Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
autor |
|
m2ka
HV kasutaja
|
|
Kommentaarid: 55 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
1 :: |
52 |
|
tagasi üles |
|
 |
silver010
HV veteran

|
28.01.2014 15:10:55
|
|
|
Kasutan koolpadi läbi Spigen Hybridi
|
|
Kommentaarid: 45 loe/lisa |
   |
42 |
|
tagasi üles |
|
 |
indrpo
HV Guru
|
|
Kommentaarid: 260 loe/lisa |
   |
2 :: |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
Chaza!
Kreisi kasutaja

|
|
Kommentaarid: 58 loe/lisa |
   |
53 |
|
tagasi üles |
|
 |
Teip
HV veteran

|
02.02.2014 10:28:42
|
|
|
Swedi mobiilimakset 1214*jne laseb kellelgi teha? Kas jama võiks olla rauas v softis? EMT oma.
Millegipärast kalender süngib ka valikuliselt, uue kontakti sünnipäeva ei näita ja kõik, see on ilmselt kit-kati omadus.
|
|
Kommentaarid: 201 loe/lisa |
   |
184 |
|
tagasi üles |
|
 |
mannatera
Kreisi kasutaja

|
09.02.2014 01:44:51
|
|
|
Kas siin teemas äkki keegi oskab öelda, kas Klickis soodukaga müügis olev N5 on uuendatud versioon v launch vers?
|
|
Kommentaarid: 24 loe/lisa |
   |
19 |
|
tagasi üles |
|
 |
Mõttetu mees
HV Guru
|
09.02.2014 14:12:58
|
|
|
mannatera kirjutas: |
Kas siin teemas äkki keegi oskab öelda, kas Klickis soodukaga müügis olev N5 on uuendatud versioon v launch vers? |
Ei tea kas kõik on, aga kui kord vaatamas käisin, olid uued. Samas minu käest saad 339€-ga valge ja 350€ eest musta.
|
|
Kommentaarid: 649 loe/lisa |
   |
527 |
|
tagasi üles |
|
 |
mannatera
Kreisi kasutaja

|
09.02.2014 17:39:45
|
|
|
Mõttetu mees kirjutas: |
mannatera kirjutas: |
Kas siin teemas äkki keegi oskab öelda, kas Klickis soodukaga müügis olev N5 on uuendatud versioon v launch vers? |
Ei tea kas kõik on, aga kui kord vaatamas käisin, olid uued. Samas minu käest saad 339€-ga valge ja 350€ eest musta. |
Firmale arve teed?
|
|
Kommentaarid: 24 loe/lisa |
   |
19 |
|
tagasi üles |
|
 |
Kiru
HV vaatleja
|
11.02.2014 00:18:00
|
|
|
Teip kirjutas: |
Swedi mobiilimakset 1214*jne laseb kellelgi teha? Kas jama võiks olla rauas v softis? EMT oma.
Millegipärast kalender süngib ka valikuliselt, uue kontakti sünnipäeva ei näita ja kõik, see on ilmselt kit-kati omadus. |
Endal sama probleem. Tundub, et kõik mis pärast esimest tärni sisestatakse kaob ära ja telefon helistab lihtsalt numbrile 1214 kust kostub vastus, et tundmatu kaupmehe kood vms. Uusim soft ja EMT. Oled mingi lahenduse leidnud vahepeal?
|
|
Kommentaarid: 7 loe/lisa |
   |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
Teip
HV veteran

|
11.02.2014 11:13:34
|
|
|
Kiru kirjutas: |
Millegipärast kalender süngib ka valikuliselt, uue kontakti sünnipäeva ei näita ja kõik, see on ilmselt kit-kati omadus. |
Endal sama probleem. Tundub, et kõik mis pärast esimest tärni sisestatakse kaob ära ja telefon helistab lihtsalt numbrile 1214 kust kostub vastus, et tundmatu kaupmehe kood vms. Uusim soft ja EMT. Oled mingi lahenduse leidnud vahepeal? |
Väsitan paralleelselt emti ja swedi, kummaltki poolt pole siiani adekvaatset vastust saanud, teevad näo et ma olen ainuke kel selline jama. Veel ei ole telefoni prügikasti visanud, aga kui lahendust ei tule siis mingi aeg annan ilmselt ise alla, kaua ma ikka viitsin seda simmi sealt välja kiskuda.
|
|
   |
184 |
|
tagasi üles |
|
 |
Mario.
HV Guru
|
11.02.2014 20:23:41
|
|
|
Endal sama probleem. Tundub, et kõik mis pärast esimest tärni sisestatakse kaob ära ja telefon helistab lihtsalt numbrile 1214 kust kostub vastus, et tundmatu kaupmehe kood vms. Uusim soft ja EMT. Oled mingi lahenduse leidnud vahepeal? |
Väsitan paralleelselt emti ja swedi, kummaltki poolt pole siiani adekvaatset vastust saanud, teevad näo et ma olen ainuke kel selline jama. Veel ei ole telefoni prügikasti visanud, aga kui lahendust ei tule siis mingi aeg annan ilmselt ise alla, kaua ma ikka viitsin seda simmi sealt välja kiskuda. |
LG vastas mulle stampvastusena, et see on ikkagi teenusspetsiifiline probleem. Esialgu reageerisin, et kuna teised droidid oskavad ilusti helistada, siis on asi ikkagi tarkvaras või seadmes endas ? Kas mõni muu ROM ei helista samuti? Ma ei kujuta ette, et asi saaks rauas olla, kuigi ilmselt siiski vastab see tõele, sest minul on LG G2. Sellele rõhudes paluti mul klienditeenindajale helistada. Eks ma pressin veel.
@ Elisa ja LGG2 https://productforums.google.com/forum/#!topic/nexus/cctmFBcN5D4
http://forums.linkedinbutton.com/android-4-4-kitkat/356156-call-numbers-asterisk.html - meie ei ole ainukesed.
|
|
Kommentaarid: 274 loe/lisa |
   |
6 :: |
217 |
|
tagasi üles |
|
 |
Teip
HV veteran

