on asi ikka väga uimane. Kodus, kus on niikuinii WiFi, on 3G levi ka korralik.
Valida pole aga mittemillegi vahel. Igal teenusepakkujal omad miinused ja hind on üldjuhul sama, kui täpsemalt uurima hakata.
Kellel sisalduvad kõik teenused esialgi tunduvas kõrgevõitu hinnas, teistel aga esialgu mõistlikuna tunduva hinnaga paketti tuleb mingite lisaasjade eest salamisi juurde ja võitu nagu enam ei olegi.
Üks kalendriaasta tagasi veel oli nagu võimalik mingeid soodsamaid 3Gnett + kõned pakette krabada, nüüdseks on need eri tegijatel ühtlustunud.
Kui aga kliendil on 3G võimekusega telefon ja operaatori 3G levi halveneb, siis valides asemele palju kõrgema hinnateasemega 4G teenuse puhul ju poleks sellest mingit kasu? Maksad juurde uue telefoni eest ja netipaketi eest, kuna operaatoril halvenes leviala?
_________________ " Maailm on täis kõikvõimalike külatarkade kogukondi, kelle ühine joon on teadus- ja tõenduspõhisele elukäsitusele vastandumine." |
|
| Kommentaarid: 145 loe/lisa |
   |
130 |
|
| tagasi üles |
|
 |
W!ngs
HV kasutaja

|
05.04.2014 16:06:42
|
|
|
Need detailid, mis sa välja tõid, millele tuleks tugineda valides oma teenusepakkujat ongi enamasti negatiivseks kujunenud Elisa puhul. Seepärast uuringi, et mida teistel on pakkuda ja kui kalliks see mulle kujuneda võib. Ja ei saa väita, et raha pole probleemiks, aga pole halb meel maksta kiirema, parema, kvaliteetsema telefoni eest rohkem, kuna see on pidevalt kasutuses ning ma ei kannata absoluutselt lagi telefonis.
Elisal 3G võrk on nagu ta on, ehk enamasti sitt. TuneIn'ist ei saa isegi raadiot kuulata korralikult, sest pidevalt bufferdab ja otsib/ootab paremat võrku. Maruvihale ajab. Pole mõtet mingisugust kiiremat, uut 3G paketti ka taga ajada, kui kord näitab H+, kord EDGE. Eks olen isegi EMT kohta pigem head kuulnud, erinevalt Elisast, kuid see teenuse hind on tõepoolest kallim. Huvitab jubedalt kellel on kõige parem levi ning stabiilseim 4G võrk. Teeks valiku märksa lihtsamaks. Sinu jutust hetkel järeldub, et EMT'l on see hea, aga teistel... Enne pole mõtet kallima raha eest EMT'sse üle minna, kui olen selles osas selgusele saanud.
viimati muutis W!ngs 05.04.2014 16:08:30, muudetud 1 kord |
|
   |
23 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Sold OUT
Aeg maha 1p

|
05.04.2014 16:08:24
|
|
|
| Lahkusin ka elisast just levi pärast 2a tagasi. Isegi 2G oli mul kodus puudulik ja seda praktiliselt tallinna kylje all. Samas kui elisas sai 20 euroga hakkama siis EMT arveid naljalt alla 30 eur ei tule.
|
|
| Kommentaarid: 94 loe/lisa |
   |
5 :: |
81 |
|
| tagasi üles |
|
 |
W!ngs
HV kasutaja

|
05.04.2014 16:11:48
|
|
|
| Hetkel mul on mingisugune nutipakett 8 Elisas, maksab 8 eurot kuus -- piiramatu Internet, (paar) tuhat tasuta minutit kõikidesse võrkudesse ja SMSid 0.01 sendi eest. Praegused uued paketid läheksid tunduvalt kallimaks, aga sel odaval paketil pole ka mõtet, kui levi pole.
|
|
   |
23 |
|
| tagasi üles |
|
 |
okest
Kreisi kasutaja

