praegune kellaaeg 24.06.2025 22:05:55
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
M3nthal
HV kasutaja

|
21.03.2014 09:46:11
|
|
|
Hetkel veel maksab elektri ära, aga vaadates kuidas asicud peale tulevad siis see ilmselt kauaks nii ei jää, targem ongi hetkel gpu'd maha müüa, sest kui elektrit enam kaevandamisega tasa ei teeni on siin teemas kõigil BF4 keyde asemel GPU müügikuulutused signatuuris ja BF4 saab ühtäkki väga populaarseks mänguks
_________________ oooo |
|
tagasi üles |
|
 |
pyrex
Aeg Maha 2a

|
21.03.2014 10:26:07
|
|
|
kellelgi veel on CGmineri jooksutamisega probleeme olnud? Mul aeg-ajalt terve süsteem hangub ja vara resa teha. Tühjalt jookseb normaalselt ja vähemalt eelmine nädal oli süsteem stabiilne. BTC PRO h61 plate ja 5x 280x + 2 power riserit.
|
|
tagasi üles |
|
 |
The_Boss
HV Guru

|
21.03.2014 10:28:08
|
|
|
M3nthal, asicud tulevad ju ainult ltc kloonidele..
Ning ma mängin BF3/BF4 kaevamise ajal edukalt
_________________ Pakun sülearvutite tolmupuhastust, termopasta vahetust, emaplaatide remonti ja BIOS paroolide eemaldust. |
|
tagasi üles |
|
 |
Kristoferr
HV Guru

|
|
tagasi üles |
|
 |
liifer
HV kasutaja

|
21.03.2014 11:08:00
|
|
|
M3nthal kirjutas: |
Hetkel veel maksab elektri ära, aga vaadates kuidas asicud peale tulevad siis see ilmselt kauaks nii ei jää, targem ongi hetkel gpu'd maha müüa, sest kui elektrit enam kaevandamisega tasa ei teeni on siin teemas kõigil BF4 keyde asemel GPU müügikuulutused signatuuris ja BF4 saab ühtäkki väga populaarseks mänguks  |
Mulle tundub, et hetkel on hilja ka neid hädiseid asicuid osta, kuna hetkel teenib 280X ikka veel 1 euro päev puhtalt. Sama hashiga asic teenib phm 2 eurot kuna elektrikulu on olmatu, aga kui hind peaks nii madalale langema, et 280x enam ära ei tasu, tähenba see seda, et asicuga teenid ka 1 euro e ROI läheb sellel pea 1 aasta peale, samas on tulemas ju veelgi ökonoomsemad masinad ja pärast võid oma gridseed asicu metsa visata. Hakkabki nüüd suur scrypti asicute võidujooks. Kas phm asic tehased omavad nii suurt hashi, et võiks enamuse scrypt coine ära kompromiteerida?!
GPU hind vb kukub ka nii palju, et lõpuks ikka leitakse, et tuleb ikka mingi generic kaevurit vajav coin teha ala VERTi suguseid tehakse juurde. Ma vähemalt loodan seda.
_________________ Ära kunagi vaidle rumalaga, ta tirib sind enda tasemele ja võidab sind kogemusega. - Mark Twain
Ära vaidle rumalaga. Kõrvalvaataja ei pruugi teil vahet teha. |
|
tagasi üles |
|
 |
10Fold
Piiratud kasutaja

