|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
| Kas kavatsed peale järelvaatamise lõppemist tellida salvestusteenust 5€ kuus? |
| Jah |
|
9% |
[ 51 ] |
| Ei |
|
43% |
[ 228 ] |
| Mul juba olemas |
|
38% |
[ 202 ] |
| Kolin mujale |
|
9% |
[ 49 ] |
|
| hääli kokku : 530 |
|
| autor |
|
Klm_on
Kreisi kasutaja

|
14.02.2014 22:47:26
|
|
|
Otsige alternatiiv, kui Elion ei meeldi. Telepilt levib ka läbi õhu ning 3G/4G on ka igas eesti nurgas, et torrenteid käivitada.
Nagu ma viimastest postitustest aru saan, siis aeglane nett ja ruudutav pilt pärsib mõtlemisvõimet. See on halb.
Soovitan endale elu otsida ning raamatuid ka vahel lugeda, sest siis sõnavara täieneb ja on lootust, et eneseväljendus püsib normaalsuse piirides.
Viimased 1000 postitust on juba selgitanud, et Elion ei kõlba kuhugi.
tekib küsimus, et kuhu me nii jõuame, kui me ka järgmised 1000 postitust samas vaimus täis kirjutame?
|
|
| Kommentaarid: 68 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
60 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Jänes
HV kasutaja
|
14.02.2014 23:04:11
|
|
|
| Klm_on kirjutas: |
Otsige alternatiiv, kui Elion ei meeldi. Telepilt levib ka läbi õhu ning 3G/4G on ka igas eesti nurgas, et torrenteid käivitada.
Nagu ma viimastest postitustest aru saan, siis aeglane nett ja ruudutav pilt pärsib mõtlemisvõimet. See on halb.
Soovitan endale elu otsida ning raamatuid ka vahel lugeda, sest siis sõnavara täieneb ja on lootust, et eneseväljendus püsib normaalsuse piirides.
Viimased 1000 postitust on juba selgitanud, et Elion ei kõlba kuhugi.
tekib küsimus, et kuhu me nii jõuame, kui me ka järgmised 1000 postitust samas vaimus täis kirjutame? |
Et sinu ideaalis oleks edasised 1000 postitust - kui Elion ei meeldi, otsige omale midagi muud !
Tüüdata pole mõtet nutta nagunii midagi ei muudeta !
Ja seda Elioni eKodu TV teemas ?
Sain ma õigesti aru !
|
|
| Kommentaarid: 6 loe/lisa |
   |
1 :: |
5 |
|
| tagasi üles |
|
 |
salatoimik
HV Guru

|
14.02.2014 23:08:44
|
|
|
Aga paneme selle foorumi üldse kinni. Nagunii pool foorumit hädalisi täis. Mis neist hädadest siia ikka kirjutada.
_________________ LehesFoto - Täis suvaklõpse ja muud |
|
| Kommentaarid: 39 loe/lisa |
   |
35 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Klm_on
Kreisi kasutaja

|
14.02.2014 23:14:53
|
|
|
| salatoimik kirjutas: |
| Aga paneme selle foorumi üldse kinni. Nagunii pool foorumit hädalisi täis. Mis neist hädadest siia ikka kirjutada. |
Kui on probleem, siis kirjutagi probleemist.
Stiilis "Tegin seda, seda, seda ja siis tuli SEE viga. Palun parandage ära".
Mis mõte on lugeda pooleldi ropendavaid ja Elioni maapõhja kiruvaid postitusi, millest mitte midagi kasu ei ole.
|
|
| Kommentaarid: 68 loe/lisa |
   |
60 |
|
| tagasi üles |
|
 |
LongHorn
HV kasutaja