|
05.04.2014 20:15:20
|
|
|
Koliks ka EMT-i vist üle, 2G levi pole elisal kodukohas eriti, 3g pooliku pulgaga tuleb akna juures, ainult räägi akna juures kogu aeg. Samas emal EMT 3G/2G mõlemad normaalse leviga igas toas...
Siit ka küsimus, et mulle hetkel väga sobib elisa nutipakett(1mbit/s, 15gb, 0.01 sõnumid ja kõneminut, 5€). Kas EMT-il on samaväärset pakkuda? Lehel surfan siin küll aga ei leia kuidagi, võibolla olen lihtsalt loll.
|
|
| Kommentaarid: 134 loe/lisa |
   |
131 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Sold OUT
Aeg maha 1p

|
05.04.2014 20:17:56
|
|
|
| tsitaat: |
Kas EMT-il on samaväärset pakkuda? Lehel surfan siin küll aga ei leia kuidagi, võibolla olen lihtsalt loll.
|
kodulehel kirjas ei ole. võta emt'ga yhendust või mine esindusse kohale... või siis koosta endale sobiv "minu emt" pakett
_________________ Every version of the garment appears to be sold out online, with prospective shoppers given the opportunity to join a waitlist. |
|
| Kommentaarid: 94 loe/lisa |
   |
81 |
|
| tagasi üles |
|
 |
indrpo
HV Guru
|
05.04.2014 20:33:37
|
|
|
| oke139 kirjutas: |
Koliks ka EMT-i vist üle, 2G levi pole elisal kodukohas eriti, 3g pooliku pulgaga tuleb akna juures, ainult räägi akna juures kogu aeg. Samas emal EMT 3G/2G mõlemad normaalse leviga igas toas...
Siit ka küsimus, et mulle hetkel väga sobib elisa nutipakett(1mbit/s, 15gb, 0.01 sõnumid ja kõneminut, 5€). Kas EMT-il on samaväärset pakkuda? Lehel surfan siin küll aga ei leia kuidagi, võibolla olen lihtsalt loll. |
nüüd on iga asjaga hulga pakette, igaühega saad petta, seega praegu lööb pähe, et võta see mobiilne elu koos ema EMT paketiga ja koos on odavam... iseasi kuidas arve jookseb.
|
|
| Kommentaarid: 262 loe/lisa |
   |
2 :: |
228 |
|
| tagasi üles |
|
 |
puna
HV Guru

|
05.04.2014 21:07:09
|
|
|
Mulle helistatti ükspäev Tele2 ja vastasin ausalt nende küsimustele ja kui pakkumise sain siis küsisin kus on asja mõte kui kallimaks kõik läheb.
Vastati, et ega vist polegi ja pandi toru ära.
Lahkusin Elisast paar aastat tagasi puhtalt nende suhtumise tõttu asjadesse.
Arved langesid üle 2x kasutusel 3 nr ja mobiilne nett kõigil ning arved jäävad 25.- sisse 3 nr peale kokku.
|
|
   |
313 |
|
| tagasi üles |
|
 |
okest
Kreisi kasutaja

|
05.04.2014 23:07:08
|
|
|
| Saatsin kirja ära, eks kuuleb neilt siis. Pean nkn käima sebi kontoris keskuses, might as well minna käia emtis.
|
|
   |
131 |
|
| tagasi üles |
|
 |
salasilm66
HV vaatleja
|
05.04.2014 23:31:00
|
|
|
| puna kirjutas: |
Mulle helistatti ükspäev Tele2 ja vastasin ausalt nende küsimustele ja kui pakkumise sain siis küsisin kus on asja mõte kui kallimaks kõik läheb.
Vastati, et ega vist polegi ja pandi toru ära.
Lahkusin Elisast paar aastat tagasi puhtalt nende suhtumise tõttu asjadesse.
Arved langesid üle 2x kasutusel 3 nr ja mobiilne nett kõigil ning arved jäävad 25.- sisse 3 nr peale kokku. |
mnjah, minul on tele2 "minu pere" pakett kus 10€ kuutasu eest on 2000 minutit kõnesid ja 1000 sms kokku 10 numbri peale jagatuna ja lisaks aastane netisoodustus 50%.
Seega on mul 10 telefoninumbrit millest kolm kasutavad ka internetti, lisaks veel 3 netipulka ja arve kokku umbes 35 euri (kui ka mobiilparkimine sees)
Pole elus nii vähe maksnud ja ei kurda
|
|
| tagasi üles |
|
 |
puna
HV Guru

|
05.04.2014 23:50:54
|
|
|
| Pole just paha pakett jah mulle nad sellist ei pakkunud vaid katkestasid kõne.
|
|
   |
313 |
|
| tagasi üles |
|
 |
W!ngs
HV kasutaja

