Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Bitcoin ja muud krüptorahad »  Üldine arutelu ja krüptorahadega seotud uudised märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 20, 21, 22 ... 105, 106, 107  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
MummikAl
Kreisi kasutaja
MummikAl

Autoriseeritud ID-kaardiga
sõnum 07.03.2014 15:08:19 vasta tsitaadiga

liifer kirjutas:
MummikAl kirjutas:
liifer kirjutas:
MummikAl kirjutas:
kell 21 hakatakse siis faircoini jagama, kes huvitatud on:

http://fair-coin.info/
https://bitcointalk.org/index.php?topic=487212.0

Ma ei saa aru, mis on selle asja point.

päris pointist ei ole ma ise ka veel aru saanud icon_biggrin.gif võin öelda, et ligi 100% premined ja need jagatakse kõik soovijate vahel ära. ise olen 3 tokenit krabanud ja eks siis 5 päeva pärast olen näha, mis saab.

Võib teha siis mitu korda, lihtsalt tuleb genereerida uus wallet?

võid sama walleti peale ka teha, lihtsalt iga tunni tagant saad küsida uut tokenit.
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
liifer
HV kasutaja
liifer

sõnum 07.03.2014 15:15:43 vasta tsitaadiga

tsitaat:
Võib teha siis mitu korda, lihtsalt tuleb genereerida uus wallet?

võid sama walleti peale ka teha, lihtsalt iga tunni tagant saad küsida uut tokenit.

Phm võib selle aja jooksul 5 * 24 osakut endale teha?! Nats jabur ikka.

Tasuta jagatakse, siis miks mitte. Põhimõtteliselt peaks selle coini nn airdrop näitama, mis saab auroracoinist. Ma usun, et auroracoini esimesed kätte saajad panevad selle kohe müüki ja hind kukub seni kuni 31 AURi eest veel mõistlikul hulgal eurosid saab, edasi on siis näha, kas Island võtab selle omaks või jääb niisama tilbendama maa ja taeva vahele nagu aurule kohane.

viimati muutis liifer 07.03.2014 15:50:52, muudetud 1 kord
tagasi üles
Zanzhu
Kreisi kasutaja

sõnum 07.03.2014 15:35:31 vasta tsitaadiga

Preminetud AUR-i kuulukesi just paisatakse müüki. Enne kui need islandlastele üldse välja jagati.
tagasi üles
riaak
HV Guru
riaak

sõnum 07.03.2014 16:36:08 vasta tsitaadiga

Zanzhu kirjutas:
Preminetud AUR-i kuulukesi just paisatakse müüki. Enne kui need islandlastele üldse välja jagati.
icon_question.gif
Paistavad alles olevat.

Zanzhu
Kreisi kasutaja

sõnum 09.03.2014 16:27:35 vasta tsitaadiga

http://www.bitcoinboulevard.nl/

Terve tänav kus mugimist ja pugimist interneti võlurahaga saab thumbs_up.gif

EDIT: https://bitcoincodes.com

Mängud ja mänguajakaardid BTC eest thumbs_up.gif
tagasi üles
Scart
HV Guru
Scart

sõnum 09.03.2014 19:03:38 vasta tsitaadiga

Zanzhu kirjutas:

EDIT: https://bitcoincodes.com

Mängud ja mänguajakaardid BTC eest thumbs_up.gif

Opa! Kui usaldusväärne see sait on?
tagasi üles
Zanzhu
Kreisi kasutaja

sõnum 10.03.2014 12:14:47 vasta tsitaadiga

Scart kirjutas:

Opa! Kui usaldusväärne see sait on?

