Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Bitcoin ja muud krüptorahad »  Krüptorahade tehniline arutelu märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 402, 403, 404 ... 454, 455, 456  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
riksike
HV vaatleja

sõnum 05.03.2014 01:02:07 vasta tsitaadiga

liifer kirjutas:
riksike kirjutas:
Tupsu kirjutas:
riksike kirjutas:

Kes neid müüb?

Ma eeldan, et täna liitunud kasutajale väga vähesed.

Hmm mks nii? icon_confused.gif Kuskilt ikka peab saama neid ju.

kraken.com

Rikud seadust, paha-paha.

Panga arve olemas, siis pole probleemi. Kui hakkad SEPA makset tegema võib error tekkida. Krediitkaardi saad teha, siis üks variant Sulas BTCd Eestis ei müü ilmselt ükski võõras.

Hmm, no eks ma mõtikslen ja katsetan aga tänud ikkagi.
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
elukaz
HV Guru
elukaz

sõnum 05.03.2014 01:35:55 vasta tsitaadiga

martin366 kirjutas:
ufo56 kirjutas:
Lihtsalt muretsen sellepärast kuna 6x280 võivad äkki liiga teha. Nii palju erinevaid versioone netis, paha hakkab juba.

50%- kasuta powered risereid vähemalt mõnel kaardil.
50%- jumala pärast ära kasuta ühelgi, võivad seda ja toda teha

icon_neutral.gif

Tahaks fakte näha/kuulda, väljamõeldised ei huvita icon_biggrin.gif

Kolm kaarti oli masina küljes, emaplaat antistaatik kile peal ja kile sulas plaadi külge kinni, mõõtmisel näitas temperatuuriks plaadi servas 120 kraadi. Läks käigu pealt riserile power külge ja loetud sekunditega kukkus temp 60 juurde. Seda siis kõigest ühe kaardi powerdamisega. Ja päris kindlasti peab poweri võtma sama toite küljest mis emaplaati toidab, muidu hakkab läbi plaadi toimuma kahe toiteploki lühistamine.

Ja miks ei peaks uuele kasutajale müüma kui ta ettemaksu teeb?

viimati muutis elukaz 05.03.2014 01:40:00, muudetud 1 kord
tagasi üles
yerba
HV Guru
yerba

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 05.03.2014 01:37:13 vasta tsitaadiga

Pane selle emaplaadi mudel, siis teab hoiduda. icon_smile.gif

elukaz kirjutas:
martin366 kirjutas:
ufo56 kirjutas:
Lihtsalt muretsen sellepärast kuna 6x280 võivad äkki liiga teha. Nii palju erinevaid versioone netis, paha hakkab juba.

icon_neutral.gif

Kolm kaarti oli masina küljes, emaplaat antistaatik kile peal ja kile sulas plaadi külge kinni, mõõtmisel näitas temperatuuriks plaadi servas 120 kraadi. Läks käigu pealt riserile power külge ja loetud sekunditega kukkus temp 60 juurde. Seda siis kõigest ühe kaardi powerdamisega. Ja päris kindlasti peab poweri võtma sama toite küljest mis emaplaati toidab, muidu hakkab läbi plaadi toimuma kahe toiteploki lühistamine.

tagasi üles
martin366
HV Guru
martin366

sõnum 05.03.2014 01:37:56 vasta tsitaadiga

elukaz kirjutas:
martin366 kirjutas:
ufo56 kirjutas:

icon_neutral.gif

Kust kohast kuumaks läks ?
Mis plaadiga tegu ?
Mis kaartidega ?
tagasi üles
elukaz
HV Guru
elukaz

sõnum 05.03.2014 01:56:34 vasta tsitaadiga

Miski vana s775 ja kuumaks läksid plaadi servad atx pistikust allapoole ja praktiliselt terve alumine serv. Kaart oli ilma pcie lisatoiteta juust nii et imes kõik läbi pesa.
Aga lihtne meetod proovimaks kas lisatoidet on vaja, kui on aru saada et atx kollased juhtmed on soojemad kui teised siis käib sealt liiga palju voolu läbi. Ideaalne kui saab selleks termokaamerat laenata.

martin366
HV Guru
martin366

sõnum 05.03.2014 02:02:48 vasta tsitaadiga

elukaz kirjutas:
Miski vana s775 ja kuumaks läksid plaadi servad atx pistikust allapoole ja praktiliselt terve alumine serv. Kaart oli ilma pcie lisatoiteta juust nii et imes kõik läbi pesa.
Aga lihtne meetod proovimaks kas lisatoidet on vaja, kui on aru saada et atx kollased juhtmed on soojemad kui teised siis käib sealt liiga palju voolu läbi. Ideaalne kui saab selleks termokaamerat laenata.

