Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Disce
HV kasutaja

|
05.03.2014 11:41:09
MSI R9 x280 |
|
|
Soetasin siis uue kaardi endale, milleks on MSI R9 x280 TwinFrorz OC, paraku aga ei saa asjapulka tööle nii nagu tarvis.
Panin siis uue ilusa kaardi sisse ja algul nagu töötas hästi(senini kuni driverid olid installitud), aga pärast driverite installimist ei taha normal windowsisse bootida, aga SAFE MODE töötab ilusti. Tuleb välja, et võiks updateda biosit(mu emaplaat on ASUS P8H61-M LX3 R2.0) pärast mõnda aega juuste kitkumist ja higistamist sain siiski biosi updatega asjad ühele poole(kõige uuem bios on peal), aga probleemi see ei lahendanud. Olen installinud ja maha installinud erinevaid AMD draivereid including beta draiver, aga midagi ei muutu. Tundub nagu windowsi oma poolne driver mis ta automaatselt ise installima hakkab ei funka koos AMD driveriga(catalyst control center)?? Olen proovinud erinevaid monitore erinevate native resolutsioonidega, HDMI võimalust mul ei ole kahjuks, et seda proovida. Lihtsalt annan otsad varsti, ei tea mida teha kõik on nagu proovitud, ehk oskab keegi tark siit mind aidata?
Edit: power supply on FSP 750W 85+ bronze niiet sellega ei tohiks probleeme küll olla. Kõik on ühendatud igalepoole, et kaart töötab ja peaks ühilduma jne
|
|
Kommentaarid: 34 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
1 :: |
32 |
|
tagasi üles |
|
 |
ottf
HV veteran
|
05.03.2014 11:46:22
|
|
|
mina sain MSI kaartidega sellise õppetunni, et neid ma enam ei osta.
MSI on täiesti allakäinud käkk.
MSI performance emaplaat + MSI 660ti oc ei saa koos töötada kuna see faking kaart ei mahu PCI-E siinidele ära sest emaplaadil olevad kondekad ja muud vidinad jäävad kaardile ette ja kaart ei ulata pesa lõppu istuma.
no more...
mine vaheta asuse või muu asja vastu, oled igati võidus..
|
|
Kommentaarid: 6 loe/lisa |
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
Disce
HV kasutaja

|
05.03.2014 12:02:24
|
|
|
Noh, eks see kaart ole suur, õnneks kondekated ette ei jäänud küll aga korpus kuhu ma ilusa käsitöös valminud augu ka pleki kääridega pidin tegema. Plaat on ise PCI-E 3.0 seega see ka nagu ei tohiks ühilduvuse probleem olla.. Tõesti loodan, et ei pea vahetuse jms tegelema hakkama..
|
|
   |
32 |
|
tagasi üles |
|
 |
Kristoferr
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 257 loe/lisa |
   |
4 :: |
209 |
|
tagasi üles |
|
 |
Disce
HV kasutaja

|
05.03.2014 12:14:23
|
|
|
Nope, ainult ATI peal lasknud terve elu. Kasutasin juba driver sweeperit kustutasin kõik jäänused ja võimalikud huinjad ära, ei aidanud..
|
|
   |
32 |
|
tagasi üles |
|
 |
Kristoferr
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 257 loe/lisa |
   |
4 :: |
209 |
|
tagasi üles |
|
 |
Disce
HV kasutaja

|
05.03.2014 14:39:07
|
|
|
Ei edenenud, kui maha lasin AMD driveri siis tundis monitori ära, vnoh... ''generic pnp monitor on standard vga graphics adapter''
|
|
   |
32 |
|
tagasi üles |
|
 |
Archangel
HV veteran