|
21.03.2014 11:30:11
|
|
|
liifer kirjutas: |
Hetkel veel maksab elektri ära, aga vaadates kuidas asicud peale tulevad siis see ilmselt kauaks nii ei jää, targem ongi hetkel gpu'd maha müüa, sest kui elektrit enam kaevandamisega tasa ei teeni on siin teemas kõigil BF4 keyde asemel GPU müügikuulutused signatuuris ja BF4 saab ühtäkki väga populaarseks mänguks  |
Mulle tundub, et hetkel on hilja ka neid hädiseid asicuid osta, kuna hetkel teenib 280X ikka veel 1 euro päev puhtalt. Sama hashiga asic teenib phm 2 eurot kuna elektrikulu on olmatu, aga kui hind peaks nii madalale langema, et 280x enam ära ei tasu, tähenba see seda, et asicuga teenid ka 1 euro e ROI läheb sellel pea 1 aasta peale, samas on tulemas ju veelgi ökonoomsemad masinad ja pärast võid oma gridseed asicu metsa visata. Hakkabki nüüd suur scrypti asicute võidujooks. Kas phm asic tehased omavad nii suurt hashi, et võiks enamuse scrypt coine ära kompromiteerida?!
GPU hind vb kukub ka nii palju, et lõpuks ikka leitakse, et tuleb ikka mingi generic kaevurit vajav coin teha ala VERTi suguseid tehakse juurde. Ma vähemalt loodan seda. |
Kas te kaevate fikseeritud elektripakettidega, et selliseid numbreid saate ? Elektri börsihind on korralikult alla tulnud pluss Aprillist alanevad ka võrgutasud. Lõplik Kwh hind on hetkel umbes 0.095€.
Isegi LTC'd kaevates moodustab see ainult 30% tuludest ehk 0.54€ päevas.
KnC Titani valguses oleks praegu väga rumal Gridseede osta. Need ei jõua ennast lihtsalt tasa teenida enne kui raskus metsiku hüppe teeb ja need kasutuks muudab. Teades kuidas KnC äri teeb siis ilmselt lastakse suve lõpus nii metsik kogus neid Titaneid välja, et need masinad ei teeni kunagi ennastki tasa.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Tupsu
HV Guru

|
21.03.2014 11:53:17
|
|
|
jeesus188 kirjutas: |
Et siis tavainimeste jaoks on bitcoin minevik, sest kaevandamine ei tasu ära?
Kuidas selle tulevikuraha mõistega nüüd siis on  |
Mida tähendab tavainimesele?
Minul "supermanil" tuleb praegu ennustatav 24h teenistus 0.31160529 BTC per day.
Praeguse kursiga on odav ka "tavainimesele" BTC osta .
Mulle tundub see kogu BTC üks suur püramiidskeem, millest oma raha enam kunagi kahjudeta kätte ei saagi.
Kogu aeg tuleb juurde investeerida, et TH/s järjel püsiks.
Gridseed ASIC kaevurid ennast vist tõesti ära ei tasu, vähemalt mitte multipoolis.
Eile said 10 tk otse LTC kaevama ja 10TK clevermining.com lehele.
viimaste statistikat näeb huvi korral SIIT
24H peaks kelle kolme ajal täis saama.
On rasperry pi-de järel ja 20tk kokku võtavad 200w/h
Seega voolu kulu on olematu, kuumaks ei lähe ja tuba ka ei küta. Kütte jaoks tuleb paar videokaarti veel lisaks panna.
Taktsagedust on võimalik tõsta kuni 950 peale, hetkel on 850
Ehk siis järjekordselt sama lugu nagu alati. Tõsiste summade jaoks peab neid olema palju ja odavalt käes. Odavaks ei lähe nad aga enne, kui KNC uus kaevur kodudes käes. Seega heal juhul võimalik kaevata kuni septembrini.
|
|
tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
21.03.2014 12:26:08
|
|
|
yerba kirjutas: |
jeesus188 kirjutas: |
Et siis tavainimeste jaoks on bitcoin minevik, sest kaevandamine ei tasu ära?
Kuidas selle tulevikuraha mõistega nüüd siis on  |
Just nii, bitcoini kaevandamine ei tasu end ära.
Tulevikuraha sai nüüd kahjuks otsa ning tuleb taas igapäevase leivateenimise juurde tagasi pöörduda. Väga kahju.
Loodan, et oled nüüd sellest infost rõõmsama päeva alguse endale saanud.  |
Ma vaid huvi pärst kysisin, varasemate postituste valguses. Ei tasu nüüd siin parastama hakata.
Minul ei ole sellest sooja ega külma ja päev ei muutunud päikselisemaks ega sombusemaks.
Mul lihtsalt yldine huvi bitcoini käekäigu vastu.
Sorry kui härrasid ärritasin
_________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud" |
|
tagasi üles |
|
 |
liifer
HV kasutaja