|
15.02.2014 00:12:17
|
|
|
Vahetevahel inimesed pole selle mõtteviisiga veel harjunud, et telekas tuleb ka läbi interneti.
Torrenti puhul aga tavajuhul peaks ruuteri QoS teenus teleri käima panemisel automaatselt ressursse jagama telekale rohkem kui arvutitele. Paraku aga kui anda liiga palju vatti Thomsoni TG*** seeria ruuteritele, ei pruugi nad sellega hakkama saada.
| ot: |
Enda kogemuse järgi olen elanud üle nii 716>780 (tehti elioni poolt vahetust)>784>789vn ja iga järgnev on küll parem olnud aga paraku isegi 789vn ei suutnud hakkama saada kui ühendusi rohkem tekkis. Ega muidugi siis lisaks telekale ka enam teised arvutid ka netti ei saanud, kuigi oli kõik päris piiratud juba.
Lisaks sellele, õhuliikuvus ja jahutus pidi hea olema kuna nad hingelt päris soojad ja kui piisavalt soojaks lähevad siis isegi ei ilma torrentita on kerged kokku jooksma.
Peale kliendi sulgumist ~15 minutit läks aega taastumiseks. Aga ega sellised need SOHO all-in-one ruuterid ongi. Sobivad ilusti inimesele kes vaatavad ainult telekat ja internetist ei võta viimast.
Nüüd aga Intenoga (mille ma soetasin esimesel võimalikul päeval) on endal küll kõik sellised probleemid lahenenud ja vahepeal olen prooviks ka pikemalt suuremat koormust andnud, ehk antud juhul isiklikult küll näen selles ruuteris lahendust ka keskmiselt aktiivsematele kasutajatele ja seda enamvähem mõistliku hinna eest.
Tean mitmeid kellel hetkel 784 ja nad ei oskagi paremat tahta kuna pmst eriti üldse ei tiri jms.
Ka enda vana 784 elab oma elu edasi teises peres kus ei ole keegi ühtegi halba sõna selle kohta öelnud, endale aga tundus see juba lootusetult kasutuskõlbmatu.
Sellistele sihtgruppidele need thomsonid ongi.
Ega Elion ei peagi garanteerima odavruuteritega intensiivsel kasutusel ehk siis torrentit tirides (või nagu siin foorumis öeldakse sitasikutamist) stabiilsust.
See on enamvähem sama loogika et ostan EMTist mingi odava Atomi või enamvähem samasse klassi käiva prosega arvuti koos mobiilse internetiga ja ei saa aru miks mingi veidike rohkem ressursse nõudev netimäng või Oracle SQL Server Standalone jms seal korralikult ei tööta.
Tänage õnne et Eestis nii ei ole, aga mõnel pool välismaal sellise tirimise eest võib varsti keegi huviline ukse taga olla kes soovib ka tutvuda sellega mis teinud olete.
Ei tea kuidas enam on... aga tean paari inimese kogemusest et kui STV võrgus rohkem tirisid, siis tehti Sulle hoiatus.
|
|
|
| Kommentaarid: 10 loe/lisa |
   |
10 |
|
| tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
15.02.2014 00:15:13
|
|
|
proovige siis switchi, väljaminek pole ju suur.
igatahes mul peale selle paigaldamist pole probleeme olnud, numbrid on laes ja telekad töötavad normaalselt
_________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud" |
|
| Kommentaarid: 71 loe/lisa |
   |
64 |
|
| tagasi üles |
|
 |
LongHorn
HV kasutaja

|
15.02.2014 00:22:10
|
|
|
DSL'i puhul vast väga kasu pole, kuna ikkagi kõik voolab läbi ühe seadme mis ei kannata koormust. Vähemalt enda kogemuste puhul küll ei ole olnud.
Arenenud piirkonnas (ehk siis kus on GPON või tuleb lihtsalt võrgukaabel tuppa) võib sellest küll kasu olla.
|
|
| Kommentaarid: 10 loe/lisa |
   |
10 |
|
| tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
15.02.2014 00:32:19
|
|
|
krt, mul läheb see DSL kogu aeg meelest
samas ise istun hetkel sama otsas maal, aga noh, siis nagu tõmbamisest pole juttugi
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud" |
|
   |
64 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Timo1337
Kreisi kasutaja

|
15.02.2014 00:42:48
|
|
|
| Ei saa aru, mis jama on. Igakord kui teleka ja digiboxi käima panen on see nr. 18 kanal ees Karusell vms, pole elusees seda kanalit vaadanudki. ( vana nutitv). Proovisin ka tehaseseaded lähestada ja panin tolle kanali isegi lukku aga ikka see ees. närvi ajab mingi vene pask.
|
|
| Kommentaarid: 49 loe/lisa |
   |
46 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Etz
HV Guru

|
15.02.2014 00:53:44
|
|
|
| jeesus188 kirjutas: |
| proovige siis switchi, väljaminek pole ju suur. |
Sõltub switchist...
_________________ ...life is random...so am I...
So, there is a fan. Time to grab your sh*t, gentlemen! |
|
| Kommentaarid: 236 loe/lisa |
   |
196 |
|
| tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
15.02.2014 01:20:40
|
|
|
| Etz kirjutas: |
| jeesus188 kirjutas: |
| proovige siis switchi, väljaminek pole ju suur. |
Sõltub switchist...  |
Endal 8 pordine, siis seda saada polnud
Töötab väga hästi
https://www.hinnavaatlus.ee/products/V%C3%B5rguseadmed/V%C3%B5rguseadmed/126499/
|
   |
64 |
|
| tagasi üles |
|
 |
freestyler
Kreisi kasutaja

