Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
lauri23
HV veteran

|
|
Kommentaarid: 28 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
28 |
|
tagasi üles |
|
 |
Timberg
ööKARU

|
03.03.2014 02:46:35
|
|
|
lauri23 kirjutas: |
Ju ma olin ise loll ja jätsin midagi märkamata aga level 7 sattusin olukorda, kus ei leidnud enam queste alla level 12. |
Võimalik, et tõesti oled. Teisalt... jäi mulle kusagil videos ka meelde väide, et vähemalt hetkel on mängus tõesti puudus questidest (lack of quests/forced to grind). Ei oska viimast väidet ise kinnitada. Nii palju kui ise mängisin, questidest puudu ei tulnud, samas ei mänginud ka ma palju üle kümne tunni (erinevate tegelastega, erinevatel aladel).
|
|
Kommentaarid: 341 loe/lisa |
   |
272 |
|
tagasi üles |
|
 |
Werder
HV kasutaja
|
03.03.2014 13:29:49
|
|
|
Tuimalt mingit kolli peksma ei pea. Palju lõbusam on nt lahinguväljal exp ja faimi teenida. On ka quest kus pead tapma ära 20 vaenlast ja saad exp ja punkte, mille eest saad osta paremat varustust. Quest skaleerub ja annab expi vastalt su levelile. Pole raske 20 täis saada, kuna suured raid partyd on, suurim mure on kuidas vahepeal kiirelt quest turn inida:D
On olemas ka ka teisi queste mida saad korduvalt teha, st ei pea lahingutest osa võtma.
Minul kÜll polnud lvldamisega probleeme, ma arvan et sa lihtsalt ei käinud PVP mapil. Muidugi, osad questid tuleb ise avastada. See ongi uks mängu osa ja meelega tehtud nii et sa uuriksid maad, see annab ka muideks expi.
|
|
Kommentaarid: 10 loe/lisa |
   |
9 |
|
tagasi üles |
|
 |
486
HV Guru
|
03.03.2014 14:06:28
|
|
|
Ju ma olin ise loll ja jätsin midagi märkamata aga level 7 sattusin olukorda, kus ei leidnud enam queste alla level 12. |
questid on leveliga kinni?
_________________ zero |
|
Kommentaarid: 46 loe/lisa |
   |
3 :: |
2 :: |
39 |
|
tagasi üles |
|
 |
Fallout
HV kasutaja

|
03.03.2014 14:19:53
|
|
|
Aeg-ajalt on tõesti igav aga üldiselt mulle meeldib.
Aarete jahtimine on tehtud päris huvitavaks,aarde kaardil on joonistatud pilt ja siis pead selle koha leidma.
pvp olen ka asjatanud aga arvestades et tegevus toimub kuskil ameerika megaserveris, lag ja delay on garanteeritud :S
486, minu teada ei ole.
_________________ Trying is the first step towards failure! |
|
Kommentaarid: 14 loe/lisa |
   |
14 |
|
tagasi üles |
|
 |
pohmakas,
käed värisevad

|
03.03.2014 16:14:23
|
|
|
Nii palju kui ma mängisin, siis ei olnud leveliga kinni. Küll aga jäi omal ka vist midagi vahele ja level 7 peal tuli level 10. Kes teab, ehk ongi nii mõeldud, et see multiplayeri faktor rohkem sisse tuua, peab teistega team-upi tegema jms.
486 kirjutas: |
questid on leveliga kinni? |
|
|
Kommentaarid: 164 loe/lisa |
   |
1 :: |
136 |
|
tagasi üles |
|
 |
hempadonok
HV kasutaja

