Minu teada on küll vahet, T6's avades olen saanud tihedamini Imperial gemme jne.
Ahjaa, kui pilte lisate gearist, võiksite min-max rollid ka peale jätta. Oleks natuke informatiivsem vaadata.
Niiet ei oma tähtsust kus difficultis sa cache avad, selle sisu rollitakse sel hetkel kui sa selle saad. Niiet normalist saadud cached ei saa sisaldada ühtegi torment+ lege/set itemit. _________________ http://nodejs.org/
"I'm also a person. Programming is just one thing I do."
Jah aga imperial gemme võib suurema tõenäosusega droppida!
Mh...? Ma räägin, et mitte mingit vahet ei ole kus difficultis sa AVAD cache. Oluline on kus difficultis sa selle SAAD.
Imperial gemme saad sa saada cachidest mis on SAADUD master+. See kui sa selle cache AVAD T6'es, ei suurenda mitte mingit võimalust _________________ http://nodejs.org/
"I'm also a person. Programming is just one thing I do."
Kas Blizzard on su juttu confirminud? Ei ole! Imperial gemmide saamis protsent on suurem kui avad suuremal tormentil. Nii vähemslt mina väidan ja paljud teised ka _________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel
popisin ka täna 70 barbiga. Mis see teie arvates geeri farmimiseks kõige parem combo on alguses ? mingi mmm expert bounty ja riftid?
pigem siis normal bounty + rift.
mis teema sellega on, saan mina 2.2k dps kirve, lvl 42 (-28), teen crusaderi, enne lvl 42-hte teen t2 peal saan enamvähem hakkama, saan lvl 42, ja t3 peal enamvähem ei saa hakkama nali ruudus see bliz, uut charri tehes võtab see mingi 3 kuud et normalis lvl 60 saada. _________________ Chuck Norris on juba 2 aastat surnud. Vikatimees kogub siiamaani julgust, et seda talle öelda.
popisin ka täna 70 barbiga. Mis see teie arvates geeri farmimiseks kõige parem combo on alguses ? mingi mmm expert bounty ja riftid?
mis teema sellega on, saan mina 2.2k dps kirve, lvl 42 (-28), teen crusaderi, enne lvl 42-hte teen t2 peal saan enamvähem hakkama, saan lvl 42, ja t3 peal enamvähem ei saa hakkama nali ruudus see bliz, uut charri tehes võtab see mingi 3 kuud et normalis lvl 60 saada.
tee t6 mäng oma leveldamist vajava tüübiga, kutsu mõni L70 partysse ja jookse tal sabas... umbes iga 10 sec tagant tuleb +1 level.
mis teema sellega on, saan mina 2.2k dps kirve, lvl 42 (-28), teen crusaderi, enne lvl 42-hte teen t2 peal saan enamvähem hakkama, saan lvl 42, ja t3 peal enamvähem ei saa hakkama nali ruudus see bliz, uut charri tehes võtab see mingi 3 kuud et normalis lvl 60 saada.
tee t6 mäng oma leveldamist vajava tüübiga, kutsu mõni L70 partysse ja jookse tal sabas... umbes iga 10 sec tagant tuleb +1 level.
ma tean kuidas boostida tahtsin nii pelada et paar minta ja saan leveli, uurin mis ja kuidas unlockitud skill käitub ja nii kuni lvl 70. aga võta näpust, osad asjad lihtsalt ei toimi. ei tea kas pean full lvl 70 seti peale panema et lvl 40 t3mes ringi joosta ilma et surma ei saaks.
aga see server, hc pange kotti ennem ärge näppige. blizzil suht savi kui dc ajal surma saate. ja kuna server side siis 4ne party ka eriti ei aita. _________________ Chuck Norris on juba 2 aastat surnud. Vikatimees kogub siiamaani julgust, et seda talle öelda.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.