Ei tea ja ei oma konsooli millele teenust osa icon_biggrin.gif

Aga see koht tundub ka päris viisakas: http://www.coingas.com/
tagasi üles
KuriVaiM1
HV veteran
KuriVaiM1

sõnum 10.03.2014 22:13:30 vasta tsitaadiga

mõni targem kaevaja oskab äkki öelda mis valesti võib olla

proovin cpu-ga kaevata (minerd cpu-pooler), bitcoin ei tule kuigi hästi ja otsustasin litecoini ära proovida icon_biggrin.gif , niipalju omal algatusel uurides targemaks saanud et algohrütm sha256d on bitcoini ja scrypt litecoini jaoks kuigi sha256d-ga läbi proxy litecoini kaevates tuli hullult siva - iga rea taga (YAY!!!) ca tunniga 400 aktsepteeritud, 256 raskusastmega aga saidil ( https://www.wemineltc.com ) kuhu regasin pole saavutustest jälgegi, kuhu need siis haihtusid

yerba
HV Guru
yerba

sõnum 10.03.2014 23:00:13 vasta tsitaadiga

Päris hästi kütad, 400 litecoini paari tõukega icon_smile.gif
Mul mitumitu videokaarti huugavad ööd ja päevad läbi aga saab vaid 3-4 litecoini ööpäevaga.
Palun räägi milles trikk on icon_wink.gif

KuriVaiM1 kirjutas:
mõni targem kaevaja oskab äkki öelda mis valesti võib olla

proovin cpu-ga kaevata (minerd cpu-pooler), bitcoin ei tule kuigi hästi ja otsustasin litecoini ära proovida icon_biggrin.gif , niipalju omal algatusel uurides targemaks saanud et algohrütm sha256d on bitcoini ja scrypt litecoini jaoks kuigi sha256d-ga läbi proxy litecoini kaevates tuli hullult siva - iga rea taga (YAY!!!) ca tunniga 400 aktsepteeritud, 256 raskusastmega aga saidil ( https://www.wemineltc.com ) kuhu regasin pole saavutustest jälgegi, kuhu need siis haihtusid

tagasi üles
Char
HV kasutaja
Char

sõnum 10.03.2014 23:21:37 vasta tsitaadiga

yerba kirjutas:
Mul mitumitu videokaarti huugavad ööd ja päevad läbi aga saab vaid 3-4 litecoini ööpäevaga.

400 sharet ikka, mitte coini, ma arvan.
tagasi üles
yerba
HV Guru
yerba

sõnum 10.03.2014 23:26:18 vasta tsitaadiga

Char kirjutas:
yerba kirjutas:

400 sharet ikka, mitte coini, ma arvan.

Kamoon, kui on tegu algohrütmiga siis on puhtalt coinid ka, shared on nõrkadele.
tagasi üles
KuriVaiM1
HV veteran
KuriVaiM1

sõnum 10.03.2014 23:30:54 vasta tsitaadiga

loe veelkord läbi, 400 litecoini teema on udujutt, iva on millesgi muus icon_biggrin.gif
Char, just

Dogbert
HV Guru
Dogbert

sõnum 11.03.2014 02:15:02 vasta tsitaadiga

Sa ei saa litecoini kaevata sha256-ga, ükskõik millest sa selle siis läbi lased, kasvõi hakklihamasinast. Litecoin on scrypt ja sa ei saa ise algoritmi valida, millega teda "kaevad". See oleks nagu prooviksid ristsõna lahendada sudoku reeglite järgi vms.
Praegusel juhul küllap oli sedasi, et su loll proxy acceptis kõik need shared ja seda näeb miner (cpuminer ei ole ise ka kuigi jutukas ega nutikas), pool aga loomulikult rejectis ja seda näitab sulle heal juhul proxy logi (kui logimine toimub). Enne algab põrgus jääaeg, kui sa sha256-ga litecoini leiad.

Ja CPU-ga, ükskõik kui võimsaga, on ka Litecoini praegusel ajal kaevata lootusetu, ainult sente teenid heal juhul, samas kui elektrit läheb eurode kaupa. Kui elekter on tasuta, siis naljapärast võid ju tuba kütta, aga näiteks i5-2400 CPU @ 3.10GHz teeb scrypti 30-40 kHash/s ja teenis jaanuari lõpus ööpäevas ~0,013 LTC (naljapärast sai proovitud). Ma ei tea, mis sel ajal diff oli, aga arvatavasti on ta hetkel kõrgem, nii et LTC-d tilgub veel vähem, st et teenid vähem kui 15 senti ööpäevas. Elektrikulu võid ise mõõta, aga ma olen suht kindel, et see maksab rohkem.
Sa võtsid Pealtnägija saadet "puhta kullana" nähtavasti - "maast leitud raha", bitcoini kaevamine arvutiga jne icon_lol.gif