|
03.03.2014 16:26:50
|
|
|
See nv mängisin beta't läppari peal ja keskendusin pvp-le. Rahvast täis campain'ides oli lag vastuvõetamatu(nii 3s+), ei saanudki aru kas raua, sita neti(3G) või serveri ülerahvastatuse tõttu.
Vahemaad tundusid liiga pikad, parim mount hetkel vist +25% kiirusega - pole piisav, liiga pikk aeg kulub tagasi objective'ni jõudmiseks(3-5min ).
Questide levelist sõltuvad ka drop'id, Cyrodiil'is seevastu drop alati sama level mis endal(tihtipeale ka epic ja set drop'id)
_________________ ★Hommik on õhtust kainem ...Aegopodium! |
|
Kommentaarid: 11 loe/lisa |
   |
11 |
|
tagasi üles |
|
 |
nardae
HV kasutaja
|
03.03.2014 19:07:36
|
|
|
mööda teid kõnnid siis peaks enamus random quest NPC'de peale sattuma. Kui mööda metsi jooksed siis võid neist vabalt mööda lipata, ilma, et neid märkaks.
_________________ Anar kaluva tielyanna! |
|
Kommentaarid: 3 loe/lisa |
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
pohmakas,
käed värisevad

|
04.03.2014 10:54:51
|
|
|
Beta ongi üsnagi final build, parandatakse vaid game-breaking bugid ära ja letile ta läheb.
HDTanel kirjutas: |
Laadisin väikese kokkuvõtte enda kogemustest Youtube üles. Mnjah, suht buggine kraam.. loodetavasti final build on mõistlik. |
|
|
   |
136 |
|
tagasi üles |
|
 |
Werder
HV kasutaja
|
04.03.2014 11:29:33
|
|
|
HDTanel kirjutas: |
Laadisin väikese kokkuvõtte enda kogemustest Youtube üles. Mnjah, suht buggine kraam.. loodetavasti final build on mõistlik. |
Kusjuures seekordne beta polnud kõikse viimase patchiga, kui ma ei eksi siis eelmine beta oli sama patch versiooniga? Ise algus queste ei teinud seekord ja väga quest buge ei täheldanud.
Kui millegi üle kurta siis see meeletu lag.
|
|
   |
9 |
|
tagasi üles |
|
 |
Priit79
HV vaatleja
|
04.03.2014 13:47:41
|
|
|
henzx kirjutas: |
Siin foorumis peale vingumise ei tehta midagi vist enam. Täiesti ok mäng on. |
+1
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
Scart
HV Guru

|
04.03.2014 13:49:34
|
|
|
Minge tehke oma circlejerki mujal. Enamus on rääkinud ja see mäng on kuulutatud läbikukkunuks.
|
|
Kommentaarid: 119 loe/lisa |
   |
5 :: |
101 |
|
tagasi üles |
|
 |
pohmakas,
käed värisevad

|
04.03.2014 13:49:43
|
|
|
Ma arvan, et võiks vahet teha vingumisel ning arutelul tuleva mängu vigade üle.
Kui mõned arvavad, et mäng on hea, siis see ei võta ära teistel õigust mängu vigade üle arutleda.
Priit79 kirjutas: |
henzx kirjutas: |
Siin foorumis peale vingumise ei tehta midagi vist enam. Täiesti ok mäng on. |
+1 |
|
|
   |
136 |
|
tagasi üles |
|
 |
Priit79
HV vaatleja
|
04.03.2014 13:58:43
|
|
|
Scart kirjutas: |
Minge tehke oma circlejerki mujal. Enamus on rääkinud ja see mäng on kuulutatud läbikukkunuks. |
shuure. paraku sa ei moodusta enamikku ... küll aga oled üks valjemaid
muide mis sinna polli alguses puutub, siis see sai avatud liiga vara kui mängust polnud veel midagi teadagi ja ei ole võimalust inimestel oma hääli muuta, kui nende seisukohad on vahepeal muutunud.
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
hempadonok
HV kasutaja

|
04.03.2014 13:59:56
|
|
|
Minge tehke oma circlejerki mujal. Enamus on rääkinud ja see mäng on kuulutatud läbikukkunuks. |
Härra Enamus võiks siis selle teema jälgimise lõpetada, suured tänud arvamuse avaldamise eest. Mine toksi seent edasi...
|
   |
11 |
|
tagasi üles |
|
 |
Scart
HV Guru