|
08.04.2014 18:59:12
|
|
|
| Elisa klienditeenindus on ikka tasemel. Saatsin e-maili rohkem kui nädal aega tagasi, kus küsisin pakkumist ja rääkisin muredest, ehk ühtlasi andsin neile võimaluse mind kliendina edasi hoida. Ei midagi -- vaid automaatne kiri, et vastamisega võib kauem aega minna. Isegi kui neil vastaks vaid 1 inimene e-mailidele, peaks vastus ammu juba käes olema, aga ei. Kui helistada, siis kas istud tohutult kaua järjekorras kuni alla annad või teine variant, et sa saad liinile, aga siis mingil kummaliselt põhjusel katkestavad korduvalt ja korduvalt kõne. Kui neid ei koti, ei koti mind ka.
|
|
   |
23 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Betamax
HV Guru

|
|
| Kommentaarid: 750 loe/lisa |
   |
563 |
|
| tagasi üles |
|
 |
ranel
HV Guru
|
08.04.2014 19:45:54
|
|
|
| Betamax kirjutas: |
| ja arvete saabumisega on? |
Stabiilselt +0,6EUR
|
|
| Kommentaarid: 186 loe/lisa |
   |
165 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Betamax
HV Guru

|
|
   |
563 |
|
| tagasi üles |
|
 |
okest
Kreisi kasutaja

|
08.04.2014 20:00:14
|
|
|
Elisa levi on ikka täielik pask kui ma nüüd ausalt ütlen. Kodukohas levi pole absoluutselt, ainult akna juures. Okei lähen kooli, ebanormaalne, levi põhjas 3G-el ja järgmine hetk hüppab edge peale ja niiviisi ta jändab. Samas kool on suht linna keskel ja masti on võimalik silmaga näha. Linnas käisin tuttava juures Audentese juures, tüüp elas viimasel korrusel ja ikka elisaga levi probleemid, nii iphoneil kui mu samsungil ja tema samsungil. Tahtsid netis olla siis pidid rõdul olema. EMT-iga samas ülihea levi, võtsin just Elisa sp et kiitsid oma levi pärast ja odavad hinnad jne aga noh kui inimesed küsivad facebookis kas mul telefon väljas siis ikka kurb lugu küll. Tele2 on olnud alati leviprobleemidega, vähemalt lääne-viru kandis, üks tuttav lasi lausa paigaldada eraldi seadme mis teeb talle korteri tele2 levi, interneti juhtme kaudu kuidagi.
Telefone vahetan nagu sokke ja siin iga telefoniga on need leviprobleemid olnud, nutikas või mitte.
Aaa tuli veel meelde see kuidas üks teine tuttav kes elab suhteliselt rohkem eraldatuna tehti pakkumine elisalt, nimelt tehti kõne peale öeldi, et teie ligidale pannakse masti otsa uued seadmed ja et sellega on teil kodus 3G levi väga hea. No ta läks sinna üle siis ja loomulikult levi ainult akna juures ja seegi 1-2 pulka. Samas EMT-il vahet pole kus toas, levi ikka olemas.
|
|
   |
131 |
|
| tagasi üles |
|
 |
puna
HV Guru

