Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Dirty Harry
HV Guru
|
|
Kommentaarid: 181 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
1 :: |
145 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dijital
HV Guru

|
13.02.2014 15:52:39
|
|
|
Naised saunas kirjutas: |
Kuna ruuter, mida hetkel kasutate, on tehnoloogiliselt aegumas, siis soovitame see välja vahetada. Peale 10.04.2014 selle ruuteriga Teie internetiühendus enam ei tööta. Jääb vaid võimalus kasutada internetti panganetis ja Elioni iseteeninduses käimiseks. |
Lugu siis 784 ruuteri kohta. Kommentaarid?
_________________ OBSBOT veebipoe affiliate link/sooduskood: TUIKOTREW |
|
Kommentaarid: 40 loe/lisa |
   |
0 :: |
31 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dirty Harry
HV Guru
|
13.02.2014 15:53:50
|
|
|
Kas hetkel kasutad TG784'ja?
|
|
   |
145 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dijital
HV Guru

|
|
   |
31 |
|
tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
13.02.2014 15:59:06
|
|
|
Dijital kirjutas: |
Naised saunas kirjutas: |
Kuna ruuter, mida hetkel kasutate, on tehnoloogiliselt aegumas, siis soovitame see välja vahetada. Peale 10.04.2014 selle ruuteriga Teie internetiühendus enam ei tööta. Jääb vaid võimalus kasutada internetti panganetis ja Elioni iseteeninduses käimiseks. |
Lugu siis 784 ruuteri kohta. Kommentaarid? |
misasja?
_________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud" |
|
Kommentaarid: 71 loe/lisa |
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
blue72
HV vaatleja
|
13.02.2014 16:03:51
|
|
|
Spoiler 
Aitäh, et olete meid oma internetiteenuse pakkujaks valinud. Mul on Teile üks oluline teade seoses meie poolt pakutava teenusega. Enamasti toimub tehnoloogia areng kahel viisi – kas seade jääb lihtsalt vanaks või uuenevad tarkvara seadistused.
Kuna ruuter, mida hetkel kasutate, on tehnoloogiliselt aegumas, siis soovitame see välja vahetada. Peale 10.04.2014 selle ruuteriga Teie internetiühendus enam ei tööta. Jääb vaid võimalus kasutada internetti panganetis ja Elioni iseteeninduses käimiseks.
Selleks, et Teie kodune internetiühendus ka edaspidi laitmatult töötaks, vajate uue põlvkonna ruuterit, mis toob kiire ja kvaliteetse ühenduse kõikidesse Teie internetiseadmetesse.
Soovitame uut ruuterit üürida. See tagab seadmele 3-aastase garantii, suurema wifi kiiruse ja stabiilsema ühenduse. Üüri saab vormistada Teile lähimas Elioni poes ning üüritasu on 3,50 €/kuus. Poodi tulles võtke kaasa oma vana ruuter.
Mida arvata? Kas minu WRT54G ongi nüüd "tehnoloogiliselt aegunud" ning KIIRE ja KVALITEETSE ühenduse saamiseks ei jää muud üle, kui "uue põlvkonna" ruuter hankida?
|
|
Kommentaarid: 6 loe/lisa |
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
Fukiku
Kreisi kasutaja

|
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dijital
HV Guru

|
13.02.2014 16:06:15
|
|
|
Mitte ainult hankima, vaid seda tuleb üürida, sest:
tsitaat: |
Soovitame uut ruuterit üürida. See tagab seadmele 3-aastase garantii, suurema wifi kiiruse ja stabiilsema ühenduse. |
_________________ OBSBOT veebipoe affiliate link/sooduskood: TUIKOTREW |
|
   |
31 |
|
tagasi üles |
|
 |
KrikU
HV veteran

|
13.02.2014 16:06:43
|
|
|
Jääb vaid võimalus kasutada internetti panganetis ja Elioni iseteeninduses käimiseks.
|
|
Kommentaarid: 129 loe/lisa |
   |
119 |
|
tagasi üles |
|
 |
blue72
HV vaatleja
|
13.02.2014 16:08:10
|
|
|
Ühesõnaga suur BS kõik? Väga inetu seljuhul Elionist.
|
|
Kommentaarid: 6 loe/lisa |
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
ivar80
HV kasutaja