|
04.03.2014 14:22:52
|
|
|
hempadonok kirjutas: |
Härra Enamus võiks siis selle teema jälgimise lõpetada, suured tänud arvamuse avaldamise eest. Mine toksi seent edasi... |
Mina võin ju seent toksida aga edu sulle 60 euri väljatagumisel mängu peale, mis on paar kuud peale release'i surnud ja kuus kuud peale release'i F2P. Ning kuna tundub, et härra ei tea mida enamus tähendab, siis loe kokku siin threadis mängu kiitvad ja seda kritiseerivad persoonid ja saadki kokku teisena mainitute enamuse.
|
|
Kommentaarid: 119 loe/lisa |
   |
5 :: |
101 |
|
tagasi üles |
|
 |
lambivana
HV kasutaja

|
04.03.2014 14:34:24
|
|
|
Siin teemas on tõesti natuke liiga palju oma arvamuse peale surumist märgata. Loogiline, et osadele meeldib mäng ja osadele mitte. Ei ole mõtet kohe ründama hakata selle pärast, kui keegi sinu arvamusega ei nõustu. Ise ei näe probleemi 60€ kulutada paari kuu meelelahutusele, kuna väga ootan theorycraftimist ja skillidega eksperimenteerimist. Mis siis kui mäng lähen mingi hetk F2Pks, ei hakka selle pärast seda raha nüüd taga nutma:)
|
|
Kommentaarid: 47 loe/lisa |
   |
43 |
|
tagasi üles |
|
 |
hempadonok
HV kasutaja

|
04.03.2014 14:35:01
|
|
|
hempadonok kirjutas: |
Härra Enamus võiks siis selle teema jälgimise lõpetada, suured tänud arvamuse avaldamise eest. Mine toksi seent edasi... |
Mina võin ju seent toksida aga edu sulle 60 euri väljatagumisel mängu peale, mis on paar kuud peale release'i surnud ja kuus kuud peale release'i F2P. Ning kuna tundub, et härra ei tea mida enamus tähendab, siis loe kokku siin threadis mängu kiitvad ja seda kritiseerivad persoonid ja saadki kokku teisena mainitute enamuse. |
2 kuud on minu jaoks isiklikult täiesti piisav, aitäh
Kui Enamus = kasutajad, kes ei jõudnud isegi pvp proovimiseni(selle mängu point imo), siis küll
Ei kiida seda mängu taevani, suht vigane üllitis minu arust, samas ei kahetse oma eeltellimust üldse. Lihtsalt ei sa aru inimestest, kellel pole midagi muud mängu kohta öelda, kui seda et see pa$k on(ja mitu korda järjest).
Saime aru, move on please...
|
   |
11 |
|
tagasi üles |
|
 |
Werder
HV kasutaja
|
04.03.2014 15:35:13
|
|
|
Oh jah, kellele ema kelle tütar. PVP on vast selle mängu tugevaim ja paeluvaim külg - kellele ei meeldi ei mängi lihtsalt.
|
|
   |
9 |
|
tagasi üles |
|
 |
486
HV Guru
|
04.03.2014 15:57:04
|
|
|
Milleks üldse siis see mmorpg kraam? Et tunde raisata, et vastav level saada pvp jaoks? Ja arvestades seda, et pvp on ainuke asi mis selles mängus midagi väärt on. On see väga kallis mäng.
RPG elemendid on väga nigelad. Questimine on igav ja tüütu, jookse ühest kaardi otsast teise koguaeg, dialoogid ja cutcened jätavad ka väga odava mulje.
Mina olen pettunud Bethesdast, et nad selle "WOW killeri" nii halvasti tegid.
_________________ zero |
|
Kommentaarid: 46 loe/lisa |
   |
3 :: |
39 |
|
tagasi üles |
|
 |
Werder
HV kasutaja
|
04.03.2014 16:13:01
|
|
|
X arv kollide tapmine on tüütu ja sigaigav, mapi ühest ostast jooksmine on ka igav, milline see lahe ja ubercool questimine on? Arvestades et hobused lähevad kiiremaks kui neid "söödad" siis ei tohiks väga igav see questimine olla, peaks nagu rewardi maitse tugevalt suus olema.
Mina olen pettunud et ui on pigem konsoolide kui pc jaoks, aga ma arvan et üsna pea see leiab lahenduse addonide näol.
|
|
   |
9 |
|
tagasi üles |
|
 |
Timberg
ööKARU