icon_lol.gif icon_lol.gif icon_lol.gif
Mul pole lihtsalt sõnu...las ta jääda...
tagasi üles
aise
HV Guru
aise

sõnum 05.03.2014 02:04:59 vasta tsitaadiga

Päris hea litakas kildu jeh icon_lol.gif
tagasi üles
elukaz
HV Guru
elukaz

sõnum 05.03.2014 02:12:25 vasta tsitaadiga

Tahtsid fakte, lihtsalt üks näide. Seletage mulle lollile naerukoht ka ära icon_redface.gif
Go Kane!
HV Guru
Go Kane!

sõnum 05.03.2014 02:14:27 vasta tsitaadiga

elukaz kirjutas:
Tahtsid fakte, lihtsalt üks näide. Seletage mulle lollile naerukoht ka ära icon_redface.gif

Naerukohta polegi, kole kahtlane teema lihtsalt sul....

Aga eks see nii ja naa teema, miljon korda nämmutatud. Las igaüks toimetab nii nagu ise heaks arvab. Fakt on see et mingite säästumobodega esineb probleeme anyway rohkem. beer_yum.gif

martin366
HV Guru
martin366

sõnum 05.03.2014 02:14:31 vasta tsitaadiga

elukaz kirjutas:

1. väga vähesed kasutava LGA775 või samaväärseid emaplaate kaevamiseks, sest need on lihtsalt lahjad.
2. sa kasutasid mingeid x-kaarte, millega nagunii ükski kaevur ei kaeva (ilma lisatoiteta kaardid)
3. termokaamera koht on muidugi omaette teema icon_biggrin.gif
tagasi üles
yerba
HV Guru
yerba

sõnum 05.03.2014 02:17:14 vasta tsitaadiga

elukaz kirjutas:

Ega seda naerukohta otseselt ei olegi. Kaudselt teeb asja humoorikaks see, et piltlikult öeldes nö vana mossega lähed rinkale muude F1 aparaatide kõrvale sõitma ja siis imestad, et mossel on radikas veest tühi ning mootor koos...

tagasi üles
Go Kane!
HV Guru
Go Kane!

sõnum 05.03.2014 02:19:12 vasta tsitaadiga

yerba kirjutas:
elukaz kirjutas:

Ega seda naerukohta otseselt ei olegi. Kaudselt teeb asja humoorikaks see, et piltlikult öeldes nö vana mossega lähed rinkale muude F1 aparaatide kõrvale sõitma ja siis imestad, et mossel on radikas veest tühi ning mootor koos...

Enne magamaminekut mainin et väga tabavalt öeldud icon_lol.gif thumbs_up.gif

elukaz
HV Guru
elukaz

sõnum 05.03.2014 02:42:20 vasta tsitaadiga

Ok natuke vähem mosse näide, GA-A75-UD4H ja 3x270x.
Kõik kaardid ilma toiteta, pilt atx pistiku 12V juhtmetest:

Minut hiljem, ühel kaardil toide küljes:

Ja ei peagi emaplaat ise läbi põlema, piisab kui pistik läheb.

martin366
HV Guru
martin366

sõnum 05.03.2014 02:52:47 vasta tsitaadiga

elukaz, jumala leebed tempid ju... ma ei näe mingit probleemi selles. Mul ei lähe isegi leigeks mitte ATX kaabel icon_smile.gif
tagasi üles
elukaz
HV Guru
elukaz

sõnum 05.03.2014 03:03:46 vasta tsitaadiga

Jah kui kõik ühendused on kindlad siis pole probleemi. Aga kui juba üks kaart põhjustab ainult juhtmetes pea kolm kraadi temp tõusu, siis mida veel väsinud kontakt teeb?
Ehk ma tahan öelda et söestunud pistiku vältimiseks on mõistlik kõik riserid ära toita. Aga ei pea, alati on võimalus et midagi ei juhtu.

M3nthal
HV kasutaja
M3nthal

sõnum 05.03.2014 10:03:44 vasta tsitaadiga

martin366 kirjutas:

1. väga vähesed kasutava LGA775 või samaväärseid emaplaate kaevamiseks, sest need on lihtsalt lahjad.
*

Selgita palun mis osas on LGA775 emaplaadid lahjad?
Mis teema selle termokaameraga siis on? Selline asi võiks korralikuma kaevaja varustusse kuuluda küll.

10Fold
Piiratud kasutaja
10Fold

sõnum 05.03.2014 10:18:16 vasta tsitaadiga

M3nthal kirjutas:
martin366 kirjutas:

*

Selgita palun mis osas on LGA775 emaplaadid lahjad?
Mis teema selle termokaameraga siis on? Selline asi võiks korralikuma kaevaja varustusse kuuluda küll.