|
08.04.2014 20:04:51
|
|
|
| W!ngs kirjutas: |
| Elisa klienditeenindus on ikka tasemel. Saatsin e-maili rohkem kui nädal aega tagasi, kus küsisin pakkumist ja rääkisin muredest, ehk ühtlasi andsin neile võimaluse mind kliendina edasi hoida. Ei midagi -- vaid automaatne kiri, et vastamisega võib kauem aega minna. Isegi kui neil vastaks vaid 1 inimene e-mailidele, peaks vastus ammu juba käes olema, aga ei. Kui helistada, siis kas istud tohutult kaua järjekorras kuni alla annad või teine variant, et sa saad liinile, aga siis mingil kummaliselt põhjusel katkestavad korduvalt ja korduvalt kõne. Kui neid ei koti, ei koti mind ka. |
See nende hea teenindus mis pani mind ka nende teenustest loobuma ja see polnud ka ainus põhjus.
|
|
   |
313 |
|
| tagasi üles |
|
 |
indrpo
HV Guru
|
08.04.2014 20:28:59
|
|
|
| W!ngs kirjutas: |
| Elisa klienditeenindus on ikka tasemel. Saatsin e-maili rohkem kui nädal aega tagasi, kus küsisin pakkumist ja rääkisin muredest, ehk ühtlasi andsin neile võimaluse mind kliendina edasi hoida. Ei midagi -- vaid automaatne kiri, et vastamisega võib kauem aega minna. Isegi kui neil vastaks vaid 1 inimene e-mailidele, peaks vastus ammu juba käes olema, aga ei. Kui helistada, siis kas istud tohutult kaua järjekorras kuni alla annad või teine variant, et sa saad liinile, aga siis mingil kummaliselt põhjusel katkestavad korduvalt ja korduvalt kõne. Kui neid ei koti, ei koti mind ka. |
sellest... ja sellest:
| Elisa tegelased helistasid täna ja üritasid üle meelitada. Hetkel nagu Tele2-ga elu suhteliselt stabiilne. Ei tahaks nagu liigutada. Kuidas Elisa levi ja arvete saabumisega on? |
Saame järeldada, et kvaliteet on asendatud kvantiteediga, ja jälle, ja uuesti.
Ka mina saan üle paari kuu kõne: Tere, Elisast, kas see on töönumber või eranumber. Vastan, töönumber... Vastatakse, aitäh, head aega.
Teisel juhul tuli ema EMT numbrile kõne, võtan toru, Elisa jälle... kordus eelnev küsimus, ütlesin, et eranumber. Pakkumist tehti nii, et ütlesin, et EMT seenioripakett on 0€ kuus.. ainult minut maksab. Tehti kohe samasugune pakett ja veel odavama minutihinnaga.
Ehk müüakse kasvõi muidu ära aga peaasi, et klient käes.
Sellest johtuvalt jõuame ka kvaliteedini... seda lihtsalt ei saa lõputult tagada kui sa korjad neid kliente nagu mesilasi oma kärgede külge.
Pealegi, hea loosung on kindlasti öelda, et kõige rohkem kliente, kõige suurem leviala, kõige suurem netikiirus, kõige odavam jms. aga ärgem laskem ennast petta. Tegelikult tuleb omal nahal kogeda, et kui väga "soodne" "mahupiiranguta" pakett ei tööta ei linnas ei maal, ja kui lõppkokkuvõttes püüad klienditeenindust tabada siis on kõik neiud läinud teise laua taha kust hoopis suvalistele numbritele müügipakkumisi teha saab.
Ma ise ei kurda Elisa üle, emale sai siis see 0€ kuutasuga lisanumber võetud, olgu siis olemas, kui vaja välja helistada, saab kõne teha, levi napilt olemas.
Tegelikult kurdan küll, arve tuleks igakuiselt arve väljastamise eest (paber/pdf) blokkisin nö Elisa arved ära, ei tea mis saab siis, kui lõpuks ema ühe kõne teeb. Tuleb vist teade otse Inkassost mitte Elisast.
|
|
| Kommentaarid: 262 loe/lisa |
   |
228 |
|
| tagasi üles |
|
 |
jägaja
HV Guru

|
08.04.2014 20:30:37
|
|
|
| Elisa tegelased helistasid täna ja üritasid üle meelitada. Hetkel nagu Tele2-ga elu suhteliselt stabiilne. Ei tahaks nagu liigutada. Kuidas Elisa levi ja arvete saabumisega on? |
Levi sõltub asukohast ja 0,6€ arveid meilile ei telli vaid vaatan iseteenindusest. Muidu tulevad arved probleemideta.
Kui aga Tele2 ei pigista kusagilt, pole ka mõtet vahetada.
_________________ " Maailm on täis kõikvõimalike külatarkade kogukondi, kelle ühine joon on teadus- ja tõenduspõhisele elukäsitusele vastandumine." |
|
   |
130 |
|
| tagasi üles |
|
 |
heff
HV veteran
|
09.04.2014 00:55:40
|
|
|
| Vastasleerist lisaks siia enda kogemuse Elisaga, mis on igati positiivne. Varasemalt EMT-s olnud ja minu asukohas on Elisaga muretum elu. Võiks ju alati parem olla, aga ei näe põhjust kurtmiseks, igalpool võrdlemisi kiire nett ikka olemas, speedtesti järgi lubatust vaat et kiiremgi ja hinnad ka väga mõistlikud. Klienditeenindusega ise pole pidanud jagelema, seega ei ütle midagi halba ka (ptüi-ptüi-ptüi). Kõned pole katkenud ja levi nagu jaguks kõikjal, mõnes kohas (isakodu Viimsis) võiks 3G olemas olla, aga samas pole neid lünkasid nii palju, et häirima hakkaks.
|
|
| Kommentaarid: 104 loe/lisa |
   |
95 |
|
| tagasi üles |
|
 |
salasilm66
HV vaatleja
|
09.04.2014 10:28:00
|
|
|
| speedtesti järgi oli minul ka normaalne net, küll aga ei saanud isegi youtube vaadata ilma jõnksutamata
|
|
| tagasi üles |
|
 |
tiirP
HV Guru