Teised tegid su kulul peent nalja lihtsalt, sest see mida sa üritad, on ise ka üsna puhas huumor. icon_rolleyes.gif
Siit ikka käib regulaarselt iga nädal üks-kaks humoristi läbi, kes CPU-ga BTC-d kaevata tahavad tõsimeeli, sa vähemalt jõudsid Litecoini juurde icon_smile.gif

MummikAl
Kreisi kasutaja
MummikAl

sõnum 11.03.2014 03:40:43 vasta tsitaadiga

keegi tasuta fair-coine ka krabas? endale on 16000 ära laekunud ja teine sama palju peaks veel tulema. eks ole näha mis nendega saama hakkab
tagasi üles
Tupsu
HV Guru
Tupsu

sõnum 11.03.2014 05:03:54 vasta tsitaadiga

MummikAl kirjutas:
keegi tasuta fair-coine ka krabas? endale on 16000 ära laekunud ja teine sama palju peaks veel tulema. eks ole näha mis nendega saama hakkab

Minu 1000 tuli hetk tagasi ära.
tagasi üles
KuriVaiM1
HV veteran
KuriVaiM1

sõnum 11.03.2014 10:34:43 vasta tsitaadiga

Dogbert, nagu ütled et nädalas vähemalt üks eksib siia kes proovib cpu-ga kaevata, ning kordagi ei maininud ega pole ka plaanis et hakkan järjepidevalt cpu-ga kaevama (kust sa seda välja loed?)- see tundub olema sinu isiklik arvamus, oli vaja ainult teada kuidas oli võimalik bc alkoga lc-d kaevata - rohkem ei midagi, luuletamiseks on mõttelend ikka väga lai

OK seletame lahti siis kui ei osanud välja lugeda et enne sai põhjalikult uuritud millega tegu ja kuidas toimib et poleks silmad kinni võõras kohas vette hüpanud nagu need kes eelnevalt siin nädalas korra sinusuguseid tülitamas käivad

yerba
HV Guru
yerba

sõnum 11.03.2014 10:40:38 vasta tsitaadiga

KuriVaiM1 kirjutas:
Dogbert, nagu ütled et nädalas vähemalt üks eksib siia kes proovib cpu-ga kaevata, ning kordagi ei maininud ega pole ka plaanis et hakkan järjepidevalt cpu-ga kaevama (kust sa seda välja loed?)- see tundub olema sinu isiklik arvamus, oli vaja ainult teada kuidas oli võimalik bc alkoga lc-d kaevata - rohkem ei midagi, luuletamiseks on mõttelend ikka väga lai

OK seletame lahti siis kui ei osanud välja lugeda et enne sai põhjalikult uuritud millega tegu ja kuidas toimib et poleks silmad kinni võõras kohas vette hüpanud nagu need kes eelnevalt siin nädalas korra sinusuguseid tülitamas käivad

Ära lase end segada, need kes siin koos targutavad on tegelikult ju endised joonestus- ja kujundus- ja disainifirmade töötajad, kellel on videokaarte hulgi üle jäänud joonestamisest ja videotöötlusest. No ja siis teenivad mingit õnnetut palgalisa videokaartidega kaevandades.

Õiget asja teed muidugi. Anna minna. CPU power forever! icon_cool.gif
tagasi üles
Dogbert
HV Guru
Dogbert

sõnum 11.03.2014 13:24:26 vasta tsitaadiga

KuriVaiM1 kirjutas:

No päris selge on, et sa ikka ei uurinud piisavalt põhjalikult, kui tahad üritada scrypti lahendada sha256-ga. See ongi see naljakoht, millega sind aasiti siin.
Kui sulle ei meeldi, et ma sind su ürituse mõttetuses veenda üritasin ja vihjasin, et sinu tegevuse üle peetakse peenikest naeru, siis pinguta aga edasi. Iseenda vigadest õppimine on ikkagi kõige paremini meelde jääv õppetund, mina sind ümber veenma rohkem ei hakka. Minu jutu peamine mõte seisneski selles.
Ülejäänud osa - jutt cpu-ga kaevamise üritamise mõttetusest oli sulle lihtsalt lahkelt pakutud väikeseks tasuta boonuseks, et sa ilma asjata ei higistaks. Kui ei meeldi, siis ei meeldi, palun väga vabandust, et sind liigse informatsiooniga üle koormasin. Luban, et ma rohkem seda ei tee.