|
21.03.2014 13:57:19
|
|
|
Mul oli veebruari eest börsihinnaga 220 Energia 4,5 senti/kWh, lisaks võrgu eest 6,7 senti kWh, lisaks 20% käibemaks. Tulebki 13,45 senti/kWh. Muidugi see, et ühe maksu pealt võetakse veel teine maks on Eestis tipptase. Kust see 9,5 sendine kaabel jookseb?
Siiralt loodan, et kõik, kes gridseedi soetanud ja juba kaevavad, saavad omadega joonele. Samas tundub, et nüüd küll enam ei ole mõtet neid tellida. Pealegi ma ei saa aru, mis kuradima pärast on vaja suuremaid masinaid tootvatel firmadel kireda, et tellige meie kola, saate poole aasta pärast kätte. Kui salamisi need masinad valmis teeks, siis oleks müügilt saadud tulu ju kordades suurem. Ma arvan, et kui viperi rahvas täna ütleks, et neil on laos olemas, siis oleks saanud 50% suuremat hinda ka küsida. Nii kallid vidinad võiks lennupostiga 2-3 päevaga ükspuha, mis maailma nurka saata, siis oleks sul ladu nädalaga tühi. Hetkel kõik viitabki sellele, et oma riskid maandatakse 100% ära ja tellitud kraami hakatakse alles tootma. Lisaks "testitakse" neid seniks, kuniks klient veel enam-vähem on nõus selle lõpliku summa välja maksma.
Kas keegi oleks huvitatud vee soojendamisest kaevuriga? Sain veeblokki valmis, nüüd on jäänud see kõige ärevam koht, kus tuleb reaalselt kaardi külge panna. Nädalpäevi olen edasi lükanud, aga tänane ilm torgib juba takka.
_________________ Ära kunagi vaidle rumalaga, ta tirib sind enda tasemele ja võidab sind kogemusega. - Mark Twain
|
tagasi üles |
|
 |
mteachx
HV Guru

|
21.03.2014 14:21:20
|
|
|
dohc-48v12 kirjutas: |
Pole väga uurind, aga kas kaevandamis rong on nii ära läinud et rahvas juba müüvad amd kaarte ?
igastahes HV on müügikuulutusi täis |
Tasub ikka ära, lihtsalt pead olema kannatlik, et oodata vastava coini kursi tõusu, mida kaevandad. Palju raha ei tasu loota aga taskuraha kindlasti .. ja videokaarte saab alati müüa, kui otsustad, et aitab.
_________________ Vahetan tabletite/telefonide ekraane.Küsi lisa!
https://www.facebook.com/NutiPartner
SisNok OÜ - Sinu isiklik nutipartner |
|
tagasi üles |
|
 |
parm
Kreisi kasutaja
|
21.03.2014 14:21:36
|
|
|
Kristoferr kirjutas: |
BTC pro ei pidanud powered riseritega hästi läbi saama. Ehk on asi selles. |
Mis rumal jutt see on? Neid plaate hunnik töötamas ja mingeid kalasid pole, 6 kaarti peal ja kõik powered riseritega.
_________________ | SPARCO toolid https://www.carshop.ee/et/2374-sparco | Tuuningosad mootorsõidukitele - www.carshop.ee | |
|
tagasi üles |
|
 |
yerba
HV Guru

|
21.03.2014 14:24:48
|
|
|
mteachx kirjutas: |
Pole väga uurind, aga kas kaevandamis rong on nii ära läinud et rahvas juba müüvad amd kaarte ?
Tasub ikka ära, lihtsalt pead olema kannatlik, et oodata vastava coini kursi tõusu, mida kaevandad. Palju raha ei tasu loota aga taskuraha kindlasti .. ja videokaarte saab alati müüa, kui otsustad, et aitab.  |
Ära julgusta noori inimesi.
Loodavad, et esimese kuuga saavad videokaardi raha tagasi ja uuema auto ka õue peale. Ja kui nii ei peaks minema, siis on bitcoinid pahad ja kaevandajad mõttetud mehed keda peaks punti siduma ja allavoolu laskma.
|
|
tagasi üles |
|
 |
mteachx
HV Guru

