Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Voyage
HV Guru
|
23.12.2013 14:07:50
|
|
|
Aga kuidas tegelik ostja teab et tema kunagine ese on krediteeritud? :/
Kes antud teemat on lugenud siis lähevad nüüd küsima raha lootes, et nende oma?
|
|
Kommentaarid: 753 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
601 |
|
tagasi üles |
|
 |
Mnator
HV Guru
|
23.12.2013 14:14:14
|
|
|
Morpheus15 kirjutas: |
Mnator kirjutas: |
Su mõttekäigus on viga. Tegelik ostja saab nõuda atf-lt ostuarve alusel, teda ei huvita mis nimi rma-aktil figureerib, talle piisab, et tal on ostuarve. |
Siis ma saan pangaülekandega tõestada, et ma olen temalt selle emaplaadi ära ostnud + HV PS-id on meilis alles. ATF ei väida siin, et nad ei julge mulle raha tagastada. Nad väidavad, et nad pole seda saanudki. Loe probleemi iseloomu  |
Ei tea. Sinuga suhtleja ei pruugi piisavalt infot omada. Aga oma firma siseeeskirjad on tal selged ja nende alusel ta sulle ilmselt vastabki.
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
Morpheus15
HV veteran

|
23.12.2013 14:21:20
|
|
|
Morpheus15 kirjutas: |
Su mõttekäigus on viga. Tegelik ostja saab nõuda atf-lt ostuarve alusel, teda ei huvita mis nimi rma-aktil figureerib, talle piisab, et tal on ostuarve. |
Siis ma saan pangaülekandega tõestada, et ma olen temalt selle emaplaadi ära ostnud + HV PS-id on meilis alles. ATF ei väida siin, et nad ei julge mulle raha tagastada. Nad väidavad, et nad pole seda saanudki. Loe probleemi iseloomu  |
Ei tea. Sinuga suhtleja ei pruugi piisavalt infot omada. Aga oma firma siseeeskirjad on tal selged ja nende alusel ta sulle ilmselt vastabki. |
Sealt on mulle vastanud nii mingi juhataja kui ka igasugused teised tegelased. Ma rõhutan siiski fakti, et algselt väitis ATF, et nad pole raha saanud! Siis väitis, et see emaplaat on varastatud. Nüüd väidavad, et see pole neilt pärit. See on ilmselge kliendile "Näkku kusemine" ja lihtsalt irvitamine. Ma olen endiselt veendunud, et mul on tuline õigus. Nagu ma olen siin juba maininud siis olen ma juristidega sh. ka advokaadiga suhelnud. Oli paar aspekti mis olid kahtlased aga need on tänaseks päevaks selgeks tehtud ja kui vaja annan hagi sisse. Ma ei loobi tühje sõnu nagu seda ATF on korduvalt teinud (ähvardanud mind juristiga) vaid mul on tõsitaga. Hetkel on see paarisaja eurone kahjum muutunud põhimõtteks, et üks firma ei saa kliendi taskust niimodi raha varastada. Ma olen kindel, et ATF isegi ei tea mis vahe on juristil ja advokaadil! Aga see selleks. Ma rõhutan veel seda, et ma olen neile pakkunud välja lahendusena kus nad jätaksid 15% summast endale ja ülejäänud kannavad mulle tagasi. See 15% sümboliseeriks nende poolset olematut vaeva selle asja protsessimisel.
_________________ hwbot profiil
Kommentaari saate profiili peale seda kui olete ise selle lisanud! |
|
Kommentaarid: 204 loe/lisa |
   |
172 |
|
tagasi üles |
|
 |
Mnator
HV Guru
|
23.12.2013 14:25:20
|
|
|
võib-olla saaksid asja kergemini ja kiiremini ühele poole kui kellegi appi võtad, kes kendega ladusalt vene keeles suhtleb...
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
Siidiuss
HV vaatleja
|
24.12.2013 00:24:17
|
|
|
Aga nii ju saabki väita kui pole ostuarvetki, et on vb näiteks varastatud? Mis tõestab vastupidist? Ja paber või e-arve maksab. Kui seda pole siis on suht keeruline midagi nõuda. Niimoodi võiks igaüks minna küsima emapladi eest raha. Ala , tere üksh emaplat läks sinna raha tuli teile andke see mulle.
Ma usun nendega ei ole vaja ladusalt isegi vene keeles suhelda. Suhtlevad ka teistes keeltes. Olen korra paar neile helistanud ja täitsa eesti keeles, et tellimuses väikest muudatust teha ja pole probleemi olnud. Ma ei tahaks uskuda, et valetatakse. Samas on suht raske väita, et raha atf kontole kindlasti läks. Eks neil rahade liikumine on ilusti arvutis näha. Ja vääga raske on uskuda, et seda nad varjavad kui emaplaadi eest ikka raha tuli. Muidugi variante võib igasuguseid olla. Asja teeb keeruliseks ka see, et asja ei viinud tagasi õige ostja ja ostuarvet ka ei ole mille alusel siis midagi nõuda?. Need asjaolud teevad asja keeruliseks ja epood töötab ikka vastavalt ette antud reeglitele. Need on kodulehel ka kenasti kirjas. Ja muudeski seadustes. Loodan, et see üsna segane lugu laheneb siiski. Hetkel ei oska küll arvata kes valetab või kus on see viga. Raske juhus.
|
|
Kommentaarid: 3 loe/lisa |
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
Morpheus15
HV veteran