|
15.02.2014 03:16:54
|
|
|
| Six kirjutas: |
Teler Samsung F8000, uus firmware 1115.0.
SmatHubist äpi peale tagasi tulles (nt vajutades uuesti SmartHubi nuppu) jääb ette must pilt, heli on alles. Sama olukord, kui minna mingi teise Source peale ja sealt tagasi tulla.
Normaalse olukorra taastamiseks vaja vahetada kanalit üles/alla.
Tundub, et uute firmwaredega tekivad ka uued bugid  |
Mul ka F8000 ja see viga oli ka eelmise 1114.1 firmwarega.
|
|
| Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Six
HV veteran
|
15.02.2014 08:15:53
|
|
|
Nojah, ma läksin üle 1113 pealt, millel see viga puudus.
Teadsin, et 1114 on vigane, aga lolli peaga lootsin, et 1115 on korralik.
Sellest moraal - pole vaja torkida asja, mis töötab.
| freestyler kirjutas: |
SmatHubist äpi peale tagasi tulles (nt vajutades uuesti SmartHubi nuppu) jääb ette must pilt, heli on alles. Sama olukord, kui minna mingi teise Source peale ja sealt tagasi tulla.
Mul ka F8000 ja see viga oli ka eelmise 1114.1 firmwarega. |
|
|
| Kommentaarid: 40 loe/lisa |
   |
39 |
|
| tagasi üles |
|
 |
p2ep
HV veteran
|
15.02.2014 10:01:12
|
|
|
| Ma ei suuda siiamaani aru saada, millal ükskord tarbitakse ära see kraam,mida 24/7 alla sikutatakse samal ajal ruudutavat telekat vaadates? Olgu allasikutatav ollivuudi kräpp või Linuxi installikad - question remains |
Telekavaatamiseks ja "mõistlikuks" interneti tarbimiseks kõlbavad TG*** purgid küll ja küll.
|
|
| Kommentaarid: 32 loe/lisa |
   |
28 |
|
| tagasi üles |
|
 |
A.S.
HV Guru
|
15.02.2014 10:31:34
|
|
|
| Timo1337 kirjutas: |
| Igakord kui teleka ja digiboxi käima panen on see nr. 18 kanal ees Karusell vms. |
Mõni Elioni jopski on seal jälle midagi torkinud, nad vahel ikka teevad säherdust "nalja".
Normaalne kanal ette, puldil mulju "refresh" nupukest. Kui ei aita, siis proovi järgmisel päeval uuesti... ja ülejärgmisel... ja...
Varasematel aegadel igatahes on mõne aja pärast asi jälle tagasi normaalseks (kuigi "normaalne" pole vist siiski mitte päris õige sõna) läinud.
|
|
| Kommentaarid: 34 loe/lisa |
   |
34 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Pailaps
HV Guru
|
15.02.2014 10:47:16
|
|
|
| A.S. kirjutas: |
| Igakord kui teleka ja digiboxi käima panen on see nr. 18 kanal ees Karusell vms. |
Mõni Elioni jopski on seal jälle midagi torkinud, nad vahel ikka teevad säherdust "nalja".
Normaalne kanal ette, puldil mulju "refresh" nupukest. Kui ei aita, siis proovi järgmisel päeval uuesti... ja ülejärgmisel... ja...
Varasematel aegadel igatahes on mõne aja pärast asi jälle tagasi normaalseks (kuigi "normaalne" pole vist siiski mitte päris õige sõna) läinud.
|
Keegi ei torgi midagi, digiboks ei jäta standby´sse minekul last channel infot mällu.
_________________ Ma trollin 50% oma postitustest. |
|
| Kommentaarid: 56 loe/lisa |
   |
52 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Jänes
HV kasutaja
|
15.02.2014 11:02:53
|
|
|
| Pailaps kirjutas: |
| A.S. kirjutas: |
|
Keegi ei torgi midagi, digiboks ei jäta standby´sse minekul last channel infot mällu. |
Just, karusell lihtsalt elioni arendajate lemmikkanal, seepärast ka "defaultis" käivitamisel ees.
|
|
   |
5 |
|
| tagasi üles |
|
 |
A.S.
HV Guru
|
15.02.2014 11:06:12
|
|
|
| Pailaps kirjutas: |
| Keegi ei torgi midagi, digiboks ei jäta standby´sse minekul last channel infot mällu. |
Mitu päeva ei jäta inimese poolt valitud kanalit mällu, vaid mällu jääb digiboksi enda poolt "valitud" kanal, tee mis tsirkust tahad ja siis korraga hakkab jälle jätma? No ju siis nii ongi, ei hakka vaidlema.
|
|
| Kommentaarid: 34 loe/lisa |
   |
34 |
|
| tagasi üles |
|
 |
NATAS999
HV Guru
|
15.02.2014 11:56:17
|
|
|
| p2ep kirjutas: |
| Ma ei suuda siiamaani aru saada, millal ükskord tarbitakse ära see kraam,mida 24/7 alla sikutatakse samal ajal ruudutavat telekat vaadates? Olgu allasikutatav ollivuudi kräpp või Linuxi installikad - question remains |
Telekavaatamiseks ja "mõistlikuks" interneti tarbimiseks kõlbavad TG*** purgid küll ja küll. |
24/7 my ass, võibolla nädalas heal juhul tuleb paar-kolm tundi mingit sikutamist.
switch on vahel, aga ma ei näe, mis moodi see midagi muutma peaks. kogu nett, mis sisse tuleb, jookseb ikkagi ainult ühest juhtmest ja läbi selle sama õnnetu tompsjunni. peab siis mingi enterprise ruuteri vaatama, muud üle ei jää ilmselt. krt 12mbps on nii ulme kiirus, et seadmed kukuvad kokku. ma ei kujuta ette, mida siis veel nende 100mbps ühendustega tehakse? vaadatakse, et, ooo, näe, telhfi tuli 1.0000001x kiiremini ette?
|
|
| Kommentaarid: 41 loe/lisa |
   |
39 |
|
| tagasi üles |
|
 |
ivokas
HV veteran

