Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Mobiiltelefonid/ GPS seadmed / Muu tehnika »  (LG) Google Nexus 5 märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 13, 14, 15 ... 63, 64, 65  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
m2ka
HV kasutaja

sõnum 28.01.2014 13:02:36 vasta tsitaadiga

Endal Nexus 4 ja 7-ga kasutan kodus laadimiseks miskit noname Hiina toodangut ja töötab läbi Ringke Fusioni ümbrise nõks kehvemini kui ilma ümbriseta, kuid pole häda sellegipoolest.

Selline oli. http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=171124423340
Kommentaarid: 55 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 52
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
silver010
HV veteran
silver010

sõnum 28.01.2014 15:10:55 vasta tsitaadiga

Kasutan koolpadi läbi Spigen Hybridi
Kommentaarid: 45 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 42
tagasi üles
indrpo
HV Guru

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 28.01.2014 19:41:08 vasta tsitaadiga

Nexus 5 laeb kodus selle peal juba mõnda aega läbi Spigen Neo kesta:
http://www.amazon.co.uk/gp/product/B00DQS3ZPA/ref=oh_details_o01_s00_i01?ie=UTF8&psc=1

Täna sain just kätte autohoidiku koos Qi laadijaga ja töötab ka läbi sama kesta:
http://www.amazon.co.uk/gp/product/B00FEAGUL4/ref=oh_details_o00_s00_i00?ie=UTF8&psc=1
Pildil näeb kohmakas välja aga tegelikkuses üsnagi kompaktne, idiootsuseks tundub olevat jälle see, et juhe käib ülevaltpoolt sisse. Ükskõik kuhu ka seadet ei kinnitaks, ikka on sigaretisüütaja ju allpoolt :S

Nexus 7 2013 laeb selle peal ja ka ilusti läbi kesta:
http://www.amazon.co.uk/gp/product/B00H1Q6RGC/ref=oh_details_o00_s00_i01?ie=UTF8&psc=1
Kommentaarid: 260 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 0 :: 226
tagasi üles
Chaza!
Kreisi kasutaja
Chaza!

sõnum 01.02.2014 13:45:06 vasta tsitaadiga

Noname hiinakas laeb, kui jätan nahkkoti sisse telefoni. Nahkkott alla pannes ja telefon peale, siis vist ei toiminud.(2 kihti nahka)
Spoiler Spoiler Spoiler

Kommentaarid: 58 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 53
tagasi üles
Teip
HV veteran
Teip

sõnum 02.02.2014 10:28:42 vasta tsitaadiga

Swedi mobiilimakset 1214*jne laseb kellelgi teha? Kas jama võiks olla rauas v softis? EMT oma.
Millegipärast kalender süngib ka valikuliselt, uue kontakti sünnipäeva ei näita ja kõik, see on ilmselt kit-kati omadus.
Kommentaarid: 201 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 184
tagasi üles
mannatera
Kreisi kasutaja
mannatera

sõnum 09.02.2014 01:44:51 vasta tsitaadiga

Kas siin teemas äkki keegi oskab öelda, kas Klickis soodukaga müügis olev N5 on uuendatud versioon v launch vers?
Kommentaarid: 24 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 19
tagasi üles
Mõttetu mees
HV Guru

sõnum 09.02.2014 14:12:58 vasta tsitaadiga

mannatera kirjutas:
Kas siin teemas äkki keegi oskab öelda, kas Klickis soodukaga müügis olev N5 on uuendatud versioon v launch vers?

Ei tea kas kõik on, aga kui kord vaatamas käisin, olid uued. Samas minu käest saad 339€-ga valge ja 350€ eest musta.
Kommentaarid: 649 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 527
tagasi üles
mannatera
Kreisi kasutaja
mannatera

sõnum 09.02.2014 17:39:45 vasta tsitaadiga

Mõttetu mees kirjutas:
mannatera kirjutas:

Ei tea kas kõik on, aga kui kord vaatamas käisin, olid uued. Samas minu käest saad 339€-ga valge ja 350€ eest musta.

