Ma arvan et kasutaja on sellest teadlik ,et menüüst saab booste valida.
Igatahes. kellelgi veel sellist jama esineb ,et tanki gunnerina ei saa lasta. Sihik puudub ja vsjo. Esineb sellist jama vist ainult Zavod mapis
Peale viimast DICE-i patchi ei tasu tanki gunneriks Siege of Shanghais ronida, mäng paneb kotti Sama teema vist ka LAV-idega ja muudel mappidel jms. _________________ | SPARCO toolid https://www.carshop.ee/et/2374-sparco | Tuuningosad mootorsõidukitele - www.carshop.ee |
Igatahes. kellelgi veel sellist jama esineb ,et tanki gunnerina ei saa lasta. Sihik puudub ja vsjo. Esineb sellist jama vist ainult Zavod mapis
Peale viimast DICE-i patchi ei tasu tanki gunneriks Siege of Shanghais ronida, mäng paneb kotti Sama teema vist ka LAV-idega ja muudel mappidel jms.
parm, Siis tuleb mäng kotist välja võtta.
Aga tegelikult on nii ka, et kui oled autos kaassõitja siis viskab mängust välja.
Peale viimast DICE-i patchi ei tasu tanki gunneriks Siege of Shanghais ronida, mäng paneb kotti Sama teema vist ka LAV-idega ja muudel mappidel jms.
Kõik korras. Teie arvuti süü
Jep, ainult minu ja teiste sadade mängijate, kellel redditis sama probleem on Ja ka XBOXi ning PS3 peal.
See spawni raadius on ikka mega suureks aetud. Vahepeal spawnid 115m lipust ja otse vastasele ette ja just sinna poole kust vastane ründab.
Sama ka lippu võttes. Mõnikord ei leiaga venda üles, et kus ta nüüd kükitab.
Just viskas kah esimest korda välja kastiga Battelfield .exe stop working kui kogemata läksin Shangais auto kõrvalistmele. Nüüd pean jälle 7ses queues istuma
Just viskas kah esimest korda välja kastiga Battelfield .exe stop working kui kogemata läksin Shangais auto kõrvalistmele. Nüüd pean jälle 7ses queues istuma
Täielik jura, et niimoodi viskab mängust välja, nüüd ei julge enam sõidukites kaasa reisida, eile üks mu parimaid tulemusi läks kaotsi nii. siiani olen kobatsenud ainult
Loodan, et see bug fixitakse ikka ära...
Mõtlesin, et teen assaulti kuna on double xp nädalavahetus HV serveris, aga see tühi pühapäeva õhtul kell 20:00. (weird)
Kuna ma praktiliselt seda assaulti väga ei mängi, siis topelt punkdidega saab kiiremini tülikast asjast lahti. viskan 25 protsendiseid juurde ka, mida suht jubedalt koguneb.
snaipri mudel lennuk andis mulle musta ekraani kust enam välja ei saa markerid kõik olemas map ka aga no ju öö pressis peale dice öövaatlus seadmeid mängu ei pand ju
sellised optikad täitsa olemas _________________ M: LG 29wk500-p
The German soldier has impressed the world, however the Italian Bersagliere soldier has impressed the German soldier.
FLIR sihik on haige asi, teeb sind mõneks sekundiks pimedaks, kui silma sihikult eemaldad Miks mängus seda ei ole, oleks funnim.
on ju, relvade unlocki näol. Nii öönägemis (valgusvõimendus) kui termosihik..
öönägemisseadmega ei ole erilist kaugustaju ka..
loe nüüd uuesti Kaivo kirjutatu läbi... püüa 1% kaasa mõelda.
aga asjast, mul see FLIR kammib ära koguaeg.. mängu algusest saati ei ole ära fixitud bugi kus sihik tuleb ette aga pilt on värviline, mitte FLIR. Korraks tuleb relv vahetada seconday peale, et korda läheks.
Üldiselt see FLIR on päris OP asi, eriti lockeris õues ja metsa mappides kuna keegi tactical flashlighti selle counterimiseks eriti ei kasuta, kõigil on ju lazor.
Samas on jälle ka see, et peale map reloadi FLIR töötab ja pilt läheb must/hall/valgeks aga vastaseid või noh "sooja eraldavaid" esemeid/inimesi enam valgeks ei tee... sulavad tausta nagu pasteet ja tuleb sihik ära vahetada või mõni muu relv võtta.
aga asjast, mul see FLIR kammib ära koguaeg.. mängu algusest saati ei ole ära fixitud bugi kus sihik tuleb ette aga pilt on värviline, mitte FLIR. Korraks tuleb relv vahetada seconday peale, et korda läheks.
Üldiselt see FLIR on päris OP asi, eriti lockeris õues ja metsa mappides kuna keegi tactical flashlighti selle counterimiseks eriti ei kasuta, kõigil on ju lazor.
Samas on jälle ka see, et peale map reloadi FLIR töötab ja pilt läheb must/hall/valgeks aga vastaseid või noh "sooja eraldavaid" esemeid/inimesi enam valgeks ei tee... sulavad tausta nagu pasteet ja tuleb sihik ära vahetada või mõni muu relv võtta.