|
24.12.2013 00:38:37
|
|
|
Siidiuss kirjutas: |
Aga nii ju saabki väita kui pole ostuarvetki, et on vb näiteks varastatud? Mis tõestab vastupidist? Ja paber või e-arve maksab. Kui seda pole siis on suht keeruline midagi nõuda. Niimoodi võiks igaüks minna küsima emapladi eest raha. Ala , tere üksh emaplat läks sinna raha tuli teile andke see mulle.
Ma usun nendega ei ole vaja ladusalt isegi vene keeles suhelda. Suhtlevad ka teistes keeltes. Olen korra paar neile helistanud ja täitsa eesti keeles, et tellimuses väikest muudatust teha ja pole probleemi olnud. Ma ei tahaks uskuda, et valetatakse. Samas on suht raske väita, et raha atf kontole kindlasti läks. Eks neil rahade liikumine on ilusti arvutis näha. Ja vääga raske on uskuda, et seda nad varjavad kui emaplaadi eest ikka raha tuli. Muidugi variante võib igasuguseid olla. Asja teeb keeruliseks ka see, et asja ei viinud tagasi õige ostja ja ostuarvet ka ei ole mille alusel siis midagi nõuda?. Need asjaolud teevad asja keeruliseks ja epood töötab ikka vastavalt ette antud reeglitele. Need on kodulehel ka kenasti kirjas. Ja muudeski seadustes. Loodan, et see üsna segane lugu laheneb siiski. Hetkel ei oska küll arvata kes valetab või kus on see viga. Raske juhus. |
Kas sa nagu reaalselt ka usud seda mida sa väidad? Miks peaks servisa ict mulle hämama hakkama, et nad on plaadi krediteerinud? Sealjuures andma mulle kreedit arve numbri? Sealsamas ATF vassib 4 erinevat võimalust, et mulle mitte raha tagastada mis seaduslikult mulle kuulub. Palun ära võta sõna kui sa pole oma väidetes kindel. See moment kui ma ATF pressis ja mujal risti ära löön siis tule ütle mulle, et mul oli õigus. Sa käid sama ajuvabasid väiteid välja nagu ATF, tekib paratamatult tunne, et sa töötad seal firmas või keegi tuttav töötab. Ma räägin sellest, et Servisa aksepteeris minu garantiid ja ATF omastas selle. Samamoodi kui ma oleks aksepteerinud emaplaadi vahetuse ja plaat oleks poodi saadetud siis oleks ATF selle omastanud kas see oleks olnud õiglane? Läinud müünud järgmisele kliendile? Sa ei saa lihtsalt väita, et neil on õigus, sest neil pole. Nad omastasid võõra raha. Võõra raha omastamine on seadusega karistatav!
|
   |
172 |
|
tagasi üles |
|
 |
Archibald
HV veteran

