Avaleht
uus teema   vasta Raud »  Mängukonsoolid ja konsoolimängud »  [PS4] Killzone: Shadow Fall märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele 1, 2  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
beastbeats
HV Guru
beastbeats

sõnum 25.10.2013 14:47:42 [PS4] Killzone: Shadow Fall vasta tsitaadiga

Killzone: Shadow Fall

Ametlik leht: http://www.killzone.com/kz3/en_US/killzone-shadowfall/campaign/overview.html

Arendaja: Guerrilla Games

Väljaandja: SCE

Stiil: FPS

Väljalaske kuupäev:
USA: 15. november 2013
EU: 29. november 2013
JP: 22. veebruar 2014

Kirjeldus:
IGN kirjutas:
Taking players once again to the battlefields of this intense shooter franchise, this next Killzone installment is the debut title from Guerrilla Games for the PlayStation 4 platform.

Uudised / screenshotid / videod: http://www.ign.com/games/killzone-shadow-fall/ps4-122948
Spoiler Spoiler Spoiler

tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
chimeira1
HV kasutaja
chimeira1

sõnum 26.10.2013 13:03:28 vasta tsitaadiga

Pole eriti shooterite fänn, aga ilmselt proovin ära. Eks oleneb ka review skoorist.
Kommentaarid: 45 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 40
tagasi üles
beastbeats
HV Guru
beastbeats

sõnum 30.10.2013 12:59:52 vasta tsitaadiga

http://kotaku.com/killzone-shadow-fall-is-out-and-all-we-can-do-is-sit-1454383276
tagasi üles
EstBeast
HV veteran
EstBeast

sõnum 05.11.2013 00:02:43 vasta tsitaadiga

Killzone Shadow Fall: Ultra High Bitrate Multiplayer Footage
+ Posted by Michiel van der Leeuw // Technical Director, Guerrilla
Killzone Shadow Fall has been built from the ground up for PS4, and the response to the gameplay footage so far has been overwhelmingly positive. Unfortunately, there are limitations to streamed video on the internet, and many of the clips and trailers we’ve released thus far aren’t being viewed in the best possible fidelity and framerate.

In order to properly demonstrate the framerate and resolution we achieve in Shadow Fall’s multiplayer, we’ve captured and lightly compressed new footage that we’re not offering through a video sharing service. Instead, we ask that you download and locally view the high-resolution, uncompressed footage directly from from us.
Important note: Please use a video player with hardware acceleration when viewing the footage. We recommend Windows Media Player for Windows users and QuickTime Player for Mac users. Do not use a non-accelerated player (such as VLC Media Player) because the framerate and resolution of this movie are simply too high and will likely cause choppy playback.
Click here to download the video: http://killzone.dl.playstation.net/killzone/kzsf_multiplayer/KZSF_HIGHTBITRATE_H264.zip
The video you just saw has been captured from a multiplayer match on “The Park,” which is situated firmly behind enemy lines near the Visari tribute statue.
As you can probably tell from the footage, Killzone Shadow Fall multiplayer outputs at a native 1080p, rendering uncapped but always targeting 60 FPS. We’re very pleased with how well the game runs, and we can’t wait for you to play it come November 15th.
In the meantime, let us know what you think in the comments below!
Kommentaarid: 86 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 6 :: 69
tagasi üles
renhoelder
HV veteran
renhoelder

sõnum 05.11.2013 21:41:33 vasta tsitaadiga

EstBeast, see ultra high bitrate video...pole paha thumbs_up.gif
Kommentaarid: 74 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 70
tagasi üles
beastbeats
HV Guru
beastbeats

sõnum 09.11.2013 22:34:06 vasta tsitaadiga

Link

tagasi üles
renhoelder
HV veteran
renhoelder

sõnum 13.11.2013 18:31:25 vasta tsitaadiga

Ülevaade ka siis:

http://www.gametrailers.com/reviews/dky2ol/killzone-shadow-fall-review
Kommentaarid: 74 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 70
tagasi üles
beastbeats
HV Guru
beastbeats

sõnum 27.12.2013 11:18:47 vasta tsitaadiga

http://www.eurogamer.net/articles/digitalfoundry-the-making-of-killzone-shadow-fall

