Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  World of Warcraft märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 736, 737, 738 ... 767, 768, 769  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing

Millises serveris ja miks hakkad mängima?
PVP, sest ... (täpsustan teemas)
42%
 42%  [ 29 ]
PVE, sest ...
25%
 25%  [ 17 ]
RP, sest ...
2%
 2%  [ 2 ]
RP-PVP, sest ...
10%
 10%  [ 7 ]
Vahet pole, sest ...
19%
 19%  [ 13 ]
hääli kokku : 68

autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Vihmausss
Kreisi kasutaja
Vihmausss

sõnum 11.02.2014 02:40:17 vasta tsitaadiga

Keegi Outlandis ka pelab, sain ka originaali soetatud ja väga lahe ja rahul olen icon_razz.gif
eShelobik
HV Guru
eShelobik

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 11.02.2014 12:47:54 vasta tsitaadiga

Vihmausss kirjutas:
Keegi Outlandis ka pelab, sain ka originaali soetatud ja väga lahe ja rahul olen icon_razz.gif

Outlandis on alliance poolel suurim eesti guild, Hüljatud
Kommentaarid: 293 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 260
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Vihmausss
Kreisi kasutaja
Vihmausss

sõnum 11.02.2014 13:56:11 vasta tsitaadiga

Jee olengi alli! icon_biggrin.gif Kuidas ma nendega kontakti saaks, nii hullult palju tuleb lambi guild invitesi icon_biggrin.gif
caramis
HV Guru
caramis

sõnum 11.02.2014 14:30:42 vasta tsitaadiga

Vihmausss kirjutas:
Jee olengi alli! icon_biggrin.gif Kuidas ma nendega kontakti saaks, nii hullult palju tuleb lambi guild invitesi icon_biggrin.gif

proovi /who Hüljatud ja peaksid leidma ehk kellegi, kui keegi neist online on

tagasi üles
kondormees
HV vaatleja

sõnum 24.02.2014 17:23:43 vasta tsitaadiga

Mängivad ikka eesti inimesed veel ?
ise mängisin viimati TBC aegadel ja rohkem pole mänginud, nüüd viimasel ajal olen mõelnud, et võiks uuesti mängima hakata.
On mängus palju muutunud selle ajaga ?
Ehk viitsi keegi selle ressurecti asja saata või midagi double.bock@hot.ee
tagasi üles
seeMees
HV vaatleja

sõnum 24.02.2014 18:02:18 vasta tsitaadiga

kondormees kirjutas:
Mängivad ikka eesti inimesed veel ?
ise mängisin viimati TBC aegadel ja rohkem pole mänginud, nüüd viimasel ajal olen mõelnud, et võiks uuesti mängima hakata.
Ehk viitsi keegi selle ressurecti asja saata või midagi double.bock@hot.ee

Scrolli ei saa vist enam saata.
Saatsin prooviks Recruit A friend kutse.
tagasi üles
Timberg
ööKARU
Timberg

sõnum 24.02.2014 19:01:36 vasta tsitaadiga

kondormees kirjutas:

Ikka. Mäng on halvemaks läinud. Kordades. Mingi 3 või 4 expansionit välja on tulnud jne.
Kommentaarid: 341 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 272
tagasi üles
SirAskAlot
Kreisi kasutaja

sõnum 25.02.2014 10:27:49 vasta tsitaadiga

kondormees kirjutas:

Maitse asi. Mõned asjad on paremaks läinud, mõned halvemaks.
Viimase päeva ennustajatele ei ole mõtet tähelepanu pöörata. Mäng on nii suureks läinud, et kuuks - kaheks leidub tegevust igale maitsele. Edasi saad juba ise otsustada kas tasub pikemalt mängida või mitte.