|
15.02.2014 12:10:56
|
|
|
Olete kindlad, et endal mingit kala sees pole? Ma istun ka 12/1 (või tegelikult see 16/1) ühenduse otsas ja "sikutan" ka aeg-ajalt. Mingit ruudutamist pole sellega seoses täheldanud, ei TG784, ega Intenoga
Või ongi probleem selles, et omaenese tarkusest on mingid "kavalad konfid" peale aetud?
_________________ Reisijate ja fekaali vedu kahekorruselise bussiga.
Praepelmeenid ja Vana Tallinn suudavad nii mõndagi muuta! |
|
| Kommentaarid: 65 loe/lisa |
   |
61 |
|
| tagasi üles |
|
 |
NATAS999
HV Guru
|
15.02.2014 12:21:54
|
|
|
| ivokas, kui ruuterit silmas pead, siis kõik kavalad confid on seal elioni poolt. pole isegi mitte ruuteri seadeid vaadand/uurind, veel vähem seal midagi muutnud.
|
|
   |
39 |
|
| tagasi üles |
|
 |
KillFrenzy
HV Guru

|
15.02.2014 12:34:31
|
|
|
| Ma istun ka 16/1 otsas kahe vaatajakohaga, ruudutama küll midagi ei hakka, nett küll hakkab venima kui torrent täiega veel sikutab, aga telekatel pilt ees. Ruuteriks üsna vana TG784.
|
|
| Kommentaarid: 151 loe/lisa |
   |
133 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Sold OUT
no credit