|
21.03.2014 14:27:10
|
|
|
Tasub ikka ära, lihtsalt pead olema kannatlik, et oodata vastava coini kursi tõusu, mida kaevandad. Palju raha ei tasu loota aga taskuraha kindlasti .. ja videokaarte saab alati müüa, kui otsustad, et aitab.  |
Ära julgusta noori inimesi.
Loodavad, et esimese kuuga saavad videokaardi raha tagasi ja uuema auto ka õue peale. Ja kui nii ei peaks minema, siis on bitcoinid pahad ja kaevandajad mõttetud mehed keda peaks punti siduma ja allavoolu laskma. |
Mul on vaja kaableid müüa ju
Aga no, kui noored arvavad, et taskuraha eest tõesti auto hoovi saab ja äkki isegi jahi osta saab, no siis muidugi. Sel juhul võiksin ma risereid neile ka 700€ tk müüa.
Fakt on see, et GPU kaevandamine kuhugi ei kao. Tuleb lihtsalt edasi minna, igavesti ühe coini peal hävid.
|
tagasi üles |
|
 |
liifer
HV kasutaja

|
21.03.2014 14:32:54
|
|
|
Coini kaevandamine ja hoidmine olukorras, kus see stabiilselt langeb on kõike arulagedam asi üldse. Sellega ainult hävid. Võtame näiteks MAXi viimased kuuaega. Need, kes koguvad nende arvelt teised teenivad rohkem.
|
tagasi üles |
|
 |
2ndalpha
HV kasutaja

|
21.03.2014 14:51:01
|
|
|
Coini kaevandamine ja hoidmine olukorras, kus see stabiilselt langeb on kõike arulagedam asi üldse. Sellega ainult hävid. Võtame näiteks MAXi viimased kuuaega. Need, kes koguvad nende arvelt teised teenivad rohkem. |
Max on üks jubedamaid näiteid ka. Keegi pole sellesse skämmkoini kunagi uskunud. Samas ma olen suht kindel, et DOGE läheb veel ülesse.
|
|
tagasi üles |
|
 |
martin366
HV Guru

|
21.03.2014 14:52:10
|
|
|
Coini kaevandamine ja hoidmine olukorras, kus see stabiilselt langeb on kõike arulagedam asi üldse. Sellega ainult hävid. Võtame näiteks MAXi viimased kuuaega. Need, kes koguvad nende arvelt teised teenivad rohkem. |
Hind polnud MAXil ainuke asi mis langes, diff langes ka ja mitte vähe. Seega kasumlikkus ei langenud nüüd nii meeletult.
|
|
tagasi üles |
|
 |
M3nthal
HV kasutaja

|
21.03.2014 14:54:02
|
|
|
Aga no, kui noored arvavad, et taskuraha eest tõesti auto hoovi saab ja äkki isegi jahi osta saab, no siis muidugi. Sel juhul võiksin ma risereid neile ka 700€ tk müüa.
Fakt on see, et GPU kaevandamine kuhugi ei kao. Tuleb lihtsalt edasi minna, igavesti ühe coini peal hävid.  |
Kusjuures viimaste nädalate gpu ja asic trende jälgides on see Sinu signatuuris oleva tabeli vaatamine kõige mõtlikumaks teinud. Kas ikka kirka müüjad on kullapalaviku ajal need kes võidavad, üsna mitu tuhat eurot seal all ikka kinni
_________________ oooo |
|
tagasi üles |
|
 |
liifer
HV kasutaja

|
21.03.2014 15:06:52
|
|
|
martin366 kirjutas: |
Hind polnud MAXil ainuke asi mis langes, diff langes ka ja mitte vähe. Seega kasumlikkus ei langenud nüüd nii meeletult. |
Ma olen lihtsalt languse ajal 2-3 korda päevas maha müünud, siis saan oma osa kätte. Eks see ole osalt vale suhtumine, aga mul on kogu kaevandamine veel selles faasis, et ei taha lisa riske võtta. Eile müüdud mündid tekitavad tagantjärgi kahetsust, aga olen tähele pannud, et 10-st korrast 9-l asjad ei liigu minu kasuks. AUR mündiga sai korra vastu näppe ja enam ei taha.
|
tagasi üles |
|
 |
mteachx
HV Guru