Kui alternatiive otsid siis viimase hetke üks rohkem kiidetuid mänge on Final Fantasy XiV: A Realm Reborn. Ise olen seda paar päeva toksinud ja esma mulje on positiivne. Võibolla on see mäng isegi seda hype väärt mis ta saanud on.
tagasi üles
Psych0
HV veteran
Psych0

sõnum 25.02.2014 14:17:42 vasta tsitaadiga

Mängus on muutunud see, et ühe klikiga võid kuhu iganes saada ning mida iganes teha, sulle valatakse epicuid kuhjaga kaela ning suurem osa maailmast on peaaegu surnud.
Kommentaarid: 61 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 57
tagasi üles
seeMees
HV vaatleja

sõnum 26.02.2014 10:01:57 vasta tsitaadiga

Psych0 kirjutas:
... ning suurem osa maailmast on peaaegu surnud.

Ei vasta tõele - oleneb täiesti serverist. Näiteks Twisting Nether'is keeb elu mis hirmus. Isegi low-level piirkonnad on ringisebijaid täis.
tagasi üles
Psych0
HV veteran
Psych0

sõnum 26.02.2014 11:11:45 vasta tsitaadiga

seeMees kirjutas:
Psych0 kirjutas:
... ning suurem osa maailmast on peaaegu surnud.

Ei vasta tõele - oleneb täiesti serverist. Näiteks Twisting Nether'is keeb elu mis hirmus. Isegi low-level piirkonnad on ringisebijaid täis.

Low-level piirkonnad ongi ringisebijaid täis. Mine käi terve maailm läbi ja vaata - enamik piirkondadest on ikka päris tühjad.
tagasi üles
Krizto
Kreisi kasutaja
Krizto

sõnum 26.02.2014 12:22:18 vasta tsitaadiga

Eks oleneb mis serveris m2ngid.
Ja palun kirjelda kuidas yhe klikiga igale poole saab. Ja ytleks et lillal ja lillal on ikka p2ris suur vahe, eriti kui see on 496 lilla v6i ~560 lilla. Oma 496 geariga v6id laste ees eputada.
Kommentaarid: 58 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 54
tagasi üles
Psych0
HV veteran
Psych0

sõnum 26.02.2014 12:54:14 vasta tsitaadiga

Krizto kirjutas:

Outland/Ragnaros EU
Krizto kirjutas:
Ja palun kirjelda kuidas yhe klikiga igale poole saab.

Battleground - click, dungeon - click, raid - click. "Vaeva" näha tuleb ainult siis, kui "päris" raidi lähed.
Krizto kirjutas:
Ja ytleks et lillal ja lillal on ikka p2ris suur vahe, eriti kui see on 496 lilla v6i ~560 lilla. Oma 496 geariga v6id laste ees eputada.

Aga sellegipoolest kallatakse sind lilladega üle. Ainuke asi, mis loebki, on ilvl...
tagasi üles
Timberg
ööKARU
Timberg

sõnum 26.02.2014 16:46:35 vasta tsitaadiga

Krizto kirjutas:
Ja palun kirjelda kuidas yhe klikiga igale poole saab. Ja ytleks et lillal ja lillal on ikka p2ris suur vahe, eriti kui see on 496 lilla v6i ~560 lilla. Oma 496 geariga v6id laste ees eputada.

Classicu ajal oli kõige väiksem maailm ja SIIS oli maailmas ruutkilomeetri peale kõige rohkem mängijaid.

SirAskAlot viitsid lisada ka mingi enda nägemuse asjadest, mis paremaks läinud?
tagasi üles
Psych0
HV veteran
Psych0

sõnum 26.02.2014 17:02:24 vasta tsitaadiga

Paremaks on läinud kindlasti tehniline pool, st spellid töötavad hästi, igal klassil on kõik specid viable jne. Minu meelest on lihtsalt mängu enda mõte ära kadunud - ei tunne nagu mängiks MMO-d vaid mingit sessioonipõhist online mängu.
tagasi üles
SirAskAlot
Kreisi kasutaja

sõnum 26.02.2014 19:10:22 vasta tsitaadiga

Timberg kirjutas:
Krizto kirjutas:

Classicu ajal oli kõige väiksem maailm ja SIIS oli maailmas ruutkilomeetri peale kõige rohkem mängijaid.