|
24.12.2013 00:48:10
|
|
|
No aga minek kohtusse, kui Sinul nüüd õigus, mis probleem on? Võidad, siis saavad karistatud ja me saame teada, kui paha-paha onud seal istuvad.
_________________ http://www.linktr.ee/archik_off |
|
Kommentaarid: 162 loe/lisa |
   |
155 |
|
tagasi üles |
|
 |
Siidiuss
HV vaatleja
|
24.12.2013 00:52:26
|
|
|
Ei mina ei ole atf-iga muudmoodi seotud kui täiesti tavaline klient. Ma ei tea ega tunne sealt kedagi.
Mina ei tea kellel on õigus. Eks seda saab siis varsti teada. Arvatavasti neil ei ole sarnaseid juhtumeid olnud. Et keegi tuleb nõuab raha kui pole ostuarvet. Nad ei teagi kes ostis, millal ja kuna. Sest reaalselt osteti see plaat ju acmest? Sellest võiks järeldada, et raha kanti acme kontole mitte atfi? Huvitav kuidas teada said et see acmest pärit kui eelmine omanik seda ei teadnud?
Minu jaoks on siin päris mitmed asjad selgusetud. Ega ma kõime teadja ei ole ja palun vabandust kui millegagi mööda panen
|
|
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
Morpheus15
HV veteran

|
24.12.2013 01:00:29
|
|
|
Siidiuss kirjutas: |
Ei mina ei ole atf-iga muudmoodi seotud kui täiesti tavaline klient. Ma ei tea ega tunne sealt kedagi.
Mina ei tea kellel on õigus. Eks seda saab siis varsti teada. Arvatavasti neil ei ole sarnaseid juhtumeid olnud. Et keegi tuleb nõuab raha kui pole ostuarvet. Nad ei teagi kes ostis, millal ja kuna. Sest reaalselt osteti see plaat ju acmest? Sellest võiks järeldada, et raha kanti acme kontole mitte atfi? Huvitav kuidas teada said et see acmest pärit kui eelmine omanik seda ei teadnud?
Minu jaoks on siin päris mitmed asjad selgusetud. Ega ma kõime teadja ei ole ja palun vabandust kui millegagi mööda panen  |
Ei mööda ei pane millegagi aga väited on imelikud. Mul pole nende ostuarvet vaja... Sest see garantii ei puuduta neid mitte mingil moel kui, et raha kanti nende arvele. Ok ma saan aru,m et äkki polegi nendelt pärit emaplaat.... Aga sellisel juhul peaks ATF raha tagastama servisale ja servisa vaatab edasi kuidas raha minuni toimetada.
PS. ATF -i toimkond, et te teaksite siis Teie tegu aegub toimepaneku hetkest 3-e aasta pärast. Nii, et mul on aega Teiega jageleda küll ja küll!
|
   |
172 |
|
tagasi üles |
|
 |
Siidiuss
HV vaatleja
|
24.12.2013 01:08:54
|
|
|
Ok. Selles tuleks kuidagi vist veel veenduda, et see raha kindlasti laekus sevicalt ikka atf kontole. Ma ei tea kuidas seda kontrollida. See firma kes saatis raha saab enda pangaväljavõttelt näha ja samuti atf raamatupidaja näiteks. HJa kui sul on paber ka servicalt selle kohta siis on jah imelik lugu. Selles tuleb 100 prossa kindel olla mu meelest. Kui seda raha ei ole laekunud siis ei saa ju ühegi paberiga seda sealt ka nõuda.
|
|
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
Voyage
HV Guru
|
24.12.2013 01:22:21
|
|
|
Kui tegu on üle piiri maksega (cross-border payment), siis tasuks arvestada raha liikumise aeglust. 7p võib rahulikult kuluda kuni ATF oma kontol raha näeb. Vb seepärast nad väidavadki, et pole raha saanud?
|
|
Kommentaarid: 753 loe/lisa |
   |
601 |
|
tagasi üles |
|
 |
Morpheus15
HV veteran