EDIT:

http://blog.eu.playstation.com/2013/12/19/ps-plus-members-try-killzone-shadow-fall-multiplayer-for-free-28th-31st-december/

tagasi üles
HDTanel
Overclocker
HDTanel

sõnum 28.12.2013 12:46:37 vasta tsitaadiga

Jumala eest ärge ostke seda mängu icon_lol.gif toon mõned highlightid ka videona välja.. aga siin minu mängu läbimängimise video eilsest icon_biggrin.gif
Spoiler Spoiler Spoiler

Kommentaarid: 635 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 4 :: 3 :: 496
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
dstar
Kreisi kasutaja
dstar

sõnum 29.12.2013 03:47:23 vasta tsitaadiga

HDTanel kirjutas:
Jumala eest ärge ostke seda mängu icon_lol.gif toon mõned highlightid ka videona välja.. aga siin minu mängu läbimängimise video eilsest icon_biggrin.gif
Spoiler Spoiler Spoiler

Tänud. 4 chapteri põhjal sain päris korraliku ülevaate, millega tegu. Tunnen tõsiselt kaasa nendele, kes niivõrd hingetut ja vaimuvaest saasta läbima peavad. Ise mängiks ainult siis, kui keegi peale maksaks. Tüüpiline koridori shooter, milliseid on aastate jooksul kogunenud sadu. Mitte midagi uut ega originaalset, järjekordne lineaarne FPS, mis kiirelt unustatakse...

Olen nüüdseks näinud erinevaid generatsioone alates SNES'st, kui Super Mario platvormikast toimus tohutu hüpe PS1 Tomb Raideri 3D maailma kuni PS2 konsoolini, mis lõi pahviks Grand Theft Auto 3 ja Gran Turismo 3'ga. Isegi Xbox 360 suutis veel üllatada Mass Effecti, GTA4 ja Oblivioniga. Point on selles, et alati on olnud teatud hetked, kus tõesti on tunda, et tegemist on järgmise põlvkonna mänguga. Kurb küll, aga PS4 ja Xbone "next-gen" algus on siiani kõige rohkem pettumust valmistav. Loodetavasti on see "hetk" varsti ees ja see MÄNG lõpuks valmis tehakse, aga praegu ei näe ma küll mõjuvat põhjust, miks Sony'le või Microsoftile raha anda...
Kommentaarid: 5 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 5
tagasi üles
HDTanel
Overclocker
HDTanel

sõnum 29.12.2013 23:58:48 vasta tsitaadiga

Sain ülevaate ka valmis thumbs_up.gif
Palju roppusi seal, hoiatan icon_lol.gif
Spoiler Spoiler Spoiler

tagasi üles
chimeira1
HV kasutaja
chimeira1

sõnum 30.12.2013 02:11:35 vasta tsitaadiga

Kõigepealt teed mängu maha igati ja siis annad mängule suurepärased 78p 100-st icon_biggrin.gif Ehk siis 10 palli süsteemis 7,8 icon_biggrin.gif Siis tegemist ju väga hea mänguga icon_razz.gif
tagasi üles
Shade
Kreisi kasutaja

sõnum 30.12.2013 10:22:23 vasta tsitaadiga

subjektiivne möla.

Aga nüüd mängust - ise olen vaikselt nokitsedes poole peal ja minu esimene Killzone kogemus. Mäng on ilus ja kõik kena, kuid häirib see et mõttetut jooksmist on palju ja tihti peale jooksen ummikusse, kus ei saa aru, mis ma siis tegema pean. Vähemalt pole nii lineaarne, kui codid.