SirAskAlot viitsid lisada ka mingi enda nägemuse asjadest, mis paremaks läinud?

Pandad icon_lol.gif

Mis hetkest alates ma seda paremaks minemist vaatama peaks hakkama ?.
Kui suvalisest ajast võtta siis 3 esimest mis kohe pähe tulevad

Lendavad mountid
Grupi otsimis abivahendid
Noob alade viimane ümber tegemine ja üldse questide areng aja jooksul.

Ma ütleks ka mis minu arvates uuenduste juures kõige negatiivsem on.
Kogu kangelase areng on pandud asjade grindimisse, millest enamus kaotab oma väärtuse järgmise suurema patchiga. Klassikaline exp-i põhine areng on mängust peaaegu täielikult välja võetud.
tagasi üles
Priido
Kreisi kasutaja
Priido

sõnum 26.02.2014 19:49:42 vasta tsitaadiga

Annab seda Pandariat mängida ka nii nagu TBC oli. Teed ainult heroic raide, wiped seal end segaseks kui noob oled ja clearid kõik suht lihtsalt. Keegi ei käse dungeon finderit kasutada. Võid täiesti jala joosta meeting stone juurde ja spämmida LFG kanalit et LFM 1 Tank for mingi 5 man heroic. LFR ei ole kohustuslik, võid vabalt skippida ja otse sinistega minna raidima, siis ei saa kurta et keegi epicutega sind üle kallaks.
Võrreldes TBC ja WOTLK expansioniga on madala leveli alad väga suure rahvastikuga.
Mängust ei ole tegelikult midagi ära võetud, vaid on päris palju juurde pandud. Inimesed lihtsalt teevad asju mis ei ole otseselt nende jaoks mõeldud, ja siis virisevad. LFR on inimestele, kes ei saa või ei taha mingil põhjusel graafiku alusel raidida mõne guildiga. Lihtsalt selleks, et näha ära story ja mingitki funi saada mängust.
Näiteks mida tegid inimesed WOTLK või TBC ajal, kui nad graafiku alusel raidida ja areeni teha ei saanud? Farmisid herbe ja tegid Ogrila dailisid? Praegu on just nendele inimestele väga palju võimalusi juurde antud. Ja hardcore massilt pole mitte midagi ära võetud. Seda mõtetut "mäng on liiga kerge" jama räägivad ainult inimesed, kes enne raidisid 4 korda nädalas + 2 korda nädalas altidega heroicut ja nüüd teevad LFR. Raidige heroicut ja ärge virisege.
Kommentaarid: 17 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 13
tagasi üles
Psych0
HV veteran
Psych0

sõnum 26.02.2014 22:05:37 vasta tsitaadiga

Priido kirjutas:
Annab seda Pandariat mängida ka nii nagu TBC oli. Teed ainult heroic raide, wiped seal end segaseks kui noob oled ja clearid kõik suht lihtsalt. Keegi ei käse dungeon finderit kasutada. Võid täiesti jala joosta meeting stone juurde ja spämmida LFG kanalit et LFM 1 Tank for mingi 5 man heroic. LFR ei ole kohustuslik, võid vabalt skippida ja otse sinistega minna raidima, siis ei saa kurta et keegi epicutega sind üle kallaks.
Võrreldes TBC ja WOTLK expansioniga on madala leveli alad väga suure rahvastikuga.
Mängust ei ole tegelikult midagi ära võetud, vaid on päris palju juurde pandud. Inimesed lihtsalt teevad asju mis ei ole otseselt nende jaoks mõeldud, ja siis virisevad. LFR on inimestele, kes ei saa või ei taha mingil põhjusel graafiku alusel raidida mõne guildiga. Lihtsalt selleks, et näha ära story ja mingitki funi saada mängust.
Näiteks mida tegid inimesed WOTLK või TBC ajal, kui nad graafiku alusel raidida ja areeni teha ei saanud? Farmisid herbe ja tegid Ogrila dailisid? Praegu on just nendele inimestele väga palju võimalusi juurde antud. Ja hardcore massilt pole mitte midagi ära võetud. Seda mõtetut "mäng on liiga kerge" jama räägivad ainult inimesed, kes enne raidisid 4 korda nädalas + 2 korda nädalas altidega heroicut ja nüüd teevad LFR. Raidige heroicut ja ärge virisege.

