Kuradi braziilia karvased ahvid domineerivad serveris oma punaste latentsustega, mäng on enamjaolt unplayable. Isegi DEVid teemaga kursis. Niikaua kuni EU only serverid pole on ikka elamus täiesti rikutud. _________________ www.oggym.ee // OG Gym // Pärnu, Roheline 74
See pole politsei ei poltergeist, mis turvased on teinud meist,
vaid vabaduse illusioon, mis mõnel mehel lõpu toond.
mismoodi need häirisid? performantsiga probleeme mul küll polnud, error tekkis kui proovisin läpparil tööle panna ja mäng ei saanud nvidia geforce 9400m-ga hakkama
Häirisid, kuna tegid mängu koledaks. Varje taga istudes, kõik mis jäi mängijast kaugemale oli rõvedalt udune. Antud link seletab lihtsalt .txt failis olevate ridade tähendust.
Lahe mäng tõesti. Pole GR varem multis mänginudki. Esialgu ei suru mikromaksed kah ennast väga peale. Jookseb mäng vaikimisi väga normaalselt, masin pole üldsegi püss, Dayz'ga ei anna võrreldagi selles osas.
edit:
Krt, matchmaking lonkab küll kõiki jalgu. Kuni lvl5 oli lebo, edasi pandi kokku kellega iganes. Tundub, et tavaliselt on vastas voicechatiga ühe klanni tiim ja minu poolel on hiljuti lvl5 saanud nuubid. Mõnikord juhtuvad ka tasavägised tiimid kokku, aga see on heal juhul veerand juhtudest, pigem vähem. Selge see, et kui klann ootab kaheksakesi vastaseid, siis see pannaksegi suva rahvast kokku, aga kui see kahuriliha tunne liiga valdavaks muutub, siis on paremaid alternatiive kah sellele mängule.
Kas seal on ainult selline nn tiimitöö koguaeg? Ma ise rohkem lone wolf või 2vs2 teemast huvitatud. Kas tasub tõmmata seda sellisel juhul? Või mis mäng sobiks? Sooviks vaheldust Urban Terrorile.
Nii, kui vähegi edasi oled jõudnud, muutub tiimitöö ikka väga oluliseks. Ilmselt pannakse meelega nuubid vähe paremini toimivate meeskondadega võistlema, sest kui nuub näeb, et ta ei suuda võita kasvõi sellepärast, et vastase snaiper võtab ta ühe lasuga maha, samas kui ise peab kolm-neli korda vastasele PÄHE laskma, et teda maha võtta, siis nuub läheb ja ostab nende poest krediiti, relvi jms.
Tiimitöö ei ole selles suhtes kohustuslik, et sa ei pea kindlasti seda sõpradega mängima, võib vabalt ka üksinda seda mängida (matšid on siiski 8v8 kokkuvõttes).
Samuti võib ka kaartidel vabalt üksinda ringi joosta (näiteks smg reconitel tasubki pigem üksinda ringi joosta ja üritada vastastele seljataha jõuda jne).
Meeskonnatöö seisneb pigem selles, et tuleb töötada ühise eesmärgi nimel (punktide võtmine või kaitsmine), kuidas seda tööd kõige parimini teha valib igaüks ise.
Samas niipalju tuleb siiski tiimitööd teha, et enda K/D ei ole eriti tähtis, vaja on ikka oma tiim võidule vedada.
Peale viimast patchi on relva proficency ehk käsitlemisoskus muudetud üldise leveli/tieri põhiseks. Ning millegipärast ei saa enam relva müüa(või lihtsalt mina ei oska), ostsin lolli peaga sr-25 mis on paras juust.
relva peaks müüa saama küll, aga selle eest saab tagasi ainult 5% ostuhinnast, niiet pigem tasub see alles jätta. SR-25 võimaldab üritada snaipriga punkti lähedale ronida, sellele Phantom 1-4x sihik peale ja kasuta seda nagu assault-rifle'it. Ise seda relva ei oma, aga olen näinud tüüpe nii ringi jooksmas, tasub katsetamist kui juba soetatud on (foorumis oli näiteks üks video üleval, kuidas sellele oli üldse 1x open reflex sihik peale pandud, lihtsalt mina eelistaks vist phantomit, maitse asi)....