|
15.02.2014 12:43:06
|
|
|
Mul see kõige esimene ilma wifita tg 516 vist...või 546... Ka ei ruuduta kui sikutaga midagi mõnikord.
_________________ Every version of the garment appears to be sold out online, with prospective shoppers given the opportunity to join a waitlist. |
|
| Kommentaarid: 94 loe/lisa |
   |
5 :: |
81 |
|
| tagasi üles |
|
 |
indrpo
HV Guru
|
15.02.2014 12:47:04
|
|
|
| NATAS999 kirjutas: |
| ivokas, kui ruuterit silmas pead, siis kõik kavalad confid on seal elioni poolt. pole isegi mitte ruuteri seadeid vaadand/uurind, veel vähem seal midagi muutnud. |
Muide kui su seadmes oleks standardne Elioni konf, poleks sa tõenäoliselt kirja saanud.
Seadmes on mingil põhjusel kaughaldus kinni ja automaat ei saa PPPoE ühendust DHCP peale viia. Võimalik, et see siiski ei ole sinu süü, tea mis softiga seal tegemist. Soovitan soojalt uut iptv nat võimelist tarkvara. Ühenduste arvu on seal tõstetud ja koormustaluvus on normaalne. Ruudutamist peab otsima sisevõrgust. See ei ole normaalne. QoS tagab TV kvaliteedi.
Kui ise viga ei leia siis 10€ tehnikule lokaliseerimiseks.
|
|
| Kommentaarid: 262 loe/lisa |
   |
2 :: |
228 |
|
| tagasi üles |
|
 |
pulse
HV kasutaja
|
15.02.2014 12:47:25
|
|
|
Kas sikutasid selle käsitsi Samsungi kodukalt või uuendasid läbi teleka? Mul sama telekas aga 1115'e uuendamiseks ei pakuta.
1114' ga võin samuti seda musta pilti kinnitada. Samuti kaotas see uuendus viipega teleka juhtimise ära, Elioni appis ma mõtlen.
|
|
| Kommentaarid: 4 loe/lisa |
   |
4 |
|
| tagasi üles |
|
 |
NATAS999
HV Guru
|
15.02.2014 12:51:50
|
|
|
ma ka ei tea, et varem oleks sellist asja olnud, et TÕMBAMINE telekat oleks kunagi seganud. niisama ruudutamist ja kakkumist on küll olnud ja seda ilma tõmbamiseta. ma pakun, et see tugi ajas lihtsalt mingit jama, et nende poolset käkerdamist üritada mingi haleda vabandusega kinni mätsida.
indrekp, mis kirja ma sain?
|
|
   |
39 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Six
HV veteran
|
15.02.2014 12:52:21
|
|
|
Kodukalt sikutasin.
| pulse kirjutas: |
Kas sikutasid selle käsitsi Samsungi kodukalt või uuendasid läbi teleka? Mul sama telekas aga 1115'e uuendamiseks ei pakuta.
1114' ga võin samuti seda musta pilti kinnitada. Samuti kaotas see uuendus viipega teleka juhtimise ära, Elioni appis ma mõtlen. |
|
|
   |
39 |
|
| tagasi üles |
|
 |
eltso
HV veteran

|
15.02.2014 13:18:08
|
|
|
Seda on juba korduvalt küsitud, aga pole mingit vastust nagu tulnud siiani Ärge näkku lööge, aga kas on loota mingit uuema boxi tulekut, sest nagu nähe, siis uuendused ei suuda motorola menüüd normaalseks ajada ja see igakordne mõne millisekundi maha võtmine, ei ole ikka väga see.
Eile just tuli meelde, et mingi uuendus oli vahepeal vist olnud ja tegin ruuterile resa lootuses, et on menüüd kiiremaks jälle aetud, aga minu silm ei suutnud tuvastada erinevust, sama jama ka naise silmadega
|
|
| Kommentaarid: 14 loe/lisa |
   |
14 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
|
| Kommentaarid: 92 loe/lisa |
   |
82 |
|
| tagasi üles |
|
 |
ivokas
HV veteran