Eks sa mõtled ise ka välja, miks su pakutud variandid ei tööta. Ma ei hakka seda iga-aastast roosade prillide vaidlust siin suuremaks ajama.
tagasi üles
pots4t4j4
HV Guru

sõnum 27.02.2014 22:46:27 vasta tsitaadiga

Hea jutt kuskilt vanilla kohta:

tsitaat:
People are explaining a lot of the mechanics, fail to explain the big thing: the lack of information systems.
When WoW started, youtube didn't exist. Hold that thought for a moment, and let it linger. Youtube. Didn't. Exist. Think of how many world first kills you've seen in the last year. There was none of that. People couldn't sit there and analyze someone else's fight, learn from it, and move on. If you were doing a dungeon for the first time, you were going in blind. You had no idea what that one boss even looked like.
There was no MMO champion, no data mining, and very little collections of hard information outside a couple search-engine type sources.
BECAUSE of that, adventures happened. The world was a mystery to explore. People didn't know what was in that cave, in the next zone, or over the horizon. WoW was hard, and tiring, and sometimes boring - but it was YOU playing. Think of any patch now. When's the last time you saw someone with a piece of gear, and you had no idea where it came from. And then, no way to look it up. Your guildies don't know either! You had to explore.
That's what it was like for us - it wasn't that the content was so great, it was that we were in the World of Warcraft.
Kommentaarid: 490 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 4 :: 3 :: 398
tagasi üles
Timberg
ööKARU
Timberg

sõnum 27.02.2014 23:43:50 vasta tsitaadiga

Täitsa asjalik jutt. Ma muudaks ühe asja ära. Wow ei olnud ka siis raske ja väsitav. See oli raskeM (kui praegu) ja väsitavaM (kui praegune pve content) - samas viimane oli valikuline.

Muidugi... jah... olid ajad, kuradi kurb, et neid enam tagasi ei saa, aga eks siin saab ise ka üht-teist ära teha. Näiteks kui tulevikus tuleb mõni mmo, mis meeldib, siis tuleb võimalikult vähe õpetusi, builde, kaarte jms vaadata... lisaks peaks ka hvs mängu teemat vältima, sest see on (mitte et see halb oleks) tavaliselt spoilereid täis.

Priido ma olen täna helde ja näitan sulle valgust.

Annab seda Pandariat mängida ka nii nagu TBC oli.
Ei.

Teed ainult heroic raide, wiped seal end segaseks kui noob oled ja clearid kõik suht lihtsalt. Keegi ei käse dungeon finderit kasutada.
Ei. Dungeonid ja raidid pole sama. Kõik on lihtsam. Midagi võib olla küll teise lahendusega, aga kõige saamine on lihtsam (ka. "kuidas läbida X encounter" info).

Aga ülejäänud alad? Suurem osa maailmast on tühi. Loe ülalt selgitust.

Mängust ei ole tegelikult midagi ära võetud
WOrld pvp on ära võetud. Gadgetzanist katuse pealt gänkimine on ära võetud. Lumepalliga vastase AV sillalt allaviskamine on ära võetud. VÄljakutse on ära võetud. Müstika on ära võetud. Avastasmirõõm on ära võetud. Epicute ja legendary itemite väärtus on ära võetud.

vaid on päris palju juurde pandud.
Herpderpdurr. Igavaid rasse. Lihtsus. Pet battled (wtf?). Mängijate käe hoidmine. Epic gear kõigile.