|
21.03.2014 15:14:33
|
|
|
Fakt on see, et GPU kaevandamine kuhugi ei kao. Tuleb lihtsalt edasi minna, igavesti ühe coini peal hävid.  |
Kusjuures viimaste nädalate gpu ja asic trende jälgides on see Sinu signatuuris oleva tabeli vaatamine kõige mõtlikumaks teinud. Kas ikka kirka müüjad on kullapalaviku ajal need kes võidavad, üsna mitu tuhat eurot seal all ikka kinni  |
Võin kihla vedada, et tuleb veel neid "kaablite" buume maailmas. Suvel äkki sellepärast, et on nii kuum ja viiakse eemale kaardid või sügisel , kui vaja kütma hakata ja ostetakse meeletult kaarte kokku (eeldades uue GPU ajastu buumi). Fakt aga on see, et GPU mining kuskile ei kao, küll aga see, et varsti on kõik eestalsed kaableid täis soetanud ennast. Aga Läti, Leedu on ka viimasel ajal minu kaudu ostma hakanud, kes kus reklaami mulle teinud on, ma ei tea- sest ma olen avalikult ainult eesti keelset infot jaganud.
Saab mis saab ja seda ma ei karda, et nad kätte jäävad.
No, keegi peab ju müüma ka neid. Mina näiteks ei müü enda LTC enne 100€ tulekut. Kogungi ja tiksuvad siiani LTC'd. Küll aga tõesti, varsti kolin üle kuskile millelegi muule, kuid millele, ei tea. Oleneb mis on järgmine BTC - LTC - ?...?
Mul on tähtsam meelerahu, et masinad stabiilselt vaikselt töötavad ja kiiret rahaga pole. "peacoinid" tõusevad NAGUNII . Aga paljud müüvad kõik mis nad hetk teenivad, see ei ole pahakspandav absoluutselt. Mina vaatan ja näen hiljem enda jaoks kasulikumalt.
|
tagasi üles |
|
 |
yerba
HV Guru

|
21.03.2014 15:14:37
|
|
|
Jälle üks täisväärtuslik eestlane.
Ava nüüd õhtul õllepudel ja tähista seda, et naabrimehel kehvasti läheb.
Kusjuures viimaste nädalate gpu ja asic trende jälgides on see Sinu signatuuris oleva tabeli vaatamine kõige mõtlikumaks teinud. Kas ikka kirka müüjad on kullapalaviku ajal need kes võidavad, üsna mitu tuhat eurot seal all ikka kinni  |
|
|
tagasi üles |
|
 |
Magic
HV Guru

|
21.03.2014 15:24:30
|
|
|
Eks ta ole jah...
|
|
tagasi üles |
|
 |
10Fold
Piiratud kasutaja