Kommentaarid: 23 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 21
tagasi üles
Getomees
HV veteran
Getomees

sõnum 31.12.2013 00:26:29 vasta tsitaadiga

chimeira1 kirjutas:
Kõigepealt teed mängu maha igati ja siis annad mängule suurepärased 78p 100-st icon_biggrin.gif Ehk siis 10 palli süsteemis 7,8 icon_biggrin.gif Siis tegemist ju väga hea mänguga icon_razz.gif

Eks ta võtab tänapäeva mänguajakirjandusest eeskuju. 7 on väga halb, 8 on halb, 9 on keskmine, 10 on hea. Kui madalamat hinnet kui 7 näed, siis on suur tõenäosus, et hindaja on lihtsalt väikese trükivea teinud.

HDTanel
Overclocker
HDTanel

sõnum 31.12.2013 01:00:37 vasta tsitaadiga

Getomees, kusjuures sul mõnes mõttes õigus.. peaksin veidi reaalsem olema aga tavaliselt sellised 70 numbriga on juba päris kehvakesed.. alla selle peab midagi katastroofiliselt viga ikka olema
tagasi üles
chimeira1
HV kasutaja
chimeira1

sõnum 31.12.2013 03:02:28 vasta tsitaadiga

5 on kehvake ja alla selle on halb , 6 on pigem keskmine ja 8 on väga hea. 10 on Masterpiece icon_biggrin.gif
tagasi üles
beastbeats
HV Guru
beastbeats

sõnum 16.01.2014 12:07:51 vasta tsitaadiga

http://blog.eu.playstation.com/2014/01/15/first-free-killzone-shadow-fall-multiplayer-maps-revealed/
tagasi üles
ottf
HV veteran

sõnum 14.02.2014 09:01:38 vasta tsitaadiga

2/10

Jumalaeest hoidke sellest mängust eemale, täielik pasakäkk ja ripoff. PS4 riistvara lihtsalt ei vea seda mängu välja.. sihtimine on lagine, kui panna konsool 480p mode siis on nagu inimese moodi mängitav aga pilt on omfg...
isegi 1080p pilt on täielik sodi kui oled elusees ühtegi mängu mänginud PC peal. FPS kõigub nii räigelt, et sihtida lausa ei saa normaalselt.. lihtsalt sihtimine lagib konkreetselt vastavalt kas oled koridoris või suure ala peal.

ja muidugi suurte alade peal kus antialias ps4 verd köhima ajaks lükatakse see välja ning asendatakse masiivse blurri ja depth of field effektidega, et peita sitta graafikat.

multiplayer on täiesti unbalanced sitt, liikumine on aegluubis... ma irl rooman ka kiiremini - ausalt! Ja MP-s on sihtimine täiesti võimatu... constand FPS drop on niiiiiiii jõhker, et vahepeal tundub puldi lag olevat lausa sekundites mõõdetav.

SP stooryst pole mõtet muud rääkida, et interaktiivne film....
Kommentaarid: 6 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 6
tagasi üles
TombcaT
HV kasutaja

sõnum 14.02.2014 17:48:05 vasta tsitaadiga

ottf kirjutas:
2/10

Jumalaeest hoidke sellest mängust eemale, täielik pasakäkk ja ripoff. PS4 riistvara lihtsalt ei vea seda mängu välja.. sihtimine on lagine, kui panna konsool 480p mode siis on nagu inimese moodi mängitav aga pilt on omfg...
isegi 1080p pilt on täielik sodi kui oled elusees ühtegi mängu mänginud PC peal. FPS kõigub nii räigelt, et sihtida lausa ei saa normaalselt.. lihtsalt sihtimine lagib konkreetselt vastavalt kas oled koridoris või suure ala peal.

ja muidugi suurte alade peal kus antialias ps4 verd köhima ajaks lükatakse see välja ning asendatakse masiivse blurri ja depth of field effektidega, et peita sitta graafikat.

multiplayer on täiesti unbalanced sitt, liikumine on aegluubis... ma irl rooman ka kiiremini - ausalt! Ja MP-s on sihtimine täiesti võimatu... constand FPS drop on niiiiiiii jõhker, et vahepeal tundub puldi lag olevat lausa sekundites mõõdetav.

