lõpuks tulid battlelogi uued Second Assaulti relvad alguses ikka väga kirusin AS VALi, tuleb välja, et sellega tehtud mul üle 3200killi _________________ Battlefield 4: J4GGER
Vabandan segase jutu pärast !
Arvuti siis hetkel GPU: Gigabyte GTX 660 OC 2GB, CPU: i5 4670, DDR3 8GB 1600MHz
Filtris ristike pandud kogemata ? _________________ M: LG 29wk500-p
The German soldier has impressed the world, however the Italian Bersagliere soldier has impressed the German soldier.
Yks tehniline kysimus neile kes arvutiga rohkem sinapeal kui mina. Kas oskate öelda/vörrelda Vsync ja triple buffer vahet. Selles möttes, et kas on pöhimötteliselt sama asi, või hoopis erinevad asetused tehniliselt?? Ja kas on endal kogemust. Kumba neist oleks möttekam kasutada BF4 puhul, et pilt oleks vöimalikult tasane ja vöimalikult väikse lagi-ga.
Googlest saab muidugi infot, aga huvitab just siinsete asjatundjate arvamus.
See asi käib nii.
Kui on v-sync peal ja kasutusel double buffering siis juhtub sedasi, et fps ei ole sujuv vaid on kas 60 või siis järsult 30 kui videokaart ei jõua 60fps renderdada(mingid kindlad vahemikud). Samas mingit tearingut (pildi lõikumist, kaadrite üksteise otsa ladumist kus eelnev kaader veel näha) pole, kuid väga ebameeldiv on see järsk fpsi langus.
Kui on triple buffering v-synciga siis on kõik väga hea ja sujuv ning fps on täpselt selline nagu videokaart renderdada jõuab, samuti tearing puudub ja kõrgeim fps on siis olenevalt monitorist-nii nagu hz on sätitud windowsis - LCD puhul reeglina 60. CRT puhul sai siis 85-100 kasutatud.
Kogu teema oligi aktuaalsem CRT ajastul, sest tearing paistis oluliselt rohkem silma juhtumil kui v-sync üldse maha võtta kuna CRT pildi kuvamine on teatavasti rida-rida haaval ülalt alla.
Praeguste tavaliste LCD-dega võib minumeelest rahulikult v-sync OFF hoida sest LCD kuvab piksleid korraga nagunii. Pisut võib kiiretele liigutustel tearing tähelepandav olla kui renderdatava pildi fps väga suureks läheb (150+ fps), aga oluliselt neutraalsem kui CRT-ga.
Mina kasutan aastaid juba v-sync off LCD-ga ja mingit nurinat pole.
NB! Triple buffering suurendab mingil määral nn. input lagi seega v-sync off puhul ei ole mingit mõtet seda kasutada.
Triple buffering saab reeglina forseerida ainult OpenGL jaoks graafika driveri settinguest, mitte aga DirectX toimivate mängudega. Mõned mängud lubavad ise sättida triple buffering peale.
tsitaat:
While enabling vsync does fix tearing, it also sets the internal framerate of the game to, at most, the refresh rate of the monitor (typically 60Hz for most LCD panels). This can hurt performance even if the game doesn't run at 60 frames per second as there will still be artificial delays added to effect synchronization. Performance can be cut nearly in half cases where every frame takes just a little longer than 16.67 ms (1/60th of a second). In such a case, frame rate would drop to 30 FPS despite the fact that the game should run at just under 60 FPS. The elimination of tearing and consistency of framerate, however, do contribute to an added smoothness that double buffering without vsync just can't deliver
Küll ikka neid Battlepacke tuleb isegi siis, kui ma üldse ei mängigigi. Mingi iga üle päeva avan seal vähemalt mitu battlepacki korraga. Ainuüksi nendega juba saab päris korralikult stuffi nii kiirelt (ja isegi kui ei ole mängu vahepeal mänginudki).
Selle pika aja jooksul, mil ma mänginud viimasel ajal pole viitsinud, peaks neid xp booste mul ikka nagu muda seal vist olema kogunenud. Nüüd, kui Second Assault välja tuleb, hakkab vähemalt mul vist hullumoodi neid unlocke ja ranke sisse voolama.
Väikse koormusega server, hea ühenduse otsas mängijad... kindlasti annab asi miinimumini viia. Aga kuna ise sellises "suletud" süsteemis proovi pole saanud teha, siis on ikkagi parajalt skeptiline see jah. Kummitusi ei viitsiks taga ajada võistlustel. _________________ www.oggym.ee // OG Gym // Pärnu, Roheline 74
See pole politsei ei poltergeist, mis turvased on teinud meist,
vaid vabaduse illusioon, mis mõnel mehel lõpu toond.
Eile spectate'sin paari mängijat... suht veider oli vaadata kuidas tapeti vastaseid kellele justkui pihta ei sihitud/saadud'ki.. midagi on väga mäda väga fundamentaalsel tasemel.
viimati muutis aht0 12.02.2014 16:57:47, muudetud 1 kord
Üldse imestan, et nii kehva netcode-ga mängul veel mingi competitive pool elus on.