|
24.12.2013 01:41:17
|
|
|
Voyage kirjutas: |
Kui tegu on üle piiri maksega (cross-border payment), siis tasuks arvestada raha liikumise aeglust. 7p võib rahulikult kuluda kuni ATF oma kontol raha näeb. Vb seepärast nad väidavadki, et pole raha saanud? |
Probleemi algusest on möödas 2 üle kuu =)
|
   |
172 |
|
tagasi üles |
|
 |
afex
HV kasutaja

|
25.12.2013 13:44:42
|
|
|
Alus mingit laadi pretensiooni esitamiseks tekib siiski mingi lepingu alusel, antud juhul ostu-müügi leping, mida sa pole sõlminud, vähemalt mitte ATF-ga. Kui sa otsustasid omaalgatuslikult toimetada seadme garantiiremonti (kas siis ATF nimel tegutsedes?), loobusid pakutud asenduskaubast ja nüüd ootad, et firma peaks selle kompenseerima. Kui Servisa tegi tootja esindajana otsuse krediteerida, siis raha peab tagastama maaletooja (antud juhul vist Acme, kes krediteerib hulgihinna ja seda ilma käibemaksuta). Siin on selline kogus erinevaid juriidilisi ja füüsilisi isikuid hõlmatud erinevate tehingutega, et pea läheb paksuks. Lisaks veel probleem, et kui firma teeb makse eraisikule, siis kuidas seda tehingut käsitleda, kui tegemist pole mingi krediteerimisega-tagastusega (sest originaalset müügitehingut ju pole teada), siis peaks sellelt tasuma ka sots ja tulumaksu.
Seda kõike oleks siiski pidanud enne ATF-ga läbi arutama. Ka Servisa poolt vale tegutsemine, et nad sellise garantiitehingu üldse käsitlusse võtsid, kuna nende garantiikohustus on ATF ees. Kelle nimele Servisa garantiiakti vormistas?
Aga eks lõplik otsus saab tulla ainult kohtust. Lõpptulemust ja põhjendusi oleks huvitav teada muidugi.
|
|
Kommentaarid: 36 loe/lisa |
   |
35 |
|
tagasi üles |
|
 |
Morpheus15
HV veteran

|
26.12.2013 04:29:16
|
|
|
afex kirjutas: |
Alus mingit laadi pretensiooni esitamiseks tekib siiski mingi lepingu alusel, antud juhul ostu-müügi leping, mida sa pole sõlminud, vähemalt mitte ATF-ga. Kui sa otsustasid omaalgatuslikult toimetada seadme garantiiremonti (kas siis ATF nimel tegutsedes?), loobusid pakutud asenduskaubast ja nüüd ootad, et firma peaks selle kompenseerima. Kui Servisa tegi tootja esindajana otsuse krediteerida, siis raha peab tagastama maaletooja (antud juhul vist Acme, kes krediteerib hulgihinna ja seda ilma käibemaksuta). Siin on selline kogus erinevaid juriidilisi ja füüsilisi isikuid hõlmatud erinevate tehingutega, et pea läheb paksuks. Lisaks veel probleem, et kui firma teeb makse eraisikule, siis kuidas seda tehingut käsitleda, kui tegemist pole mingi krediteerimisega-tagastusega (sest originaalset müügitehingut ju pole teada), siis peaks sellelt tasuma ka sots ja tulumaksu.
Seda kõike oleks siiski pidanud enne ATF-ga läbi arutama. Ka Servisa poolt vale tegutsemine, et nad sellise garantiitehingu üldse käsitlusse võtsid, kuna nende garantiikohustus on ATF ees. Kelle nimele Servisa garantiiakti vormistas?
Aga eks lõplik otsus saab tulla ainult kohtust. Lõpptulemust ja põhjendusi oleks huvitav teada muidugi. |
Ma ei nõuagi ATF-ilt ostu raha tagasi. Nõuan kreediti summat. Võtku sealt siis maksud maha aga mitte ärgu üritagu mulle valetada, et servisa pole neile raha kandnud =)
|
   |
172 |
|
tagasi üles |
|
 |
afex
HV kasutaja