|
13.02.2014 16:12:32
|
|
|
Kõik 784 omanikud saavad sellise kirja v? No joppenpuhh. Ja kuidas see seadme üürimine saab töökindlusele ja kiirusele kasuks tulla?
|
|
   |
38 |
|
tagasi üles |
|
 |
indrpo
HV Guru
|
13.02.2014 16:14:00
|
|
|
Ma arvan, et tegemist ei ole mingi üldise teavitusega, tegemist on üksikute ruuteritega ja igivanade mudelitega, TG784 pole küll kuidagi ohus :S
|
|
Kommentaarid: 259 loe/lisa |
   |
2 :: |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
Fukiku
Kreisi kasutaja

|
13.02.2014 16:20:12
|
|
|
indrekp kirjutas: |
Ma arvan, et tegemist ei ole mingi üldise teavitusega, tegemist on üksikute ruuteritega ja igivanade mudelitega, TG784 pole küll kuidagi ohus :S |
Mul on kodus TG784 - explain that.
_________________ Foxic is just a simple fox
Enne kui sa küsid oma küsimuse - küsi seda vannipardilt! Rangelt soovitatav enne programmeerimise alafoorumisse uue teema tegemist. |
|
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
indrpo
HV Guru
|
13.02.2014 16:27:04
|
|
|
Sai selgust, tegemist on PPPoE sulgemisega mida juba viimased 5 aastat tehakse. Asi on lõpusirgel ja esmase tevituse said need kelle seadet ei saa DHCPle üle automaatselt viia, ning koos juhenditega oli ka varasemalt siin mainitud firmware leht kaasas.
Viimased teavitused on mõeldud vanematele ruuteritele kui TG784 ning päris töötamast need päeva pealt ei lakka sest eelmainitud portaalid jäävad ju lahti ning ka juhend kuidas ruuter ringi häälestada. Kirjad saadeti ka klientidele kes kasutavad vana ST510 või 516 modemit ja laua arvutis pppoe'd.
Seega lõppkokkuvõttes kui seade DHCPd ei oska või ei osata seda seadistada siis kõige mugavam lahendus on ruuter välja vahetada sest ega nende vanade ruuterite surmapäev on niikuinii lähedal.
|
|
   |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
Fukiku
Kreisi kasutaja

|
13.02.2014 16:28:21
|
|
|
Sai selgust, tegemist on PPPoE sulgemisega mida juba viimased 5 aastat tehakse. Asi on lõpusirgel ja esmase tevituse said need kelle seadet ei saa DHCPle üle automaatselt viia, ning koos juhenditega oli ka varasemalt siin mainitud firmware leht kaasas.
Viimased teavitused on mõeldud vanematele ruuteritele kui TG784 ning päris töötamast need päeva pealt ei lakka sest eelmainitud portaalid jäävad ju lahti ning ka juhend kuidas ruuter ringi häälestada. Kirjad saadeti ka klientidele kes kasutavad vana ST510 või 516 modemit ja laua arvutis pppoe'd.
Seega lõppkokkuvõttes kui seade DHCPd ei oska või ei osata seda seadistada siis kõige mugavam lahendus on ruuter välja vahetada sest ega nende vanade ruuterite surmapäev on niikuinii lähedal. |
Siis on kuskil teil ämber ikkagi selles teavituses. Praeguses liitumiskohas on enamvähem täpselt kaks aastat TG784 seinas rippunud vaikeseadistuses nii nagu ta karbist välja tuli... aga kirja sain ikkagi.
Enne kui sa küsid oma küsimuse - küsi seda vannipardilt! Rangelt soovitatav enne programmeerimise alafoorumisse uue teema tegemist. |
|
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
indrpo
HV Guru
|
13.02.2014 16:29:29
|
|
|
No kui ämber on siis helista 165 ja küsi miks kirja said, võibolla on ruuter by default PPPoE peal ja vajab resetti sest kaughaldus ei pääse ligi, selliseid ruutereid võib töös olla küll.
|
|
   |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
Fukiku
Kreisi kasutaja

|
13.02.2014 16:30:52
|
|
|
No kui ämber on siis helista 165 ja küsi miks kirja said, võibolla on ruuter by default PPPoE peal ja vajab resetti sest kaughaldus ei pääse ligi, selliseid ruutereid võib töös olla küll. |
Koju jõuan, siis vaatan.. peast ütleks küll, et on DHCP peal koguaeg olnud.. aga vaatame. Samas võiks siis kirjas ju ka olla, et kiri puudutab neid ja neid ruuteritüüpe ja vabandame, kui kirja eksituse korral saite.. Ilmselgelt täpselt sihtida te ei suuda ju.
|
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
Fukiku
Kreisi kasutaja