|
07.03.2014 09:02:44
|
|
|
ottf kirjutas: |
mina sain MSI kaartidega sellise õppetunni, et neid ma enam ei osta.
MSI on täiesti allakäinud käkk.
MSI performance emaplaat + MSI 660ti oc ei saa koos töötada kuna see faking kaart ei mahu PCI-E siinidele ära sest emaplaadil olevad kondekad ja muud vidinad jäävad kaardile ette ja kaart ei ulata pesa lõppu istuma.
no more...
mine vaheta asuse või muu asja vastu, oled igati võidus.. |
ot: |
Pole mõtet isiklikke kogemusi nii üle tähtsustada. Minu arust on Asus täielik käkk. Emaplaadid maha surnud (väga high-end) näiteks. Sa ei leia foorumist ühtegi inimest kellel poleks mingi firma toodete kohta äärmiselt negatiivset arvamust kirjutada. Tehnikat toodetakse miljonites, alati satub kellelegi praak, kehvem toote, kehv toodete kombo, mida iganes. Kui ma hetkel kellelegi mingit videokaardi tootjat peaks soovitama siis MSI oleks nr. 1 soovitus. Seega mida teema lugejad nüüd mõtlema peavad. Sinu arust täielik saast ja soovitad Asust, minu arust Asus täielik saast ning soovitaks MSI'd. Hah. Komöödia ma ütlen nende isiklike kogemustega rallitamine. |
|
|
Kommentaarid: 25 loe/lisa |
   |
25 |
|
tagasi üles |
|
 |
Disce
HV kasutaja

|
07.03.2014 09:10:22
|
|
|
OT'st teemasse üle , siis ei läinud pilt HDMI juhtmega tööle, siiski vigane toode.
|
|
   |
32 |
|
tagasi üles |
|
 |
W!ngs
HV kasutaja

|
07.03.2014 12:07:44
|
|
|
Need kuradi 280x kaardid on enamus vigased ma vaatan. Ma olen 2x järjest saanud uued, vigased kaardid. Soovitan teistel neist eemale hoida.
|
|
Kommentaarid: 23 loe/lisa |
   |
23 |
|
tagasi üles |
|
 |
raimzu
HV kasutaja

|
30.03.2014 02:34:30
|
|
|
W!ngs kirjutas: |
Need kuradi 280x kaardid on enamus vigased ma vaatan. Ma olen 2x järjest saanud uued, vigased kaardid. Soovitan teistel neist eemale hoida. |
see et sinul juhtub ei tähendab et kõigil juhtub, mul 6st pole ükski vigane...(ptuiptuiptuiii)
|
|
Kommentaarid: 48 loe/lisa |
   |
45 |
|
tagasi üles |
|
 |
Disce
HV kasutaja

|
30.03.2014 08:22:03
|
|
|
Minupuhul oli juhus lihtsalt see ,et sain vigase kaardi, läks vahetusse õige kaardiga vms, mitte midagi hullu. Hetkel jookseb arvutis r9 280 matrix ja töötab laitmatult... Lihtsalt ei vedanud mis seal muud ikka.
|
|
   |
32 |
|
tagasi üles |
|
 |
Vael
HV Guru
|
01.04.2014 16:11:30
|
|
|
Disce kirjutas: |
Ei edenenud, kui maha lasin AMD driveri siis tundis monitori ära, vnoh... ''generic pnp monitor on standard vga graphics adapter'' |
Kui kõik ATI jubinad said maha siis peabki Windoosa algsete kõige lihtsamate draiverite peale üle minema. Nüüd on aeg otsida ATI draiver, mis oleks stabiilne. Samuti kui enne istus arvutis mingi teine graafika, siis soovitav teha CMOS restart, vaata emaplaadi õpetusest selle kohta ja lükka arvuti seinast välja selleks, et VOOLU TAGA POLEKS. MSI r9 280x minu teada probleem ülekuumenemisega, CMOS restart ja ATI draiverite täielik puhastus ei aita, siis võib graafika BIOS, mitte emaplaadi oma, uuendust proovida.
Kui küsimusi tekib, siis võid täsemad PC andmed anda ja kirjeldada täpsemalt, mis ei tööta. Osatakse paremini aidata.
Edu.ee
|
|
Kommentaarid: 17 loe/lisa |
   |
16 |
|
tagasi üles |