Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
Kui tihti teha HV serveris wipe? |
Iga 1 nädala tagant |
|
19% |
[ 26 ] |
Iga 2 nädala tagant |
|
12% |
[ 17 ] |
Iga 3 nädala tagant |
|
7% |
[ 10 ] |
Iga kuu tagant |
|
31% |
[ 43 ] |
Mitte kunagi |
|
28% |
[ 39 ] |
|
hääli kokku : 135 |
|
autor |
|
Syncmahv
HV Guru

|
07.02.2014 20:49:10
|
|
|
rodz kirjutas: |
Syncmahv kirjutas: |
Server maas või milles asi?
net.connect 85.236.107.28:29815 pannes ütleb: Incompatible versions. |
Vabandust, aga kui inglise keelt natukenegi mõista, on aru saada, mida see ütleb: 'Sobimatu versioon'.
Seega serveril pole uut patchi peal . |
Tarkpea.. Ei järeldanud et selle pärast kohe mängida ei saa.
|
|
Kommentaarid: 108 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
102 |
|
tagasi üles |
|
 |
Mihkel^^
HV kasutaja

|
07.02.2014 23:01:07
|
|
|
rodz tõmbleb jälle, kui kellelgi püssirohtu on võiksime koos ära reidida. ma oskan explosiveid ja c4 ka teha
|
|
Kommentaarid: 39 loe/lisa |
   |
1 :: |
35 |
|
tagasi üles |
|
 |
Evil14
HV Guru

|
07.02.2014 23:35:02
|
|
|
Mihkel^^, võin kampa lüüa.
|
|
Kommentaarid: 222 loe/lisa |
   |
194 |
|
tagasi üles |
|
 |
Syncmahv
HV Guru

|
09.02.2014 13:45:24
|
|
|
Tõmbas mingi updatei täna steamis. Midagi uut?
|
|
Kommentaarid: 108 loe/lisa |
   |
102 |
|
tagasi üles |
|
 |
pohmakas,
käed värisevad

|
09.02.2014 15:00:53
|
|
|
Syncmahv kirjutas: |
Tõmbas mingi updatei täna steamis. Midagi uut? |
Pole veel jõudnud uuendust kontrollidagi, kuid ehk tehti memory leak osas midagi, mis tähendaks siis serveri restartide kadumist.
|
|
Kommentaarid: 164 loe/lisa |
   |
136 |
|
tagasi üles |
|
 |
LiivaneLord
Sõpradele "Olavi"
|
09.02.2014 20:58:53
|
|
|
EDIT: Fake oli rsk, survey viskas ette.
|
|
Kommentaarid: 20 loe/lisa |
   |
19 |
|
tagasi üles |
|
 |
KaJaKaRaJa
HV vaatleja
|
09.02.2014 23:36:52
|
|
|
Server ei ole PvP armastajatele, vaid pigem neile, kes tahavad kogu aja istuda safe villages ning ehitada maju. Samuti omanik spawnib endale pidevalt asju ning bannib neid, kes omavad ta ära PVPs. Omanik "Bush" tundub kohati olevat paras hälvik.
_________________ kajakarajakas |
|
Kommentaarid: 3 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
pohmakas,
käed värisevad

|
09.02.2014 23:52:23
|
|
|
PVP eeldab seda, et on kaks omavahel võrdset mängijat (sama riietus, relvastus, jms). See, kui sa lambist jooksed ringi ja tapad ära kõik uued, kes maja üritavad ehitada, ei ole PVP, see on lihtsalt idiootsus.
Spawnin endale asju? Mille põhjal sa seda järeldad? Pole omale mitte ainsatki asja spawninud. Mulle meeldib see mäng sellisena, nagu ta on - kogun ise omale asju, mida ma vajan.
Bannin neid, kes mind PVP's ära omavad? Mind omavad pea kõik PVP's ära, kuna ma ei kanna sellist relvastustki kaasas, et kellegagi võidelda. Kui sellel argumendil tõepõhi all oleks, oleksid pooled mängijad bännitud.
Kelleks sa end pead, et sa mind hälvikuks tuled kutsuma? Tundub, et sul omal on peeglisse vaatamine vahele jäetud. Lisaks, mina pole serveri omanik.
Mõned võiksid aru saada, et admin on ka inimene, oleks elu palju kergem.
KaJaKaRaJa kirjutas: |
Server ei ole PvP armastajatele, vaid pigem neile, kes tahavad kogu aja istuda safe villages ning ehitada maju. Samuti omanik spawnib endale pidevalt asju ning bannib neid, kes omavad ta ära PVPs. Omanik "Bush" tundub kohati olevat paras hälvik. |
|
|
   |
136 |
|
tagasi üles |
|
 |
Evil14
HV Guru