yerba
HV Guru
yerba

sõnum 11.03.2014 13:33:29 vasta tsitaadiga

Dogbert kirjutas:
KuriVaiM1 kirjutas:

No päris selge on, et sa ikka ei uurinud piisavalt põhjalikult, kui tahad üritada scrypti lahendada sha256-ga. See ongi see naljakoht, millega sind aasiti siin.
Kui sulle ei meeldi, et ma sind su ürituse mõttetuses veenda üritasin ja vihjasin, et sinu tegevuse üle peetakse peenikest naeru, siis pinguta aga edasi. Iseenda vigadest õppimine on ikkagi kõige paremini meelde jääv õppetund, mina sind ümber veenma rohkem ei hakka. Minu jutu peamine mõte seisneski selles.
Ülejäänud osa - jutt cpu-ga kaevamise üritamise mõttetusest oli sulle lihtsalt lahkelt pakutud väikeseks tasuta boonuseks, et sa ilma asjata ei higistaks. Kui ei meeldi, siis ei meeldi, palun väga vabandust, et sind liigse informatsiooniga üle koormasin. Luban, et ma rohkem seda ei tee.

Ja nii tapetigi siin teemas viimanegi abivalmis kasutaja Dogbert...
Teised enam ei viitsi isegi kommenteerida uute proovijate "suurepäraseid" ideesid. Enamlevinud idee oli kaevata scrypti Bitcoini ASICutega. See 400 litecoini CPUga oli ka väga tore idee, loodan et sellest ikkagi asja saab. Äkki olid seal valed pinged ja voldid peal, proovi neid muuta ja vaata, ehk hakkavad siis litecoinid tulema. icon_cool.gif
tagasi üles
Kirsa
Kreisi kasutaja

sõnum 11.03.2014 14:42:45 vasta tsitaadiga

CPU-ga tasub kaevata RieCoini - mitte midagi muud minu arust cpu-dega kaevandada praegu ei tasu - või ma eksin?

Ainuke pool on http://ypool.net/ - siit saab ka kaevuri.
tagasi üles
SurfData
HV Guru
SurfData

sõnum 11.03.2014 16:08:33 vasta tsitaadiga

yerba kirjutas:
Dogbert kirjutas:
KuriVaiM1 kirjutas:

Ja nii tapetigi siin teemas viimanegi abivalmis kasutaja Dogbert...
Teised enam ei viitsi isegi kommenteerida uute proovijate "suurepäraseid" ideesid. Enamlevinud idee oli kaevata scrypti Bitcoini ASICutega. See 400 litecoini CPUga oli ka väga tore idee, loodan et sellest ikkagi asja saab. Äkki olid seal valed pinged ja voldid peal, proovi neid muuta ja vaata, ehk hakkavad siis litecoinid tulema. icon_cool.gif

väiksemate asicutega tuleb kaevata üldsegi hübriidmünti mis on SHA-256 ja scrypt omavahel seotud icon_wink.gif

Kirsa kirjutas:
CPU-ga tasub kaevata RieCoini - mitte midagi muud minu arust cpu-dega kaevandada praegu ei tasu - või ma eksin?

Ainuke pool on http://ypool.net/ - siit saab ka kaevuri.