|
26.12.2013 23:23:41
|
|
|
Selles osas nad ei valetagi sulle. Servisa ei peagi ja ei hakkagi neile raha kandma. Nad (ATF) saavad kreeditarve maaletooja käest.
tsitaat: |
Võtku sealt siis maksud maha aga mitte ärgu üritagu mulle valetada, et servisa pole neile raha kandnud
|
viimati muutis afex 27.12.2013 12:48:30, muudetud 1 kord |
|
Kommentaarid: 36 loe/lisa |
   |
35 |
|
tagasi üles |
|
 |
alliance
The Transporter
|
27.12.2013 11:13:29
|
|
|
Morpheus15, Jättes selle umbkeelse ATF i pundi kõrvale. On sul mingi selge tõend et Servisa on kuhugi midagi kandnud? Ma ei näe siin ühtegi tõendit sellest.
Ok ma toon analoogse näite. Ostate siit foorumist 200 eurise vidina. Müüa ütleb, et garantii on läbi tema 2 aastat. Läheb asi katki kontakteerute müüaga. Müüa ütleb, et ei saa garri aga sealt laost on pärit ja otsustad ise garantiisse viia. |
Huvitav millal tuleb foorumi rahval aru pähe, mitte uskuda neid "garantii 2 aastat läbi minu" - "ärimehi". Pmst enamik neist suurtest maksupetturitest ärikatest on lõpuks kuhugi ära kadunud. Ja foorum on hala täis et garantiid ei ole.
_________________ --- |
|
Kommentaarid: 531 loe/lisa |
   |
5 :: |
431 |
|
tagasi üles |
|
 |
Magic
HV Guru

|
27.12.2013 13:58:00
|
|
|
Nende vene skeemide puhul üldse ei imestaks, et keegi ülisuures koguses arvutijuppe ostnud KM tagastuse nõudnud ja seejärel firma korstnasse kirjutanud. Midagi kütuse laadset, aga väiksemas mahus.
Ja siis sealt see ATF'i segane tekst...
|
|
Kommentaarid: 234 loe/lisa |
   |
200 |
|
tagasi üles |
|
 |
Morpheus15
HV veteran

|
27.12.2013 15:24:41
|
|
|
afex kirjutas: |
Selles osas nad ei valetagi sulle. Servisa ei peagi ja ei hakkagi neile raha kandma. Nad (ATF) saavad kreeditarve maaletooja käest.
Võtku sealt siis maksud maha aga mitte ärgu üritagu mulle valetada, et servisa pole neile raha kandnud
|
|
Sinu jutt on suhteliselt samalaadne mis ma ATF-ilt saan ja see on näide sellest, et sa pole läbi lugenud teksti mis ma postitanud olen. Jah servisa andis mulle kreedit arve numbri ka
|
   |
172 |
|
tagasi üles |
|
 |
B6
HV Guru