Firmale arve teed?
Kommentaarid: 24 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 19
tagasi üles
Kiru
HV vaatleja

sõnum 11.02.2014 00:18:00 vasta tsitaadiga

Teip kirjutas:
Swedi mobiilimakset 1214*jne laseb kellelgi teha? Kas jama võiks olla rauas v softis? EMT oma.
Millegipärast kalender süngib ka valikuliselt, uue kontakti sünnipäeva ei näita ja kõik, see on ilmselt kit-kati omadus.

Endal sama probleem. Tundub, et kõik mis pärast esimest tärni sisestatakse kaob ära ja telefon helistab lihtsalt numbrile 1214 kust kostub vastus, et tundmatu kaupmehe kood vms. Uusim soft ja EMT. Oled mingi lahenduse leidnud vahepeal?
Kommentaarid: 7 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 7
tagasi üles
Teip
HV veteran
Teip

sõnum 11.02.2014 11:13:34 vasta tsitaadiga

Kiru kirjutas:
Teip kirjutas:

Endal sama probleem. Tundub, et kõik mis pärast esimest tärni sisestatakse kaob ära ja telefon helistab lihtsalt numbrile 1214 kust kostub vastus, et tundmatu kaupmehe kood vms. Uusim soft ja EMT. Oled mingi lahenduse leidnud vahepeal?

Väsitan paralleelselt emti ja swedi, kummaltki poolt pole siiani adekvaatset vastust saanud, teevad näo et ma olen ainuke kel selline jama. Veel ei ole telefoni prügikasti visanud, aga kui lahendust ei tule siis mingi aeg annan ilmselt ise alla, kaua ma ikka viitsin seda simmi sealt välja kiskuda.
tagasi üles
Mario.
HV Guru

sõnum 11.02.2014 20:23:41 vasta tsitaadiga

Teip kirjutas:
Kiru kirjutas:
Teip kirjutas:

Väsitan paralleelselt emti ja swedi, kummaltki poolt pole siiani adekvaatset vastust saanud, teevad näo et ma olen ainuke kel selline jama. Veel ei ole telefoni prügikasti visanud, aga kui lahendust ei tule siis mingi aeg annan ilmselt ise alla, kaua ma ikka viitsin seda simmi sealt välja kiskuda.

LG vastas mulle stampvastusena, et see on ikkagi teenusspetsiifiline probleem. Esialgu reageerisin, et kuna teised droidid oskavad ilusti helistada, siis on asi ikkagi tarkvaras või seadmes endas ? Kas mõni muu ROM ei helista samuti? Ma ei kujuta ette, et asi saaks rauas olla, kuigi ilmselt siiski vastab see tõele, sest minul on LG G2. Sellele rõhudes paluti mul klienditeenindajale helistada. Eks ma pressin veel.

@ Elisa ja LGG2 https://productforums.google.com/forum/#!topic/nexus/cctmFBcN5D4
http://forums.linkedinbutton.com/android-4-4-kitkat/356156-call-numbers-asterisk.html - meie ei ole ainukesed.
Kommentaarid: 274 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 6 :: 2 :: 217
tagasi üles
Teip
HV veteran
Teip

sõnum 13.02.2014 11:08:58 vasta tsitaadiga

Mario. kirjutas:
Teip kirjutas:
Kiru kirjutas:
Teip kirjutas:

LG vastas mulle stampvastusena, et see on ikkagi teenusspetsiifiline probleem. Esialgu reageerisin, et kuna teised droidid oskavad ilusti helistada, siis on asi ikkagi tarkvaras või seadmes endas ? Kas mõni muu ROM ei helista samuti? Ma ei kujuta ette, et asi saaks rauas olla, kuigi ilmselt siiski vastab see tõele, sest minul on LG G2. Sellele rõhudes paluti mul klienditeenindajale helistada. Eks ma pressin veel.