LFR on inimestele, kes ei saa või ei taha mingil põhjusel graafiku alusel raidida mõne guildiga. Lihtsalt selleks, et näha ära story ja mingitki funi saada mängust.
Osaliselt nõustun. Minu arust on ka halbadel või vähese ajaga mängijatel õigus näha ja kogeda mängu story contenti.

Näiteks mida tegid inimesed WOTLK või TBC ajal, kui nad graafiku alusel raidida ja areeni teha ei saanud?
Mis mõttes graafiku alusel teha ei saanud? Tuleb teised areenikaaslased siis leida. Igas serveris oli 24/7 rahvast sees, ka siis. Juba TBCs tegid inimesed pug gruuli raidi icon_biggrin.gif

Farmisid herbe ja tegid Ogrila dailisid?
Deilid on halb. Neid ei oleks pidanud mängu panema. Pohh mida nad tegid, keegi ei käskinud ju areeni teha. Kui sa areeni jaoks gruppi ei leia, siis tõenäoliselt oled sa halb mängija ja ei jõuaks seal niikuinii kusagile.

Praegu on just nendele inimestele väga palju võimalusi juurde antud.
On. Samas sellega on nii wowile kui teistele MMO'dele ja paljudele mängijatele kuul jalga lastud, sest liiga paljud asjad on liiga lihtsaks tehtud.

Ja hardcore massilt pole mitte midagi ära võetud.
On ju ära võetud. Wow on ära võetud. Mäng on rikutud. Ja mitte ainult wow, pea kõik mmo'd on ära rikutud, sest tootjad on sunnitud olukorda, kus peavad wowiga konkureerima ja seetõttu võtma vastu praegusele wowile sarnaseid lahendusi.

Seda mõtetut "mäng on liiga kerge" jama räägivad ainult inimesed, kes enne raidisid 4 korda nädalas + 2 korda nädalas altidega heroicut
Mees. Mina räägin, et mäng on liiga kerge ja mina raidisin vanillas 40mane 2x nädalas (mitte 4) ja TBCs 25mane 2x nädalas. Samas ma pole mingi hull pve geenius ja mul pole kunagi parimat PVE varustust olnud. Enamus ajast tegin pvpd (world pvpd) ja battlegrounde. ... ja veel kord. isegi mina... pvp mängija, kes ma pole üldse tõsine PVE mängija olnud ütlen, et mäng on liiga kergeks tehtud.

ja nüüd teevad LFR. Raidige heroicut ja ärge virisege.
A miks ma pean heroicut raidima? Ma ei taha heroicut raidida. Mul on täiesti ükskõik LFRidest. Ma tahan, et mäng ei hoiaks mu kätt, et saaksin world pvpd teha, et inimeste varustus natuke erinekski ja et epicutel oleks mingigi väärtus.

Aga noh... tegelikult sul on õigus sellles mõttes, et praegu on sinu aeg mmodes ja see, midya tahan... ei juhtu tõenäoliselt enam kunagi. Kunagise wowi mängijana soovin sulle südamest õnne selle puhul, et sulle wow praegusel kujul meeldib icon_smile.gif ja lõpetuseks... on tegu ainult mänguga. Lihtsalt.. ma tahaksin, et blizzard teeks classic wowi serverid icon_sad.gif
tagasi üles
Zanzhu
Kreisi kasutaja

sõnum 28.02.2014 01:08:09 vasta tsitaadiga

Thottbot oli kohe alguses olemas, ei päde see jutt et inffi ei olnud.

Olemas olid ka sõbrad/tuttavad teistes guildides kellelt sai taktikaid pinnida ja jagada.