|
09.02.2014 23:53:28
|
|
|
KaJaKaRaJa, võta ennast kokku, selline halvustamine ja laim võib endale halvasti kätte maksta.
|
|
   |
194 |
|
tagasi üles |
|
 |
Timberg
ööKARU

|
10.02.2014 00:13:31
|
|
|
Server ei ole PvP armastajatele, vaid pigem neile, kes tahavad kogu aja istuda safe villages ning ehitada maju. Samuti omanik spawnib endale pidevalt asju ning bannib neid, kes omavad ta ära PVPs. Omanik "Bush" tundub kohati olevat paras hälvik. |
KaJaKaRaJa
Uus kasutaja
Sa pole usaldusväärne. Tõesti arvad, et kui isik X teeb anonüümselt kasutaja kogukonnas Y ja sisestab infot Z, siis teda usutakse? Mees identifitseeri ennast ID-kaardiga ära ja pane kommentaari juurde tõestused ning oma kasutajanimi steamis.
|
|
Kommentaarid: 341 loe/lisa |
   |
272 |
|
tagasi üles |
|
 |
rodz
HV vaatleja

|
10.02.2014 00:16:32
|
|
|
+1 Rajakale
Ja Bushi teooria kohaselt on PvP siis selline, et kui Sa inimest näed, pead minema Tema juurde ja küsima: "Ega Sul selle vastu pole kui ma Sind tulistan?" Ja kui satub keegi 'minusugune' olema, kes ei näinud Sind ja maha laseb Su kohe, siis vist peab adminile ütlema, et Ta ära banniks selle kuti.
Ja tavaliselt bush jookseb ringi lihtsalt godmode-s, et mitte surma saada.
|
 |
pohmakas,
käed värisevad

|
10.02.2014 00:42:01
|
|
|
rodz kirjutas: |
+1 Rajakale
Ja Bushi teooria kohaselt on PvP siis selline, et kui Sa inimest näed, pead minema Tema juurde ja küsima: "Ega Sul selle vastu pole kui ma Sind tulistan?" Ja kui satub keegi 'minusugune' olema, kes ei näinud Sind ja maha laseb Su kohe, siis vist peab adminile ütlema, et Ta ära banniks selle kuti.
Ja tavaliselt bush jookseb ringi lihtsalt godmode-s, et mitte surma saada. |
Järjekordselt öeldakse asju, millel tõepõhja all pole.
Godmode kasutasin ma vaid täna ning see oli seetõttu, et ma läksin vaatama, mida te uute mängijate majale tegite, samal ajal kui te neljakesi seal ümber ringi jooksite ja kõiki, kes liikusid, maha lasite.
Lisaks teie sõnavara, mida voice chatis kasutasite, oli vanusest veidi maha jäänud, kas sa ei arva?
Minu poolt punkt, ei ole mõtet paari bani üle pikalt arutada, kuna adminid on nagunii alati kõiges süüdi. Mitmeid päevi juba teie pundi kohta kaebusi tulnud ning ühtegi ban'i ei panda ilma teiste adminidega rääkimata. Lisaks see hõisklemine, kui te bani saite, oli võrratu
Nagu ütlesid, servereid üle 3000 ja võid igakell omale sobilikuma leida, ma vaid aitasin sellele veidikene kaasa
|
|
   |
136 |
|
tagasi üles |
|
 |
Evil14
HV Guru