|
15.02.2014 13:42:22
|
|
|
Jumal issand kui palju nuppe sel puldil on
|
   |
61 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Tompa
HV kasutaja
|
15.02.2014 13:55:11
|
|
|
Kas uus pult on suuteline ka teleri heli muutma? Praegu muudab ta Motorola heli. Kui on siis kas keegi oskaks juhendada kuidas.
Kui sellest juba siin juttu on siis sorry, et uuesti küsin, aga mina seda ei leidnud.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
Six
HV veteran
|
|
   |
39 |
|
| tagasi üles |
|
 |
seeru
HV veteran
|
15.02.2014 18:31:33
|
|
|
| eltso kirjutas: |
Seda on juba korduvalt küsitud, aga pole mingit vastust nagu tulnud siiani Ärge näkku lööge, aga kas on loota mingit uuema boxi tulekut, sest nagu nähe, siis uuendused ei suuda motorola menüüd normaalseks ajada ja see igakordne mõne millisekundi maha võtmine, ei ole ikka väga see.
Eile just tuli meelde, et mingi uuendus oli vahepeal vist olnud ja tegin ruuterile resa lootuses, et on menüüd kiiremaks jälle aetud, aga minu silm ei suutnud tuvastada erinevust, sama jama ka naise silmadega  |
Selle menüüga praeguseid Motorola boxe ei ole võimalik kiiremaks ajada. See jant peab lõppema.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
indrpo
HV Guru
|
15.02.2014 19:46:38
|
|
|
| seeru kirjutas: |
Eile just tuli meelde, et mingi uuendus oli vahepeal vist olnud ja tegin ruuterile resa lootuses, et on menüüd kiiremaks jälle aetud, aga minu silm ei suutnud tuvastada erinevust, sama jama ka naise silmadega  |
Selle menüüga praeguseid Motorola boxe ei ole võimalik kiiremaks ajada. See jant peab lõppema. |
Nõus, lõpetame selle jutujandi, kui sa just arendustiimi tööle pole läinud, et kindlalt väita tead.
Seda tunneb igaüks, et algsest versioonist on väga vähe alles jäänud, tegemist on täiesti rahuldava menüü kiirusega. Pealegi, probleem pole kunagi protsessoris ja kiiruses olnud vaid mälumahus mille kasutust on tarkvaraliselt korrigeeritud. Uuendusi tuleb üsna pea veelgi ja seekord päris suured, kui versioon väljas siis kommenteerib täpsemalt.
Armjan juba korra selgitas, et lõpetagem sisutute kommentaaride pritsimise, see ei ole mingi uudisteportaal kus lihtsalt hetkemõte välja sülitatakse.
Esitage mingi konkreetne küsimus millele teadja oskab mõistliku vastuse anda, esitage mingi konkreetne bugi või probleem Elioni nutitv teenuses mis häirib. Tegemist tehnilise foorumiga, näiteks jutt kallist hinnast, või puuduvatest HD kanalitest ei jõua kuhugi, need soovid on pigem personaalsed.
|
|
| Kommentaarid: 262 loe/lisa |
   |
228 |
|
| tagasi üles |
|
 |
seeru
HV veteran
|
15.02.2014 20:06:55
|
|
|
| indrekp kirjutas: |
| seeru kirjutas: |
Selle menüüga praeguseid Motorola boxe ei ole võimalik kiiremaks ajada. See jant peab lõppema. |
Nõus, lõpetame selle jutujandi, kui sa just arendustiimi tööle pole läinud, et kindlalt väita tead.
Seda tunneb igaüks, et algsest versioonist on väga vähe alles jäänud, tegemist on täiesti rahuldava menüü kiirusega. Pealegi, probleem pole kunagi protsessoris ja kiiruses olnud vaid mälumahus mille kasutust on tarkvaraliselt korrigeeritud. Uuendusi tuleb üsna pea veelgi ja seekord päris suured, kui versioon väljas siis kommenteerib täpsemalt.
Armjan juba korra selgitas, et lõpetagem sisutute kommentaaride pritsimise, see ei ole mingi uudisteportaal kus lihtsalt hetkemõte välja sülitatakse.
Esitage mingi konkreetne küsimus millele teadja oskab mõistliku vastuse anda, esitage mingi konkreetne bugi või probleem Elioni nutitv teenuses mis häirib. Tegemist tehnilise foorumiga, näiteks jutt kallist hinnast, või puuduvatest HD kanalitest ei jõua kuhugi, need soovid on pigem personaalsed. |
Ära arva endast liiga palju. Enamus sinu juttu siin ei ole mõttekam kui teiste oma.
Ma ei ole arendustiimis tööl, aga seal palju variante ei ole enam.
On võimalus inimesi harjutada mõttega, et aeglane ongi "tegelikult kiire".
On võimalus välja korjata nuhk ja analytics koodijupid. (Aga vaevalt et aitab).
Ja on võimalus asja kardinaalselt muuta (st loobuda sellest ala Apple menüüst Motorolade peal).
Otsi nüüd siit sisu. See on sinu probleem
|
|
| tagasi üles |
|
 |
ivokas
HV veteran