Kui sa TBC-s pidid 5 man grupi leidmiseks tradet spämmima olid ebasotsiaalne trolliv hälvik või lihtsalt kurikuulsalt "paha".
Kommentaarid: 10 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 10
tagasi üles
Pihv
HV veteran
Pihv

sõnum 28.02.2014 01:26:04 vasta tsitaadiga

Üldiselt selle WoW'i teema võib nii kokku võtta, et need kes seda kunagi mängisid ärge enam proovige! Las jääb see hea mälestus sellest suurepärasest mängust. Praegune WoW on lihtsalt selle hale vari. Olen paar korda üritanud uuesti mängima hakata kuid peale mõnda tundi avastan ennast mõtlemast et WTF im doing ja WTF is this shit. Ei hakka siin pikka nimekirja koostama mis oli parem. Ja eks see üks paras needus on, et WoW oli niivõrd hea MMO, sest peale seda elamust tunduvad teised MMO'd väga tuimad tükid. TESO vast suudab mind paeluda, eks näis kui kauaks.

Peace praegused fännid.
Kommentaarid: 101 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 2 :: 94
tagasi üles
caramis
HV Guru
caramis

sõnum 28.02.2014 02:14:18 vasta tsitaadiga

kutid, olete retaili tagunud, aga mina ei ole WotLK-st kaugemale jõudnud. kunagi sai veidi TBCd mängitud pool aastat ja sealt edasi 4a WotLK-d privas. tahaks küll uut contenti ja PvP uuendust, aga Cata oli täiss*tt oma lendavate mountidega (kadus world PvP), warriorid said haledat nerfi ja endiselt leian igast grupist vähemalt ühe ogara debiiliku, kes on võimeline mind Alt+F4 vajutama panema.

ei ole suutnud mängu praegu nüüd kaks nädalat avada, huvi ei ole. kurat, isegi farmisimu on multiplayeris paari inimesega ägedam kui enda närve ja aega kulutada ühe kuradi random HC dungeoni pärast icon_biggrin.gif reididest ei hakka rääkimagi

tagasi üles
Psych0
HV veteran
Psych0

sõnum 28.02.2014 12:10:39 vasta tsitaadiga

Vahel külastan privaatseid vanilla servereid, aga need on kokkuvõttes täielikud käkid. Kui kõik tehniline pool välja jätta (juba näiteks see, et serverid asuvad NA-s), siis need imevad sellepärast, et mängijaid pole. Räägivad küll, et mitu tuhat inimest online, aga kui mängu lähed, siis kohtad harva kedagi.
tagasi üles
SirAskAlot
Kreisi kasutaja

sõnum 28.02.2014 19:13:57 vasta tsitaadiga

Alade asustustihedusest rääkides.
Kõike ei saa korraga. Valida on kas ülisuur maailm kus inimesed on laiali või väike maailm kus inimesed on ninapidi koos.
Ma pole küll eriline uute online mängude aktivist , aga need mida ma vaadanud olen on kordades väiksemad maailmad kui WoW. Mõned isegi WoWi alguses olnud maailmast kordades väiksemad.

Teine asi millest alade populatsioon oleneb on serveri tehnoloogia. Näiteks Guild Wars 2-s alad on põhimõtteliselt capitud instad kuhu võeti matse kõigist serveritest. Kui cap täis sai alustati järgmisega. Ala cap oli suht väike. (täpselt ei mäleta enam). Igasugused EvE online taolised mega võitlused võib seal ära unustada.
Tegelikult on WoW-i tegijad probleemist teadlikud ja üritavad asja parandada . WoW-is olid aastaid kasutusel ainult serveri põhised alad. Viimasest expansionist alates hakati kasutama mingit serveri packide vahelist süsteemi. Kuidas see täpselt toimib ei tea. Niipalju kui mina aru sain aitas see vist üsna palju.

Asi mida WoW-i tegijad võiks veel kasutada on dünaamilised eventid. Need aitaks tõmbaks rahvast ühte kohta kokku. Ilmselt me neid WoW-is ei näe. Selleks peaks nad Tag-imis ja loot süsteemi ära muutma.

Endal pole midagi selle vastu kui ma WoW-is üksi kaarti peal oleks. PvP jaoks on battlegroundid ja grupi jaoks on instad.Mõlemad toimisid suurepäraselt kui ma viimati mängisin.
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  World of Warcraft mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 736, 737, 738 ... 767, 768, 769  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.