|
10.02.2014 00:55:45
|
|
|
KaJaKaRaJa ja rodz ära bannida serverist, siis saaks ehk veel serverist asja ja normaalselt mängida.
|
|
   |
194 |
|
tagasi üles |
|
 |
pohmakas,
käed värisevad

|
10.02.2014 01:00:30
|
|
|
Rodz ja paar seltsimeest veel saidki banni, selle pärast nii kurjad ollaksegi.
|
|
   |
136 |
|
tagasi üles |
|
 |
Antichraldo
HV vaatleja
|
10.02.2014 01:54:42
|
|
|
Naljakas on see, et serveri haldajad (mina, pohmakas ja revan) oleme korduvalt avaldanud oma nägemuse sellest, kuidas meie arvates peab mängija käituma. Eelmise lause viimast osa ei tasu valesti tõlgendada - teadupärast on puudu teatavad admini toolid ja seetõttu tuleb paljusid otsuseid langetada vastavalt paremale äranägemisele. Jõudumööda on seda ka mängus ja foorumis selgitatud.
Teatud mehed said ühel hetkel bänni (ja mõned minionid lasid koos nendega jalga) ning tegid oma serveri. Avastades et nende mängustiil ei ole jätkusuutlik (loe: sinna serverisse ei tekkinud seetõttu kriitilist mängijate hulka), tulid tagasi HV serverisse. Kahjuks oli liiga palju loodetud, et kõnealused tegelased oma üldist käitumismalli olid muutnud. Olukord lõppes uue bänniga. Minu arvates on juba vastutulek see, et need samad mehed üldse tagasi lubati. Serveri reeglid ja halduspõhimõtted tuenevad eelkõige suurema osa mängijate ootustest. Kui see server pole teie jaoks piisavalt hardcore, siis ärge tulge paari nädala pärast tagasi - adminnide seisukoht sisutu killimise ja märatsemise osas ei muutu.
_________________ Become a Star Citizen and get 5,000 free Credits https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-TVWC-XN6Z |
|
tagasi üles |
|
 |
Evil14
HV Guru

|
10.02.2014 10:02:12
|
|
|
erlendk, väga õige suhtumine, tubid olete. HV server endale väga meeldib, kuna siin ongi just vähe selliseid, kes ei oska olla.
|
|
   |
194 |
|
tagasi üles |
|
 |
Revan
HV kasutaja