Selle termokaamera raha eest võin ma üle päeva emaplaate maha põletada ja ikka oleks plussis icon_lol.gif
See powred vs non-powered teema on tõesti nii läbi nämmutatud juba.
Arvestades, et powered riseri valmistamine võtab umbes 2-3 minutit aega siis ma ei näe põhjust miks mitte pooltel kaartidel powered risereid kasutada just in case. Powered riserite teine eelis on see, et saad korraliku load balance teha kahe toite vahel. Ma kasutan 4 kaardiga masinatel 1x750w + 1x 600w toiteid ja kaks kaarti panen puhtalt 600w toite taha. Ilma powered riseriteta jookseks 750w väga piiri peal või peaksin lihtsalt oluliselt kallimaid 850w+ toiteid ostma thumbs_up.gif
tagasi üles
pyrex
Aeg Maha 2a
pyrex

sõnum 05.03.2014 11:48:22 vasta tsitaadiga

Endal ka üks 775 masin jooksis täpselt sama hästi kui midagi uuemat. Mingist hetkest hakkab protsessori kiirus asja piirama. Kui ikka väga juustu 775 celeroni sinna peale panna kaotan hashrates 20%.
tagasi üles
ufo56
HV Guru
ufo56

sõnum 05.03.2014 14:51:33 vasta tsitaadiga

tsitaat:
hi, im nervous to ... im write to dev aur if its all correct ... because i check all pools and nobody cant find some block last block someonene find at 6hour (but in specification aur is = 1 block pro 10minute)

Aur.easy-mine.com admini vastus küsimusele miks coinid ei liigu

Kapitan
Kaevur
Kapitan

sõnum 05.03.2014 15:15:14 vasta tsitaadiga

Ma peaks teid hoiatama seltsimehed. Kui tuleb mingi uus cräpp coin, ärge minge seda suure hurraaga kohe kaevama. See võib olla kattevari millegi kahtlase peal. Näiteks paar kuud tagasi oli mingi suvakas coin(neid on palju) mis põhimõtteliselt kohe ära suri. Selle ajaga aga jõudis suur hulk rahvast tõmmata alla walleti, mis ma arvan, oli nakatatud mingi viirusega, mis teie passwordid jne edasi kellelegi kolmandale saadab. Mul on antiviirused ja igast kaitsed peal, aga mul emaili ja kõiki exchange kontodesse on sisse logitud. Varastada õnneks minult midagi pole. See, et antiviirus midagi ei leia on normaalne. Walletile pannakse mingi krüpteeritud programmijupp juurde ja hui antiviirus seda leiab. Olen ise proovinud ja töötab. Sellepärast torrentit ka eriti ei kasuta. Antiviirusest ei ole kasu lihtsalt. Head krüpterid teevad töö liiga hästi ära ja lollitavad kaitseprogrammi ära. Olge lihtsalt ettevaatlikumad. Thats all folks.
tagasi üles
The_Boss
HV Guru
The_Boss

sõnum 05.03.2014 15:20:27 vasta tsitaadiga

Mul lihtne lahendus sellele - walletit ei kasutagi. Kõik coinid lähevad poolist otse exchange saitidele.
Go Kane!
HV Guru
Go Kane!

sõnum 05.03.2014 15:21:55 vasta tsitaadiga

The_Boss kirjutas:
Mul lihtne lahendus sellele - walletit ei kasutagi. Kõik coinid lähevad poolist otse exchange saitidele.

Ise kasutan ka vaid BTC walletit.

KAMY
HV kasutaja

sõnum 05.03.2014 15:25:40 vasta tsitaadiga

Zanzhu kirjutas:
Kuidass sellel scryptguildil tootlus per mhash on?

Ca kolme päevaga on 4100 KH/s kohta tulnud 0.1BTC. Pool on siiani olnud stabiilne ja pidevas arengus (üleeile tuli just automaatne coinide konvert BTC-ks). Aga eks ta selline laisa kaevuri asi ole icon_smile.gif
tagasi üles
martin366
HV Guru
martin366

sõnum 05.03.2014 15:30:08 vasta tsitaadiga

KAMY kirjutas:
Zanzhu kirjutas:

Ca kolme päevaga on 4100 KH/s kohta tulnud 0.1BTC. Pool on siiani olnud stabiilne ja pidevas arengus (üleeile tuli just automaatne coinide konvert BTC-ks). Aga eks ta selline laisa kaevuri asi ole icon_smile.gif

Nii vähe ?? Raiskamine thumbs_down.gif
tagasi üles
KAMY
HV kasutaja

sõnum 05.03.2014 15:43:08 vasta tsitaadiga

martin366 kirjutas:
KAMY kirjutas:
Zanzhu kirjutas:

Nii vähe ?? Raiskamine thumbs_down.gif

Võrreldes millega nii vähe? Max'i kaevandades oleks selle kolme päevaga saanud ca 0.08BTC. Eks ise vahetades oleks teeninud nõks rohkem, kuid nagu mainisin enne "laisa kaevuri värk".
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Bitcoin ja muud krüptorahad »  Krüptorahade tehniline arutelu mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 402, 403, 404 ... 454, 455, 456  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa ei või manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.