|
04.03.2014 16:15:01
|
|
|
lambivana kirjutas: |
Mis siis kui mäng lähen mingi hetk F2Pks, ei hakka selle pärast seda raha nüüd taga nutma:) |
Meie sinuga ei hakka (sest mängu saab ka 30 euroga osta), aga arvatavasti leidub ka kasutajaid, kelle jaoks on summa piisavalt suur, et nad seda nutaksid taga.
Paar näidet minu kogemustest.
Warhammer Online (ostsin collectors editioni), ootasin mängu kaua, launch päeval alustasin sõpradega koos mängimist, mängisin umbes kolm kuud, siis tuli kiirem periood elus ja polnud aega mängida. Mäng meeldis mulle. Hiljem läks mäng F2P'ks üle. Kui mängu uuesti proovisin F2P mudeliga, siis oli seda paremaks tehtud. Samas ma ei saanud mitte midagi tootjalt kompenseerimaks seda, et olin kunagi mängu täishinna eest ostnud. Ma sain oma raha eest meelelahutust küll, samas mulle ei meeldinud see, et kuna olin mängu täishinnaga ostnud... ei saanud ma F2P mängus mingeid unlocke või muud kompensatsiooni. Võibolla hakkasin uuesti mängima liiga hilja... ei tea.
Age of Conan. Kõik sama. Collectors edition. Sõpradega launchist sai 2 või 3 kuud mängitud. Sõbrad quittisid. Oleksin ise edasi mänginud, aga nendeta ei viitsinud. Muu täpselt sama. Tulin hiljem tagasi, kui mäng oli F2p ja ei saanud jällegi mingit kompensatsiooni. Ei nnutnud raha taga, aga see ei meeldinud mulle. AOC puhul ma tean tegelikult, et neil oli mingi programm nendele, kes olid mängu kunagi ostnud, aga mingil põhjusel mina sinna programmi ei kvalifitseerunud ja ei kvalifitseerinud ka peale CSiga suhtlemist.
TLDR: kui määng lhäeb f2p'ks üle, on tihti parem mängu siis mängida.
|
|
   |
272 |
|
tagasi üles |
|
 |
Psych0
HV veteran

|
04.03.2014 16:19:06
|
|
|
Võimalik, et ootasin rohkem Skyrimit sellest mängust, kui mingit keskmist MMO-d, aga ise pettusin samuti. Kui jätta kõrvale kentsakas melee süsteem, siis minu arust puudus mängus igasugune avastamine ja avastamisrõõm. Ainult "jookse ringi ja vaata maailma". Leiaks siis mingeid kirste oma leveli kohta hea lootiga vms, aga ei. Liiga staatiline mäng on Elder Scrollsi kohta minu meelest.
|
|
Kommentaarid: 61 loe/lisa |
   |
57 |
|
tagasi üles |
|
 |
lauri23
HV veteran

|
|
Kommentaarid: 28 loe/lisa |
   |
28 |
|
tagasi üles |
|
 |
Timberg
ööKARU

|
04.03.2014 16:27:03
|
|
|
Just, selline exploremise huvi küll algusaladel ei tulnud(nagu näiteks guildwars 2), mingit silmailu ka ei olnud. Pve oli nii igav, et kahe nädalavahetusega üle level 7 ei viitsinud. Ootasin ka rohkeb skyrimi tunnet, a seda ei tekkinud. Norni lumised algusalad ei olnud pooltki see, mis skyrimis winterholmi ümbrus. |
Kusjuures siin olid mul teistsugused kogemused. Kui eelmise beta ajal esmakordselt nuub islandile jõudsin, siis koheselt hakkasin suvalises suunas liikuma. Ei ajanud queste taga. Minul oli exploremise tunne. Käisin metsas hiilides ringi, mööda rannajoont püüdsin liikuda jne. SKyrimiga loomulikult ei võrdle, erinevad mängud. Samas eks näis. Viimase patchiga peaks (peale seda ilget koridor tutoriali) mängija tekkima oma liidu esimese suurima linna juurde - see peaks olema tunduvalt avaram kui nuub island.
|
|
   |
272 |
|
tagasi üles |
|