|
21.03.2014 16:41:26
|
|
|
Mul oli veebruari eest börsihinnaga 220 Energia 4,5 senti/kWh, lisaks võrgu eest 6,7 senti kWh, lisaks 20% käibemaks. Tulebki 13,45 senti/kWh. Muidugi see, et ühe maksu pealt võetakse veel teine maks on Eestis tipptase. Kust see 9,5 sendine kaabel jookseb?
Siiralt loodan, et kõik, kes gridseedi soetanud ja juba kaevavad, saavad omadega joonele. Samas tundub, et nüüd küll enam ei ole mõtet neid tellida. Pealegi ma ei saa aru, mis kuradima pärast on vaja suuremaid masinaid tootvatel firmadel kireda, et tellige meie kola, saate poole aasta pärast kätte. Kui salamisi need masinad valmis teeks, siis oleks müügilt saadud tulu ju kordades suurem. Ma arvan, et kui viperi rahvas täna ütleks, et neil on laos olemas, siis oleks saanud 50% suuremat hinda ka küsida. Nii kallid vidinad võiks lennupostiga 2-3 päevaga ükspuha, mis maailma nurka saata, siis oleks sul ladu nädalaga tühi. Hetkel kõik viitabki sellele, et oma riskid maandatakse 100% ära ja tellitud kraami hakatakse alles tootma. Lisaks "testitakse" neid seniks, kuniks klient veel enam-vähem on nõus selle lõpliku summa välja maksma.
Kas keegi oleks huvitatud vee soojendamisest kaevuriga? Sain veeblokki valmis, nüüd on jäänud see kõige ärevam koht, kus tuleb reaalselt kaardi külge panna. Nädalpäevi olen edasi lükanud, aga tänane ilm torgib juba takka. |
6 kuud ette müüakse selle pärast, et ükshaaval tilgutades tõuseks stabiilselt ka hashrate ja mõne kuu pärast saaks iga üks aru, et asi ennast ära ei tasu.
Mõttekam on neid 6 kuud lattu toota ja siis kõik korraga turule paisata, sest sel hetkel tundub kliendile ROI suurepärane. Tegelikkus on aga see, et selline metsik kogus Hashrate viib ka raskuse nii üles, et asja tasuvus muutub tõsiselt küsitavaks.
Täpselt sama case oli KnC BTC Asicutega. Lubati hea raha eest metsikut hashrate rääkimata sellest milline kogus neid seadmeid ühtlasi turule paisatakse. Õnneks tõusis BTC hind tol hetkel 10x ja esimesed ostjad said tänu sellele enamvähem nulli aga hilisemad tellijad ei teeninud oma raha isegi sellise hinnatõusu juures tagasi
EDIT: Leidsin natuke numbreid ka:
Esimene batch 2500 masinat = 500Ghash. Kui Alpha ja Fibonacci ka oma masinad lähiajal välja toovad siis kogu Hashrate tõuseb vähemalt 1Thash ehk kasumlikkus MHashi kohta langeb 8x juba selleks hetkeks kui oma masinad kätte saad. Loomulikult hakkab see sealt hüppeliselt järjest kehvemaks minema ja ma ei ole sisse arvestanud raskuse tõusu gpude ja gridseed'e arvelt enne nende masinate kohale jõudmist.
Praeguse LTC hinna juures oleks ROI juba esimesel päeval 6 kuud ja ilmselt suureneks iga järgneva nädala jooksul oluliselt .
Ai my bad käibeka unustasin küll ära
siiski - võrgutasu 5.17 senti uue hinnakirja järgi + 1 sent taastuvenergia + ~ 3 senti Kwh (hetkel 2.4 senti) x 1.2 = 11senti/Kwh
250-275w x 24 x 0.11 = 0.66-0.72€ päevas.
Korralikuma undervoldi ja muude algode puhul jääb see summa ikka 0.5€ kanti päevas.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Kristoferr
HV Guru

|
21.03.2014 16:58:44
|
|
|
parm kirjutas: |
Kristoferr kirjutas: |
BTC pro ei pidanud powered riseritega hästi läbi saama. Ehk on asi selles. |
Mis rumal jutt see on? Neid plaate hunnik töötamas ja mingeid kalasid pole, 6 kaarti peal ja kõik powered riseritega. |
See, et sinul töötab ei tähenda, et kõigil töötab. Probleem on kaartide, riserite, emaplaadi kokkusobimises. Miljon korda räägitud, et probleemid on väga individuaalsed ja googeldades leiad näiteid piisavalt.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Tupsu
HV Guru