Ma kunagi nädalakese kaevasin seal testiks primecoini vms oma prosega...nüüd ei mäleta ainult et mis kasutaja ma sinna tegin ja mis emailiga see on icon_biggrin.gif icon_biggrin.gif icon_biggrin.gif
tagasi üles
ufo56
HV Guru
ufo56

sõnum 11.03.2014 16:11:20 vasta tsitaadiga

Jätaks selle teema nüüd uudiste jaoks. icon_exclaim.gif
degreal
HV veteran

sõnum 11.03.2014 17:05:04 vasta tsitaadiga

http://techcrunch.com/2014/03/03/mt-gox-source-code-leaked-by-hackers-along-with-team-information-customer-data/

Ai kurat, karm on see bitcoini metsik lääs. Kui isikutuvastust ei tee siis võidakse sind rahapesus süüdistada aga kui isikutuvastust teed siis langed identiteedivarguse ohvriks.

viimati muutis degreal 11.03.2014 18:22:34, muudetud 1 kord
tagasi üles
riaak
HV Guru
riaak

sõnum 11.03.2014 17:41:16 vasta tsitaadiga

http://www.betarigs.com/
Scrypt masinate laenutus.

Kristoferr
HV Guru
Kristoferr

sõnum 11.03.2014 17:48:01 vasta tsitaadiga

degreal kirjutas:
http://techcrunch.com/2014/03/03/mt-gox-source-code-leaked-by-hackers-along-with-team-information-customer-data/

Ai kurat, karm on see bitcoini metsik lääs. Kui isikutuvastust ei tee siis lähed võidakse sind rahapesus süüdistada aga kui isikutuvastust teed siis langed identiteedivarguse ohvriks.

Oleks vaja mingit tsentraalset sõltumatut organisatsiooni, mis neid vahetuspunkte reguleeriks ja nende turvalisusele ettekirjutusi teeks ning auditeeriks.
Ei saaks iga mees põlve otsas endale vahetuspunkti teha...
tagasi üles
jaank
HV veteran

sõnum 11.03.2014 21:53:33 vasta tsitaadiga

Paypali vaja.
tagasi üles
Zanzhu
Kreisi kasutaja

sõnum 11.03.2014 21:54:56 vasta tsitaadiga

Jah muidugi, on vaja tegelasi kes vahelt riisuma jälle hakkaks.

Oli juba näha kuidas MTGox fractional reservega inimestele koti pähe tõmbas.
tagasi üles
liifer
HV kasutaja
liifer

sõnum 11.03.2014 22:23:59 vasta tsitaadiga

Kas keegi plaanib kuidagi oma isikuandmete asja seal klaarida ka? Suurt midagi vist teha ei saa?! Ma sain ka nädal enne selle sandi surma verified. Mida id-kaardi koopia ja Energia arvega teha saab?
alliance
The Transporter
alliance

sõnum 12.03.2014 01:44:15 vasta tsitaadiga

Kristoferr kirjutas:
degreal kirjutas:

Ai kurat, karm on see bitcoini metsik lääs. Kui isikutuvastust ei tee siis lähed võidakse sind rahapesus süüdistada aga kui isikutuvastust teed siis langed identiteedivarguse ohvriks.

Oleks vaja mingit tsentraalset sõltumatut organisatsiooni, mis neid vahetuspunkte reguleeriks ja nende turvalisusele ettekirjutusi teeks ning auditeeriks.
Ei saaks iga mees põlve otsas endale vahetuspunkti teha...
See kõik on väga kulukas. Ja lõpuks viib ikkagi samasse seisu kus on praegune pangadus süsteem ja riiklik järelvalve.
Mingit asjalikumat p2p vahetusüsteemi on vaja, aga keegi pole vist seda välja mõelnud veel.
--
edit:
Leidsin et see pooletoobine speek on mulle kirjutanud. Paistab et ta ikka tegeleb krüptode parseldamisega. Vähemalt jälgib teemat .

tsitaat:
Ott

3. märts (9 päeva tagasi)

saajale mina
Tere

Ma ei tegele sellega ja ma teen e-rahas ainult Paypaliga makseid kui ostan netist asju. Mõned korrad ostsin Paypal raha kellegilt ja siis sain ka varastatud Paypal raha ja kandsin kiirelt edasi ise(maksin asjade eest). Pärast oli mul konto negatiivne, aga ment ju ei uuri Paypal raha kohta midagi nagunii. Eesti ment ei viitsi vist midagi eriti teha.

