tõesti võiks tegelt 1 programm olla, uplays mingi 1 mäng on, mis pikemat aega seisnud...arvatavasti ununeb ära kah _________________ M: LG 29wk500-p
The German soldier has impressed the world, however the Italian Bersagliere soldier has impressed the German soldier.
Sada eri programmi? 2-3 võtab võhma välja? Peale mängu läbimängimist saab ju uninstallida, natuke arusaamatu vingumine. Rõhk peaks olema mängul, mitte kliendil läbi mille seda käivitatakse. Ja sellest tulenevalt jätta ostmata, tundub eriti lapsik. Aga noh loll, kes vabandust ei leia:)
ärge laiendage oma usecase kõigile. mulle ei meeldi mänge uninstallida ja ma mängin vaheldumisi paarkümmend mängu korraga. + siis on hunnik niisama installitud, et vahel kiire ring teha.
platvorme on palju, uplay ei ole ei parim ega halvim. tüütud need ju on, aga midagi teha ei ole, dd võlud.
performance on muide täiesti reaalne mure, prose usage enamasti mitte (kuigi kohati ka see), aga mälukasutus on küll nõme. mul on konto ja installitud steam, origin, uplay, desura, capsule ja tõenäoliselt mõni veel. enamasti jooksutan steami ja origini, mõlema mälukasutus on 100-200mb, tihti ka rohkem. _________________ - londiste
...aga mina ei saa kunagi suureks!
Tahad siis väita, et sulle meeldib, kui sada eri programmi peab arvutis olema, et erinevate tootjate mänge saaks mängida? Edu.
Mitte, et mulle publisheri põhised müügikeskkonnad (u-play ja origin) meeldiks, aga viimane asi, mida tahta, on et üks konkreetne müügikanal oleks ainuvõimlik valik. Monopol pole kunagi tarbijale kasulik olnud ja ei hakka ka kunagi olema.
Ega keegi ei käse siis Steamist endast mänge osta, edasimüüjaid on kümnete kaupa, kellel head hinnad ja pole Steamiga muud pistmist, kui et mängu kood käib Steami.
Ega keegi ei käse siis Steamist endast mänge osta, edasimüüjaid on kümnete kaupa, kellel head hinnad ja pole Steamiga muud pistmist, kui et mängu kood käib Steami.
Ja kui Steam aka Monopol ühel heal päeval otsustab, et neid võtmeid saabki osta ainult Steami kaudu? Mis takistab neil seda teha?
St sa vaidled monopolistaatusele vastu sellega, et monopol lubab hetkel teistel oma ökosüsteemi kasutada...
Tead ikka, et viimased ubi mängud steamis käivitavad ka uplay. Ehk siis ühe mängu mängimiseks lausa kahte klienti vaja.
Väljanägemine üsna kehvake mingi konsooli värk.
Stoori kohta ei oska arvata midagi veel. Hetkel ei telli. _________________ www.FunBox.ee - kvaliteetsed õhupallid, värvikad kostüümid ja kõik muu vajalik meeldejääva peo korraldamiseks!
rastaman, tegu on täiesti in-game traileriga.
Endale jäi ka pigem kehv mulje sellest trailerist.
See on juba ammu teada, et kõige esimene Watch Dogsi gameplay video E3'el oli täielik bs (nagu Ubisoftile tavaks), aga samas ka ülejäänud videod on nagu praegusest paremad olnud.
360 versiooni jaoks, nagu osades kohtades kahtlustatakse, on samas nagu liiga hea. _________________ TALUSILDID
Aga ... treileri pildikvaliteet nägi tõesti pigem kehvem välja, kuid vähemalt ollakse realistlikud ja ausad. Tõenäosus, et PC versiooni teravus isegi seekord üllatab.
Mis mind häirib rohkem on viimasel ajal väga populaarseks saanud "stooritreilerid", kus näidatakse väga palju stseene sisust, mida sa tahaksin mängus/filmis ise avastada.
Ütleme nii: Taevale tänu, et sain näha filmi "Trance" enne kui olin näinud selle cinema treilerit, mis põhimõtteliselt kronoloogilises järjekorras näitas TERVE filmi sisu ära. Olen täheldanud seda ka paljude teiste filmidega, esmakordselt näen seda nüüd selle mängu treileriga. _________________ Winter is coming...
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.