|
10.02.2014 11:49:31
|
|
|
Oeh.
Ma isegi ei tea mida sisulist siia kommentaariks kirjutada. rodzi ja tema lasteaeda on korduvalt teavitatud, et KOS meie serveris ei pooldata ja newspawnide tapmist ka ei pooldata, kuna newspawnide tapmisel ei ole tegelikult tegu PvPga, mille tähendus siis nendele kes ei tea on Player vs Player, kuna aga newspawn ei saa millegagi vastu rünnata siis tegemist ei ole versus elemendiga vaid lihtne PK ehk siis Player killing, mis on kaks täiesti erinevat asja.
Ja tooks ka välja rodzi geniaalse idee mida ta üks päev kasutas. Proovigu seda oma pvp teooriaga selgitada. Nimelt oli radtowni lähedal ja kuulas kuni kuuleb tulistamist, siis hiilis lähedale ja ootas, et mängija hakaks surnud zombi looti või mõnda chesti uurima ja alles siis lasi maha. Seda kuuldes sai isegi mitmekesi mindud kontrollima ja täpselt nii oligi. Võin enda kogemustelt kinnitada, et käisin mööda radtowni ringi ning tapsin zombisid ja kõik oli bueno, kohe kui ühe zombi koti avasin, et vaadata mis sees on sain kuuli selga.
Ma oleks juba sellise käitumise peale rodzile igavesti kestva banaani andnud kuid just bush oli see kes hoidis mind tagasi ja ütles, et pole mõtet.
Aga noh jah...adminid on alati kõiges süüdi. Kuid oota...kaebused ja absoluutselt tõestamata süüdistused tulevad meie suhtes ainult nendelt kes on mingeid reegleid rikkunud ja vastavalt karistada saanud. Samahästi võin panka röövima minna ja pärast vanglas karjuda, et mendid on mu***d, et mind kätte said ning vangi panid.
Niiet kallis seltsimees rodz ja kajakarajakas...ma soovin teile head edaspidist rusti mängimist ning loodan, et leiate omale ka sobiva serveri. Kui te aga kunagi banaanist lahti saate ja tagasi HV serverisse tulete, siis tõenäoliselt kaua te siin ei kesta, sest et te ei oska teiste inimestega koos olla ja käituda ning ma kahtlen et see muutub.
|
|
Kommentaarid: 21 loe/lisa |
   |
21 |
|
tagasi üles |
|
 |
Nimetu112
HV kasutaja
|
10.02.2014 11:59:58
|
|
|
Pole küll kordagi HV serveris mänginud aga siit lugedes tundub ikka jube minecraft olevat. Jube jama lugu küll kui pikslid surma saavad.
|
|
Kommentaarid: 4 loe/lisa |
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
And3rs
HV vaatleja
|
10.02.2014 12:14:37
|
|
|
Nimetu112 kirjutas: |
Pole küll kordagi HV serveris mänginud aga siit lugedes tundub ikka jube minecraft olevat. Jube jama lugu küll kui pikslid surma saavad. |
Eks ta ole jah sarnane minecraftiga kuigi rustis on pluss see,et keegi ei saa su ehitist laavaga üle kallata
|
|
Kommentaarid: 8 loe/lisa |
   |
8 |
|
tagasi üles |
|
 |
miksmitte
HV vaatleja

|
10.02.2014 12:32:06
|
|
|
And3rs, Veel..
|
|
Kommentaarid: 24 loe/lisa |
   |
23 |
|
tagasi üles |
|
 |
allu22
HV kasutaja
|
10.02.2014 13:41:48
|
|
|
Revan kirjutas: |
Oeh.
Ma isegi ei tea mida sisulist siia kommentaariks kirjutada. rodzi ja tema lasteaeda on korduvalt teavitatud, et KOS meie serveris ei pooldata ja newspawnide tapmist ka ei pooldata, kuna newspawnide tapmisel ei ole tegelikult tegu PvPga, mille tähendus siis nendele kes ei tea on Player vs Player, kuna aga newspawn ei saa millegagi vastu rünnata siis tegemist ei ole versus elemendiga vaid lihtne PK ehk siis Player killing, mis on kaks täiesti erinevat asja.
Ja tooks ka välja rodzi geniaalse idee mida ta üks päev kasutas. Proovigu seda oma pvp teooriaga selgitada. Nimelt oli radtowni lähedal ja kuulas kuni kuuleb tulistamist, siis hiilis lähedale ja ootas, et mängija hakaks surnud zombi looti või mõnda chesti uurima ja alles siis lasi maha. Seda kuuldes sai isegi mitmekesi mindud kontrollima ja täpselt nii oligi. Võin enda kogemustelt kinnitada, et käisin mööda radtowni ringi ning tapsin zombisid ja kõik oli bueno, kohe kui ühe zombi koti avasin, et vaadata mis sees on sain kuuli selga.
Ma oleks juba sellise käitumise peale rodzile igavesti kestva banaani andnud kuid just bush oli see kes hoidis mind tagasi ja ütles, et pole mõtet.
Aga noh jah...adminid on alati kõiges süüdi. Kuid oota...kaebused ja absoluutselt tõestamata süüdistused tulevad meie suhtes ainult nendelt kes on mingeid reegleid rikkunud ja vastavalt karistada saanud. Samahästi võin panka röövima minna ja pärast vanglas karjuda, et mendid on mu***d, et mind kätte said ning vangi panid.
Niiet kallis seltsimees rodz ja kajakarajakas...ma soovin teile head edaspidist rusti mängimist ning loodan, et leiate omale ka sobiva serveri. Kui te aga kunagi banaanist lahti saate ja tagasi HV serverisse tulete, siis tõenäoliselt kaua te siin ei kesta, sest et te ei oska teiste inimestega koos olla ja käituda ning ma kahtlen et see muutub. |
oot kas siis peabki inimesele ennem lähedale minema ja küsima kas tohib maha lasta? Ma ise olen Old Radtown'is/Tanks'is põõsastes kannatlikult passinud ja oodanud, et keegi tuleks kaste avama ja siis saaks maha lasta.
|
|
Kommentaarid: 7 loe/lisa |
   |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
Firefly
HV Guru