|
09.04.2014 11:32:19
|
|
|
Lõpetasin 8a. koostöö Elisaga mille tingis just see €0,60 pdf arve väljastamise tasu. Koostades igapäevaselt pakkumusi ning arveid tööalaselt, osaledes hangetes jne. pean ma mõeldamatuks küsida tasu arve väljastamise eest või isegi pakkumuse genereerimise.
Järgmiseks kehtestatakse +372 6600600 numbrile eritariif, et tehtud kulutusi katta?
Olles konkurendiga käed löönud ning lepingu allkirjastanud, sai Elisa haisu ninna ning pommitas mind kõnedega. Keeldusin nendepoolsete pakkumuste saamisest, kuna polnud teada mis see mulle maksma läheb ning andsin sellest neile telefonitsi ka kõik need kõned teada.
Nukrale häälele teispool toru andsin ka mõista, et olen nõus kaaluma nendepoolseid ettepanekuid, kui ebaeetiline hõlptulu teenimine on lõpetatud.
Selge signaali andsid ka aastatepikkused igakuised laekumised, et pakettidesisesed hinnad ei puhu antud situatsioonis pilli.
Edu neile
|
|
| Kommentaarid: 115 loe/lisa |
   |
107 |
|
| tagasi üles |
|
 |
heff
HV veteran
|
09.04.2014 13:21:42
|
|
|
| salasilm66 kirjutas: |
| speedtesti järgi oli minul ka normaalne net, küll aga ei saanud isegi youtube vaadata ilma jõnksutamata |
Njaa, siukseid probleeme mul pole olnud. Netti selle raha eest küll kõvasti mu jaoks.
|
|
| Kommentaarid: 104 loe/lisa |
   |
95 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Betamax
HV Guru

|
09.04.2014 13:36:31
|
|
|
Nett mind ei koti, kuid leviprobleemid võiksid olemata olla. Aga istun Tele2 all edasi. Paar eurot säästu vs keberniit SIM-kaardi ja võimalike ikaldustega ei tasu ära.
Aga tore teada, et ma neil pikemas perspektiivis ikka sihikul olen. Poolteist aastat tagasi sai Tele2 tähtajaline pakett võetud ja kuu pärast seda Elisast helistati ning üritati üle meelitada. Ütlesin ära, et proovige pooleteise aasta pärast uuesti, kui mul leping lõppenud. Proovisidki, kuradid
|
|
   |
563 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Mario.
HV Guru
|
16.04.2014 20:16:20
|
|
|
lol.paradox
Kirjutasin neile viisakalt oma tujust ja muudestki emotsioonidest, ning et viin kaks numbrit konkurendi alla.
Ilmselt pole klientidega kitsas, sest vastust ei ole ma nädalaid saanud.
Äkki on minu arved liiga väikesed.
|
|
| Kommentaarid: 274 loe/lisa |
   |
6 :: |
217 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Siim159
HV Guru

|
16.04.2014 20:21:38
|
|
|
Viisid juba ära? Või kui mitte ja siiski viid üle, hakkab Elisast kõnesi sulle kohe tulema.
|
|
| Kommentaarid: 22 loe/lisa |
   |
21 |
|
| tagasi üles |
|
 |
puna
HV Guru