@ Elisa ja LGG2 https://productforums.google.com/forum/#!topic/nexus/cctmFBcN5D4
http://forums.linkedinbutton.com/android-4-4-kitkat/356156-call-numbers-asterisk.html - meie ei ole ainukesed.

Kit-kati kaitseks peaks mainima, et lähedase HTC one sai selle ametliku update ja kõik toimib endiselt.

EMTi ametlik arvamus asjast:
Hea Klient! Oleme teavitanud Teie telefoni Nexus 5 tootjat seoses probleemidega m-makse tegemisel. Hetkel ootame nendepoolset lahendust. Kahjuks ei oska Teile öelda eeldatavat aega. Vabandame ebamugavuste pärast. Lugupidamisega, EMT
tagasi üles
silver010
HV veteran
silver010

sõnum 13.02.2014 18:52:04 vasta tsitaadiga

Gravityboxiga sai lisatud menüü nupp navigatsiooniribale. Aga ta sai endale selle vaba ruumi, mis paremale poole jääb muidu. Kas ei oleks võimalik, et nad asetseksid ühtlaselt kuidagi?
tagasi üles
prtv
HV Guru

sõnum 13.02.2014 19:20:12 vasta tsitaadiga

silver010 kirjutas:
Gravityboxiga sai lisatud menüü nupp navigatsiooniribale. Aga ta sai endale selle vaba ruumi, mis paremale poole jääb muidu. Kas ei oleks võimalik, et nad asetseksid ühtlaselt kuidagi?

Uhh kui paha, milleks see menüü nupp seal hea nüüd on? Google üritab seda välja suretada aga sina aitad ainult kaasa selle elus püsimisele icon_lol.gif

silver010
HV veteran
silver010

sõnum 14.02.2014 01:01:01 vasta tsitaadiga

minuarust väärt nupp, tihti see programmidel väga kõrgel, näpp ei ulata hästi
tagasi üles
Mario.
HV Guru

sõnum 14.02.2014 18:07:31 vasta tsitaadiga

Teip kirjutas:
Mario. kirjutas:
Teip kirjutas:
Kiru kirjutas:
Teip kirjutas:

Kit-kati kaitseks peaks mainima, et lähedase HTC one sai selle ametliku update ja kõik toimib endiselt.

EMTi ametlik arvamus asjast:
Hea Klient! Oleme teavitanud Teie telefoni Nexus 5 tootjat seoses probleemidega m-makse tegemisel. Hetkel ootame nendepoolset lahendust. Kahjuks ei oska Teile öelda eeldatavat aega. Vabandame ebamugavuste pärast. Lugupidamisega, EMT

Elisa
tsitaat:
Antud probleem laheneb järgmise uuendusega, mida aate telefonise ise teostada. Uuendus on tulemas lähiajal. Lisainfo uuenduste kohta http://www.lg.com/ee/toetus.
tagasi üles
M8T0
HV Guru

sõnum 17.02.2014 03:28:29 vasta tsitaadiga

sai endale kah täna nexus 5 toodud. paar tundi näppinud ja esialgu rahul.
unlock-root-recovery ja cm11 peale. pääle väikest ingressitiiru sai selgeks, et gps on jah veidi niru ning hakkiv/ebatäpne kui näiteks htc onega vörrelda. jah - naviga ei saa aru kuid ingress mis tahab tihti meetritäpsust on hea testimiseks näiteks.
kiskusin tagakaane maha ja panin gpsi antenni vahele pabertüki - nagu uus telefon icon_smile.gif gpsstatus andis ka kordades kiiremini fixi ning signaalitugevused on palju suuremad.
onscreen nupud sai kah ära kaotatud kuna eriti just landscapes nad tegid ekraani häirivalt väiksemaks.

