Ei mõista, miks selline sõda praegu käima läks. Ulmed graafikap*ded tänapäeval, praegu igalpool tehakse mängu maha, et sitt graafika on, kedagi vist gameplay ei huvita. Nonsense..
Ei mõista, miks selline sõda praegu käima läks. Ulmed graafikap*ded tänapäeval, praegu igalpool tehakse mängu maha, et sitt graafika on, kedagi vist gameplay ei huvita. Nonsense..
oleks alguses sellise graafikaga reklaamitud ei oleks häda midagi
On kusagil artiklis öeldud, et tuleb ulme next-gen graafika? See on ju tavaline, et igasugu treilerid on töödeldud ja silutud. Ning kas on välistatud, et see võib nö last-gen konsoolide põhjal tehtud video olla?
On kusagil artiklis öeldud, et tuleb ulme next-gen graafika? See on ju tavaline, et igasugu treilerid on töödeldud ja silutud. Ning kas on välistatud, et see võib nö last-gen konsoolide põhjal tehtud video olla?
vaata eelnevaid PS4/PC gameplay videosid FFS
Mis osa sulle arusaamatuks jäi?
Mis sulle arusaamatuks jäi? In-game footage'it kasutati ka alguses.
Trademaa, aasta 2014 ja pilt on kiviajast... Kui mul savi oleks visuaalist, mängiks ma konsooliga ja rüüpaks diivanil limpsi krõpsudele peale. _________________ www.FunBox.ee - kvaliteetsed õhupallid, värvikad kostüümid ja kõik muu vajalik meeldejääva peo korraldamiseks!
vaata eelnevaid PS4/PC gameplay videosid FFS
Mis osa sulle arusaamatuks jäi?
Mis sulle arusaamatuks jäi? In-game footage'it kasutati ka alguses.
Trademaa, aasta 2014 ja pilt on kiviajast... Kui mul savi oleks visuaalist, mängiks ma konsooliga ja rüüpaks diivanil limpsi krõpsudele peale.
Kui juba alguses kasutati in-game footaget, siis on veel enam põhjust arvata, et treiler on tehtud eelmise generatsiooni kraanade põhjal. Aga ei, vaja kõigil ilma mõtlemata kriiskama hakata
No Ubisoftile lähedased allikad juba mitmel korral rääkinud, et selle mängu valmistamine on üks paras segadus seal, ei suudetud kõike mis vaja ära mahutada konsoolide mälule ja võeti igasugu asju maha.
Ma ei saa aru miks te kõik ootate miskit ulmelist graafikat ?
Enamus kes seda mängu ostavad on ju ikka ps3 ja xbox360 omanikud. See et eelmise aasta lõpus uued konsoolid välja tulid ei tähenda ju veel, et kohe hakkab uksest ja aknast ulme next gen välja lendama.
Ma arvan et alles järgmine aasta on lootust saada midagi mis on next gen või siis selle aasta lõpus. Varem nagu pole väga loota ju. Kuna ps4 ja xbone-i ei oma maailmas üle 10% kui sedagi, siis mänge toodetakse edasi ikka suuremjaolt, et jookseks vanadel konsoolidel ka, kus see suurem turg on ja suurem rahateenimis võimalus.
Nõme on minuarust see, et konsoolid on 8 aastat väljas ennem kui uus konsool tuleb ja tänu sellele mängud ei saa areneda, kui on pidevalt konsoolide raudvaras kinni.
FeZ, Ma saan sust täielikult aru. Kuid reaalsuses ringi vaadates, seda ei huvita mängu tegijad ja nende turustajad. Kellel on eesmärk tootest võimalikult palju numbreid välja pigistada. Kui see mäng tuleks ainult ps4, xbone ja pc peal välja, siis võiks loota head graafikat ja silma ilu, aga kuna tehakse vanale konsoolile ka, siis reaalselt ei saagi loota midagi head, kui mäng peab 8+ aastat vanal raual jooksma puhtalt ja sealt välja pigistama ka veel miskit ilu. Vaevalt nad seda mängu kolm korda kirjutada viitsivad. Kolm korda, siis 1 vanad konsoolid, 2 uued konsoolid ja 3 pc peale.
Scart, Jah olen neid E3 videosi näinud ja ma ei oota seda mängu, millest tuleneb ka mu arvamus. On jälle selline gta stiilis mäng ainult teist sorti stooriga.
Minujaoks on ammu juba see konsooli teema takkistuseks mängude tootmisel ja just sellepärast, et konsoolid on 8 aastat turul ühe rauaga mida minimaalselt uuendatakse ja tänu sellele jääb mängud graafilise arengu juures toppama.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.