|
16.04.2014 20:30:36
|
|
|
| Mario. kirjutas: |
lol.paradox
Kirjutasin neile viisakalt oma tujust ja muudestki emotsioonidest, ning et viin kaks numbrit konkurendi alla.
Äkki on minu arved liiga väikesed.  |
Vii minema siis reageerivad kohe
|
|
   |
313 |
|
| tagasi üles |
|
 |
shizny
HV kasutaja

|
16.04.2014 21:41:07
|
|
|
| puna kirjutas: |
| Mario. kirjutas: |
lol.paradox
Äkki on minu arved liiga väikesed.  |
Vii minema siis reageerivad kohe |
Ja kui kohe reageerivad siis tuleb samaga vastata!
|
|
| Kommentaarid: 13 loe/lisa |
   |
11 |
|
| tagasi üles |
|
 |
puna
HV Guru

|
16.04.2014 21:58:07
|
|
|
| ja ise vastasin, et ürge paar aastat helistage
|
|
   |
313 |
|
| tagasi üles |
|
 |
okest
Kreisi kasutaja

|
16.04.2014 22:33:55
|
|
|
| Täna tuli sõnum, kell 03:00 üleminek emt-i. Aga eile täitsa helistasid hommiku paiku ja uurisid et miks lähen jne, kurtsin levi pärast siis sai ise ka aru et teha pole enam midagi, pakett on ka soodne juba jne... Ütles et hiljem tulge tagasi. Eks ma homme saan siin terve päev testida ja teen väikse võrdluse.
|
|
   |
131 |
|
| tagasi üles |
|
 |
jägaja
HV Guru

|
17.04.2014 08:28:45
|
|
|
Endale helistas EMT müügimees ja pakkus midagi, õigemini pakkus mittemidagist. Paistab, et operaatorid ei tee enam häid pakkumisi, vaid pigem natuke kallimaid olemasolevatest pakkettidest. Samasugust käitumist saab ka Tele2 teemast lugeda.
Pakkumiste muster: Pakutakse midagi,et tulge üle. Ah et meie pakkumine on kallim teie praegusest. No kui ei soovi siis nägemist.
|
   |
130 |
|
| tagasi üles |
|
 |
salasilm66
HV vaatleja
|
17.04.2014 09:46:02
|
|
|
| jägaja kirjutas: |
Endale helistas EMT müügimees ja pakkus midagi, õigemini pakkus mittemidagist. Paistab, et operaatorid ei tee enam häid pakkumisi, vaid pigem natuke kallimaid olemasolevatest pakkettidest. Samasugust käitumist saab ka Tele2 teemast lugeda.
Pakkumiste muster: Pakutakse midagi,et tulge üle. Ah et meie pakkumine on kallim teie praegusest. No kui ei soovi siis nägemist. |
ei tea midagi, mulle kaks kuus tagasi tegi tele2 pakkumise kus 10 numbri peale on ühine 10 eurine kuumaks mis sisaldab 2000 minutit kõneaega ja 1000 sms ning limiiti ületavad kõned ja sms-id 1 sent. Lisaks nendel numbritel kes internetti kasutavad on interneti soodustus 50% aastaks. Ei kurda, pole nii väikeseid arveid ammu olnud.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
jägaja
HV Guru

|
17.04.2014 10:01:08
|
|
|
Mulle interneti soodustust ei pakutud. Kõnede peale ei kulu ka praegu palju.
|
   |
130 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Tanel
HV Guru

|
|
| Kommentaarid: 463 loe/lisa |
   |
7 :: |
360 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Siim159
HV Guru

|
17.04.2014 10:31:32
|
|
|
Mulle eelmine aasta suvel helistas Elisa ja tegi ikka mitmeid kordi soodsama pakkumise kui oli mul EMT-s. Läksin seetõttu ka üle. Interneti soodustust tehti ka 50%. Hetkel mingi selline pakett, kus mitu numbrit koos (pere) ning ikka tunduvalt soodsam kui mul EMT-s oli.
Kuigi jah, kuudega võib asi oluliselt muutuda.. Vb tõesti veidike "kitsimateks" läinud mingitel põhjustel. Ise ma ei tea.
|
|
   |
21 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Tanel
HV Guru