ainuke miinus on heli. onel kaks kölarit ekraani poole aga siin tuleb plärin ainult ühest kohast.
Kommentaarid: 87 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 78
tagasi üles
silver010
HV veteran
silver010

sõnum 17.02.2014 04:39:43 vasta tsitaadiga

mis eelise cm11 annab vs stock + gravity?
tagasi üles
olafsand
HV Guru
olafsand

sõnum 17.02.2014 11:49:08 vasta tsitaadiga

Olen seda teemat ja G2 teemat põhjalikult lugenud, aga siiski oleks küsimus selline: kui hind üldse kriteeriumitest välja jätta, siis kumb oleks asjalikum ost, kas Nexus 5 või G2
Kommentaarid: 60 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 57
tagasi üles
vortex
HV veteran
vortex

sõnum 17.02.2014 11:59:21 vasta tsitaadiga

G2 on parem kaamera, suurem aku ja kohutavaks tehtud soft.
Tagapaneelil olevad nupud kas meeldivad väga või tunbduvad ja ei suuda nendega üldse harjuda - sõltub kasutajast.
Kommentaarid: 42 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 37
tagasi üles
hemmar
HV kasutaja

sõnum 17.02.2014 19:10:24 vasta tsitaadiga

Ise olen küll poes ainult G2 dummy phone näppinud, aga mulle jättis see tagumine libe plastik ka hulga halvema mulje kui nexus 5 oma.

Keegi dbrand.com skinne on proovinud? Siit videost jäi silma, et päris kena lahendus. Lehe pealt vaadates tundub oranž ikka liiga fäänssi, aga näiteks hall titanium valgel tagaküljel täitsa kena. külgede või ette ei hakkaks kindlasti midagi kleepima.
Kommentaarid: 11 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 11
tagasi üles
Mario.
HV Guru

sõnum 17.02.2014 19:22:47 vasta tsitaadiga

olafsand kirjutas:
Olen seda teemat ja G2 teemat põhjalikult lugenud, aga siiski oleks küsimus selline: kui hind üldse kriteeriumitest välja jätta, siis kumb oleks asjalikum ost, kas Nexus 5 või G2

Kui hind kriteeriumitest välja jätta, on sul mõned punktid, kus pead kahe vahel kompromissi tegema
- aku (inc wireless charging)
- appearance
- kaamera

Mina hindan mahukat akut; päevavalges rohkem piksleid püüda pole samuti halb.
Kompromiss sai tehtud koostekvaliteedi ja induktsioonlaadimise arvelt e G2.
tagasi üles
silver010
HV veteran
silver010

sõnum 18.02.2014 17:06:09 vasta tsitaadiga

Spoiler Spoiler Spoiler
- pilt viib lingile. Eestisse tuleb 13.9$
tagasi üles
jako07
HV kasutaja
jako07

sõnum 18.02.2014 17:19:43 vasta tsitaadiga

Kas keegi saab aidata: https://play.google.com/store/apps/details?id=ee.lhv.lhv LHV äpp ei tööta mul enam, mingist hetkest. Jääb lõputuseni laadima pärast seda, kui olen mobiili ID-ga PIN1 sisestanud. Teistel korras?
Kommentaarid: 19 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 19
tagasi üles
indrpo
HV Guru

sõnum 18.02.2014 17:50:07 vasta tsitaadiga

jako07 kirjutas:
Kas keegi saab aidata: https://play.google.com/store/apps/details?id=ee.lhv.lhv LHV äpp ei tööta mul enam, mingist hetkest. Jääb lõputuseni laadima pärast seda, kui olen mobiili ID-ga PIN1 sisestanud. Teistel korras?

Just panin äpi peale ja töötab. EMT mID.
Kommentaarid: 260 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 0 :: 226
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Mobiiltelefonid/ GPS seadmed / Muu tehnika »  (LG) Google Nexus 5 mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 13, 14, 15 ... 63, 64, 65  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.