Kristoferr
HV Guru
Kristoferr

sõnum 12.03.2014 10:36:00 vasta tsitaadiga

Lasin paar päeva fast-poolis DOGE. Pealtnäha kõik korras, aga münte tuli nagu 2x vähem kui peaks. Ise väidavad, et neil oli mingi fake submission probleem, aga tundub, et nad kas kuidagi varastavad münte või nende "probleemid" jätkuvad.
Igatahes läksin kah pooleriinosse üle. Asi paranes tunduvalt. thumbs_up.gif

Dogbert
HV Guru
Dogbert

sõnum 12.03.2014 11:10:02 vasta tsitaadiga

Lõpuks ometi lõpeb multipoolide-poolne Doge võrgu solkimine ära, lähema 24 tunni sees tuleb uus Doge wallet (v1.6), millega senine juhuslik block reward muutub staatiliseks ja multipoolid ei saa enam magusamaid doge blokke eraldi noppida, jättes hapude korjamise normaalsetele kaevuritele. Samuti lisandub uus algoritm, mis juhib block time'i reguleerimist - see hakkab kiiremini reageerima muutustele Doge võrgus, nii et suurte multipoolide võrku sisse-välja hüppamine ei tekita enam nii suuri häireid. Lõpptulemusena hakkavad ausad kaevurid rohkem nutsu korjama ja multipoolid kaotavad oma eelised.

Lugege ja jälgige, millal uue walleti saab:
http://www.reddit.com/r/dogecoin/comments/207hfb/ann_dogecoin16_its_ready_all_you_need_to_know/

Kõik peavad walletit uuendama, sest vana kasutajad jäävad vist käppa imema, ehk teisiti öeldes on oodata uut forki (hargnemist).

10Fold
Piiratud kasutaja
10Fold

sõnum 12.03.2014 11:12:07 vasta tsitaadiga

tsitaat:
multipoolid ei saa enam magusamaid doge blokke eraldi noppida

icon_eek.gif ???

Mis moodi need Multipoolid siis neid blokke eraldi noppisid ? Blokid on ju random järjestuses ?
tagasi üles
pmq
HV kasutaja

sõnum 12.03.2014 11:18:43 vasta tsitaadiga

kqpahv kirjutas:
tsitaat:
multipoolid ei saa enam magusamaid doge blokke eraldi noppida

icon_eek.gif ???

Mis moodi need Multipoolid siis neid blokke eraldi noppisid ? Blokid on ju random järjestuses ?

Random-väärtusega on blokid küll, ent parasjagu lahendatava bloki reward on teada.
Uue bloki algusega tegid multipoolid mõne millisekundi jagu tööd, said teada, et pole mõtet, ja vahetasid münti.
tagasi üles
Dogbert
HV Guru
Dogbert

sõnum 12.03.2014 11:30:19 vasta tsitaadiga

Vana uudis, et järgmise bloki rewardi on võimalik ette ennustada matemaatiliselt - selle kohta oli redditis juba kuu aega tagasi juttu. Multipoolid on seda nõrkust juba kuude kaupa ära kasutanud, praeguseks on tulemused juba vägagi märgatavad.

http://www.reddit.com/r/dogemining/comments/1x1p76/something_is_rotten_in_the_state_of_doge_mining/

tsitaat:
The "random" DOGE rewards per block are not random. In fact, the value of each block is predetermined by a simple equation applied to the hash of the previous block. A creative miner can take advantage of this fact to mine dogecoin when the potential reward is high, and switch to litecoin when the potential reward is low. During some rounds, the reward is so small it isn't worth the electricity spent finding it; during more rounds, the reward is less than can be earned mining LTC; in a few rounds, the reward is spectacular. Honest miners mine with the expectation of earning an average of 500,000 DOGE per block, but when people are selectively mining the high-profit DOGE rounds, the average reward falls for honest miners.

