Kui Cruise missile unlockida, siis kas commander saab seda kasutada ka ilma, et tiimi kontrolli all vastav punkt on või mis selle point on? _________________ www.FunBox.ee - kvaliteetsed õhupallid, värvikad kostüümid ja kõik muu vajalik meeldejääva peo korraldamiseks!
Kui Cruise missile unlockida, siis kas commander saab seda kasutada ka ilma, et tiimi kontrolli all vastav punkt on või mis selle point on?
Uurisin ja paistab, et see missle unlock annab bomberile missle võimaluse juurde. Toimib nagu wire-guided ja damage on commanderi omaga sama. _________________
Küll te varsti saate upgreidida kui vanja koos oma vanarauaga üle piiri marsib.
Neil pole raha et sõdida, äi tule nad kuskile.
mingi 100 miljardit taala kogutud riigireservi. Okei, 10 sellest pumpasid rubla languse aeglustamiseks majandusse.. Kuni Euroopa neilt kütust ostab, on Venemaal raha.
mingi 100 miljardit taala kogutud riigireservi. Okei, 10 sellest pumpasid rubla languse aeglustamiseks majandusse.. Kuni Euroopa neilt kütust ostab, on Venemaal raha.
Mul endal on fast2playga kurvad kogemused. Kuna ootasin BF4 eeltellimisega viimase hetkeni siis otsustasin just fast2play kasuks. Umbes 48 tundi ennem bf4 live minekut tegin tellimuse ja maksin koheselt ära. Lubati, et hiljemalt 24 tundi ennem on võtmed laiali saadetud ja inimesed saavad omale predownloadi teha. Ootasin mis ma ootasin, aga ei saanudki oma võtit. Küll süüdistati konkurente kes nende veebilehte ründasid jne. Lõpuks ostsin online key storest võtme ja umbes 3 minutit peale makset olid mul võtmed käes.
Siis kui BF4 oli juba 48 tundi lives olnud siis saadeti nende poolt võti. Saatsin neile ka vastuse tagasi, et andke see uuesti kasutusse ja palun tagastage raha. Alguses hakati hämama, et me ei tagasta jne. Viimaks ähvardasin, et kui 24 tunni jooksul mu paypal kontole raha ei tule, annan paypalis asjale ametliku käigu. Läks siis peale kirja saatmist umbes 20 minutit ja raha tagastati mu paypal'i kontole. Usun kui vaadata fast2play facebooki konto ajalugu siis leiab sealt veel igasugu kaebusi hilinevate võtmete peale. _________________ Don't be so open minded, your brains will fall out
ucav airburst äkki ? _________________ M: LG 29wk500-p
The German soldier has impressed the world, however the Italian Bersagliere soldier has impressed the German soldier.
täna on mul mingi jama Battlelogiga, muud ei näita kui "joining server"
Oskab keegi aidata? _________________ Battlefield 4: J4GGER
Vabandan segase jutu pärast !
Arvuti siis hetkel GPU: Gigabyte GTX 660 OC 2GB, CPU: i5 4670, DDR3 8GB 1600MHz
Teen ka natuke punkte lipude korjamise tasemes kus tapa ei tohi.
Meeletult tuleb.
Ühe mänguga kuskil 30 000 _________________ Töö tegi ahvist inimese
Äkki teeb sinust ka
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.