|
15.02.2014 21:00:31
|
|
|
| ...tegemist on täiesti rahuldava menüü kiirusega... |
Misasja
edit: Üks bug veel. Mõned korrad on juhtunud, et hakates vaatama salvestust, on alguses tükk eelmist saadet. Kerin soovitud saate alguseni ja vajutan OK ning olen jälle sama koha peal, kust kerimist alustasin. Ei, ma ei ole mädakäpp, kes ei taju, millist nuppu vajutab.
Kõiki siin maha vingutud probleeme olen kurtnud ka 165-le.
Muideks, kui on olnud mõni meeldiv kogemus, olen reeglina ka sellest teada andnud. Kas siis kliendiküsitluses, või Elioni feissi lehel.
|
   |
61 |
|
| tagasi üles |
|
 |
mada
HV vaatleja
|
15.02.2014 23:10:15
|
|
|
Esitage mingi konkreetne küsimus millele teadja oskab mõistliku vastuse anda, esitage mingi konkreetne bugi või probleem Elioni nutitv teenuses mis häirib. Tegemist tehnilise foorumiga, näiteks jutt kallist hinnast, või puuduvatest HD kanalitest ei jõua kuhugi, need soovid on pigem personaalsed. |
Kui jutt Elionini ei jõua, jõuab vähemalt kaasfoorumlasteni. Minumeelest on see siin foorumis ainuke Elioni DigiTV teema, miks siin ei võiks arutada kõigest asjaga seonduvast, muuhulgas ka personaalsetest soovidest ja muredest? Esimene postitus ka ei maini midagi sellest, et Elioni vennad ainult tehnilisi küsimusi siin lubavad esitada.
|
|
| Kommentaarid: 5 loe/lisa |
   |
5 |
|
| tagasi üles |
|
 |
bladerunner
HV Guru
|
15.02.2014 23:26:43
|
|
|
Mõistlikku viisi peale 16x kiirusega edasikerimise kindla koha peal salvestuses ka liikuda on?
3h saate puhul on ikka väga nüri sel viisil viimase 10 minuti peale liikuda.
| armjan kirjutas: |
| bladerunner kirjutas: |
| Paar korda on juhtunud, et digiboks saadab 576p signaali telekasse kuigi valitud on 1080p. Kui menüüs uuesti 1080p valida muutub reso õigeks. |
Seda aeg-ajalt ja harva esineb. On olemas ka rohi. Saab parandatud. Enne paari versiooni seda siiski ei juhtu. |
Täna avastasin jälle selle jama. Sel nädalal juba 2 korda vähemalt olnud, kui mitte kolm. Tüütuks hakkab muutuma.
_________________ Experience is what you get when you don't get what you want.
viimati muutis bladerunner 15.02.2014 23:29:32, muudetud 1 kord |
|
| Kommentaarid: 169 loe/lisa |
   |
158 |
|
| tagasi üles |
|
 |
ivokas
HV veteran

|
15.02.2014 23:29:46
|
|
|
bladerunner, kerimisnuppu all hoides saab ka. Sel moel vist on kiirem.
Motorolaga vähemalt.
|
   |
61 |
|
| tagasi üles |
|
 |
bladerunner
HV Guru
|
15.02.2014 23:30:51
|
|
|
ivokas, mis asi on "kerimisnupp"? Mul on see uus nutiTV koos Motorolaga.
_________________ Experience is what you get when you don't get what you want. |
|
   |
158 |
|
| tagasi üles |
|
 |
ivokas
HV veteran

|
15.02.2014 23:30:56
|
|
|
Parempoolne nooleklahv.
|
   |
61 |
|
| tagasi üles |
|
 |
bladerunner
HV Guru
|
15.02.2014 23:40:54
|
|
|
ivokas, tundub, et see annab veel mingi 2x juurde tõesti. Pole päris ideaalne aga ajab asja ära.
Lisaks võiks olla võimalus salvestusele markereid lisada, et nende peale hiljem liikuda.
Sel viisil saaks vaatamise pooleli jätta ja pärast mugavalt samast kohast jätkata.
_________________ Experience is what you get when you don't get what you want. |
|
   |
158 |
|
| tagasi üles |
|
 |
ivokas
HV veteran

|
15.02.2014 23:43:34
|
|
|
Pooleli jätta ju saab? Mulle pakub küll võimalust vaadata sama koha pealt edasi, kust eelmine kord väljutud sai.
|
   |
61 |
|
| tagasi üles |
|
 |
bladerunner
HV Guru
|
15.02.2014 23:46:29
|
|
|
ivokas, hmm. Huvitav, ma siis senini kuidagi nii katkestanud, et hakkab alati algusest.
Pole väga sagedane salvestuste vaataja muidugi kah ja enamasti vaatan ka alati lõpuni aga need mõned korrad mis pooleli on jäänud, on algusest pakkunud.
Vaja siis veidi katsetada.
|
   |
158 |
|
| tagasi üles |
|
 |
ivokas
HV veteran