Kõige rohkem tunnevad selle nihverdamise mõju tõenäoliselt just suuremad poolid nagu Dogehouse, mõnesaja kaevuriga väikesed poolid, kellel kahe bloki leidmise vaheline aeg venib vahel tundidesse, tunnevad selle mõju vähem (a'la Poolerino)

Kristoferr
HV Guru
Kristoferr

sõnum 12.03.2014 11:34:13 vasta tsitaadiga

Jah. Kõik "random" ploki suurusega ja superplokkidega mündid on selles suhtes halvad, et nende tõenäosust saab ennustada kuna ajalugu on ja parameetrid nende arvutamiseks avalik info.
SilQ
HV Guru
SilQ

sõnum 12.03.2014 11:51:54 vasta tsitaadiga

Kristoferr kirjutas:
Lasin paar päeva fast-poolis DOGE. Pealtnäha kõik korras, aga münte tuli nagu 2x vähem kui peaks. Ise väidavad, et neil oli mingi fake submission probleem, aga tundub, et nad kas kuidagi varastavad münte või nende "probleemid" jätkuvad.

Fast-poolist tuleb tõesti juba kehvasti. Pooleriinost lasin ka mingi 5h, minu arust dogehousist tuleb paremini kui pooleriinost.
tagasi üles
degreal
HV veteran

sõnum 12.03.2014 12:02:11 vasta tsitaadiga

Kas randomit ei saaks võtta sellisest allikast, mida keegi ei oska ette ennustada. Näiteks avastatava ploki noncest? Bitcointalk foorumis kasutati seda meetodit igasuguste rafflete loosimistes. Panused läksid lukku ja kõik jäid pingsalt järgmise bitcoini blocki avastamist ootama, et sealt random number tuletada.
tagasi üles
Kristoferr
HV Guru
Kristoferr

sõnum 12.03.2014 12:25:03 vasta tsitaadiga

Pikemas perspektiivis alluvad kõik mündid mingitele paikapandud reeglitele nagu seda on näiteks keskmine ploki suurus ja keskmine ploki arvutamise aeg. Kui neid parameetreid ei oleks või/ja plokkide ajalugu oleks teadmata, siis oleks võimatu ka tulevaste plokkide kaudset suurust ja aega ette ennustada.
Dogbert
HV Guru
Dogbert

sõnum 12.03.2014 13:25:08 vasta tsitaadiga

SilQ kirjutas:
Kristoferr kirjutas:

Fast-poolist tuleb tõesti juba kehvasti. Pooleriinost lasin ka mingi 5h, minu arust dogehousist tuleb paremini kui pooleriinost.

Poolerino on nii väike pool, et näiteks viimase 24 tunniga leidis kokku 7 blokki ja nüüd ei ole juba tunde midagi tulnud. Seal lihtsalt ei saa 5 tunniga mingit pilti - vahel on paus kahe bloki leidmise vahel 5 tundi ja teenistus selle aja jooksul puhas null. Seal pead vähemalt ööpäeva järjest kaevama, enne kui mingi ülevaate saad, või isegi kaks.
Just sellel põhjusel ei mõjuta multipoolide kiire nihverdamine väikesi poole nii tugevalt kui suuri ja "eraviisilisi" nihverdajaid ka nii väikesed poolid ühinema ei meelita - siin ei ole ise võimalik eriti magusamaid blokke välja valida, sest oled õnnelik, kui mingisugusegi bloki sabast kinni saad icon_lol.gif

Ma ei tea kui pädevad need "õnne" graafikud poolides on, aga kui võrdled Dogehouse'i oma, siis on seal juba pikka aega tegeliku õnne keskmine märgatavalt allpool ennustatavat ehk oodatavat, Poolerinos kõigub keskmine üles-alla enam-vähem võrdselt mõlemal pool ennustatavat ja lainete umbkaudset pikkust arvestades asub ta ööpäevaga enam-vähem võrdselt mõlemal pool seda ennustatavat taset. Pool ööpäeva tuleb blokke keskmisest harvemini, teise poole jooksul tihedamini ja kokku saad ligikaudse keskmise. Mida rohkem päevi järjest lased, seda täpsema pildi saad.