GG WP dice.
korraks sihik ette, scroll emba-kumba suunas ja sihik uuesti eest ära. Järgmine sihtimine on enamasti korras.. sama bug endal ka pidevalt.. zoomi suurus häirib
According to a 1986 U.S. Navy study, the average F-14 fighter pilot reacted to a simple visual stimulus in an average of 223 ms. And it might not seem correct, but human beings actually react faster to sound than visual inputs. Reactions to auditory stimuli tend to be in the ~150 ms range.
lihtsalt mõtiskluseks, miks see nii on - selle ~80ms, mis visuaalse ja heli reaktsiooni vahel on liigub valgus kuskil 24km kanti? _________________ - londiste
...aga mina ei saa kunagi suureks!
According to a 1986 U.S. Navy study, the average F-14 fighter pilot reacted to a simple visual stimulus in an average of 223 ms. And it might not seem correct, but human beings actually react faster to sound than visual inputs. Reactions to auditory stimuli tend to be in the ~150 ms range.
Mis see reageerimise aeg siinsetel mängijatel on siis? Ise sain hoolimata kõrgest vanusest 156 viie kliki keskmise, aga mängus eriti hästi ei lähe. Vastase märkamine on endiselt suur probleem, mitte reageerimise kiirus. Lisaks ei saa aru kuidas kõik sniperid olenamata kaugusest pidevalt headshotte teevad. Ise üritan kedagi lasta, siis see kuramuse kuul venib nagu vibuga laseks. Liikuvat meest peab sihtima mingi 10m ette ja 3m üle pea ja siis palvetama, et äkkil läheb pihta
Mul viiest proovist keskmine 231ms.
Aga jah mis selles reageerimise teemal punaselt roheliseks minemisest kasu on mängimisel. Conquest large kaartidel sellest küll kasu pole. Pibem just TDM kus väiksed kaardid on ja kõik ringi siblivad.
Seniks kuni 270 kaart saabub, kas mul on mõtet BF4 ära tirida ning oma 4850ga proovida? Iseasi kui see low/med settingutel isegi jookseks, siis kannataks natuke proovida küll
Seniks kuni 270 kaart saabub, kas mul on mõtet BF4 ära tirida ning oma 4850ga proovida? Iseasi kui see low/med settingutel isegi jookseks, siis kannataks natuke proovida küll
Proovi järgi, siis saad teada
Ps. Mul sellest mängust üldse koblakas ees, olen mänginud seda battlelogi info järgi miski 40h kuigi ise ei usu, et nii palju.
Dave20, Arvestades seda, kui palju sa siin teemas juttu oled teinud, tundub see 40h mängida ikka jube vähe. Eriti just sellepärast, et ma olen kokku 86.5h seda mänginud ja ma enamvähem selline pühapäeva mängur.
Lopes39, 40h vähe jah, aga mis teha ei kutsu väga mängima enam see mäng. BF2 lasin mitu aastat ikka
Kas skill kukub siis ka kui mängu vahepeal ei mängi?
igas serveris on alati kuskil tipus mingi tüüp, kes on tänu mõnusale netkoodile kohati untouchable. millal ükskord dice, millal ükskord... _________________ www.oggym.ee // OG Gym // Pärnu, Roheline 74
See pole politsei ei poltergeist, mis turvased on teinud meist,
vaid vabaduse illusioon, mis mõnel mehel lõpu toond.
igas serveris on alati kuskil tipus mingi tüüp, kes on tänu mõnusale netkoodile kohati untouchable. millal ükskord dice, millal ükskord...
täna üks ütles mulle, et suri enne kui nägi mind laskmas.. vahel satub seda nähtust ka "õigele" poole
Eks see käib nii jah, et isegi alati "aus poiss" pole. Ajuvaba muidugi, gunplay on võrreldes BF3 ega tunduvalt parem, aga netcode nullib selle tihti ära. _________________ www.oggym.ee // OG Gym // Pärnu, Roheline 74
Kusjuures mängu performance tundub olevat otseses seoses hitdetectioni või siis netcode funktsioneerimisega. Peale kasti kokkulappamist juhtus müstiline probleem, et mängu fps kukkus 10-25 paiku ja loopis seal vahemikus korralikult (viga seostus kuidagi helikaardi tüürelitega, mis olid windowsi enda omad. Realteki omadega probleem lahenes! kuigi enne kasit laialilammutamist asi toimis). FPSi testimiseks eri probleeilahendustega käivitasin ma "Test range" kaarti. Seal oli hästi liikuvate märklaudade peal näha, et panid portsu kuule sisse (bullet hiti "decaleid" täis), aga märgid pikali ei kukkunudki. _________________ www.oggym.ee // OG Gym // Pärnu, Roheline 74
Mis selle netcodega nüüd siis nii pahasti on? Minu meelest töötab nii, nagu yks selline jura töötama peab?
Oculus Rifti oodates, alles siis muutub mängu elamus!
Ma küll ei mõista kuidas mõnel saab netcode normaalne olla. Endal suht enamus, kui mitte kõik surmad, toimuvad ikka tükk maad peale seda, kui olen varjendi taha jõudnud. Ilma mingi varjumiseta jah väga aru ei saaks.
Aga noh, peamiselt rikubki mängu ära ikkagi kohutav netcode, ühe lasu surmad (ilma headshotita), saades dmg kui vastane vaatab üldse teisele poole jne.
Premiumid saavad siis enne isegi? on kuskil infot selle kohta? _________________ Battlefield 4: J4GGER
Vabandan segase jutu pärast !
Arvuti siis hetkel GPU: Gigabyte GTX 660 OC 2GB, CPU: i5 4670, DDR3 8GB 1600MHz
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.