|
|
   |
360 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Tanel
HV Guru

|
|
   |
360 |
|
| tagasi üles |
|
 |
tahanteada
Lõuapoolik

|
17.04.2014 10:59:27
|
|
|
Hinna- ja mahu"sõdu" saab sel aastal veel palju olema. Esimeseks käiguks paistab valmistuvat EMT oma 4G mahtude tuntava suurendamisega kahes paketis.
https://www.emt.ee/uudised/-/uudisvoog/uudis/7482553
Ning kui EMT selle ära teeb, siis tulevad teised ISP-d samuti üsna siva järele. Kas siis samamoodi netimahtusid suurendades või siis pakettide hindu allapoole korrigeerides.
PS: Ise kasutan ELisa Mint Lighti ja selle paketihind püsib nagu "raudnael" pikka aega paigas ja pole mingit hinnatõusu näha.
Küll ütlesin viimati Elisa Telefonimüüjale, et kui 4G pakettide hinnad allapoole toovad, siis hakkan ka juba mõtlema 4G kasutuselevõtule.
|
|
| Kommentaarid: 284 loe/lisa |
   |
11 :: |
211 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Tanel
HV Guru

|
|
   |
360 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Siim159
HV Guru

|
17.04.2014 15:31:18
|
|
|
Elisa hiljaaegu tõstis kõige aeglasema neti kiirust (1Mbit/s ---> 2Mbit/s-ni) ning ka hind tõusis 1€ võrra, kuid see tõus oli ka asja eest. Ma väga kahtlen, et see aasta veel Elisa seda kõige madalamat paketti puutuks. Kuid eks näis.
Kallimaid pakette nagunii mul tarvis ei lähe. Seal ehk põhilised hinnamuutused ongi?
|
|
   |
21 |
|
| tagasi üles |
|
 |
beastbeats
HV Guru

|
20.04.2014 14:31:04
|
|
|
Ei leia nende kodukalt, kuid palju maksab Micro-SIM olemasolevale numbrile?
_________________ Päevad lõpevad siis, kui lased neil minna...
M: Soodsalt Sony Playstation PULSE 3D Wireless Headset
https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?t=871621 |
|
| Kommentaarid: 366 loe/lisa |
   |
282 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Tanel
HV Guru

|
|
   |
360 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Vahur
HV Guru

|
20.04.2014 14:32:21
|
|
|
| SIM-kaardi vahetuse eest tahetakse €10.
|
|
| Kommentaarid: 458 loe/lisa |
   |
388 |
|
| tagasi üles |
|
 |
jägaja
HV Guru

|
20.04.2014 15:12:53
|
|
|
| beastbeats kirjutas: |
| Ei leia nende kodukalt, kuid palju maksab Micro-SIM olemasolevale numbrile? |
Elisal ei olevat nn. mikro-SIM tootena olemas. Lõikavad alati vana SIMi väiksemaks. Lõigata saavad samuti suvalised konkurentide esindused, vali, mis lähemal on.
Ei tea, kas kõik ka tasuta teevad, sõltub klienditeenindajast ka natuke. Ise sain Tele2 juures mure lahendatud.
|
   |
130 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Vahur
HV Guru

|
20.04.2014 16:32:41
|
|
|
| jägaja kirjutas: |
| beastbeats kirjutas: |
| Ei leia nende kodukalt, kuid palju maksab Micro-SIM olemasolevale numbrile? |
Elisal ei olevat nn. mikro-SIM tootena olemas. Lõikavad alati vana SIMi väiksemaks. [...] |
Neil micro-SIM kaardid täitsa olemas. Ainult mobiil-ID kaardid pidid tavalises SIM kaardi mõõdus olema ja neid lõikavad
|
|
| Kommentaarid: 458 loe/lisa |
   |
388 |
|
| tagasi üles |
|
 |
d3t
HV Guru

|
21.04.2014 09:29:22
|
|
|
Vahur, mobiil-id keeldusid lõikamst, pidi ikka tellima micro-simi selleks tarbeks...
_________________ next.Insiders - koht mängijatele ja tehnikahuvilistele toredaks ajaveetmiseks.
PT: Sony XE90 & LG C1 värvi kalibreerimine |
|
| Kommentaarid: 85 loe/lisa |
   |
72 |
|
| tagasi üles |
|
 |
jägaja
HV Guru

|
21.04.2014 09:30:28
|
|
|
Huvitav, mul lõikasid Mobiil-ID kaardi jälle väiksemaks..
|
   |
130 |
|
| tagasi üles |
|
 |