|
28.02.2014 16:22:52
|
|
|
sõnum:
Tere, kas lehe töös on mingid häired.
Väga aeglane ja ei luba tellimust esitada, muudkui korrutab, et mingid lahtrid täitmata. |
vastus:
Tervist,
Hetkel tõepoolest on häireid weblehega. Kuna seda muudetakse ja viiakse sisse muudatusi.
Hetkel inimesed töötavad weblehe kallal.
Palume vabandust, tekitatud ebamugavuste pärast.
Lugupidamisega,
ATF Arvutisalong |
muidu ilus viisakas vastus aga väga ebamäärane
|
|
Kommentaarid: 183 loe/lisa |
   |
156 |
|
tagasi üles |
|
 |
Morpheus15
HV veteran

|
03.03.2014 12:32:06
|
|
|
B6 kirjutas: |
sõnum:
Tere, kas lehe töös on mingid häired.
Väga aeglane ja ei luba tellimust esitada, muudkui korrutab, et mingid lahtrid täitmata. |
vastus:
Tervist,
Hetkel tõepoolest on häireid weblehega. Kuna seda muudetakse ja viiakse sisse muudatusi.
Hetkel inimesed töötavad weblehe kallal.
Palume vabandust, tekitatud ebamugavuste pärast.
Lugupidamisega,
ATF Arvutisalong |
muidu ilus viisakas vastus aga väga ebamäärane  |
Ja nüüd kujuta ette kui nad on sulle kotti üritavad pähetõmmata ~170€ väärtuses ja sa selgitad neile, et sul on seaduslik õigus... Saad sealt veel ebamäärasemad vastused
|
   |
172 |
|
tagasi üles |
|
 |
B6
HV Guru

|
03.03.2014 14:09:44
|
|
|
leht enam nii maru aeglane pole
aga tellimine ikka veel ei tööta
ju läheb firmal niigi hästi
|
|
Kommentaarid: 183 loe/lisa |
   |
156 |
|
tagasi üles |
|
 |
chaser
HV vaatleja

|
04.03.2014 17:54:14
|
|
|
Arusaamatu, kuidas sellise suhtumisega ettevõtted eksisteerida suudavad. Tahtsin firmale mõnesaja euro eesti asju osta, tegin e-poes tellimuse ja arve asemel tuli emaili mingi katkine html mail manusena pildifailid. Tööpäeva jooksul ei vastanud nad emailile (palusin korralik pdf formaadis arve saata (kergem seda raamatupidamisest läbi lasta)). Tööpäeva lõpus saatsin emaili, kus viisakalt tühistasin oma tellimuse. Ostsin hoopis konkurendi käest, kes suudab adekvaatse webirakenduse enda kaubanduslike huvide realiseerimiseks aretada.
|
|
Kommentaarid: 7 loe/lisa |
   |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
ewur
HV veteran

|
07.03.2014 13:38:46
|
|
|
ot: |
võibolla äri polegi seal primaarne? Tekib igasuguseid "huvitavaid" mõtteid tegelikest põhjustest, mis aitavad neil veepeal püsida... |
|
|
Kommentaarid: 60 loe/lisa |
   |
60 |
|
tagasi üles |
|
 |
erik111
HV Guru
|
07.03.2014 22:50:58
|
|
|
Kas ATF paneb ka mingi raha eest kaste kokku?Ise küll kuskil ei näinud.
|
|
Kommentaarid: 182 loe/lisa |
   |
2 :: |
156 |
|
tagasi üles |
|
 |
alliance
The Transporter
|
07.03.2014 23:02:19
|
|
|
ewur kirjutas: |
ot: |
võibolla äri polegi seal primaarne? Tekib igasuguseid "huvitavaid" mõtteid tegelikest põhjustest, mis aitavad neil veepeal püsida... |
|
mhm, kui sinna veel juurde panna see andrei teema.
_________________ --- |
|
Kommentaarid: 531 loe/lisa |
   |
431 |
|
tagasi üles |
|