Arx07 kirjutas:
Peale viimast patchi on relva proficency ehk käsitlemisoskus muudetud üldise leveli/tieri põhiseks. Ning millegipärast ei saa enam relva müüa(või lihtsalt mina ei oska), ostsin lolli peaga sr-25 mis on paras juust.
Enamus matchid kuhu satud juba mäng käib ja loomulikult sinu team kaotab, mõnuga! Kui peaks sattuma matchi, mis alles algab, siis nigu üks team võtab näiteks keskmise punkti ära, siis juba teises tiimis hakkavad inimesed lahkuma. Mida rohkem kaotab, seda rohkem ka inimesi lihtsalt lahkub ja tulevad uued, lahkuvad need, koguaeg lihtsalt vahetuvad mängijad.
Läksin vaatasin foorumisse, mis toimub ja foorum on täis kaebusi. Ubi on mängu pannud mingi Athena ranking süsteemi ja nüüd kõik kardavad oma ranki vms kaotada. Mängust lahkumisel pole mingit karistust vist ja nüüd ongi, et kohe kui team kaotama hakkab, hakkab ka mängijaid lendama!
Seal mängus võiks 1vs1, 2vs2 jne teema ka olla, oleks palju ägedam... pidevalt suvalistega tiimitööd teha suht mage, eriti kui mingi jöllerid...
Oleks samasugune mäng ilma nende superrelvade ja asjadeta, tänapäevane versioon - oleks muhe... mulle see ulmekepp käib pinda, luuramisel erilist pointi ei ole kui detectitakse iga 30 sekundi tagant ära...
Maitse asi, mulle just meeldivad selle mängu device'id, mäng on nende tõttu palju vaheldusrikkam ja rohkemate võimalustega kui muidu oleks (st minu jaoks on just need, mis sellest mängust nii huvitava mängu teevad, ilma nendeta oleks oluliselt igavam).
Aga jah, mänguloojad on viimasel ajal võtnud vastu mitmeid kaheldava väärtusega otsuseid, mille hulgas on ka see reitingusüsteem. Loodetavasti suudavad asja siiski ära parandada ja praegune olukord ei vii liiga palju mängijaid mängust välja. Kahju oleks, kui mingite kehvade otsuste tõttu hea mäng uksed kinni paneks.
Open-beta saab lõpuks läbi ja mäng tuleb ametlikult välja, mis toob palju muudatusi ja uue nime!
tsitaat:
Some key changes with the official release:
Updated Characters and Maps
The game’s new identity comes with a new art direction, including new character and devices design for all three classes as well as a complete reworking of lighting and level design on the majority of maps. Referencing military system prototypes, the art team created realistic new gear for players to deliver an experience representative of tomorrow’s battlefields.
Major Changes in Matchmaking and Customization
With the launch of the game, the Development team is also going to address the main concerns of the players. The matchmaking will now take into account both the skills and gear, which will grant a fair gaming experience to all users, both new and veterans, paying or not. The team is also going to reveal the new “Mod Master” and weapon camo systems, which will allow countless customization possibilities. More information about these changes will follow over the coming days.
Upcoming Features
Post-launch the team will continue to develop new features and weapons to keep the gameplay dynamic. Currently the team is fine-tuning tactical insertions and smoke grenades, which are being tested in large scale playtests by the community before being released in-game in the near future.
Tom Clancy’s Ghost Recon Phantoms will be available on the 10th of April as a Steam and Client download. Until that date, the Ghost Recon Online name and look will stick around. Don't worry though, we'll continue to bring you more info about Ghost Recon Phantoms over the coming days and weeks!
We’re very much looking forward to the launch of Ghost Recon Phantoms, we hope you have a ton of fun playing the game and enjoy the new experience.
Your Ghost Recon Online Team
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.