|
13.02.2014 20:50:57
|
|
|
Vahi aga vahi, ongi minu TG784 PPPoE ühenduse otsas... Aga selmet kirjutada mulle, et mu ruuter vajab ümber seadistamist, ähvardatakse kohe teenuse katkestamise ja märkimisväärse uue investeeringu tegemise kohustusega.. Pealegi, kurat võtaks, on see ruuter ju veel Elioni kolmeaastase siduvuslepingu all .. keegi kuskil ju peaks teadma, et mul on 784 välja antud on ja kasutusel on.
Mis nüüd siis? Peangi hakkama 165 otsas seletama, et ma ei ole kaamel selleks, et keegi mul asja korda teeks?
|
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
Clover
HV veteran

|
13.02.2014 20:56:08
|
|
|
Fukiku kirjutas: |
..ähvardatakse kohe teenuse katkestamise ja märkimisväärse uue investeeringu tegemise kohustusega.. |
Ei ei, sa ikka said valesti aru. Ega keegi su teenust katkestama ei hakka. Maksad edasi, lihtsalt kasutada ei saa
|
|
Kommentaarid: 111 loe/lisa |
   |
102 |
|
tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
13.02.2014 21:01:05
|
|
|
Clover kirjutas: |
..ähvardatakse kohe teenuse katkestamise ja märkimisväärse uue investeeringu tegemise kohustusega.. |
Ei ei, sa ikka said valesti aru. Ega keegi su teenust katkestama ei hakka. Maksad edasi, lihtsalt kasutada ei saa  |
ära valeta, saab küll kasutada, paar pisikest piirangut on ainult
võimalus kasutada internetti panganetis ja Elioni iseteeninduses käimiseks |
_________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud" |
|
Kommentaarid: 71 loe/lisa |
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
Clover
HV veteran

|
13.02.2014 21:03:17
|
|
|
jeesus188 kirjutas: |
Clover kirjutas: |
Ei ei, sa ikka said valesti aru. Ega keegi su teenust katkestama ei hakka. Maksad edasi, lihtsalt kasutada ei saa  |
ära valeta, saab küll kasutada, paar pisikest piirangut on ainult
võimalus kasutada internetti panganetis ja Elioni iseteeninduses käimiseks |
|
Pmst täpselt sama olukord nagu ka siis kui sul teenus piiratakse seoses võlaga. Töötavad ainult Internetipank ja Iseteenindus. Saad uuesti kasutama hakata siis kui ära maksad arve, samas kuutasu jookseb ka nendel päevadel edasi
|
|
Kommentaarid: 111 loe/lisa |
   |
102 |
|
tagasi üles |
|
 |
Pailaps
HV Guru
|
13.02.2014 21:32:20
|
|
|
Vahi aga vahi, ongi minu TG784 PPPoE ühenduse otsas... Aga selmet kirjutada mulle, et mu ruuter vajab ümber seadistamist, ähvardatakse kohe teenuse katkestamise ja märkimisväärse uue investeeringu tegemise kohustusega.. Pealegi, kurat võtaks, on see ruuter ju veel Elioni kolmeaastase siduvuslepingu all .. keegi kuskil ju peaks teadma, et mul on 784 välja antud on ja kasutusel on.
Mis nüüd siis? Peangi hakkama 165 otsas seletama, et ma ei ole kaamel selleks, et keegi mul asja korda teeks? |
Tee reset ja automaatselt peaks konfitama uuesti dhcp peale tagasi. Easy as pie.
Ülejäänud kommentaatoritele : "Chill out ja hingake limonaadi sisse!"
_________________ Ma trollin 50% oma postitustest. |
|
Kommentaarid: 56 loe/lisa |
   |
52 |
|
tagasi üles |
|
 |
indrpo
HV Guru
|
13.02.2014 21:32:36
|
|
|
Ei maksa tõmmelda, ignoreeri kirja kui kahtlane tundub või võta ühendust 165, sealt saad vastuse mida teha.
Teadmiseks niipalju, et üks errorportaal avaneb antud kuupäeval kliendi arvutis ning siis pakutakse lahendus kuidas PPPoEst lahti saada, väike viide on siit leheltki läbi käinud, mis abi seal portaalis leida võib: http://upgrade.elion.ee/
|
|
   |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
Squeese
HV vaatleja

|
14.02.2014 20:46:59
|
|
|
Kui uus või vana 8.2.7.7 soft on? 784 ruuter
|
|
Kommentaarid: 13 loe/lisa |
   |
12 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dirty Harry
HV Guru
|
14.02.2014 20:57:43
|
|
|
Squeese kirjutas: |
Kui uus või vana 8.2.7.7 soft on? 784 ruuter |
Oleneb, millest jutt. On kindlasti uuemaid softe aga kas selle järgi on vajadust?
|
|
   |
145 |
|
tagasi üles |
|