Eks ta natuke kehva ole jah, aga paljudele just meeldib see 5vs5
Pigem see, et kõigest tuleb raha teha... ükskõik kui katkine mäng jne. Võistluste striime vaadates on näha küll kuidas tüübid lagivad ringi ja surevad nukataga... nothing new.
Spectator mode on sünkist täiesti väljas ja katki, sealt sa ei näe kuidas reaalselt sihitakse jne.
jah, samas vähemalt mingeid kaudseid vihjeid on võimalik saada.. parem katkine spectator kui mitte midagi.. eile sattusin lockeris tüübi otsa kes oli täiesti godlike.. stabiilselt killis kõigist teistest 3-4x kiiremini.
aga bf3 statsid samal kontol olid armetud a la kdr:0.49 ja spm200, peamine kone m16. siis oli reaktsioon umm, what?, selline võimete erinevus ja spectator mode käima. Aim oli haigelt syncist väljas aga niipalju nägi kuidas tüüp alati läks sinna kus olid vastased. Ja kus vastaseid ei olnud, kuigi oleks võinud olla, need kohad teda absull ei huvitanud (näide: tegi C lipu trepid lagedaks ja hüppas kohe alla tagasi, õue ei viitsinud vaatama minna (seal ka ei olnud kedagi, spectator ju näitab mõlemat tiimi). Ja see muster kordus kogu aeg..
On mingit head asja millega mängust seest recordida? Fraps'i kvaliteet jäi täisresol salvestades sitaks ja kuidagi uimavaks. MSI Afterburneri Beta video record oli MKV-na salvestades juba parem aga ka mitte päris perfektne.
äss kirjutas:
Kes üldse spectator mode kasutab
Mina kasutan, ei meeldi või? Kui elad mingis sinises maailmas kus cheatereid ei ole, siis ei ole sel jah pointi Tahad kedagi reportida siis ilma tõendusmaterjalita ei tehta midagi.
see, et tal on probleem ei tähenda, et sul sama hull on ...
200+ tundi mängitud ja korra-kaks nähtud sellist jama _________________ M: LG 29wk500-p
The German soldier has impressed the world, however the Italian Bersagliere soldier has impressed the German soldier.
Keegi on vist mu Origini kontole sisse haxinud. Hakkasin mängima ning vaatasin ,et nime ette on tulnud (EZBS) ning Origin tahtis ,et ma verifiing oma emaili.
Väga kahtlane
Keegi on vist mu Origini kontole sisse haxinud. Hakkasin mängima ning vaatasin ,et nime ette on tulnud (EZBS) ning Origin tahtis ,et ma verifiing oma emaili.
Väga kahtlane
see, et tal on probleem ei tähenda, et sul sama hull on ...
200+ tundi mängitud ja korra-kaks nähtud sellist jama
On täiesti ilmselge, et sa ei vaadanud videot lõpuni.
khm.. ma pean häbiga ütlema, et mul on üle 283h mängitud
ja on küll sama hull, videost sain lõpus päris hästi aru miks see nii on ka... midagi sarnast kahtlustasin
Masendav. Ma teadsin et BF'il on netcodega asjad halvasti, aga et nii halvasti...
10 tickrate? Päriselt? 2003 aastal välja tulnud ET'l oli ka parem tickrate (20). HOW FAIL IS THAT?
Ja ärge tulge siin rääkima, et "see ei loe midagi". CS competitivi mängitakse näiteks 128 tickratega, matchmaking on 64 tickratega mis on vastavalt 12x ja 6x rohkem...
Ei oska ette kujutadagi kui hea mäng bf4 olla võiks 64 tickratega... ja kuipalju rohkem seda siis competitive mängitaks. _________________ http://nodejs.org/
"I'm also a person. Programming is just one thing I do."
Väga kahtlane
Vaatasin, et ka mul oli nime ette mingi MEQA tag tulnud...võib-olla kala Origin-i poolt aga muudan kasutaja parooli ära...just in case.
Muideks, mingit Platooni sugust asja Battlefield 4-s ei ole nagu oli Battlefield 3-s? _________________ Wannapreneur - Front-End Wizard
customise soldier portrait" _________________ M: LG 29wk500-p
Ei oska ette kujutadagi kui hea mäng bf4 olla võiks 64 tickratega... ja kuipalju rohkem seda siis competitive mängitaks.
jep.. siis pingutaks isegi aga praegu on see netcode ikka päris gamebraking. bf4stats räägib kah enda eest ju... player count on ajas langenud ikka päris kõvasti.
aga noh 10tick on ikka seepärast, et ühe blade serveri peale saaks suruda rohkem virtuaalseid bf4 servereid
Väga kahtlane
Sellised need MP mängud ongi mul. COD ,BF -> ükskõik milline. Vahest saad surma iga nurga peal ,vahest teed 50-0 skoori ise. Skilli või nn. oskustega pole siin internetimängudes midagi pistmist. Kui sa just ühesuguse konfiga arvutite taga ei istu ühes ja samas ruumis.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.