|
10.02.2014 14:04:00
|
|
|
allu22, kaugelt näed ära, et kui on must riietus seljas, siis on kevlar ja võid minna temaga madistama. Kui tal juba kevlar seljas on, siis on ka ilmselt hea relv olemas.
|
|
Kommentaarid: 151 loe/lisa |
   |
141 |
|
tagasi üles |
|
 |
Revan
HV kasutaja

|
10.02.2014 14:26:58
|
|
|
allu22 kirjutas: |
Revan kirjutas: |
Oeh.
Niiet kallis seltsimees rodz ja kajakarajakas...ma soovin teile head edaspidist rusti mängimist ning loodan, et leiate omale ka sobiva serveri. Kui te aga kunagi banaanist lahti saate ja tagasi HV serverisse tulete, siis tõenäoliselt kaua te siin ei kesta, sest et te ei oska teiste inimestega koos olla ja käituda ning ma kahtlen et see muutub. |
oot kas siis peabki inimesele ennem lähedale minema ja küsima kas tohib maha lasta? Ma ise olen Old Radtown'is/Tanks'is põõsastes kannatlikult passinud ja oodanud, et keegi tuleks kaste avama ja siis saaks maha lasta. |
Mida ma silmas pean on see, et kui sa passid põõsas ja ootad, et keegi kasti kallale läheks ja siis lased selga siis sa oled lihtsalt jobu. KOS ei ole keelatud, lihtsalt see on nõme kui vahetpole kuhu või mis riietes lähed ja vahetpole mis sul käes on siis kohe lastakse maha ja veel nii, et mingi argpüks endaarust kaval, et istub põõsas ja laseb kõiki selga.
|
|
Kommentaarid: 21 loe/lisa |
   |
21 |
|
tagasi üles |
|
 |
LKits
HV Guru

|
10.02.2014 15:38:28
|
|
|
No sellest on ka ju korduvalt räägitud, et tark mängija ei pane välimuselt reetvaid riideid selga ehk siis jookseb paljalt ning lausa äkki kivi käes, näeb kevlaris venda, võlub relva välja ja kevlarivennale kuul pähe.
Kas selline käitumine on lubatud?
Kui soovite konflikti- ja süüdistustevabalt serverit jooksutata, siis ei jäägi muud üle, kui reeglid kirja panna. Vastasel juhul tulevadki need väited, et adminnid kuritarvitavad enda õigusi kirjapanemata reeglite kehtestamisel. Iseenesest on see täitsa lubatud, sest teie server ikkagi, aga kui soovite osutada mittetulundusliku ühiskonnale/mängijaskonnale kasulikku teenust, siis aksepteerige ka nende vajadusi.
Mina kill-on-sight suhtumist väga ei poolda, aga siiski - PvP omadused peavad säilima, sest need on sinna mängu sisse ehitatud. Kui ei soovi, siis kõrvaldage üldse mängijatevaheline vigastamine ära (raudselt on mingi plugin välja mõeldud).
PS: Kas seal serveris on nüüd M4, C4 jms blueprintide omandamine eemaldatud? Ehk kui leiad relva, siis hoia sellest kümne küünega kinni ning ära kaota?
   |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
pohmakas,
käed värisevad

|
10.02.2014 15:50:25
|
|
|
Meamory leak probleemid peaksid olema lahendatud, ehk siis server enam iga 20 minuti tagant ei restardi.
Saab korralikult mängida nüüd jälle
|
|
   |
136 |
|
tagasi üles |