Probleem, mäng iseenesest minimize. On kellelgi sellise asjaga kokkupuuteid olnud?
Mul juhtub siis kui Apple tarkvarauuendus lahti viskab.
Sellisel juhul on juhtum arusaadav aga mul ei jookse ega toimu mitte midagi peale mängu. Täiesti suvalisel hetkel otsustab D3 et nüüd on õige aeg minimize teha:S _________________ Trying is the first step towards failure!
High-Q, kena mul source muidu mingi siuke, mis ühe magic missile asemel laseb kaks veel... freezing shotiga on ulme hea ei näe seda välja vahetamas niipea also sellel 4APOC-it kah. Kokku 13APOC-it 1,2mil DPS peal. _________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel
HC wiz hakkab vaikselt ilmet võtma , Ring of royal grandeur ja Ice climbers on OP leged küll , nüüd vaja ainult tala chesti ja 4set koos , lvl 70 climbers oleks ka tore _________________ el Bambito
oo jaa aga üllatavalt stabiilne oli lautch ja hetkel ka , pole ühtegi DC-d saanud , ainuke asi mis häirib on see kui keegi clan chatis mingi 10 leget korraga avab siis tuleb korralik lag spike _________________ el Bambito
Kas sa oma videoid enda teemas ei peaks reklaamima, samamoodi, "seriously who the fuck gives a shit".
RoSi hinnad pärast launchi kõrgeks läinud, kus praegu soodsalt on võimalik soetada või keegi kasutaja ise pakub?
Ise telline ilmselt homme offgamersist 39 eur, et kui huvi võin sulle ka ära osta. See pole küll teab mis kõige odavaim turu hind, aga sealt saab kindlalt kohe kätte
Kas sa oma videoid enda teemas ei peaks reklaamima, samamoodi, "seriously who the fuck gives a shit".
RoSi hinnad pärast launchi kõrgeks läinud, kus praegu soodsalt on võimalik soetada või keegi kasutaja ise pakub?
Ise telline ilmselt homme offgamersist 39 eur, et kui huvi võin sulle ka ära osta. See pole küll teab mis kõige odavaim turu hind, aga sealt saab kindlalt kohe kätte
Tehke nii nagu siin kuskil oli juhend.
Logid sisse, muudad regiooni Ameerikaks, ostad giftina ja saada oma mailile.
Seejärel regioon tagasi euroopa ja aktiveerid mängu.
Tegin niiviisi eile hommikul ja läks maksma 30.32 eurot. _________________ Trying is the first step towards failure!
Tehke nii nagu siin kuskil oli juhend.
Logid sisse, muudad regiooni Ameerikaks, ostad giftina ja saada oma mailile.
Seejärel regioon tagasi euroopa ja aktiveerid mängu.
Tegin niiviisi eile hommikul ja läks maksma 30.32 eurot.
tundub liigne ja riskantne pingutus 3-10 eur säästmiseks. Teades Blizz siis sellise asja eest mingi banaan saada oleks halb
On seal vahet kus avada? Ma lugenud just, et sisu rollitakse saamisel hetkel ja vahet pole, kas saad-avad normalis või tormentis. _________________ Füsioteraapia alane hindamine & nõu ¤ treeningfilosoofia & toitumine ¤ kaela- ja õlavöötme lihaspingete leevendamine
Minu teada on küll vahet, T6's avades olen saanud tihedamini Imperial gemme jne.
Ahjaa, kui pilte lisate gearist, võiksite min-max rollid ka peale jätta. Oleks natuke informatiivsem vaadata.
Ise ostsin siit http://www.punktid.ee/?diablo3&game=215 ja sain ka suht kohe kätte, hind ka parem ja telefonis saab ka emakeeles klienditeenindusega suhelda.D
Euroopa server viimased paar tundi ainult jupsib, lag ja dc. Hetkel 2 korda järjest sisselogimissabas istunud 11min ja siis 27min
Edit: 43 min. Twitteris uudis kah, et serveril suured probleemid. _________________ Live long and prosper!
RIP, Spock. Leonard Nimoy 1931-2015
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.