|
15.02.2014 23:49:36
|
|
|
Just testisin kindluse mõttes eelviimase Millenniumi osa peal. Välja lähen tavaliselt selle ainulaadse "back" nupuga
Uuesti sama saadet vaatama hakates on ekraanil "jätka" valik.
|
   |
61 |
|
| tagasi üles |
|
 |
pulse
HV kasutaja
|
16.02.2014 00:36:50
|
|
|
| ivokas kirjutas: |
bladerunner, kerimisnuppu all hoides saab ka. Sel moel vist on kiirem.
Motorolaga vähemalt. |
Appiga ja Samsa puutetundliku puldiga on lood keerulisemad. Kui puuteplaadil edasikerimiseks paremale lohistada või lohistades näpp alla jätta (võrdub füüsilise nupu all hoidmisega) siis vahest toimib kerimine, enamus kordadest aga läheb asi lolliks - kas kerib umbes kaadri kaupa edasi, vaheldumisi kinni kiilumise ja "mummude jooksmisega" või jookseb ikka kohe täiega kokku nii et viskab salvestusest välja. Normaalselt toimib kerimine ekraanile kuvatava puldi nuppudega. Küll aga hoidku selle eest kui juhuslikult õigest kohast mööda kerid ja kohe vastaspoolele kerima hakkad - siis jookeb ka suure tõenäosusega kokku. Igaks juhuks peaks vahepeal play vajutama ja siis kerimist jätkama.
|
|
   |
4 |
|
| tagasi üles |
|
 |
ivokas
HV veteran

|
16.02.2014 00:43:32
|
|
|
Samsung + see app on jah eriline õnnetus. Ei julge mõeldagi, palju aega peab kuluma, et asi tarbijale söödavaks saaks.
|
   |
61 |
|
| tagasi üles |
|
 |
pulse
HV kasutaja
|
16.02.2014 10:31:14
|
|
|
| ivokas kirjutas: |
| Samsung + see app on jah eriline õnnetus. Ei julge mõeldagi, palju aega peab kuluma, et asi tarbijale söödavaks saaks. |
Kusjuures enamus ajast võib isegi rahule jääda. Põhilised probleemid ongi salvestuste ja järelvaatamisteg. Ja noh, siuksed spetsiifilisemad asjad võrreldes Motorolaga nagu näiteks kuvasuhte muutmise ja PIP puudumine. Aga näiteks menüüde kiirus on väga super.
|
|
   |
4 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Jänes
HV kasutaja
|
16.02.2014 11:12:05
|
|
|
Vaat kes räägib !
Need stiilinäited on muidugi väga konkreetsed ja tehnilised probleemid ?
Dziisõs, oleks siis vähemalt mõistust mitte muliseda kui midagi ei tea, mõned on küll tehnikast üle tõmmanud sest igas teemas ainult tatipritsimine käib, keegi selle AustusegaMeistrilt juba ära saab ükskord?
|
Mitmel mehel jälle tööpäev korda läinud, saime Elioni teemat solkida
PS. jah ma tean, et peale minu kommentaari tekib siia ilmselt järgmised 30 postitust sama juttu mis just 30 postitust olid ja sama mis oli enne seda 300 postitust oli.
Don't worry be happy, elu on siiski elamist väärt, see, et ma numbritega kanalit vahetada ei saa, ei pane mind sugugi köit lakke riputama, tarbin ikkagi igapäevaselt neid teenuseid mis mulle meeldivad.
Jätkake omas mullis. |
| DigeBeni, See sõna demagoogia ajab mind vaikselt öökima, pane mu nimi ignoreeritavate hulka kui mu arvamus sulle ei sobi. |
ja edasi samas stiilis asjalikku tehnilist juttu ...
|
|
   |
5 |
|
| tagasi üles |
|
 |
DigeBeni
HV Guru

|
16.02.2014 11:35:27
|
|
|
| Tegemist tehnilise foorumiga, näiteks jutt kallist hinnast, või puuduvatest HD kanalitest ei jõua kuhugi, need soovid on pigem personaalsed. |
... aga palun näita eeskusju ! Jagad küll aeg-ajalt näpuotsaga kasuliku infot, kuid samas teise käega kamaluga provotseerivaid märkusi, mis tõmbavad paratamatult sae käima. Ma ei usu iialgi, et sa ei tee seda teadlikult, oled aastaid juba sarnast maneeri praktiseerinud, viimane aeg oleks peeglisse vaadata ...
   |
5 :: |
163 |
|
| tagasi üles |
|
 |
|