liifer
HV kasutaja
liifer

sõnum 12.03.2014 13:25:50 vasta tsitaadiga

Selle asemel, et pead vastu seina taguda, on näha ju pooli viimase tunni/24h/7päeva blokkide protsent. Mõnel on see 105, mõne 120, mõnel 150.
Kristoferr
HV Guru
Kristoferr

sõnum 12.03.2014 13:34:18 vasta tsitaadiga

No Fast-poolis on ligi 11Ghs jõudu. Seal on õnne faktor väga minimaalne. Paari ööpäevaga on selge, kas münte tuleb normaalselt või ei. Hetkeseisuga on neil midagi väga paigast ära.
SilQ
HV Guru
SilQ

sõnum 12.03.2014 13:38:42 vasta tsitaadiga

Kristoferr Fast-poolis küll nii palju ei tohiks olla, ehk mõtlesid Dogehouset?
tagasi üles
2ndalpha
HV kasutaja
2ndalpha

sõnum 12.03.2014 13:46:53 vasta tsitaadiga

SilQ kirjutas:

Jup. Dogehouse: 11, Fast: 3
tagasi üles
Kristoferr
HV Guru
Kristoferr

sõnum 12.03.2014 13:54:34 vasta tsitaadiga

SilQ kirjutas:

Vaatasin üle ja nüüdseks on langenud jah alla 4Ghs. Varem oli üle 11Ghs.
Tundub, et enamus rahvast on sealt jalga lasknud.
Point jääb samaks. Üle 3ghs pool hashiga on kindlasti 48h jooksul selge, et münti tuleb üle 2x vähem kui peaks.

Zanzhu
Kreisi kasutaja

sõnum 12.03.2014 15:59:16 vasta tsitaadiga

Dogecoin implemendib 5 päeva pärast uut koodi, mis tõmbab multipoolidele koti pähe.

Tuleb silm peal hoida ja wallet updateda.

http://www.reddit.com/r/dogecoin/comments/207hfb/ann_dogecoin16_its_ready_all_you_need_to_know/
tagasi üles
SilQ
HV Guru
SilQ

sõnum 12.03.2014 16:24:38 vasta tsitaadiga

Zanzhu kirjutas:
Dogecoin implemendib 5 päeva pärast uut koodi, mis tõmbab multipoolidele koti pähe.

Tuleb silm peal hoida ja wallet updateda.

Tundub et see uudis on pannud Doge kasvama.
tagasi üles
liifer
HV kasutaja
liifer

sõnum 12.03.2014 17:44:35 vasta tsitaadiga

Mingi täiesti mõttetu uudis ja juba on pump and dump seltskond kallal. Ma paar korda olen kooliraha maksnud, aga kiusatus on ka rongi peale hüpata.

Tegin väikese ostu ja kohe hakkas langema. Nii tüüpiline. Ma võin kõik tõusud seisma panna. icon_smile.gif

sanderaits
HV kasutaja
sanderaits

sõnum 12.03.2014 20:08:01 vasta tsitaadiga

liifer kirjutas:
Mingi täiesti mõttetu uudis ja juba on pump and dump seltskond kallal. Ma paar korda olen kooliraha maksnud, aga kiusatus on ka rongi peale hüpata.

Tegin väikese ostu ja kohe hakkas langema. Nii tüüpiline. Ma võin kõik tõusud seisma panna. icon_smile.gif

See lõhnab natuke Bear-trap'i järgi, ehk ikka tõuseb veel, kui nad selle update'i ilma suuremate vigadeta ära teevad. Ette planeeritud fork jne.
tagasi üles
liifer
HV kasutaja
liifer

sõnum 12.03.2014 20:32:49 vasta tsitaadiga

sanderaits kirjutas:
liifer kirjutas:

See lõhnab natuke Bear-trap'i järgi, ehk ikka tõuseb veel, kui nad selle update'i ilma suuremate vigadeta ära teevad. Ette planeeritud fork jne.

Isegi kui ma ei osta, siis oleks tore kui DOGE tõuseb, tõmbaks hashi enda peale ja elavdaks ka teisi münte.

Kristoferr
HV Guru
Kristoferr

sõnum 13.03.2014 14:28:41 vasta tsitaadiga

Kordan siis veel korra. Uuendage oma DOGE wallet!

https://github.com/dogecoin/dogecoin/releases/tag/1.6

Kohustuslik uuendus.

thumbs_up.gif

näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Bitcoin ja muud krüptorahad »  Üldine arutelu ja krüptorahadega seotud uudised mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 20, 21, 22 ... 105, 106, 107  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa ei või manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.