|
21.03.2014 17:16:37
|
|
|
Siiralt loodan, et kõik, kes gridseedi soetanud ja juba kaevavad, saavad omadega joonele. Samas tundub, et nüüd küll enam ei ole mõtet neid tellida. . |
Mõtet ei ole, aga ebays lähevad nad ikka meeletu hinnaga praegu. Ja ükshaaval ostavad, või loodavad pärast müüjalt juurde osta.
Minu 10tk, mis litecoini kaevasid, olid 24 tunniga teinud 0,5 münti. Praeguse kursiga müües 0.0135BTC
teisel kümnel multipoolis tiba parem http://disney.com/4pr2cx Total Expected 0,0185BTC
Samas meeletut elektriarvet nad ei tee, las tiksuvad. 0,70 eurot elektriraha ööpäevas nad ju ikka teenida suudavad.
Ning kasum pole ju väiksem, kui videokaartidega kaevandades. Kulutatud 6.5 BTC saab praegu umbes 2800 euro eest asemele osta. Seega ei ole kallim, kui samaväärne arvuti. Arvuti puhul on ainult see hilisema maha müümise väärtus, siin aga lootus, et kui vastu peavad, siis kaevandavad veel kaua.
Tahan nad pannalahtisesse korpusesse ja suured vendid oma ventikate asemel peale puhuma panna.
Aga loomulikult on selle gridseedi junni eest isegi 140 eurot tükist liiga kallis. Aga eks hinna paneb paika turg ja nõudlus, siin pole midagi parata. Kui ei osta, ostavad teised.
kqpahv kirjutas: |
....Täpselt sama case oli KnC BTC Asicutega. Lubati hea raha eest metsikut hashrate rääkimata sellest milline kogus neid seadmeid ühtlasi turule paisatakse. Õnneks tõusis BTC hind tol hetkel 10x ja esimesed ostjad said tänu sellele enamvähem nulli aga hilisemad tellijad ei teeninud oma raha isegi sellise hinnatõusu juures tagasi
... |
Ikka see ratsa rikkaks lootus. Kas tõesti seade, mis alles eelmisel sügisel postitati, peab ennast poole aastaga tasa teenima?
Minu BTC tuleb praegu just tänu KNC erinevatele mudelitele ja olen küll rahul.
Eile sai 5BTC eest juurde soetatud seade, mis teeb hetkel 750GH/s 750W/h tarbides.
Loomulikult saab 6 BTC eest 10 aprilli postitusega 1TH/s hiinaka, aga üks on praegu käes ja reaalselt teenib. Teine on alles ette makstud tellimus, millele ka tundmatu suurusjärk tolli tasusid lisandub.
Teenivad ikka need masinad, mis täna ja praegu kaevavad. Tulevik on tulevik ja BTC maailmas on täna 20 päeva juba terve igavik.
viimati muutis Tupsu 21.03.2014 17:28:08, muudetud 1 kord |
|
tagasi üles |
|
 |
M3nthal
HV kasutaja

|
21.03.2014 17:23:51
|
|
|
Jälle üks täisväärtuslik eestlane.
Ava nüüd õhtul õllepudel ja tähista seda, et naabrimehel kehvasti läheb.
|
Ole hea vaata peeglisse korra ja vaata asja suuremalt. Ma pole kuidagi vihjanudki sellele, et ma antud olukorra üle parastaks vms. Sain mteachx esimesest tellimusest ise ka osa ja tema tehtud/testitud 4x riserid töötavad väga hästi ja müüb ta ka oma kaupa väga mõistliku hinnaga, vastupidiselt mõningatele juutidele siin foorumis.
Point oli selles, et vahepeal oli metsik kriis nende riseritega ja nüüd on korralik üleujutus. Usun, et sarnase kauba otsas istuvad paljud "kirkamüüjad" kui ka "kirkatootjad".
Rääkides üldse tulevikust, siis minumeelest on vägagi mõistlik asicute peale liikumine ja kui ma võibolla paar kuud tagasi olin samuti skeptiline scrypti asicute suhtes, siis tootjad on paari viimase nädalaga üsna ootamatult vastupidist tõestanud.
Ja kui pikemast tulevikust rääkida, siis mõelge ka selle hetke peale kui üks konkreetne münt on lõpuni välja kaevatud, kas transaction jääb gpu või asicu peale, arvestades, et esimene võtab hetkel 20x rohkem elektrit.
...kustutatud pikk mõttelend...
Ühesõnaga mteachx, loodan, et saad oma kirkadest lahti, jõudu!
_________________ oooo |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa ei või manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|