SP stooryst pole mõtet muud rääkida, et interaktiivne film....

Mis nüüd siis juhtus, et selline draama välja kargas. Konstruktiivne kriitika on alati tänuväärt kuid sellist lampi lahmimist on ikka parajalt piinarikas lugeda.

Peaks just mainima, et just tehniliselt on tegemist väga korraliku mänguga. Kahjuks jääb sisu nii palju soovida, et minu silmis langetab mängu keskpärasele tasemele.

icon_wink.gif
Kommentaarid: 2 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 2
tagasi üles
Vici
HV kasutaja

sõnum 14.02.2014 18:23:57 vasta tsitaadiga

ei saa ka aru mida see ottf mänginud on,olen ise ka mänginud ja asi jookseb ikka sujuvalt 1080p peal,pilt on ilus,visuaalne pool korralik,sellist jama küll polnud nagu ottf väitis icon_biggrin.gif
Aeg Maha 2n

sõnum 14.02.2014 18:41:20 vasta tsitaadiga

Vici kirjutas:
ei saa ka aru mida see ottf mänginud on,olen ise ka mänginud ja asi jookseb ikka sujuvalt 1080p peal,pilt on ilus,visuaalne pool korralik,sellist jama küll polnud nagu ottf väitis icon_biggrin.gif

ainult siis kui nende robotitega võidelda tuli langes FPS jõhkralt mõneks ajaks + mõned bugid olid mängus mis häirisid.
Kommentaarid: 33 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 32
tagasi üles
Vici
HV kasutaja

sõnum 14.02.2014 18:50:46 vasta tsitaadiga

Nitrub kirjutas:
Vici kirjutas:

ainult siis kui nende robotitega võidelda tuli langes FPS jõhkralt mõneks ajaks + mõned bugid olid mängus mis häirisid.

no pole eriti mänge kohanud bugidetta,mängudes mõnel neid vähem mõnel rohkem

Aeg Maha 2n

sõnum 14.02.2014 18:51:51 vasta tsitaadiga

Vici kirjutas:
Nitrub kirjutas:
Vici kirjutas:

no pole eriti mänge kohanud bugidetta,mängudes mõnel neid vähem mõnel rohkem

tänapäeval jah toodetakse sitta
Kommentaarid: 33 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 32
tagasi üles
Vici
HV kasutaja

sõnum 14.02.2014 18:58:08 vasta tsitaadiga

peaasi,et asi müüb,ja mitte halvasti,isegi seda killzone on müüdud päris kena ports ja eesti müügikohtadest tihti otsas,gamepood,gamestar jne pidevalt otsas.Olen ajaviiteks jälginud
HV veteran

sõnum 14.02.2014 19:25:58 vasta tsitaadiga

Vici kirjutas:

sujuvusest on asi kaugel, väga kaugel! Sujuv pilt on selline, et sa ei tunne joostes nagu jääks aegajalt avarates kohtades liimi sisse kinni.
Kahjuks jah põhiliselt PC gamerina ei ole killzone fps ja kvaliteet lihtsalt vastuvõetav.

Näis kas refundivad digitali

TombcaT kirjutas:

Mis nüüd siis juhtus, et selline draama välja kargas. Konstruktiivne kriitika on alati tänuväärt kuid sellist lampi lahmimist on ikka parajalt piinarikas lugeda.

Peaks just mainima, et just tehniliselt on tegemist väga korraliku mänguga. Kahjuks jääb sisu nii palju soovida, et minu silmis langetab mängu keskpärasele tasemele.

icon_wink.gif

Ei mingit lahmimist... otse in yer face arvamus mängust ja ongi kõik.

Killzone shadowfall on tehtud ainult ühel eesmärgil, näidata mida PS4 suudab aga kahjuks ei suuda... pingutati vähekene üle.
Seda mängu peaks vedama titani võimekusega videokaart....
Kommentaarid: 6 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 6
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Raud »  Mängukonsoolid ja konsoolimängud »  [PS4] Killzone: Shadow Fall mine lehele 1, 2  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.