|
13.02.2014 11:08:58
|
|
|
Mario. kirjutas: |
Väsitan paralleelselt emti ja swedi, kummaltki poolt pole siiani adekvaatset vastust saanud, teevad näo et ma olen ainuke kel selline jama. Veel ei ole telefoni prügikasti visanud, aga kui lahendust ei tule siis mingi aeg annan ilmselt ise alla, kaua ma ikka viitsin seda simmi sealt välja kiskuda. |
LG vastas mulle stampvastusena, et see on ikkagi teenusspetsiifiline probleem. Esialgu reageerisin, et kuna teised droidid oskavad ilusti helistada, siis on asi ikkagi tarkvaras või seadmes endas ? Kas mõni muu ROM ei helista samuti? Ma ei kujuta ette, et asi saaks rauas olla, kuigi ilmselt siiski vastab see tõele, sest minul on LG G2. Sellele rõhudes paluti mul klienditeenindajale helistada. Eks ma pressin veel.
@ Elisa ja LGG2 https://productforums.google.com/forum/#!topic/nexus/cctmFBcN5D4
http://forums.linkedinbutton.com/android-4-4-kitkat/356156-call-numbers-asterisk.html - meie ei ole ainukesed. |
Kit-kati kaitseks peaks mainima, et lähedase HTC one sai selle ametliku update ja kõik toimib endiselt.
EMTi ametlik arvamus asjast:
Hea Klient! Oleme teavitanud Teie telefoni Nexus 5 tootjat seoses probleemidega m-makse tegemisel. Hetkel ootame nendepoolset lahendust. Kahjuks ei oska Teile öelda eeldatavat aega. Vabandame ebamugavuste pärast. Lugupidamisega, EMT
|
|
   |
184 |
|
tagasi üles |
|
 |
silver010
HV veteran

|
13.02.2014 18:52:04
|
|
|
Gravityboxiga sai lisatud menüü nupp navigatsiooniribale. Aga ta sai endale selle vaba ruumi, mis paremale poole jääb muidu. Kas ei oleks võimalik, et nad asetseksid ühtlaselt kuidagi?
|
|
   |
42 |
|
tagasi üles |
|
 |
prtv
HV Guru
|
13.02.2014 19:20:12
|
|
|
silver010 kirjutas: |
Gravityboxiga sai lisatud menüü nupp navigatsiooniribale. Aga ta sai endale selle vaba ruumi, mis paremale poole jääb muidu. Kas ei oleks võimalik, et nad asetseksid ühtlaselt kuidagi? |
Uhh kui paha, milleks see menüü nupp seal hea nüüd on? Google üritab seda välja suretada aga sina aitad ainult kaasa selle elus püsimisele
_________________ |
|
Kommentaarid: 82 loe/lisa |
   |
73 |
|
tagasi üles |
|
 |
silver010
HV veteran

|
14.02.2014 01:01:01
|
|
|
minuarust väärt nupp, tihti see programmidel väga kõrgel, näpp ei ulata hästi
|
|
   |
42 |
|
tagasi üles |
|
 |
Mario.
HV Guru
|
14.02.2014 18:07:31
|
|
|
Mario. kirjutas: |
http://forums.linkedinbutton.com/android-4-4-kitkat/356156-call-numbers-asterisk.html - meie ei ole ainukesed. |
Kit-kati kaitseks peaks mainima, et lähedase HTC one sai selle ametliku update ja kõik toimib endiselt.
EMTi ametlik arvamus asjast:
Hea Klient! Oleme teavitanud Teie telefoni Nexus 5 tootjat seoses probleemidega m-makse tegemisel. Hetkel ootame nendepoolset lahendust. Kahjuks ei oska Teile öelda eeldatavat aega. Vabandame ebamugavuste pärast. Lugupidamisega, EMT |
Elisa
tsitaat: |
Antud probleem laheneb järgmise uuendusega, mida aate telefonise ise teostada. Uuendus on tulemas lähiajal. Lisainfo uuenduste kohta http://www.lg.com/ee/toetus. |
|
|
   |
217 |
|
tagasi üles |
|
 |
M8T0
HV Guru
|
17.02.2014 03:28:29
|
|
|
sai endale kah täna nexus 5 toodud. paar tundi näppinud ja esialgu rahul.
unlock-root-recovery ja cm11 peale. pääle väikest ingressitiiru sai selgeks, et gps on jah veidi niru ning hakkiv/ebatäpne kui näiteks htc onega vörrelda. jah - naviga ei saa aru kuid ingress mis tahab tihti meetritäpsust on hea testimiseks näiteks.
kiskusin tagakaane maha ja panin gpsi antenni vahele pabertüki - nagu uus telefon gpsstatus andis ka kordades kiiremini fixi ning signaalitugevused on palju suuremad.
onscreen nupud sai kah ära kaotatud kuna eriti just landscapes nad tegid ekraani häirivalt väiksemaks.
ainuke miinus on heli. onel kaks kölarit ekraani poole aga siin tuleb plärin ainult ühest kohast.
|
|
Kommentaarid: 87 loe/lisa |
   |
78 |
|
tagasi üles |
|
 |
silver010
HV veteran

|
17.02.2014 04:39:43
|
|
|
mis eelise cm11 annab vs stock + gravity?
|
|
   |
42 |
|
tagasi üles |
|
 |
olafsand
HV Guru

|
17.02.2014 11:49:08
|
|
|
Olen seda teemat ja G2 teemat põhjalikult lugenud, aga siiski oleks küsimus selline: kui hind üldse kriteeriumitest välja jätta, siis kumb oleks asjalikum ost, kas Nexus 5 või G2
|
|
Kommentaarid: 60 loe/lisa |
   |
57 |
|
tagasi üles |
|
 |
vortex
HV veteran

|
17.02.2014 11:59:21
|
|
|
G2 on parem kaamera, suurem aku ja kohutavaks tehtud soft.
Tagapaneelil olevad nupud kas meeldivad väga või tunbduvad ja ei suuda nendega üldse harjuda - sõltub kasutajast.
|
|
Kommentaarid: 42 loe/lisa |
   |
37 |
|
tagasi üles |
|
 |
hemmar
HV kasutaja
|
17.02.2014 19:10:24
|
|
|
Ise olen küll poes ainult G2 dummy phone näppinud, aga mulle jättis see tagumine libe plastik ka hulga halvema mulje kui nexus 5 oma.
Keegi dbrand.com skinne on proovinud? Siit videost jäi silma, et päris kena lahendus. Lehe pealt vaadates tundub oranž ikka liiga fäänssi, aga näiteks hall titanium valgel tagaküljel täitsa kena. külgede või ette ei hakkaks kindlasti midagi kleepima.
|
|
Kommentaarid: 11 loe/lisa |
   |
11 |
|
tagasi üles |
|
 |
Mario.
HV Guru
|
17.02.2014 19:22:47
|
|
|
olafsand kirjutas: |
Olen seda teemat ja G2 teemat põhjalikult lugenud, aga siiski oleks küsimus selline: kui hind üldse kriteeriumitest välja jätta, siis kumb oleks asjalikum ost, kas Nexus 5 või G2 |
Kui hind kriteeriumitest välja jätta, on sul mõned punktid, kus pead kahe vahel kompromissi tegema
- aku (inc wireless charging)
- appearance
- kaamera
Mina hindan mahukat akut; päevavalges rohkem piksleid püüda pole samuti halb.
Kompromiss sai tehtud koostekvaliteedi ja induktsioonlaadimise arvelt e G2.
|
|
   |
217 |
|
tagasi üles |
|
 |
silver010
HV veteran

|
18.02.2014 17:06:09
|
|
|
Spoiler 
- pilt viib lingile. Eestisse tuleb 13.9$
|
|
   |
42 |
|
tagasi üles |
|
 |
jako07
HV kasutaja

|
|
Kommentaarid: 19 loe/lisa |
   |
19 |
|
tagasi üles |
|
 |
indrpo
HV Guru
|
18.02.2014 17:50:07
|
|
|
Just panin äpi peale ja töötab. EMT mID.
|
|
Kommentaarid: 260 loe/lisa |
   |
226 |
|
tagasi üles |
|